Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Το διζυγο πιανει στηθος πιανει και τρικεφαλο σε καποια προγραμματα υπαρχει σε αλλα οχι ειδικα παιζει πολυ οταν κανεις στηθος-τρικεφαλ για ποδια εκτος απο σκουωτ ειναι δυνατη ασκησει προβολες με μπαρα για αναπτυξη...για ομους εκτος απο πιεσεις και ανοιγματα αλτηρα ποια αλλη ειναι βασικη ασκησει?Ορθια κωπηλατικη?

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
Το διζυγο πιανει στηθος πιανει και τρικεφαλο σε καποια προγραμματα υπαρχει σε αλλα οχι ειδικα παιζει πολυ οταν κανεις στηθος-τρικεφαλ για ποδια εκτος απο σκουωτ ειναι δυνατη ασκησει προβολες με μπαρα για αναπτυξη...για ομους εκτος απο πιεσεις και ανοιγματα αλτηρα ποια αλλη ειναι βασικη ασκησει?Ορθια κωπηλατικη?
το μονόζυγο μόνο δεν αρκεί(τουλάχιστον για μένα).μακάρι να είχα χώρο σπίτι μου για ένα power squat rack cage,να μην χρειάζεται να πετάω τα λεφτά μου στα γυμναστήρια.
με αυτό και τη μπάρα που έχει γυμνάζεις τα πάντα: πόδια(καθίσματα-άρσεις θανάτου),στήθος(πιέσεις οριζόντιες-επικλινείς),ώμους(στρατιωτικές,πιέσεις,όρθια κωπηλατική),τραπέζιους(ανασηκώσεις),πλάτη(κωπηλατικές,άρσεις θανάτου).+το μονόζυγο + το δίζυγο ,μια ρόδα κοιλιακών κι ένα σκοινάκι κι έχεις το υπερπλήρες γυμναστήριο στο υπόγειο/γκαράζ σου.
τα όργανα στα γυμναστήρια είναι για τον πούτσο και πεταμένα λεφτά(τουλάχιστον για το στυλ γυμναστικής που θέλω να κάνω εγώ).
προσωπικά άποψη πάντα,μη θιχτεί κανείς.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το μονόζυγο προσωπικά το θεωρώ την καλύτερη άσκηση,ανοιχτή-κλειστή λαβή.ειδικά με μια ζώνη για να προσθέτεις κιλά ώστε να μένεις σε μικρό αριθμό επαναλήψεων είναι ό,τι πρέπει.
απλά δεν αρκεί. θες κι ένα δίζυγο για στήθος και μετά για πόδια και ώμους ασκήσεις που δεν καλύπτει το μονόζυγο.όπως πχ και για πυκνότητα της πλάτης,θες μια κωπηλατική.

δεν ειπα εις αει και αιωνιως τυπε. τριμηνο διαλειμμα ειπα. φουλ προγραμμα και παραλια ηλιοθεραπεια δε πανε μαζι  ;)

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
ρε παιδια επειδη ληγει η συνδρομη στο γυμναστηριο μου σε κανα μηνα εχει κανεις υπ οψην του κανα γυμναστηριο με καμια καλη προσφορα για ετησιο.περιοχες μεταμορφωση,νεα ιωνια φιλαδελφεια και περιξ..

Επισκέπτης
Η πιο σκληρή έκδοση του Thermoburner! Η καύση λίπους ενεργοποιείται με μεγάλη αποδοτικότητα εξαιτίας του εκχυλίσματος νερατζιού (citrus auratium), το οποίο περιέχει 6% συνεφρίνη. Η συνεφρίνη βοηθά στην αύξηση της θερμογένεσης & του μεταβολισμού καθώς και στη μείωση της όρεξης χωρίς καμία δυσάρεστη παρενλεργεια. Σε συνδυασμό με τη μεγάλη ποσότητα εκχυλισμάτων guarana και yerbamate επιτυγχάνεται ακόμη μεγαλύτερη αύξηση της ενέργειας. Το αποτέλεσμα είναι μειωμένη όρεξη, αυξημένη ενέργεια & έντονη καύση λίπους. Όσοι υποφέρουν από καρδιακές παθήσεις οφείλουν να συμβουλευτούν τον γιατρό τους πριν τη λήψη του προϊόντος.

Συσκευασία: 90 κάψουλες σκληρής ζελατίνης

Δοσολογία: 2 κάψουλες ημερησίως με ένα ποτήρι νερό 30 λεπτά πριν το γεύμα ή κατά τη διάρκεια σωματικής δραστηριότητας.

το θερμογενετικο εχι αρχισι να δουλευει και σε λιγο κερο θα ειμαστε ΙΝΕΣ!!!!!!πιο γραμομενοι,πιο σφιχτοι πιο μιοδεσ απο ποτε αλοτε! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
το θερμογενετικο εχι αρχισι να δουλευει και σε λιγο κερο θα ειμαστε ΙΝΕΣ!!!!!!πιο γραμομενοι,πιο σφιχτοι πιο μιοδεσ απο ποτε αλοτε! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
καμια καλη κρεατινη εχεις να μου προτεινεις;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παλι φλερταρεισ με κρεατινι ατακτο αγορι?
απο οσα εχο δοκιμασι εχο ξεχορισι το cell mass τισ bsn.μου ειχε δουλεψι πιο καλα σε σχεσι με τα ιπολοιπα!
Ταυλανδη θα ερθεις τον χειμωνα ρε να σε κανω αντρα?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Η πιο σκληρή έκδοση του Thermoburner! Η καύση λίπους ενεργοποιείται με μεγάλη αποδοτικότητα εξαιτίας του εκχυλίσματος νερατζιού (citrus auratium), το οποίο περιέχει 6% συνεφρίνη. Η συνεφρίνη βοηθά στην αύξηση της θερμογένεσης & του μεταβολισμού καθώς και στη μείωση της όρεξης χωρίς καμία δυσάρεστη παρενλεργεια. Σε συνδυασμό με τη μεγάλη ποσότητα εκχυλισμάτων guarana και yerbamate επιτυγχάνεται ακόμη μεγαλύτερη αύξηση της ενέργειας. Το αποτέλεσμα είναι μειωμένη όρεξη, αυξημένη ενέργεια & έντονη καύση λίπους. Όσοι υποφέρουν από καρδιακές παθήσεις οφείλουν να συμβουλευτούν τον γιατρό τους πριν τη λήψη του προϊόντος.

Συσκευασία: 90 κάψουλες σκληρής ζελατίνης

Δοσολογία: 2 κάψουλες ημερησίως με ένα ποτήρι νερό 30 λεπτά πριν το γεύμα ή κατά τη διάρκεια σωματικής δραστηριότητας.

απο απλος χυστης θες να γινεις πρησμενος χυστης  :rockon:

Επισκέπτης
gamaikane τορα κουμπονο αυτι.αρκετα ευχαριστιμενοσ!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
παλι φλερταρεισ με κρεατινι ατακτο αγορι?
απο οσα εχο δοκιμασι εχο ξεχορισι το cell mass τισ bsn.μου ειχε δουλεψι πιο καλα σε σχεσι με τα ιπολοιπα!
αφου ξες ειμαι ερωτευμενος με την κρεατινη.....
και εγω εχω ακουσει για το cell mass
σου δωσε κιλα και ογκο; η μονο δυναμη;

Επισκέπτης
αφου ξες ειμαι ερωτευμενος με την κρεατινη.....
και εγω εχω ακουσει για το cell mass
σου δωσε κιλα και ογκο; η μονο δυναμη;
διναμι ενοιτε.κ λιγο πριξιμο.φενομουν λιγο πιο ογκοδεσ πιο μιοδεσ πιο θιριοδεσ πιο κτινοδεσ :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ξερετε αν παιζει τιποτα χωρις λακτοζη και σχετικες μαλακιες με το γαλα?

εχω ευαισθητο στομάχι και ψάχνω κατι φιλικο για αυτο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom