Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Επισκέπτης
πρεπει να κανουμε μια πορνολιστα με τα πιο φτινα οικοδομικα ιλικα χτιστον που κικλοφορουν στι πιατσα!

αρχιζο με μερικα.
1 κιλο μοσχαρι 7,50 στα lidl
1 κιλο γαλοπουλα φιλετο παλι 7,50 στα lidl
1 πακετο ριζογκοφρετεσ που εχι μεσα 15 τεμαχια 1,30 στα αβ βασιλοπουλοσ.
8 μπαρες μουσλι χορισ ζαχαρι 1,80 στα lidl
κονσερβα κοκινα φασολια μαρκασ ατλαντα 0,88 στα καρφυρ
τονοσ σε νερο ο πιο φτινοσ που εχο βρι στι πιατσα ειναι στα καρφυρ με 1,40 ι κονσερβα
αμιγδαλα 200 gr τα πιο φτινα στιν πιατσα με 2,50 αν θιμαμε καλα στο σπυπερμακετ bazaar.επισισ ιδια τιμι πεζι και βαρβακιο αγορα εκι που πουλανε χιμα αμιγδαλα
cottage cheese σε κουτακι τα 200 γραμαρια μονο 1,00 στα καρφουρ.ειναι μαρκα καρφυρ αυτο το cottage cheese.
εχι και στα lidl cottage με τιν ιδια τιμι αλλα ειναι απεσιο σε γευσι.πολι ξινο.δε τρογετε.
γαλοπουλα βραστι οι 7 φετες με 1,00 στα lidl
επισισ τιρι απαχο οι 10 φετεσ στα lidl με 1,00
κορν φλακες τα 500 γραμαρια γιρο στο 1,40 στα καρφυρ
10 αυγα 1,40 στα lidl(ειναι τα πιο φτινα στι πιατσα,εχο ψαξι ολα τα σουπερμακετ)ισοσ λιγο πιο φτινα ιπαρχουν στι βαρβακιο αλλα εινια λιγο μακρια....πιο πολι βενζινι θα καταναλοθι....για οσουσ μενουν κεντρο ι βαρβακιο ειναι ενα καλο καλντεριμι και φτινο για οικοδομικα ιλικα χτιστον.
οταν θιμιθο θα γραψο και αλλα..γραφτε και εσεις χιστες να ενιμερονομαστε που πουλανε τα πιο φτινα ιλικα για χτισιμο.

Επισκέπτης
καλημερα καυλερε υπερχυστη!
αρχιζω αυστηρα πορνοδίαιτα για να χασω 5 κιλα εως μέσα Ιουλίου.
Μπάινω και σε πρόγραμμα γράμμωσης μπάς και γραμμώσω κανεναν πορνομυώνα εν οψη καλοκαιριού!
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ειμαστε ετοιμοι να γινουμε πιο γραμομενοι,πιο σκλιροι απο ποτε αλοτε!
θα γινουμε ΙΝΕΣ πορνε μου!!!!!!!!!!!!!!
το εχουμε αναγκι!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
πρεπει να κανουμε μια πορνολιστα με τα πιο φτινα οικοδομικα ιλικα χτιστον που κικλοφορουν στι πιατσα!

αρχιζο με μερικα.
1 κιλο μοσχαρι 7,50 στα lidl
1 κιλο γαλοπουλα φιλετο παλι 7,50 στα lidl
1 πακετο ριζογκοφρετεσ που εχι μεσα 15 τεμαχια 1,30 στα αβ βασιλοπουλοσ.
8 μπαρες μουσλι χορισ ζαχαρι 1,80 στα lidl
κονσερβα κοκινα φασολια μαρκασ ατλαντα 0,88 στα καρφυρ
τονοσ σε νερο ο πιο φτινοσ που εχο βρι στι πιατσα ειναι στα καρφυρ με 1,40 ι κονσερβα
αμιγδαλα 200 gr τα πιο φτινα στιν πιατσα με 2,50 αν θιμαμε καλα στο σπυπερμακετ bazaar.επισισ ιδια τιμι πεζι και βαρβακιο αγορα εκι που πουλανε χιμα αμιγδαλα
cottage cheese σε κουτακι τα 200 γραμαρια μονο 1,00 στα καρφουρ.ειναι μαρκα καρφυρ αυτο το cottage cheese.
εχι και στα lidl cottage με τιν ιδια τιμι αλλα ειναι απεσιο σε γευσι.πολι ξινο.δε τρογετε.
γαλοπουλα βραστι οι 7 φετες με 1,00 στα lidl
επισισ τιρι απαχο οι 10 φετεσ στα lidl με 1,00
κορν φλακες τα 500 γραμαρια γιρο στο 1,40 στα καρφυρ

οταν θιμιθο θα γραψο και αλλα..γραφτε και εσεις χιστες να ενιμερονομαστε που πουλανε τα πιο φτινα ιλικα για χτισιμο.
εισαι ο θεος της ενημερωσης ρε πιτσι,σου βγαζω το καππελο.ειδικα το κορν φλακες ηταν θεικο. :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
καλημερα καυλερε υπερχυστη!
αρχιζω αυστηρα πορνοδίαιτα για να χασω 5 κιλα εως μέσα Ιουλίου.
Μπάινω και σε πρόγραμμα γράμμωσης μπάς και γραμμώσω κανεναν πορνομυώνα εν οψη καλοκαιριού!
νωρις το σκεφτηκες.... :- :- :-

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
διλαδι το ΠΟΛΙ μοσχαρι σου εκανε δουλια χιστι μου?
ειναι πορνοακριβο το μοσχαρι ομοσ για να τροσ σε καθε γευμα....
ιδι χαλαο γιρο στα 400-500 ευρο το μινα χορισ τα σιμπλιροματα!αμα αρχισο να βαζο και μοσχαρι σε καθε γευμα,εκτοσ του οτι θα κανι μπαμ ι κιλια μου απο το πολι φαι,θα καταστραφουμε οικονομικα.
τοσα ξοδευω και εγω
ενα πεντακοσαρι
υγ:ΒΑΛΕ ΜΟΣΧΑΡΙ
με τα κορν φλεικς δεν γινεται δουλεια

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γιατι βρε μαλακα,5 κιλα δεν ειναι τιποτα μεσα σε ενα μηνα,αν κανει καλη διαιτα και γυμναστικη.εκτος αν ειναι 45 κιλα. :grin:
5 κιλα δεν ειναι τιποτα;;;

εξαρταται τι ειδους κιλα θες να χασεις..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.132
Πόντοι
42.697

κάλιο αργά παρά ποτέ.. ;)
άλλωστε δεν είμαι gym maniac οπως εσεις.
κάνω σχεδόν 17 χρόνια γυμναστηριο (με μια μικρη διακοπη για το στρατιωτικο) και ποτε - οπως εχω γραψει εδω- δεν εχω κανει διαιτα-διατροφη.
επίσης ποτε δεν εχω παρει συμπληρωματα δυναμης-φουσκωματος (και ουτε προκειται...)
χαλαρα βαρη, φουλ ποδηλατο και πολλες ασκησεις με μονοζυγο και ειμαι οκ.δεν θελω παραπανω, ΔΕΝ παω για mister Universe... ;)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
γιατι βρε μαλακα,5 κιλα δεν ειναι τιποτα μεσα σε ενα μηνα,αν κανει καλη διαιτα και γυμναστικη.εκτος αν ειναι 45 κιλα. :grin:
εσυ μαλακα πρεπει να εισαι φετες
σε βλεπουν τα μουνια και ξεροχυνουν μαλακα μου... :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Κι εγώ αυτό λέω. Δεν είναι σωστό γενικώς να γίνονται σπασμωδικές κινήσεις διότι μετά καταλήγουν συνήθως σε bounce up και βρίσκεσαι σε χειρότερη θέση από αυτή που ξεκίνησες.

Καλύτερα αργά και μεθοδικά. Το πρώτο που θα χάσεις δραστικά πιστεύω θα είναι υγρά.

Καλή επιτυχία βέβαια ZeroTolerance και προσοχή μην αποβεί ενάντια στη μυϊκότητά σου...

ΥΓ: Με γειά και το ποδήλατο!!!  ;)

Επισκέπτης
τοσα ξοδευω και εγω
ενα πεντακοσαρι
υγ:ΒΑΛΕ ΜΟΣΧΑΡΙ
με τα κορν φλεικς δεν γινεται δουλεια
ε τα κορν φλακες ειανι για το προι χιστι μου!!!!!!!!
να βαλο μοσχαρι στα ιπολοιπα γευματα?μετα απο 500 το μινα θα χαλαο 1000!ειναι ακριβο το πορνομοσχαρι στι πιατσα λεμεεεεεεεεεεε!!!!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
φουλ ποδηλατο και πολλες ασκησεις με μονοζυγο και ειμαι οκ.

Ας μου εξηγησει ενας πορνογνωστης πως ειναι δυνατον κανοντας τα παραπανω, ο φιλος να εχει προβλημα γραμμωσης.
Βασανιζομαι να το αποδεχτω  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
μια λεξη: διατροφη

Φιλε θα σε στεναχωρησω, αλλα δεν εισαι πορνογνωστης.
Γιατι αν ησουν θα ηξερες οτι για να κανεις πολλες ασκησεις στο μονοζυγο, προυποθετει να εχεις χαμηλα επιπεδα λιπους (12-18%), το οποιο σημαινει οτι εχεις ηδη μια Α γραμμωση.

Επισκέπτης
οτι και να κανισ αμα δε κανισ καλι διατροφι ποσ θα εχισ γραμοσι?δεν γινετε!καλι διατροφι ενοο φαγιτα ιψιλισ περιεκτικοτιτασ σε προτεινι και σινθετουσ ιδαταντηρακεσ.και ΟΧΙ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ ΛΙΠΙ.παρα μονο μονοακορεστα και πολιακορεστα.
ετσι πλεον μπορισ να εισαι ινεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :rockon: :rockon: :rockon:

ψολαραδεσ πρεπει να γινουμε ινεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom