ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
Προδιαγραφες ΗΠΑ αλλα αλλου φτιαχνεται..μην πινεται οτι σας πλασαρει ο καθε μαλακοκαυλης...γιατι η cell mass τι ειναι;
απο την καραιβικη...
Προδιαγραφες ΗΠΑ αλλα αλλου φτιαχνεται..μην πινεται οτι σας πλασαρει ο καθε μαλακοκαυλης...γιατι η cell mass τι ειναι;
απο την καραιβικη...
;) ;)...Μονουδρικη βγαζει η ΟΝ που εγω προσωπικα την θεωρω τοπ εταιρια κ ειναι κ φθηνη...να τονισουμε οτι η cell mass ειναι φορμουλιτσα... δεν ειναι σκετη(μονουδρικη)
Προδιαγραφες ΗΠΑ αλλα αλλου φτιαχνεται..μην πινεται οτι σας πλασαρει ο καθε μαλακοκαυλης...
Προδιαγραφες ΗΠΑ αλλα αλλου φτιαχνεται..μην πινεται οτι σας πλασαρει ο καθε μαλακοκαυλης...
Ενω εσυ ξερεις...Βρηκες μια μαλακια στο ιντερνετ που εψαχνες για κρεατινες και μας την εδειξες...Υπαρχουν χιλιαδες εταιριες...Και η κουτση μαρια εχει κανει εταιρια κ πουλαει πρωτεινες κ κρεατινες...
αφου δεν ξες περι τινος προκειται...
μου την προτεινε παιδι που ζει στην αμερικηΕνω εσυ ξερεις...Βρηκες μια μαλακια στο ιντερνετ που εψαχνες για κρεατινες και μας την εδειξες...Υπαρχουν χιλιαδες εταιριες...Και η κουτση μαρια εχει κανει εταιρια κ πουλαει πρωτεινες κ κρεατινες...
Να πας εσυ κ ο Αρης μαζι....μου την προτεινε παιδι που ζει στην αμερικη
αντε και γαμησου ρε μαλακα...
τύπε για να φτιάξεις βυζάρα να τρως συνέχεια κοτόπουλο
να τονισουμε οτι η cell mass ειναι φορμουλιτσα... δεν ειναι σκετη(μονουδρικη)
τουρκαλα εισαι;Να πας εσυ κ ο Αρης μαζι....
ΘΡΥΛΟΣτουρκαλα εισαι;
απο πειραια εισαι;ΘΡΥΛΟΣ
α ρε Μπραντ, εσύ και ο Γαμ, τα σπάτε στις γνώσεις συμπληρωμάτων!!
Εκει κοντα..απο πειραια εισαι;
φενετε πολι πορνιαρα!!!!!!!!!θα κουμποσεισ πουτσαρα μου?ασε...πιτσι βρηκα την κρεατινη της επομενης γενιας
σε λεω αλλη τεχνολογια...
ειναι το μελλον,στην αμερικη ειναι Νο1
μου την συστησε ενας φιλος μου αμερικανος καθηγητης fitness απο το facebook
αλλα δεν ξερω που να την βρω εδω περα
χτισε ψολαρα μου χτισε!!!!!να γινουμε μιοδεσ ,ογκοδεσ,θιριοδεσ,κτινοδεσ και ποπμοδεσ!!!!!ναι ρε..έτσι κι αλλιώς στο χτίσιμο είμαι...άσε που το αλάτι δεν κόβεται...πώς θα νοστιμήσει το φαί?
ένας άλλος μου είχε πει να τρώω συνέχεια κοτόπουλο..24/7...την παλεύουν?
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!Χίστι δεν συγκρίνονται τα κορν φλέικς με τα quacker, ούτε απο άποψη πρωτείνης, φυτικών ινών. Δοκίμασε quacker με μέλι για να ανεβάσεις τον γλυκεμικό σου δείκτη και τα λέμε. Μην ξεχνάς οτι όλα τα κορν φλέικς είναι επεξεργασμένη τροφή. Με αυτή τη λογική φάε κορν φλέικς και μετά την προπόνηση για να ανεβάσεις τον Γ.Δ και όχι μπανάνα...
μα δεν χριαζετε να κοψο τισ ριζογκοφρετεσ για να δο τουσ κοιλιακουσ μου!φενοντε ιδι ψολοβροντι μουπίτσι, έχουν αλάτι
για να δεις κοιλιακούς κομμένο αλάτι και ντομάτα