Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
τα  ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ εχουν μεγαλιτερο γλικεμικο δικτι σε σχεσι με τιν βρομι.
ενασ χτιστοσ για να χτισι καλα πρεπει στο προινο γευμα και το μεταροπονικο να επιτιχανι τιν μεγιστι εκρισι ινσουλινισ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΟΡΝΟΦΑΓΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΙΚΕΜΙΚΟ ΔΙΚΤΙ.
οποτε καλιτερι επιλογι στο προινο μου προσοπικα ειναι τα ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ.και ΟΧΙ ι βρομι.

Χίστι δεν συγκρίνονται τα κορν φλέικς με τα quacker, ούτε απο άποψη πρωτείνης, φυτικών ινών. Δοκίμασε quacker με μέλι για να ανεβάσεις τον γλυκεμικό σου δείκτη και τα λέμε. Μην ξεχνάς οτι όλα τα κορν φλέικς είναι επεξεργασμένη τροφή. Με αυτή τη λογική φάε κορν φλέικς και μετά την προπόνηση για να ανεβάσεις τον Γ.Δ και όχι μπανάνα...

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Σε όλα τα άλλα που λές συμφωνώ...και μην ξεχνάμε ε, πολύ νερό.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Χίστι δεν συγκρίνονται τα κορν φλέικς με τα quacker, ούτε απο άποψη πρωτείνης, φυτικών ινών. Δοκίμασε quacker με μέλι για να ανεβάσεις τον γλυκεμικό σου δείκτη και τα λέμε. Μην ξεχνάς οτι όλα τα κορν φλέικς είναι επεξεργασμένη τροφή. Με αυτή τη λογική φάε κορν φλέικς και μετά την προπόνηση για να ανεβάσεις τον Γ.Δ και όχι μπανάνα...

:thumbsup:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
τι κανισ πορνε?πιρεσ κανα νεο ματζουνι κρεατινισ? :rockon: :rockon: :rockon:
ασε...πιτσι βρηκα την κρεατινη της επομενης γενιας
σε λεω αλλη τεχνολογια...
ειναι το μελλον,στην αμερικη ειναι Νο1
μου την συστησε ενας φιλος μου αμερικανος καθηγητης fitness απο το facebook
αλλα δεν ξερω που να την βρω εδω περα :huh: :huh: :huh:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
πρεπει να κανουμε μια πορνολιστα με τα πιο φτινα οικοδομικα ιλικα χτιστον που κικλοφορουν στι πιατσα!

αρχιζο με μερικα.
1 κιλο μοσχαρι 7,50 στα lidl
1 κιλο γαλοπουλα φιλετο παλι 7,50 στα lidl
1 πακετο ριζογκοφρετεσ που εχι μεσα 15 τεμαχια 1,30 στα αβ βασιλοπουλοσ.
8 μπαρες μουσλι χορισ ζαχαρι 1,80 στα lidlμπαρες εχει και στα Carrefour με 1.20 οι 6 μπαρες αν θυμαμαι καλα(δεν πολυτρωω μπαρες
κονσερβα κοκινα φασολια μαρκασ ατλαντα 0,88 στα καρφυρ
τονοσ σε νερο ο πιο φτινοσ που εχο βρι στι πιατσα ειναι στα καρφυρ με 1,40 ι κονσερβαεγω παιρω απο τα dia(οσο υπαρχουν ακομα)me 5e ενα κιλο κονσερβα τονο(πιστευω με συμφερει καλυτερα)
αμιγδαλα 200 gr τα πιο φτινα στιν πιατσα με 2,50 αν θιμαμε καλα στο σπυπερμακετ bazaar.επισισ ιδια τιμι πεζι και βαρβακιο αγορα εκι που πουλανε χιμα αμιγδαλααμυγδαλα και φουντουκια παλι απο carrefour γυρο στα 2,5e τα 250γρ
cottage cheese σε κουτακι τα 200 γραμαρια μονο 1,00 στα καρφουρ.ειναι μαρκα καρφυρ αυτο το cottage cheese.
εχι και στα lidl cottage με τιν ιδια τιμι αλλα ειναι απεσιο σε γευσι.πολι ξινο.δε τρογετε.
γαλοπουλα βραστι οι 7 φετες με 1,00 στα lidl
επισισ τιρι απαχο οι 10 φετεσ στα lidl με 1,00
κορν φλακες τα 500 γραμαρια γιρο στο 1,40 στα καρφυρ
10 αυγα 1,40 στα lidl(ειναι τα πιο φτινα στι πιατσα,εχο ψαξι ολα τα σουπερμακετ)ισοσ λιγο πιο φτινα ιπαρχουν στι βαρβακιο αλλα εινια λιγο μακρια....πιο πολι βενζινι θα καταναλοθι....για οσουσ μενουν κεντρο ι βαρβακιο ειναι ενα καλο καλντεριμι και φτινο για οικοδομικα ιλικα χτιστον.απο το σκλαβενιτη συσκ. 30 αυγα 3.70e
οταν θιμιθο θα γραψο και αλλα..γραφτε και εσεις χιστες να ενιμερονομαστε που πουλανε τα πιο φτινα ιλικα για χτισιμο.
οπου μπλε ειμαι εγω...επισης παιρνω και χυμο grapefruit απο dia. αλλα σιγα σιγα τα dia τα παιρνει ο μαριν. και τα κανει carrefour.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
είναι 2-3 σφίχτηδες που το λένε συνέχεια...κάνουν νερά και κατακράτηση σε συνδυασμό με το αλάτι... :helpplea:
φιλε, οτι ακους τα μισα να "κρατας", ντοματα μπορεις να τρως,χωρις αλατι βεβαια(με λιγο ελαιολαδο) αν κανεις για γραμμωση.(εσυ απο οτι ξερω κανεις για ογκο,οποτε δεν πειραζει λιγο αλατι  ;))

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
ασε...πιτσι βρηκα την κρεατινη της επομενης γενιας
σε λεω αλλη τεχνολογια...
ειναι το μελλον,στην αμερικη ειναι Νο1
μου την συστησε ενας φιλος μου αμερικανος καθηγητης fitness απο το facebook
αλλα δεν ξερω που να την βρω εδω περα :huh: :huh: :huh:
Ειναι το μελλον για μεταμοσχευση ηπατος....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
φιλε, οτι ακους τα μισα να "κρατας", ντοματα μπορεις να τρως,χωρις αλατι βεβαια(με λιγο ελαιολαδο) αν κανεις για γραμμωση.(εσυ απο οτι ξερω κανεις για ογκο,οποτε δεν πειραζει λιγο αλατι  ;))

ναι ρε..έτσι κι αλλιώς στο χτίσιμο είμαι...άσε που το αλάτι δεν κόβεται...πώς θα νοστιμήσει το φαί? :grin:

ένας άλλος μου είχε πει να τρώω συνέχεια κοτόπουλο..24/7...την παλεύουν?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ναι ρε..έτσι κι αλλιώς στο χτίσιμο είμαι...άσε που το αλάτι δεν κόβεται...πώς θα νοστιμήσει το φαί? :grin:

Τύπε για γράμμωση να κάνεις αερόβια

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
μηπως ξες κανα μαγαζι που να πουλαει con cret;
εχω φαει ολο τον κοσμο
Ρε φιλε παρε μια cell mass που τουλαχιστον ειναι κ ελεγμενη...Θες να παρεις κρεατινη αγνωστη τελειως και φτιαγμενη στην Αμερικη που ειναι η εδρα της ντοπας... :idiot:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16

θα μπορουσες να τρως σε καθε γευμα κοτοπουλο, μονο αν δεν ειχες εναλλακτικες πηγες πρωτεινης  :). υπαρχουν και αλλα(πες του)αυγα,τυρι,γαλα,κρεας κοκκινο,ψαρι κ.α.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

Τα κουφοματα τα εβαλες ?  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

τύπε για να φτιάξεις βυζάρα να τρως συνέχεια κοτόπουλο :tits:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ρε φιλε παρε μια cell mass που τουλαχιστον ειναι κ ελεγμενη...Θες να παρεις κρεατινη αγνωστη τελειως και φτιαγμενη στην Αμερικη που ειναι η εδρα της ντοπας... :idiot:
γιατι η cell mass τι ειναι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απο την καραιβικη...

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
να τονισουμε οτι η cell mass ειναι φορμουλιτσα... δεν ειναι σκετη(μονουδρικη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom