Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Αρτιστας

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παντως η gold εχει ωραια γευση(βανιλια) και το πιο ευκολο ανακατεμα που υπαρχει . Λιωνει λεμε.. Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
the best

Συνημμένα

• ...........png
    ...........png
    174,1 KB · Εμφανίσεις: 70

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Αυτο θελω να μου πειτε ρε παιδια! Τι διαφορα εχει απο την αλλη? σε τι ειναι καλυτερη? βλεπεις πιο γρηγορα αποτελεσματα? η γκολντ ειναι 75% πρωτεινη σε αναλογια ενω της γουοριορ ειναι στα 86% νομιζω! ειναι καλυτερα με περισσοτερο ποσοστο πρωτεινης? υποψην με ενδιαφερει γραμμωση και μυικη αποκατασταση. γκαστεζ αρτιστα βοηθειστε παιδες

Αρτιστας

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Tι αλλο να βοηθησουμε. Ολοι σου ειπαμε οτι ειναι καλυτερη. εκτος απο τον φιλο που προτεινε την αλλη.
Τα βραβεια της δεν τα βλεπεις?
Αλλα και στην τελικη ρε φιλε ολες καλες ειναι. αμα θες και λιγο υδατανθρακα για ογκο φαε μια μπανανα μαζι με την πρωτεινη
Μην τρελαινεσαι παρε μια πρωτεινουλα, ή παρε μια την μια και μετα την αλλη και κρινεις μονος σου ποια σου αρεσει
Αλλωστε δεν νομιζω να πηγαινεις για πρωταθλητισμο
Παρε μια πρωτεινη και κανε τη γυμναστικουλα σου

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
η κρεατινη δινει μεν αρκετη δυναμη''εγω ανεβασα κατα 10 κιλα στην μπαρα και πηρα 2 κιλακια σε ογκο''
αλλα οταν τελειωσει ο κυκλος της και την σταματησεις σου μενει το πολυ ενα 40%
τα αλλα ειναι νερα και φευγουν...
παιδες φαγακι...κοτοπουλακι,γαλοπουλα,τονος,μοσχαρακι,πατατα,ρυζι,μπανανες χτυπηστε και καμια παιδικη κρεμουλα
Το σωστό φαί στα κατάλληλα χρονικά διαστήματα είναι το καλύτερο και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο, άντε καμια πολυβιταμίνη, για μένα όμως είναι αδύνατον λόγω καθημερινού προγράμματος να την εφαρμόσω

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
η κρεατινη δινει μεν αρκετη δυναμη''εγω ανεβασα κατα 10 κιλα στην μπαρα και πηρα 2 κιλακια σε ογκο''
αλλα οταν τελειωσει ο κυκλος της και την σταματησεις σου μενει το πολυ ενα 40%
τα αλλα ειναι νερα και φευγουν...
παιδες φαγακι...κοτοπουλακι,γαλοπουλα,τονος,μοσχαρακι,πατατα,ρυζι,μπανανες χτυπηστε και καμια παιδικη κρεμουλα
:thumbsup:
Tι αλλο να βοηθησουμε. Ολοι σου ειπαμε οτι ειναι καλυτερη. εκτος απο τον φιλο που προτεινε την αλλη.
Τα βραβεια της δεν τα βλεπεις?
Αλλα και στην τελικη ρε φιλε ολες καλες ειναι. αμα θες και λιγο υδατανθρακα για ογκο φαε μια μπανανα μαζι με την πρωτεινη
Μην τρελαινεσαι παρε μια πρωτεινουλα, ή παρε μια την μια και μετα την αλλη και κρινεις μονος σου ποια σου αρεσει
Αλλωστε δεν νομιζω να πηγαινεις για πρωταθλητισμο
Παρε μια πρωτεινη και κανε τη γυμναστικουλα σου
:thumbsup: +10

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
μετα την προπονηση δεν αρκει σκετη whey, χρειαζεσαι και υδατανθρακα...

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
επειδη σκεφτομαι να αλλαξω γυμναστηριο εχει κανεις εικονα για το mega gym στη μεταμορφωση???

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
γ@μιούνται πατόκορφα όσοι κάφροι δεν βάζουν τους αλτήρες στη θέση τους και παρατάνε βάρη μπάρες και συναφή όπου βρεθούν
άσχετο, αλλά με έπνιγε το άδικο χαχαχαχαχα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
γ@μιούνται πατόκορφα όσοι κάφροι δεν βάζουν τους αλτήρες στη θέση τους και παρατάνε βάρη μπάρες και συναφή όπου βρεθούν
άσχετο, αλλά με έπνιγε το άδικο χαχαχαχαχα

Σωστός. Το χω γράψει κι εγώ παλιότερα. Θες να ξεκινήσουμε κίνημα;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Εχω ακουσει οτι το nitrix της bsn σε κραταει τουμπανο για κανα 10ωρο
ισχυει;
το εχει δοκιμασει κανεις σας;

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Εχω ακουσει οτι το nitrix της bsn σε κραταει τουμπανο για κανα 10ωρο
ισχυει;
το εχει δοκιμασει κανεις σας;
καλο αλλα μονο στην προπονηση παντωs αν θεs τη γνωμη μου μην το παρειs ειναι κοροιδια γιατι σου δινει ενα πρηξιμο και μετα απο το τελοs τηs προπονησηs finito ωποτε το καλυτερο ειναι μια κρεατινουλα με καλη διατροφη και θα εισαι με δυναμειs και στεγνοs οσο αφορα τα νητρικα παντωs επειδη φετοs ψαχτηκα πολλυ ειναι απλα μια μεγαλη απατη!!!!!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
επειδη σκεφτομαι να αλλαξω γυμναστηριο εχει κανεις εικονα για το mega gym στη μεταμορφωση???

παει ενας φιλος μου.πολυ καλο με καλα μηχανήματα.νομιζω εχει και μια προσφορά τωρα 200ε για 14 μηνες

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
καλο αλλα μονο στην προπονηση παντωs αν θεs τη γνωμη μου μην το παρειs ειναι κοροιδια γιατι σου δινει ενα πρηξιμο και μετα απο το τελοs τηs προπονησηs finito ωποτε το καλυτερο ειναι μια κρεατινουλα με καλη διατροφη και θα εισαι με δυναμειs και στεγνοs οσο αφορα τα νητρικα παντωs επειδη φετοs ψαχτηκα πολλυ ειναι απλα μια μεγαλη απατη!!!!!!
φιλε θα συμφωνησω σου δινουν καποια εξτρα πριξιματα κατα την διαρκεια της προπονησης
δεν πετυχαινεις ουσιαστικη αναπτυξη
ειναι πιο πολυ placebo effect
αλλα επειδη εχω διαβασει οτι με το συγκεκριμενο παιρνεις 3 ταμπλετες πρωι μεσημερι βραδυ
φανταζομαι οτι σε κραταει τουμπανο και μετα το περας της προνησης,τουλαχιστον 4-5 ωρες
το εχεις δοκιμασει;

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
φιλε θα συμφωνησω σου δινουν καποια εξτρα πριξιματα κατα την διαρκεια της προπονησης
δεν πετυχαινεις ουσιαστικη αναπτυξη
ειναι πιο πολυ placebo effect
αλλα επειδη εχω διαβασει οτι με το συγκεκριμενο παιρνεις 3 ταμπλετες πρωι μεσημερι βραδυ
φανταζομαι οτι σε κραταει τουμπανο και μετα το περας της προνησης,τουλαχιστον 4-5 ωρες
το εχεις δοκιμασει;
ναι το εχω δοκιμασει και μπορω να σου πω οτι η καλυτερη εποχη που μπορειs να το βαλειs ειναι καπου στη μεση τηs διαιταs δηλαδη κατα τον ιουλιο γιατι θα σε βοηθησει σε δυναμειs και πρηξιματα αλλα και ψυχολογικα αλλα μονο στην προπονηση μετα τελοs γενικα πιστευω οτι αμα εισαι καλα ψυχολογικα αυτα ειναι πεταμενα λεφτα αs μην γελιομαστε τα συμπληρωματα ειναι μονο κατακρατηση υγρων για μενα μονο πρωτεινη πολυβιταμινη και ωμεγα 3 τιποτε αλλο.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom