You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Αυτο θελω να μου πειτε ρε παιδια! Τι διαφορα εχει απο την αλλη? σε τι ειναι καλυτερη? βλεπεις πιο γρηγορα αποτελεσματα? η γκολντ ειναι 75% πρωτεινη σε αναλογια ενω της γουοριορ ειναι στα 86% νομιζω! ειναι καλυτερα με περισσοτερο ποσοστο πρωτεινης? υποψην με ενδιαφερει γραμμωση και μυικη αποκατασταση. γκαστεζ αρτιστα βοηθειστε παιδες
Αρτιστας
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Tι αλλο να βοηθησουμε. Ολοι σου ειπαμε οτι ειναι καλυτερη. εκτος απο τον φιλο που προτεινε την αλλη.
Τα βραβεια της δεν τα βλεπεις?
Αλλα και στην τελικη ρε φιλε ολες καλες ειναι. αμα θες και λιγο υδατανθρακα για ογκο φαε μια μπανανα μαζι με την πρωτεινη
Μην τρελαινεσαι παρε μια πρωτεινουλα, ή παρε μια την μια και μετα την αλλη και κρινεις μονος σου ποια σου αρεσει
Αλλωστε δεν νομιζω να πηγαινεις για πρωταθλητισμο
Παρε μια πρωτεινη και κανε τη γυμναστικουλα σου
Αλλα και στην τελικη ρε φιλε ολες καλες ειναι. αμα θες και λιγο υδατανθρακα για ογκο φαε μια μπανανα μαζι με την πρωτεινη
Μην τρελαινεσαι παρε μια πρωτεινουλα, ή παρε μια την μια και μετα την αλλη και κρινεις μονος σου ποια σου αρεσει
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Το σωστό φαί στα κατάλληλα χρονικά διαστήματα είναι το καλύτερο και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο, άντε καμια πολυβιταμίνη, για μένα όμως είναι αδύνατον λόγω καθημερινού προγράμματος να την εφαρμόσωη κρεατινη δινει μεν αρκετη δυναμη''εγω ανεβασα κατα 10 κιλα στην μπαρα και πηρα 2 κιλακια σε ογκο''
αλλα οταν τελειωσει ο κυκλος της και την σταματησεις σου μενει το πολυ ενα 40%
τα αλλα ειναι νερα και φευγουν...
παιδες φαγακι...κοτοπουλακι,γαλοπουλα,τονος,μοσχαρακι,πατατα,ρυζι,μπανανες χτυπηστε και καμια παιδικη κρεμουλα
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
η κρεατινη δινει μεν αρκετη δυναμη''εγω ανεβασα κατα 10 κιλα στην μπαρα και πηρα 2 κιλακια σε ογκο''
αλλα οταν τελειωσει ο κυκλος της και την σταματησεις σου μενει το πολυ ενα 40%
τα αλλα ειναι νερα και φευγουν...
παιδες φαγακι...κοτοπουλακι,γαλοπουλα,τονος,μοσχαρακι,πατατα,ρυζι,μπανανες χτυπηστε και καμια παιδικη κρεμουλα
+10Tι αλλο να βοηθησουμε. Ολοι σου ειπαμε οτι ειναι καλυτερη. εκτος απο τον φιλο που προτεινε την αλλη.
μετα την προπονηση δεν αρκει σκετη whey, χρειαζεσαι και υδατανθρακα...
Οπως δεξτροζη ;)
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
βασικα Μαλτοδεξτρίνη θελει... η δεξτροζη ειναι αμεσης απορροφησης για ενεργεια. ;)Οπως δεξτροζη ;)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
γ@μιούνται πατόκορφα όσοι κάφροι δεν βάζουν τους αλτήρες στη θέση τους και παρατάνε βάρη μπάρες και συναφή όπου βρεθούν
άσχετο, αλλά με έπνιγε το άδικο χαχαχαχαχα
Σωστός. Το χω γράψει κι εγώ παλιότερα. Θες να ξεκινήσουμε κίνημα;
Θες να ξεκινήσουμε κίνημα;
αν το έλεγες 6-7 χρόνια νωρίτερα θα στήναμε μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση και θα χεζόμασταν στο χρήμα από τις επιδοτήσεις
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
Εχω ακουσει οτι το nitrix της bsn σε κραταει τουμπανο για κανα 10ωρο
ισχυει;
το εχει δοκιμασει κανεις σας;
ισχυει;
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
καλο αλλα μονο στην προπονηση παντωs αν θεs τη γνωμη μου μην το παρειs ειναι κοροιδια γιατι σου δινει ενα πρηξιμο και μετα απο το τελοs τηs προπονησηs finito ωποτε το καλυτερο ειναι μια κρεατινουλα με καλη διατροφη και θα εισαι με δυναμειs και στεγνοs οσο αφορα τα νητρικα παντωs επειδη φετοs ψαχτηκα πολλυ ειναι απλα μια μεγαλη απατη!!!!!!Εχω ακουσει οτι το nitrix της bsn σε κραταει τουμπανο για κανα 10ωρο
ισχυει;
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
επειδη σκεφτομαι να αλλαξω γυμναστηριο εχει κανεις εικονα για το mega gym στη μεταμορφωση???
παει ενας φιλος μου.πολυ καλο με καλα μηχανήματα.νομιζω εχει και μια προσφορά τωρα 200ε για 14 μηνες
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
φιλε θα συμφωνησω σου δινουν καποια εξτρα πριξιματα κατα την διαρκεια της προπονησηςκαλο αλλα μονο στην προπονηση παντωs αν θεs τη γνωμη μου μην το παρειs ειναι κοροιδια γιατι σου δινει ενα πρηξιμο και μετα απο το τελοs τηs προπονησηs finito ωποτε το καλυτερο ειναι μια κρεατινουλα με καλη διατροφη και θα εισαι με δυναμειs και στεγνοs οσο αφορα τα νητρικα παντωs επειδη φετοs ψαχτηκα πολλυ ειναι απλα μια μεγαλη απατη!!!!!!
δεν πετυχαινεις ουσιαστικη αναπτυξη
ειναι πιο πολυ placebo effect
αλλα επειδη εχω διαβασει οτι με το συγκεκριμενο παιρνεις 3 ταμπλετες πρωι μεσημερι βραδυ
φανταζομαι οτι σε κραταει τουμπανο και μετα το περας της προνησης,τουλαχιστον 4-5 ωρες
το εχεις δοκιμασει;
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ναι το εχω δοκιμασει και μπορω να σου πω οτι η καλυτερη εποχη που μπορειs να το βαλειs ειναι καπου στη μεση τηs διαιταs δηλαδη κατα τον ιουλιο γιατι θα σε βοηθησει σε δυναμειs και πρηξιματα αλλα και ψυχολογικα αλλα μονο στην προπονηση μετα τελοs γενικα πιστευω οτι αμα εισαι καλα ψυχολογικα αυτα ειναι πεταμενα λεφτα αs μην γελιομαστε τα συμπληρωματα ειναι μονο κατακρατηση υγρων για μενα μονο πρωτεινη πολυβιταμινη και ωμεγα 3 τιποτε αλλο.......φιλε θα συμφωνησω σου δινουν καποια εξτρα πριξιματα κατα την διαρκεια της προπονησης
δεν πετυχαινεις ουσιαστικη αναπτυξη
ειναι πιο πολυ placebo effect
αλλα επειδη εχω διαβασει οτι με το συγκεκριμενο παιρνεις 3 ταμπλετες πρωι μεσημερι βραδυ
φανταζομαι οτι σε κραταει τουμπανο και μετα το περας της προνησης,τουλαχιστον 4-5 ωρες
το εχεις δοκιμασει;
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
κι εγω καλα λογια ακουω...παει ενας φιλος μου.πολυ καλο με καλα μηχανήματα.νομιζω εχει και μια προσφορά τωρα 200ε για 14 μηνες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις