Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Πρωινό:
100 γρ. Δημητριακά Fitness, 330 ml γάλα 2%, 1 scoop True mass.

Βγαλε το κορν φλειξ,και βαλε βρωμη.και αντι για πρωτεινη ροφημα, 5 ασπραδια.και οπως ειπε και ο brad-pitt αυξησε τον υδατανθρακα(πατατα βραστη-ρυζι-μακαρονια) ;)

Σωστος...Και γω αυτο θα εκανα αλλα δεν τι παλευω να φαω βρωμη με γαλα σκετα παντα με ενα σκουπ πρωτεινη.
Παντως η true mass εχει ζαχαρη αρκετη και κακους υδατανθρακες εγω θα επερνα απο την ιδια εταιρια την syntha-6 δηλαδη γενικα μακρια απο πρωτεινες που λενε πως ειναι ογκου.
Μπορεις ευκολα να παρεις μια πρωτεινη καθαρη και να τι κανεις ογκου το καλυτερο ομως ειναι ασπραδια και βρωμη σε γαλα αν τι παλευεις να τα τρωως ετσι.

Επισκέπτης
Πρωινό:
100 γρ. Δημητριακά Fitness, 330 ml γάλα 2%, 1 scoop True mass.

Βγαλε το κορν φλειξ,και βαλε βρωμη.και αντι για πρωτεινη ροφημα, 5 ασπραδια.και οπως ειπε και ο brad-pitt αυξησε τον υδατανθρακα(πατατα βραστη-ρυζι-μακαρονια) ;)

ι βρομι δε μου αρεσει.δε προκιτε να τιν φαο ποτε.
επισισ τα κορν φλεικσ εχουν ιψιλοτερο γλικεμικο δικτι σε σχεσι με τι βρομι.

οποτε μενουμε κανονικα στα κορν φλεικσ!
τορα προινιατικα αυγα δεν εχο καθολου χρονο για τετιεσ ιστοριεσ.
πιο γριγορο ειναι ι προτεινι με κορν φλεικσ!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
χιστι μου ολοι σχεδον οι γιμναστεσ τεφατσιδεσ ειανι μαλακοκαυλιδεσ!δεν ξερουν τι τουσ γινετε!
εγο ποτε μου δεν ακουσα κανεναν γιμναστι!
κανο οτι διαβαζο σε βιβλια που ειανι γραμενα απο αθλιατρουσ.κρινο μονοσ μου τα παντα και ποτε δεν ακουο κανεναν μαλακοκαυλι χαζοχιστι τον τεφα!αλοστε οι γιμναστεσ στα γιμναστιρια βοιθανε μονο οτι φοραι μουνι.τισ πουτσεσ τισ παραμελουν!!!!!
το γυμναστηριο που παω δεν εχει μουνια ;)

Επισκέπτης
επισισ τα  ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ εχουν μεγαλιτερο γλικεμικο δικτι σε σχεσι με τιν βρομι.
ενασ χτιστοσ για να χτισι καλα πρεπει στο προινο γευμα και το μεταροπονικο να επιτιχανι τιν μεγιστι εκρισι ινσουλινισ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΟΡΝΟΦΑΓΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΙΚΕΜΙΚΟ ΔΙΚΤΙ.
οποτε καλιτερι επιλογι στο προινο μου προσοπικα ειναι τα ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ.και ΟΧΙ ι βρομι.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
επισισ τα σιμιτριακα εχουν μεγαλιτερο γλικεμικο δικτι σε σχεσι με τιν βρομι.
ενασ χτιστοσ για να χτισι καλα πρεπει στο προινο γευμα και το μεταροπονικο να επιτιχανι τιν μεγιστι εκρισι ινσουλινισ.
οποτε καλιτερι επιλογι στο προινο μου προσοπικα ειναι τα διμιτριακα.και ΟΧΙ ι βρομι.
πιτσι τρως λιγο
εγω αρχισα να περνω κιλα οταν χτυπουσα το ενα μοσχαρι μετα το αλλο
με μπολικο καστανο ρυζι παντα...
δηλαδη με ενα τοστ γαλοπουλας... τι περιμενεις...
φαινεται και πως εχεις υπερ του δεοντος καλο μεταβολσμο

Επισκέπτης
εχει δοκιμασει κανεις την cell-tech;
θεσ να κουμποσεισ σελ τεκ ατακτε χιστι?
παπαρια ειναι!τιν επερνα παλιοτερα.ιπαρχουν και καλιτερεσ.μιν χαλασ τα λεφτα σου στα διαφιμιζομενα παπαροπροιοντα του bodybuilding club!!!hehe!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
θεσ να κουμποσεισ σελ τεκ ατακτε χιστι?
παπαρια ειναι!τιν επερνα παλιοτερα.ιπαρχουν και καλιτερεσ.μιν χαλασ τα λεφτα σου στα διαφιμιζομενα παπαροπροιοντα του bodybuilding club!!!hehe!
δηλαδη καλυτερη θεωρεις την cell mass της bsn;

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
ι βρομι δε μου αρεσει.δε προκιτε να τιν φαο ποτε.
επισισ τα κορν φλεικσ εχουν ιψιλοτερο γλικεμικο δικτι σε σχεσι με τι βρομι.

οποτε μενουμε κανονικα στα κορν φλεικσ!
τορα προινιατικα αυγα δεν εχο καθολου χρονο για τετιεσ ιστοριεσ.
πιο γριγορο ειναι ι προτεινι με κορν φλεικσ!

Δοκιμασε με λιγο μελι,δεν νομιζω οτι συγκρινεται η βρωμη με τα κορν φλειξ.επισης τι σχεση εχει η προτεινη ροφημα με τα ασπραδια,δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.πιο γρηγορο αλλα οχι οτι καλυτερο,το αντιθετο κιολας.εγω βραζω γυρω στα 20 αυγα και περναω 4 μερες,τσακ μπαμ καθαρισμα καθε πρωι,μπορεις να τα καθαριζεις και απο βραδυ τα βαζεις ψυγειο τυλιγμενα με μεμβρανη,και τα χτυπας το πρωι.φιλικα παντα  ;)

Επισκέπτης
Δοκιμασε με λιγο μελι,δεν νομιζω οτι συγκρινεται η βρωμη με τα κορν φλειξ.επισης τι σχεση εχει η προτεινη ροφημα με τα ασπραδια,δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.πιο γρηγορο αλλα οχι οτι καλυτερο,το αντιθετο κιολας.εγω βραζω γυρω στα 20 αυγα και περναω 4 μερες,τσακ μπαμ καθαρισμα καθε πρωι,μπορεις να τα καθαριζεις και απο βραδυ τα βαζεις ψυγειο τυλιγμενα με μεμβρανη,και τα χτυπας το πρωι.φιλικα παντα  ;)
τα  ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ εχουν μεγαλιτερο γλικεμικο δικτι σε σχεσι με τιν βρομι.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΟΡΝΟΦΑΓΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΙΚΕΜΙΚΟ ΔΙΚΤΙ.
οποτε καλιτερι επιλογι στο προινο μου προσοπικα ειναι τα ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ.και ΟΧΙ ι βρομι.

Επισκέπτης
καλιμερα σε ολουσ τουσ πορνιαριδεσ χτιστουσ!τι κανουν οι μιονεσ σασ χιστεσ?ξιπνισαν ι πορνοξεκουραζονται ακομα για να μεγαλοσουν? :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
πιτσι τρως λιγο
εγω αρχισα να περνω κιλα οταν χτυπουσα το ενα μοσχαρι μετα το αλλο
με μπολικο καστανο ρυζι παντα...
δηλαδη με ενα τοστ γαλοπουλας... τι περιμενεις...
φαινεται και πως εχεις υπερ του δεοντος καλο μεταβολσμο
διλαδι το ΠΟΛΙ μοσχαρι σου εκανε δουλια χιστι μου?
ειναι πορνοακριβο το μοσχαρι ομοσ για να τροσ σε καθε γευμα....
ιδι χαλαο γιρο στα 400-500 ευρο το μινα χορισ τα σιμπλιροματα!αμα αρχισο να βαζο και μοσχαρι σε καθε γευμα,εκτοσ του οτι θα κανι μπαμ ι κιλια μου απο το πολι φαι,θα καταστραφουμε οικονομικα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
διλαδι το ΠΟΛΙ μοσχαρι σου εκανε δουλια χιστι μου?
ειναι πορνοακριβο το μοσχαρι ομοσ για να τροσ σε καθε γευμα....
ιδι χαλαο γιρο στα 400-500 ευρο το μινα χορισ τα σιμπλιροματα!αμα αρχισο να βαζο και μοσχαρι σε καθε γευμα,εκτοσ του οτι θα κανι μπαμ ι κιλια μου απο το πολι φαι,θα καταστραφουμε οικονομικα.

καλημερα καυλερε υπερχυστη!
αρχιζω αυστηρα πορνοδίαιτα για να χασω 5 κιλα εως μέσα Ιουλίου.
Μπάινω και σε πρόγραμμα γράμμωσης μπάς και γραμμώσω κανεναν πορνομυώνα εν οψη καλοκαιριού!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom