Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Επισκέπτης
Παιδια εγω δηλωνω πως εδω και 10 μερες τελος οι ογκοι,οι κρεατινες και οι ιστοριες.Ως extreme drummer ενοιωσα να καταστρεφομαι,η αντοχη μου,η ταχυτητα μου ολα επεσαν.
Τωρα που εφτιαξα μια καλη βαση θα ασχοληθω με το παλιο προγραμμα γραμμωσης σε πιο πολλα κιλα και επισης θελω να χαω 3-4 κιλα λιπους ετσι ωστε να αποκαλυφθει τελικα ενα φιλιδονο σωμα ετοιμο για ΣΑΟΥΝΑ....εχμ σορυ τσαρκα εννοουσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
respect !εχο λιοσει μιλαμε!!!!μπουαχχχαχαχα!!!α ρε μπαγασα!!!!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
14-10 ερχομαι αθηνα και μπαινω σε κανονικούς ρυθμούς πλεον(επιτελους)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.598
Πόντοι
17.065
Πρωτη μερα σημερα με το παλιο προγραμμα γραμμωσης,βασικα οχι ακριβως γραμμωσης αλλα κατι παρομοιο...
Ειχα λιγο προβλημα για να προσαρμοστω στα 4χ10 παλι.Καπου δεν συντονιζοταν το σωμα και μερικοι μυες εκαιγαν πρωτοι οποτε δεν ηταν ευκολο.Για παραδειγμα κανοντας κωπηλατικη ο δεξιος ωμος αρχισε να καιει νωρις οποτε με δυσκολευε να συνεχισω.Κατι τετοια με αναγκασαν να σταματησω αρκετες φορες.Θα δουμε...

Btw ευχαριστω τον πιτσι και τον Lion για τις συμβουλες τους.Δοκιμασα το τρεξιμο μετα απο 50 λεπτα γυμναστικης με βαρη και ηταν gooooood.Επισης εκανα και πολλους κοιλιακους.Γαμημενο λιπος φυγε. :ak: :ak:
Δεν ξερω αν κανω μαλακια που αλλαξα το προγραμμα παλι αλλα ετσι πιστευω ειναι ο μονος τροπος να περιορισω το φαγητο και να χασω το κωλολιπος κυριως απο την κοιλια :rockon:
Παντως κοιταζομουν στον καθρεφτη μετα και ειδα οτι λιγο θελω για να πετυχω τον στοχο μου,1-2 μηνες το πολυ.

ΕΝΑΣ ΓΡΑΜΜΩΜΕΝΟΣ χιστισ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ :rockon: :rockon: :rockon:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Φιλε μπλαστ .

Τοπικο καψιμο λιπους Δ Ε Ν  υφισταται . Οποτε οσους κοιλιακους και να κανεις το γαμημενο δεν φευγει .

Το λιπος φευγει με αεροβια , αεροβια και αεροβια . Και δεν φευγει ευκολα .

Εν πασει περιπτωσει , σου ευχομαι να πετυχεις τον στοχο σου .

Και γω σε φαση κοψιματος ειμαι , αλλα ο στοχος μου ειναι το επομενο καλοκαιρι .

Μεχρι να αποκτησουμε six-pack ...
Να υγειαινουμε και να γυμναζομαστε .

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Συναδελφοι και εγω το ιδιο προβλημα με τους κοιλιακους. Δεν φευγουν με τιποτα. το εχω ριξει στις σαλατες, τρεχω στο γυμναστηριο αλλα μπααα εκει ενας ενιαιος κοιλιακος.  :'(
τιποτα να προτεινεται????

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Αερόβια, διατροφή και γυμναστική είναι η λύση παιδιά αλλά ποιος πειθαρχεί!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οι κοιλιακοι ( six-pack) αρχιζουν να φαινονται οταν το ποσοστο λιπους πεσει ΚΑΤΩ απο 12 % . αν το ποσοστο λιπους ειναι μεγαλυτερο τοτε δυστυχως συνεχιζουμε να τρεχουμε και ξεχναμε γυρους , μπουγατσες , πιστες , ΑΛΚΟΟΛ , γλυκα κλπ .

αν ηταν ευκολο , θα ειχαν ολοι ...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.598
Πόντοι
17.065
Nαι παιδια δεν περιμενω κανοντας κοιλιακους να φυγει το λιπος απλα οπως και να χει βοηθαει τη κατασταση αφου τους δυναμωνει και διογκονωνται προς τα εξω,εστω και λιγο. :dancing:
Six pack αποκλειεται να αποκτησω.Απλα να χαθει καπως το λιπος που καλυπτει τους κοιλιακους.Λιγο τους καλυπτει,ιδιως τους κατω γμτ και οταν καθομαι.Ορθιος ειμαι πιο κοντα στον στοχο :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Φιλε μπλαστ .

Τοπικο καψιμο λιπους Δ Ε Ν  υφισταται . Οποτε οσους κοιλιακους και να κανεις το γαμημενο δεν φευγει .

Το λιπος φευγει με αεροβια , αεροβια και αεροβια . Και δεν φευγει ευκολα .

Εν πασει περιπτωσει , σου ευχομαι να πετυχεις τον στοχο σου .

Και γω σε φαση κοψιματος ειμαι , αλλα ο στοχος μου ειναι το επομενο καλοκαιρι .

Μεχρι να αποκτησουμε six-pack ...
Να υγειαινουμε και να γυμναζομαστε .

Πολυ καλα τα λεει ο παιχταρας Ric flair.

Eπισης κατι αλλο παιχτρονια,μη κανετε μονον διαδρομο για αεροβια..
Για τους σκληροπυρινικους υπαρχει και το μπαλετο..

Επισκέπτης
το πιο δισκολο κομματι οι ατιμοι οι κοιλοιακοι!απαιτει πολισ κοποσ για το χτισιμο τουσ! :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Θελουν πολυ κοπο και θυσιες αμα δεν εχεις γονιδιακη προδιαθεση για κοιλιακους..παω να πιω μια μπυρα γιατι νευριασα..

Επισκέπτης
Σταματήστε για 1 μήνα το ποτό, κάντε πολύ αερόβια και θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα ;)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
παντως το πρβλημα μεγαλωνει πολυ στην κολοχορα μας με τα σκατοφαγητα της . Και εγω τα ιδια εχω μια μπακα γαμησε με.Παω γυμναστηριο και κανω ωρα αλλα χρειαζομαι πολυ διαδρομο. Επισης φταει και η ελλειψη χρονου βλεπω τους αλλους τους τους καρμοιρηδες στην εταιρια μου με μπακες χειροτερεσ, σιγουρα καποια καταθλιψη, η ψυχολογικο προβλημα , κινδυνος καρδιας και τετοια και την επεσα στις γυμναστικες συναγωνιστες. Δεν λεει πρεπει να εχουμε καλη υγεια γιατι αλλιως θαγινω σαν αυτους τους τυπους!!

Οπως μου ειπε και ρωσιδα τελεις γκυμναστηριο!

Επισκέπτης
παντως το πρβλημα μεγαλωνει πολυ στην κολοχορα μας με τα σκατοφαγητα της . Και εγω τα ιδια εχω μια μπακα γαμησε με.Παω γυμναστηριο και κανω ωρα αλλα χρειαζομαι πολυ διαδρομο. Επισης φταει και η ελλειψη χρονου βλεπω τους αλλους τους τους καρμοιρηδες στην εταιρια μου με μπακες χειροτερεσ, σιγουρα καποια καταθλιψη, η ψυχολογικο προβλημα , κινδυνος καρδιας και τετοια και την επεσα στις γυμναστικες συναγωνιστες. Δεν λεει πρεπει να εχουμε καλη υγεια γιατι αλλιως θαγινω σαν αυτους τους τυπους!!

αφου στο ειπε ι ροσιδα τελοσ!respect!!!!! :rockon:

Επισκέπτης

Σωστά φίλε μου τα λες, δεν είναι τυχαίο που οι πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι τα φαγαδικα και εμείς πρωταθλητες Ευρώπης στην παχυσαρκια...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Παιχταρα μου εσυ επρεπε να της πεις "εσυ τελεις πουτσο"..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Σωστά φίλε μου τα λες, δεν είναι τυχαίο που οι πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι τα φαγαδικα και εμείς πρωταθλητες Ευρώπης στην παχυσαρκια...
Παθιαρη,που να βρει φαγητο σπιτικο ο αντρας αμα ολη τη μερα η γυναικα ειναι στη δουλεια και μολις γυριζει ειναι ολη την ωρα σto bourdela.com ?

Γι αυτο μαθετε να μαγειρευτε μονοι σας αλανια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom