ρε παιδια επειδη ληγει η συνδρομη στο γυμναστηριο μου σε κανα μηνα εχει κανεις υπ οψην του κανα γυμναστηριο με καμια καλη προσφορα για ετησιο.περιοχες μεταμορφωση,νεα ιωνια φιλαδελφεια και περιξ..
Το golden gum στην Ν. Ιωνία.Αρκετά καλό
ρε παιδια επειδη ληγει η συνδρομη στο γυμναστηριο μου σε κανα μηνα εχει κανεις υπ οψην του κανα γυμναστηριο με καμια καλη προσφορα για ετησιο.περιοχες μεταμορφωση,νεα ιωνια φιλαδελφεια και περιξ..
εχει παει κανεις στο joe weider αγιας παρασκευης?
πραγματικα ντρέπεσαι να μπεις μεσα
οχι, απο τα πλουσιοπεδα κηφισοτάκιααπό τους καγκουροαλβανούς φουσκωτούς τρόμπες της πούτσας;
:o sorry manοχι, απο τα πλουσιοπεδα κηφισοτάκια
υγ
απο τον χωρο και τον εξοπλισμο θελω να πω
εχει παει κανεις στο joe weider αγιας παρασκευης?
πρωτεινη εννοεις?ξερετε αν παιζει τιποτα χωρις λακτοζη και σχετικες μαλακιες με το γαλα?
εχω ευαισθητο στομάχι και ψάχνω κατι φιλικο για αυτο..
αποφευγο να ζιγιζομε γιατι με πιανι καταθλιψι!με αυτην που κουμπωνεις τωρα
πηρες κανα κιλο;
σιγα τα οα!οχι, απο τα πλουσιοπεδα κηφισοτάκια
υγ
απο τον χωρο και τον εξοπλισμο θελω να πω
ελα χιστι μου να κουμποσουμε καμια βιταμινουλα!,,,,,,
πιτσι εισαι ενας μικρος θεουλης....
γοαυντιερ πανε τα αλβανια με το μασλσερτ,τα 3 κιλα ζελε στο μαλλι και τα κρυπτον παρκαρισμενα απ'εξω.εχει παει κανεις στο joe weider αγιας παρασκευης?
σε πιανει καταθλιψη γιατι δεν μπορεις να ανεβεις σε κιλα η γιατι δεν χανεις;αποφευγο να ζιγιζομε γιατι με πιανι καταθλιψι!
παντοσ μου εχι δοσι πριξιματα!ειναι καλι!
χιστι μου ολοι σχεδον οι γιμναστεσ τεφατσιδεσ ειανι μαλακοκαυλιδεσ!δεν ξερουν τι τουσ γινετε!γοαυντιερ πανε τα αλβανια με το μασλσερτ,τα 3 κιλα ζελε στο μαλλι και τα κρυπτον παρκαρισμενα απ'εξω.
τουλαχιστον αυτο ισχυει τις απογευματινες ωρες.
αν δε γνωριζεις ενα γυμναστη που εμπιστευεσαι για να πας σε αυτον,επελεξε τα συνοικιακα γυμναστηρια..
γινεται καλυτερη δουλεια εκει..
υ.γ.το "αλβανια" μπορει να χει κυριολεκτικη και μεταφορικη εννοια.
δεν ανεβενο σε κιλα παρολο που τροο πολι. 6 πορνογευματα τιν ιμερα.σε πιανει καταθλιψη γιατι δεν μπορεις να ανεβεις σε κιλα η γιατι δεν χανεις;
μυστη μου,υδατανθρακα εχεις στα γευματα σου(ρυζι,πατατα,μακαρονια)η ειναι τελειως στεγνα?δεν ανεβενο σε κιλα παρολο που τροο πολι. 6 πορνογευματα τιν ιμερα.
αυτα εχω να πω κατα την γνωμη μου παντα...Πρωινό:
100 γρ. Δημητριακά Fitness, 330 ml γάλα 2%, 1 scoop True mass.
Δεκατιανό:
1 τοστ με γαλοπούλα και άπαχο τυρί, 1 cottage cheese, 10 αμύγδαλα
+ 4 ταμπλέτες αμινοξέα.
Μεσημεριανό:
200 γρ. Μοσχάρι,
250 γρ. Ρύζι
Απογευματινό:
1 cottage cheese, 2 φέτες γαλοπούλα βραστή, 2 ρυζογκοφρέτες.αντι για γαλοπουλα βαλε υδατανθρακα(πχ 4 αντι 2 ρυζογκοφρετες) η κατι αλλο αν θες
Μεταπροπονητικό:ακριβως μολις τελειωσεις
1 scoop true mass, 1 μπανανα
2 κάψουλες Kreagenic,
Μετά από 20 λεπτά:καλυτερα να αφησεις να περασει 1 ωριτσα
5 ασπράδια αυγού, 150 gr. Ρύζιπερισοττερο ρυζι
2 κάψουλες Kreagenic
5 κάψουλες αμινοξέα
Πριν τον ύπνο:εγω θα ελεγα αντι για φασολια, βαλε πρασσινα λαχανικα,που εχουν αργης αποροφησης υδατανθρακα για το βραδυ. και αντι σησαμελαιο ελαιολαδο
1 τόνο σε νερό, 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια, 1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο.
4 Brazilian nuts.
τι αλο να κανο διλαδι????δεν μπορο αλλο να φαοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!μεχρι και αυτα τα τροο με το ζορι!ζοριζομε στο τελευτεο γευμα αλλα τα καταφερνο!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Πρωινό:
100 γρ. Δημητριακά Fitness, 330 ml γάλα 2%, 1 scoop True mass.
Βγαλε το κορν φλειξ,και βαλε βρωμη.και αντι για πρωτεινη ροφημα, 5 ασπραδια.και οπως ειπε και ο brad-pitt αυξησε τον υδατανθρακα(πατατα βραστη-ρυζι-μακαρονια) ;)
αυτό δεν γίνεται να μην είναι σαρκασμόςεχει παει κανεις στο joe weider αγιας παρασκευης?