Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Σωστά φίλε μου τα λες, δεν είναι τυχαίο που οι πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι τα φαγαδικα και εμείς πρωταθλητες Ευρώπης στην παχυσαρκια...
μια αλλη ρωσιδα μου ειπε "μα τι γινεται εδω ολοι κολοχοντροι ειστε στην ρωσια εχουμε ακριβα και καλα εστιατορια και δεν τρωμε σκατα σαν εσας" Πραγματι ειδε κανεις απο εσασ να κανει καποιο εστιατοριο delivery συνταγες με ψαρι που εχει πολυ πρωτεινη και λιωνει αμεσως. Μονο πιτσα και σκατοκρεατα που πρωτα θα λιωσουν οι παγοι στον βορειο πολο και μετα θα πεθανεις απο καν εμφραγμα...

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μια αλλη ρωσιδα μου ειπε "μα τι γινεται εδω ολοι κολοχοντροι ειστε στην ρωσια εχουμε ακριβα και καλα εστιατορια και δεν τρωμε σκατα σαν εσας" Πραγματι ειδε κανεις απο εσασ να κανει καποιο εστιατοριο delivery συνταγες με ψαρι που εχει πολυ πρωτεινη και λιωνει αμεσως. Μονο πιτσα και σκατοκρεατα που πρωτα θα λιωσουν οι παγοι στον βορειο πολο και μετα θα πεθανεις απο καν εμφραγμα...
σωστος εχεις δικιο

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Θελουν πολυ κοπο και θυσιες αμα δεν εχεις γονιδιακη προδιαθεση για κοιλιακους..παω να πιω μια μπυρα γιατι νευριασα..
  :rockon: :rockon: :rockon:

Οσον αφορα το ποτο τα εχω παει παρα πολυ καλα τον τελευταιο μηνα.Μονο 100 μπυρες και 200 μπακαρντι. :2funny: :2funny:
Πλακα κανω.Εχω πιει ελαχιστο ποτο και κυριως στερεας φυσης ;) ;) :2funny:
Απ'οταν ξεκινησα το πριγραμμα να χασω την κωλοκοιλια και το λιπος γενικα εχω χασει 2.2 κιλα.Ημουν 90.2,ποσο βαρος εχω χασει? :2funny:
Σημερα εκανα ωμους.Επικεντρωθηκα στην σμιθ με 30 κιλα και εκανα 4χ10 και μερικες ακομα ασκησεις με βαρακια 5-6 κιλα.
Μετα απο 40 λεπτα προπονησης ετρεξα με πολυ βαραβαρο τροπο στο διαδρομο.Δεν ενιωθα τπτ.Εφευγε ο ιδρωτας ποταμι. :rockon: Τωρα ηπια πρωτεινη και θα κανω ενα πολυ μικρο γευμα το βραδυ,θα δω οτι εχουμε σπιτι.Αυριο λογικα θα ειμαι κατω απο 88 οποτε θα ειναι και μια μερα μικρης μπυροποσιας :sunglasses:  :rockon: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πωπω,αραχνιασε το θρεντ..

Ρε παιδες,αμα θελω να παρω ιχθυελαιο,απο πού να το παρω?
Να παρω απο φαρμακειο?

Να παρω απο μαγαζι με συμπληρωματα?

Να παρω το μπουλο να τελειωνουμε?

Επισκέπτης
an μπορεις να στο γραψει γιατρος παρε το μαξεπα απο φαρμακειο
αλλιως παρε απο online καταστημα συμπληρωματων στο εξωτερικο
εδω οι συμπληρωματαδες ειναι κλεφτες

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

fishoil απο optimum με 10 Ε απο τα περισσοτερα μαγαζια που πουλαν συμπληρωματα . xtreme stores , bodybuilding club κτλ .

πολυ ευκολο να βρεθει οπουδηποτε .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Στο καταστημα που παιρνω τη whey το μουνοπανεξ μου ειπε 17 ευρω αυτο της ON..
Θα παω αλλου να τσεκαρω,θενκς παιδια.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μάγκες - έχω κανα δυό ερωτήσεις για γυμναστική που λέω κάποια στιγμή να το αποφασίσω επιτέλους.  :S

Γυμναστήριο δεν το βλέπω - γράφτηκα πέρσι, πλήρωσα ετήσια και πήγα ένα μήνα.  :jerking:

Σκέφτομαι αντί για διάδρομο να πάρω αυτή τη μάπα εδώ.

Θεωρητικά είναι καλύτερο μια και δουλεύεις στήθος, χέρια, ώμους κλπ - τι λέτε?  :think:

Ή μήπως κάτι τέτοιο?

Και τα 2 θα έχω πρόβλημα χώρου, αλλά αν είναι να γίνει δουλειά κάτι θα σκεφτώ.  *P

Υπάρχει περίπτωση σε 1 χρόνο να δω συνταρακτικές αλλαγές? Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη...  :)

Επισκέπτης
μαλακιες ειναι αυτα πεταμενα λεφτα
γραψου σε κανα σιδεραδικο τζυμ κ χτυπα κιλακια σιγα σιγα στο παγκο στα καθισματα κλπ
κανε κ διατροφη κ σε ενα χρονο θα δεις αρκετη βελτιωση

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Με το πρωτο μονο ο Τσακ Νορις ειδε βελτιωση..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μάγκες - έχω κανα δυό ερωτήσεις για γυμναστική που λέω κάποια στιγμή να το αποφασίσω επιτέλους.  :S

Γυμναστήριο δεν το βλέπω - γράφτηκα πέρσι, πλήρωσα ετήσια και πήγα ένα μήνα.  :jerking:

Θεωρητικά είναι καλύτερο μια και δουλεύεις στήθος, χέρια, ώμους κλπ - τι λέτε?  :think:

Ή μήπως κάτι τέτοιο?

Και τα 2 θα έχω πρόβλημα χώρου, αλλά αν είναι να γίνει δουλειά κάτι θα σκεφτώ.  *P

Υπάρχει περίπτωση σε 1 χρόνο να δω συνταρακτικές αλλαγές? Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη...  :)
κανε κατι πιο απλο κοψε τι μασα......θα μου πις πιος στο λει αφτο ο μπιρομπιφτεκοκινιτος που κιριος εκι το χι βεντουζαρισμενο το μιαλο του(αν εχο βεβεα απο αφτο) και επενδισε τα λεφτα σου προς τιν πουλικι σου εφχαριστισι

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Βρε παληκαρια, τον επομενο καιρο λογω δουλειας θα με βολευει γυμναστηριο στο Μαρουσι. Καποιο που να μην περιμενεις με τις ωρες για οργανα και το parking να μην ειναι θεμα? Το κοστος δεν πολυειναι προβλημα.

Εντος θεματος τωρα, με διωρη γυμναστικη και προσεκτικη διατροφη πριν χρονια εχασα 15 κιλα σε 4 μηνες. Σ ενα χρονο ειδα και σημαντικη αλλαγη στο σωμα. Συνεχιζοντας την προσεκτικη διατροφη και 3 φορες την εβδομαδα γυμναστηριο δεν τα ξαναπηρα. Απλο ειναι, απλα πρεπει να μην τρως με βαση το ενστικτο σαν ζωο με σαπιοκοιλια, αλλα με το μυαλο σαν ανθρωπος. Οσο για το γυμναστηριο ΚΑΙ φραγκα θελει και μεγαλο ζορι να βρεις τον χρονο. Αλλά ή αυτο ή μπάκα. Πως θα γινει

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βρε παληκαρια, τον επομενο καιρο λογω δουλειας θα με βολευει γυμναστηριο στο Μαρουσι. Καποιο που να μην περιμενεις με τις ωρες για οργανα και το parking να μην ειναι θεμα? Το κοστος δεν πολυειναι προβλημα.

Εντος θεματος τωρα, με διωρη γυμναστικη και προσεκτικη διατροφη πριν χρονια εχασα 15 κιλα σε 4 μηνες. Σ ενα χρονο ειδα και σημαντικη αλλαγη στο σωμα. Συνεχιζοντας την προσεκτικη διατροφη και 3 φορες την εβδομαδα γυμναστηριο δεν τα ξαναπηρα. Απλο ειναι, απλα πρεπει να μην τρως με βαση το ενστικτο σαν ζωο με σαπιοκοιλια, αλλα με το μυαλο σαν ανθρωπος. Οσο για το γυμναστηριο ΚΑΙ φραγκα θελει και μεγαλο ζορι να βρεις τον χρονο. Αλλά ή αυτο ή μπάκα. Πως θα γινει
μονο η μπακα!!!!!!!!!!!!!τελοσ

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Το φαντάστηκα ότι είναι της πίπας.  :headbang:

Thanks - θα εκτιμήσω κάθε συμβουλή μάγκες.

Τα βάρη είναι γάμησέ τα πάντως - δεν μπορώ να σηκώσω τίποτα.  :helpplea:

Φαντάζομαι γιατί πρέπει να υπάρχει φτιαγμένο στήθος, ώμοι, πλάτη πρώτα - σωστά?

Μπορεί να λέω και μαλακίες, αλλά νομίζω ότι ο αγύμναστος δεν ξεκινάει με βάρη.

Γι' αυτό σκεφτόμουν κανα οργανάκι στο σπίτι.

Επισκέπτης
αν  εισαι αγυμναστος τελειως μπορεις να ξεκινησεις με ασκησεις με το σωματικο σου βαρος
καθισματακια πουσ απς καν κοιλιακο ραχιαιο κ καρδιοαναπνευστικη ασκηση ποδηλατο στεπερ κλπ
αλλα αυτα ειναι μονο για ξεκινημα μετα θα πρεπει να μπεις στα βαρη κ να χτυπησεις κιλακια σιγα σιγα με τον καιρο

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065

Ή μήπως κάτι τέτοιο?

Το δευτερο ειναι καλο.Απλα κοιτα λιγο τις διαστασεις σου να μπορεις να ακηθεις στο συγκεκριμενο.Στο λεω αυτο γιατι σε παρομοιο οργανο που ειχε φιλος δεν χωρουσα μεσα και μπλοκαρα στις σιδεριες -λογω υψους- χαχαχα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Το δευτερο ειναι καλο.Απλα κοιτα λιγο τις διαστασεις σου να μπορεις να ακηθεις στο συγκεκριμενο.Στο λεω αυτο γιατι σε παρομοιο οργανο που ειχε φιλος δεν χωρουσα μεσα και μπλοκαρα στις σιδεριες -λογω υψους- χαχαχα.
για σου ρε Φατσουλα γιγαντα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697

κοιτα www.holmesplace.gr/3_2_1.php]εδώ[/url]
ακριβό, αλλά σου παρέχει τα πάντα (και πάρκινγκ) και έχει και πολλά μουνια... ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Stories

Νέο!