Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
Ας μου πει καποιος τελος παντων γιατι με κανονικη δοσολογια και με περιοδους παυσης πειραζει το συκωτι..

Κι ας μου πει καποιος οτι το πειραζει περισσοτερο απο το αλκοολ,τη σοκολατα,το αν8ρακικο,τα κακα λιπη κ.τ.λ.

για κρεατινη μιλας?Συχρονες μελετες δειχνουν οτι δεν χρειαζεται να παιρνεις την κρεατινη σε κυκλους αλλα συνεχομενα κ μονο αν την χρειαζεται ο οργανισμος του αθλητη.Αν παιρνεις πολυ πρωτεινη κρεατινη κλπ κ κανεις εξαιτασεις αιματος θα δεις αυξημενη το ουρικο οξυ ισως κ καποια ηπατικα ενζυμα αλλα αυτα ειναι απλα δεικτες οτι τα καταναλωνεις δεν εχεουν βλαπτικη επιδραση ουτε στα νεφρα ουτε στο ηπαρ
Επισης η κρεατινη προκαλει κατακρατηση νερου κοινως θα φαινεσαι πιο πρησμενος οταν κανεις βαρη αλλα οταν σταματησεις την ληψη κ χαμηλωσεις του υδατανθρακες θα τα πεταξεις ολα τα νερα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ειμαι 1.89 75κιλα (λιγα αν και τρωω σαν πουστης) με καλο σωμα και θελω να παρω ογκο...! γενικα γραμωση δεν μπορεις να πεις οτι δεν εχω...!
αλλα σαν φοιτητης τρωω το λιγοτερο 3 γευματα την ημερα!! παραπανω και δεν μπορω αλλα και δεν συγκρινονται τα γευματα με αυτα που θα ετρωγα σπιτι μου με ψωμι σαλατα και αλλα...!

Θα βρεις πολλα αρθρακια για διατροφες με ογκο κι οχι μονο..εχουμε γραψει κι αλλα πραματακια με τους συνφορουμιτες στις προηγουμενες σελιδες.

Αποψη μου,εκανες λαθος που πηρες πρωτεινη απο τωρα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
για κρεατινη μιλας?Συχρονες μελετες δειχνουν οτι δεν χρειαζεται να παιρνεις την κρεατινη σε κυκλους αλλα συνεχομενα κ μονο αν την χρειαζεται ο οργανισμος του αθλητη.Αν παιρνεις πολυ πρωτεινη κρεατινη κλπ κ κανεις εξαιτασεις αιματος θα δεις αυξημενη το ουρικο οξυ ισως κ καποια ηπατικα ενζυμα αλλα αυτα ειναι απλα δεικτες οτι τα καταναλωνεις δεν εχεουν βλαπτικη επιδραση ουτε στα νεφρα ουτε στο ηπαρ
Επισης η κρεατινη προκαλει κατακρατηση νερου κοινως θα φαινεσαι πιο πρησμενος οταν κανεις βαρη αλλα οταν σταματησεις την ληψη κ χαμηλωσεις του υδατανθρακες θα τα πεταξεις ολα τα νερα

Για τη πρωτεινη αναφερομουν κυριως.
Το ουρικο οξυ και εναν αλλο δεικτη στα νεφρα νομιζω, θα το δεις ανεβασμενο οταν δε καταναλωνεις πολλα υγρα μαζι με την κρεατινη κυριως..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

Θα βρεις πολλα αρθρακια για διατροφες με ογκο κι οχι μονο..εχουμε γραψει κι αλλα πραματακια με τους συνφορουμιτες στις προηγουμενες σελιδες.

Αποψη μου,εκανες λαθος που πηρες πρωτεινη απο τωρα...
στο παρελθον ειχα ξανακανει γυμναστηριο....!  στις αρχες ειχα ξαναπαρει μια πρωτεινη και οντως με ειχε ξεκολησει απο τα κιλα που ειμουνα τοτε...!οχι τιποτα το τρελο 2-3 κιλα maximum(σε συνδυασμο με φαγητο)!! ειχα δει και διαφορα στο σωμα μου!!!δεν μπορω να πω οτι το στηθος και τα 2κεφαλα χαλασανε αλλα οι κυλιακοι χαλασανε!!!!τις εχω περασει σχεδον ολες τις σελιδες και εχω διαβασει ΑΛΛΑ θα το ξαναπω οτι για εναν φοιτητη να εχει 6 γευματα την ημερα δεν πολυειναι εφικτο!!τουλαχιστον εγω προσπαθω καποια απο τα γευματα μου να μην ειναι μαλακιες!!
αν και στο παρελθον ο γυμναστης που με ειχε δει μου ειχε πει τρωγε οτι θελεις γιατι εσυ δεν εχεις λιπος πανω σου και εχεις αναγκη να βαλεις...και οντως ετσι εκανα και λογω γυμναστηριου δεν τα εβαλα σε λιπος...!αχαρο σωμα δεν ειχα ποτε λογω ποδηλασιας...! τωρα εχω παρει και κρεατινη αλλα αυτο που με ανησηχει ειναι οτι η πρωτεινη λεει (τα χω πεικαι στην προηγουμενη σελιδα) και για κρεατινη και για ταυρινη....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καταρχην σου ειπε να τρως οτι βρισκεις μπροστα σου;Σαβουρες και τετοια; Δηλαδη την υγεια δε την κοιταζουμε,μονο να ανεβουμε σε κιλα;

Φοιτητης ειμαι και γω ρε παικτη,και πολλοι αλλοι και αμα βρεις τροπο προλαβαινεις,αρκει να μη ντρεπεσαι να φερνεις μπολ στα αμφιθεατρα και να μαθεις να μαγειρευεις..οχι κατι τρελο,κανα ρυζι,κανα μακαρονι,να βραζεις κρεας και τετοια...αμα ψαξεις να βρεις και οικονομικα ακομα καλυτερα..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Καταρχην σου ειπε να τρως οτι βρισκεις μπροστα σου;Σαβουρες και τετοια; Δηλαδη την υγεια δε την κοιταζουμε,μονο να ανεβουμε σε κιλα;

Φοιτητης ειμαι και γω ρε παικτη,και πολλοι αλλοι και αμα βρεις τροπο προλαβαινεις,αρκει να μη ντρεπεσαι να φερνεις μπολ στα αμφιθεατρα και να μαθεις να μαγειρευεις..οχι κατι τρελο,κανα ρυζι,κανα μακαρονι,να βραζεις κρεας και τετοια...αμα ψαξεις να βρεις και οικονομικα ακομα καλυτερα..
δεν μου ειπε ακριβως να σαβουρωνω οτι βρισκκω μπροστα μου!! τρωγε πατατακια και μλκιες!!
απλα οταν τον ειχα ρωτησει για καμια πιτσα μου λεει οτι δεν τρεχει τπτ μια στο τοσο να τρως και καμια πιτσα!!
οσο για το μαγειρεμα μαγειρευω σχεδον καθε μερα (5μερες της βδομαδας)και μαγειρευω πολυ καλα!! το πρωι θα παιξει κανα κρουασαν το βραδυ 2-3 τοστακια!! απλα ειναι αλλη φαση να τρως μεσημεριανο σαν φοιτητης και αλλη φαση σπιτι σου με την σαλατουλα κλπ κλπ....!!
ποσοι φοιτηττες πανε και ψωνιζουνε φρουτα? ελαχιστοι...! εεε εγω ανηκω στην μαζα που δεν ψωνιζει!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
δεν μου ειπε ακριβως να σαβουρωνω οτι βρισκκω μπροστα μου!! τρωγε πατατακια και μλκιες!!
απλα οταν τον ειχα ρωτησει για καμια πιτσα μου λεει οτι δεν τρεχει τπτ μια στο τοσο να τρως και καμια πιτσα!!
οσο για το μαγειρεμα μαγειρευω σχεδον καθε μερα (5μερες της βδομαδας)και μαγειρευω πολυ καλα!! το πρωι θα παιξει κανα κρουασαν το βραδυ 2-3 τοστακια!! απλα ειναι αλλη φαση να τρως μεσημεριανο σαν φοιτητης και αλλη φαση σπιτι σου με την σαλατουλα κλπ κλπ....!!
ποσοι φοιτηττες πανε και ψωνιζουνε φρουτα? ελαχιστοι...! εεε εγω ανηκω στην μαζα που δεν ψωνιζει!

Καλα,ολοι,ακομα και οι αθλητες εχουν μια μερα την εβδομαδα που τρωνε ο,τι βρουν μπροστα τους,πιο πολυ για να μη σαλταρουν...

Για τα αλλα που λες,επειδη ακουω κουρασαν και ιστοριες...και δε προκειται να συννενοηθουμε,δες το site που σου στειλα οπως κι αυτα και

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Καλα,ολοι,ακομα και οι αθλητες εχουν μια μερα την εβδομαδα που τρωνε ο,τι βρουν μπροστα τους,πιο πολυ για να μη σαλταρουν...

Για τα αλλα που λες,επειδη ακουω κουρασαν και ιστοριες...και δε προκειται να συννενοηθουμε,δες το site που σου στειλα οπως κι αυτα και
ευχαριστω.....θα το κοιταξω!!

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
ρε μαγκεσ επιτρεπετε μια εροτηση?

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
οχι ρε¨)να ροτησο ρε μαγκεσ επειδη ειχα ενα προβλεμ με καταγματα και μιασ και ημοθν νοσοκομειο εχασα αρκετα κιλα  και λες να αρχισο γυμν χερετε κανα καλο συμπληρομα για να παρο γρηγορα κιλα?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
οχι ρε¨)να ροτησο ρε μαγκεσ επειδη ειχα ενα προβλεμ με καταγματα και μιασ και ημοθν νοσοκομειο εχασα αρκετα κιλα  και λες να αρχισο γυμν χερετε κανα καλο συμπληρομα για να παρο γρηγορα κιλα?

Ξερω εγω ενα..πολυ φαι...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Ωστε ετσι λοιπον για το φρικ φιξ  :idiot: :idiot:.χαχα και φαινοταν σαν να ειναι καμια γερη ντοπα ετσι οπως το παρουσιαζαν  :S  :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδία μήπως κάποιος γνωρίζει κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα για συμπληρώματα κτλ στην Ελλάδα? Ευχαριστώ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
παρτε χεσουσ χιλ πολι καλο ξεμπλοκαριστικο
:2funny: :2funny: :2funny: Κατι που θυμηθηκα χαχαχα.Θυμαμαι που καμια φορα επερνα την καφρικη πρωτεινη ογκου του αδερφου μου και μετα απο λιγο πηγαινα καμια τσαρκα να περασει η ωρα και την στιγμη που εχυνα κοντευαν να μου φυγουν ολα και απο αλλου  :2funny: :2funny:.
Φανταζομαι να ειχα παθει κατι τετοιο...αηδια :headbang: :headbang: :2funny: :2funny:

Δεν ξερω τι σκατα ειχε αυτο το παρασκευασμα αλλα μου διελυε το στομαχι παντα :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom