Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
μαγκες γνωριζει κανεις την X-CELERATOR 1800 gr της εταιρειας M Double You?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εσυ τρως ρωσικο λιπος,και συγκεκριμενα μπουτακι..
εγο μονο χαδεβο μπουτακι και χερομε!!!!!!!!!!!
λιπο αμα θες να σου δανισο οσο θεσ
καλινιχτα τελιοσε το τσουλου πολι το ξενιχτισαμε σιμερα

Επισκέπτης
Παρτε ενα λινκ για να δειτε ποσο σημαντικα ειναι τα λιπη και συγκεκριμενα τα ωμεγα 3,6,9 --->  www.chem.uoa.gr/chemicals/chem_omegaFA.htm]ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ... :2funny:[/url]

τα συμπληρωματα καλων λιπαρων ακα fishoils ειναι το,πιο απαραιτητο συμπληρωμα διατροφης ειτε γυμναζεσαι ειτε για την καθημερινοτητα σου.Απλα προτιμηστε σε μορφη καψουλας γιατι τα σιροπια εχουν υφη σαν χυσια κ δεν κατεβαινουν με τιποτα :cheesy:
Απο το να παρετε πρωτεινη απο το συμπληρωματαδικο της γειτονιας σας πρωτιμηστε να παρετε fishoils κ αποιια αντιοξειδωτικα κ καποιο συμπλεγμα βιταμινων θα σας ωφελησουν πολυ περισσοτερο ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εγο μονο χαδεβο μπουτακι και χερομε!!!!!!!!!!!
λιπο αμα θες να σου δανισο οσο θεσ

Κοτομπιφτεκο δανεισε μου που δεν εχει πολυ λιπος.
Αλλα μη μου βαλεις "μυρωδικα" που ειδα στο αλλο θρεντιδιο...

Επισκέπτης

Επισκέπτης
Παρτε ενα λινκ για να δειτε ποσο σημαντικα ειναι τα λιπη και συγκεκριμενα τα ωμεγα 3,6,9 --->  www.chem.uoa.gr/chemicals/chem_omegaFA.htm]ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ... :2funny:[/url]

Περιμενεις μετα απο την παραπανω φρικαλεοτητα απειροι στο body building να ασχοληθουνε πλεον  με σωστη διατροφη? :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλησπερα συναδελφοι....
απο τις 13 του μηνα εχω αρχισει για αλλη μια φορα γυμναστηριο!
εχω παρει μια πρωτεινη η οποια λεει το κουτι οτι εχει
35% πρωτεινη
10.000 mg BCAAs and 8000mg Glutamine
2500 mg creatine monohydrate
500 mg Taurine
και ενα κουτακι μικρο κρεατινη που παει πακετο (pro nutrition αν την ξερει κανεις)
και η πρωτεινη λεγεται Volumass

επειδη ειμαι λιγο ασχετος για αυτο και εγραψα καποια χαρακτηριστικα και μαρκα παραπανω μπας και μπορει καποιος να με βοηθησει!!
το μονο που με ανησηχει και δεν ξερω τι παιζει και αν ειναι καλο ειναι η ταυρινη!!
θα το εκτιμουσα αν με ενημερωνε καποιος! και με π.μ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
να πω και καποια χαρακτηριστηκα για περισσοτερη βοηθεια! ας βοηθησει καποιος!

Product Information
Volumass 35 is the strongest member of the Volumass line. It's complete and instant nutrition for your muscles. Volumass 35 has been developed for those athletes who require more nutrients because of their larger muscle mass or higher level of activity. Volumass 35 contains more creatine(2.5g), more and higher-quality protein, and has a higher caloric value. In the process of accumulating muscle mass both protein and carbohydrates have equal importance to provide energy and building blocks for anabolic processes. The 35% protein ratio of Volumass 35 matches the macronutrient ratio of most diet regimens, and the body types and metabolism of most athletes. Volumass 35 therefore provides a perfectly balanced meal by itself and as an integrated part of the whole day's nutrient intake. The protein is derived from high-quality ultrafiltered whey protein concentrate and cross-flow microfiltered whey protein isolate both rich in protein microfractions. Creatine is the most effective non-caloric supplement ever. It's responsible for providing cellular energy for muscle contractions and boosting cell volume. Taurine is also clinically proven to have a cell volumizing effect on the human body. Each 100 gram serving of Volumass 35 provides 50% of the RDA vitamin intake, and it is fortified with phosphates. It has no added fructose or sucrose. Scitec Nutrition's Volumass 35 is a precision controlled blend of macronutrients combined with delicious flavour.

Label Information
Servings per container: 29.5
Serving size: 2 Scoops (100 g)
Amount per serving:
    % Daily Value*
Calories 350
Calories From Fat 30
Total Fat 3 g 4%
Cholesterol 10 mg 3%
Total Carbohydrate 45 g 15%
Sugars 4 g
Dietary Fiber 0 g 0%
Protein 35 g
Potassium 80 mg 2%
Sodium 100 mg 4%
Creatine Monohydrate 2500 mg †
Taurine 500 mg †

Vitamin C   50%
Calcium   11%
Vitamin E   50%
Thiamin   50%
Riboflavin   50%
Niacin   50%
Vitamin B6   50%
Folic Acid   50%
Vitamin B12   50%
Biotin   50%
Pantothenic Acid   50%
Phosphorus   34%
Magnesium   24%

*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.
† Daily Value not established

Typical Amino Acid Profile Per Serving:  
L-Alanine   2303 mg
L-Arginine   1060 mg
L-Aspartic Acid   4951 mg
L-Cysteine   1078 mg
L-Glutamine   8265 mg
L-Glycine   845 mg
L-Histidine   796 mg
*L-Isoleucine   3041 mg*
*L-Leucine   4823 mg*
*L-Lysine   4080 mg*
*L-Methionine   811 mg*
*L-Phenylalanine   1447 mg*
L-Proline   2764 mg
L-Serine   2252 mg
*L-Threonine   3297 mg*
*Tryptophan   1112 mg*
L-Tyrosine   1358 mg
*L-Valine   2677 mg*
L-Taurine   500 mg
*Essential Amino Acids  

Directions: Mix two scoops (100 g) of Volumass 35 with 6-10 oz. of water or skim milk. Preferably use a blender or shaker. For best results drink it within 30 minutes after your workout, or in place of meals as a meal replacement powder (MRP).

Συνημμένα

• volumass_35.jpg
    volumass_35.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 14

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Ειδα στο σπιτι ενος φιλου που ειχε παρει νιτροτεκ πρωτεινη οτι ειχε μαζι και ενα φακελακι φρικ φιξ.Κοιταξα πισω να δω τι περιεχει και τα εχει ολα "αγνωστο".Στο μαγαζι που την πηρε του ειπαν να μην το χρησιμοποιησει το φρικ φιξ.
Τι ειναι αυτο ρε παιδια?Ξερει κανεις?

Btw αρχισα παλι προγραμμα ογκου και συντομα ξανα κρεατινη.Δεν αντεξα πολυ μακρυα της χαχαχα

Επισκέπτης
Ειδα στο σπιτι ενος φιλου που ειχε παρει νιτροτεκ πρωτεινη οτι ειχε μαζι και ενα φακελακι φρικ φιξ.Κοιταξα πισω να δω τι περιεχει και τα εχει ολα "αγνωστο".Στο μαγαζι που την πηρε του ειπαν να μην το χρησιμοποιησει το φρικ φιξ.

σε κανει freak απλα :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
καλησπερα συναδελφοι....
απο τις 13 του μηνα εχω αρχισει για αλλη μια φορα γυμναστηριο!
εχω παρει μια πρωτεινη η οποια λεει το κουτι οτι εχει
35% πρωτεινη
10.000 mg BCAAs and 8000mg Glutamine
2500 mg creatine monohydrate
500 mg Taurine
και ενα κουτακι μικρο κρεατινη που παει πακετο (pro nutrition αν την ξερει κανεις)
και η πρωτεινη λεγεται Volumass

επειδη ειμαι λιγο ασχετος για αυτο και εγραψα καποια χαρακτηριστικα και μαρκα παραπανω μπας και μπορει καποιος να με βοηθησει!!
το μονο που με ανησηχει και δεν ξερω τι παιζει και αν ειναι καλο ειναι η ταυρινη!!
θα το εκτιμουσα αν με ενημερωνε καποιος! και με π.μ

Για τη ταυρινη δε ξερω να σου πω κατι συγκεκριμενο(μη φοβασαι,δεν ειναι χυσια ταυρου... :grin:) αλλα πες μας γενικα τη διατροφη σου,τα κιλα σου και γενικα τι θες να κανεις..δε προκειται να κανει τη διαφορα η πρωτεινη...

Η συγκεκριμενη πρωτεινη ειναι το πολυ για μετα το γυμναστηριο και αντε και το πρωι,αν τη πιεις αλλη στιγμη αντι για γευμα θα σου δωσει λιπος καθως ειναι τιγκα στη ζαχαρη..

Το χω ξαναπει, εγω προτιμω να παιρνω καθαρη και την κανω ογκου βαζοντας γλυκοζη,και βαζω οσo υδατανθρακα θελω εγω..(τη καταναλωνω μονο μετα το γυμναστηριο)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Btw αρχισα παλι προγραμμα ογκου και συντομα ξανα κρεατινη.Δεν αντεξα πολυ μακρυα της χαχαχα

Πρωτεινη ειναι ρε παικτη το freak fix,αλλα ειναι ψαρωτικη,γενικα η εταιρια απ οτι λενε ειναι μουφα για τις τιμες της...

Καλα, η συσκευασια ειναι σα το εξωφυλλο του saw... :2funny:

Επισκέπτης
καταρχιν καλιμερα σε ολουσ τουσ σινεμπουρδελιαριδεσ...
το φρικ φιξ και γενικα ολα τα προιοντα του bodybuilding club ειναι για το πεοσ καβαλα !!!!!!!!!απλα αποτιχιμενα!!!τελος!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
καταρχιν καλιμερα σε ολουσ τουσ σινεμπουρδελιαριδεσ...
το φρικ φιξ και γενικα ολα τα προιοντα του bodybuilding club ειναι για το πεοσ καβαλα !!!!!!!!!απλα αποτιχιμενα!!!τελος!!!

προς πιστσι και (λοιπους που γυμνάζεστε):

ΚΟΨΤΕ τα συμπήρώματα και τις χημικές παπαριες.
Κανουν κακό στον οργανισμό και το συκώτι.
Αν θελετε να πάρετε ογκο κάντε εντατική γυμναστική και ανάλογη διατροφή.
ΟΛΑ τα σκευασματα ειναι ΓΤΠ

εκτός και αν θελετε να γινεται έτσι όποτε θα εχετε πρόβλημα γιατι δεν θα μπορείτε να μοπειτε στα στενα μπουρδελάκια του Μεταξιου και της Φυλής....
body-builder.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ας μου πει καποιος τελος παντων γιατι με κανονικη δοσολογια και με περιοδους παυσης πειραζει το συκωτι..

Κι ας μου πει καποιος οτι το πειραζει περισσοτερο απο το αλκοολ,τη σοκολατα,το αν8ρακικο,τα κακα λιπη κ.τ.λ.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Για τη ταυρινη δε ξερω να σου πω κατι συγκεκριμενο(μη φοβασαι,δεν ειναι χυσια ταυρου... :grin:) αλλα πες μας γενικα τη διατροφη σου,τα κιλα σου και γενικα τι θες να κανεις..δε προκειται να κανει τη διαφορα η πρωτεινη...

Η συγκεκριμενη πρωτεινη ειναι το πολυ για μετα το γυμναστηριο και αντε και το πρωι,αν τη πιεις αλλη στιγμη αντι για γευμα θα σου δωσει λιπος καθως ειναι τιγκα στη ζαχαρη..

Το χω ξαναπει, εγω προτιμω να παιρνω καθαρη και την κανω ογκου βαζοντας γλυκοζη,και βαζω οσo υδατανθρακα θελω εγω..(τη καταναλωνω μονο μετα το γυμναστηριο)
ειμαι 1.89 75κιλα (λιγα αν και τρωω σαν πουστης) με καλο σωμα και θελω να παρω ογκο...! γενικα γραμωση δεν μπορεις να πεις οτι δεν εχω...!
αλλα σαν φοιτητης τρωω το λιγοτερο 3 γευματα την ημερα!! παραπανω και δεν μπορω αλλα και δεν συγκρινονται τα γευματα με αυτα που θα ετρωγα σπιτι μου με ψωμι σαλατα και αλλα...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom