Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
καλη ειναι σαν πρωτεινη(λιγο στο ανακατεμα τα χαλαει)απλα δεν ειναι σκετη. ειναι σαν φορμουλα γιατι εχει κι αλλα μεσα. παντως αν θελεις να χασεις κιλα δεν ειναι και η καλυτερη...  εχει αρκετο υδατανθρακα και λιπος χωρις να ειναι ογκου.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλη ειναι σαν πρωτεινη(λιγο στο ανακατεμα τα χαλαει)απλα δεν ειναι σκετη. ειναι σαν φορμουλα γιατι εχει κι αλλα μεσα. παντως αν θελεις να χασεις κιλα δεν ειναι και η καλυτερη...  εχει αρκετο υδατανθρακα και λιπος χωρις να ειναι ογκου.
μου ειπανε οτι ειναι για ογκο καθαρη πρωτεινη...

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
μου ειπανε οτι ειναι για ογκο καθαρη πρωτεινη...
για ογκο , και καθαρη πρωτεινη ειναι 2 πραγματα που δεν πανε μαζι... πολυς υδατανθρακας κ πρωτεινη=ογκος  λιγος υδατανθρακας κ πρωτεινη= γραμμωση  ;)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
ναι τονωνεσαι

ανεβαινουν τα επιπεδα τεστοστερονης

Τα ανεβαζει? Χμ, και εγω νομιζα οτι η τεστοστερονη αυξανει την επιθετικοτητα, αλλα μετα απο μια μαλακια, δεν εχεις ορεξη για ξυλο...

Π

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Παιδια κανεις απο Θεσσαλονίκη έχει να προτείνει καποιο καλό  γυμναστήριο κατά προτίμηση κέντρο η δυτικά ? ευχαριστώ

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Γυμνάσιον Πολυνείκης στο κέντρο εάν ενδιαφέρεσαι για κάτι ενδιάμεσο ανάμεσα σε σιδεράδικο και σύγχρονο στυλ γυμναστηρίου.. Φουλ εξοπλισμός πάντως, ανταγωνιστικός κόσμος συνήθως με την έννοια ότι πάνε άτομα π ενδιαφέρονται πραγματικά για να χτύσουν σώμα και αρκετοί bodybuilders.. Βέβαια αυτή την περίοδο έχει και πολλούς φοιτητές και καβλίτσες φοιτήτριες  :). Επίσης οι γυμναστές είναι δεκτικοί σε ερωτήσεις και μπορούν να σ καθοδηγήσουν σωστά! Ο ένας ήταν και παλιός bodybuilder επιπέδου ifbb.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
σας ειχα γραψει πριν κανα διμηνο για το προβλημα κυφωσης που ειχα...λπν με διαφορες ασκησεις που εκανα το ψιλοδιορθωσα το προβλημα αλλα θελω να ρωτησω κανα δυο πραγματα ακομα...
επειδη δεν ειναι δυνατον να εχω στην ευθεια το σωμα μου ολην την μερα(κατι φορες ξεχνιεμαι)μηπως να παω να φορεσω κηδεμονα;να πω οτι ειμαι 22 χρονων και απο οτι μου ειπαν δεν εχει καποιο νοημα τωρα..

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Γυμνάσιον Πολυνείκης στο κέντρο εάν ενδιαφέρεσαι για κάτι ενδιάμεσο ανάμεσα σε σιδεράδικο και σύγχρονο στυλ γυμναστηρίου.. Φουλ εξοπλισμός πάντως, ανταγωνιστικός κόσμος συνήθως με την έννοια ότι πάνε άτομα π ενδιαφέρονται πραγματικά για να χτύσουν σώμα και αρκετοί bodybuilders.. Βέβαια αυτή την περίοδο έχει και πολλούς φοιτητές και καβλίτσες φοιτήτριες  :). Επίσης οι γυμναστές είναι δεκτικοί σε ερωτήσεις και μπορούν να σ καθοδηγήσουν σωστά! Ο ένας ήταν και παλιός bodybuilder επιπέδου ifbb.

φίλε που άκριβως στο κέντρο ? άμα είναι να πάω να το δω να κάνω και μια δοκιμαστική προπόνηση

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1

Γυμναστείτε λέμε!!!

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
σας ειχα γραψει πριν κανα διμηνο για το προβλημα κυφωσης που ειχα...λπν με διαφορες ασκησεις που εκανα το ψιλοδιορθωσα το προβλημα αλλα θελω να ρωτησω κανα δυο πραγματα ακομα...
επειδη δεν ειναι δυνατον να εχω στην ευθεια το σωμα μου ολην την μερα(κατι φορες ξεχνιεμαι)μηπως να παω να φορεσω κηδεμονα;να πω οτι ειμαι 22 χρονων και απο οτι μου ειπαν δεν εχει καποιο νοημα τωρα..

Φιλε  αφου  ξεχνιεσαι  να  εχεις  στην  ευθεια  το  σωμα  σου,  μπορεις  να  βρεις  μια  φτηνη  λυση . Δες    εδω
( τιραντας  κυφωσεως  ή  ιμαντας  υφασματινος )

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει μια πολυ καλη καθαρη πρωτεινη isolate???  Ποτε την παιρνουμε? πριν η' μετα την προπονηση? Ενδιαφερομαι για γραμμωση και για μυικη αποκατασταση. Πρει να περιεχει και γλουταμινη μεσα? Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει μια πολυ καλη καθαρη πρωτεινη isolate???  Ποτε την παιρνουμε? πριν η' μετα την προπονηση? Ενδιαφερομαι για γραμμωση και για μυικη αποκατασταση. Πρει να περιεχει και γλουταμινη μεσα? Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει
ειναι οτι καλυτερο υπαρχει
ελαβε τα περισσοτερα βραβεια για το 2010
την gold standart whey της optimum nutricion
δυο δοσεις σε 300 ml νερο
μια το πρωι οταν ξυπνας και μια μετα την προπονηση με βαρη
*ειναι λιγο ακριβουτσικη στα 65 ευρω
υγ:για αποκατασταση παρε πριν τον υπνο λιγο γλουταμινη,την απλη

Συνημμένα

• PP.gif
    PP.gif
    55,9 KB · Εμφανίσεις: 17

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει μια πολυ καλη καθαρη πρωτεινη isolate???  Ποτε την παιρνουμε? πριν η' μετα την προπονηση? Ενδιαφερομαι για γραμμωση και για μυικη αποκατασταση. Πρει να περιεχει και γλουταμινη μεσα? Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει
καλη πρωτεινη ειναι αυτη που σου προτεινει ο φιλος γαμαικανος αλλα για whey... για isolate πολυ καλη και οικονομικη ειναι αυτη εδω.οσο για το ποτε πρεπει να την περνεις και ποσες δοσεις εξαρταται και απο τα κιλα σου.

Συνημμένα

• 326_2341.jpg
    326_2341.jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 18

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ευχαριστω παιδες!! Μπραντ τι διαφορα εχει με την γκολντ αυτη που μου εδωσες της warrior? Αυτη η δικια σου ειδα εχει μεσα και γλουταμινη και bcaa! Πολυ καλη! η γκολντ να φανταστω δεν περιεχει ε? Εσυ τι προτεινεις πριν η μετα τυην προπονηση? ειμαι 69-70kg

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
καλη πρωτεινη ειναι αυτη που σου προτεινει ο φιλος γαμαικανος αλλα για whey... για isolate πολυ καλη και οικονομικη ειναι αυτη εδω.οσο για το ποτε πρεπει να την περνεις και ποσες δοσεις εξαρταται και απο τα κιλα σου.

Την χρησιμοποιώ και εγώ την συγκεκριμένη, 2 scoop ημερησίως, είναι μια χαρά με γάλα light το πρωί και με νεράκι μετά την προπόνηση

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Την χρησιμοποιώ και εγώ την συγκεκριμένη, 2 scoop ημερησίως, είναι μια χαρά με γάλα light το πρωί και με νεράκι μετά την προπόνηση
αρα εκει να καταληξω και εκει αφου ειναι και πιο οικονομικη.Ειμαι μεταξυ των δυο βασικα! Εσυ καυλιαρογατε βλεπεις οτι ειναι καλη δηλαδη?? ευχαριστημενος?

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Ευχαριστω παιδες!! Μπραντ τι διαφορα εχει με την γκολντ αυτη που μου εδωσες της warrior? Αυτη η δικια σου ειδα εχει μεσα και γλουταμινη και bcaa! Πολυ καλη! η γκολντ να φανταστω δεν περιεχει ε? Εσυ τι προτεινεις πριν η μετα τυην προπονηση? ειμαι 69-70kg
και η γκολντ τα περιεχει  ;)και τα bcaa και αμινοξεα γλουταμινης.απλα της ειναι isolate που σημαινει πιο καθαρη προτεινη απο θεμα επεξεργασιας. και δεν ειναι πιο οικονομικη... ειναι οικονομικη ειπα σε σχεση με αλλες isolate. αλλα σε σχεση τιμης και ποσοτητας με την γκολντ ειναι πιο ακριβη. ;)εγω περνω πριν απο την προπονηση και αμεσως μετα. ειναι οι δυο στανταρ δοσεις μου.

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
αρα εκει να καταληξω και εκει αφου ειναι και πιο οικονομικη.Ειμαι μεταξυ των δυο βασικα! Εσυ καυλιαρογατε βλεπεις οτι ειναι καλη δηλαδη?? ευχαριστημενος?
Φίλε εγώ δεν έχω παράπονο από το συγκεκριμένο σκεύασμα,δοκίμασε τη. Πάντως μη περιμένεις να δεις τεραστιες διαφορές απλά βοηθάει. Εγώ βασικά τη χρησιμοποιώ γιατί με βοηθάει να παραμένω σταθερός στα κιλά μου (71-72kgr). Αν θέλεις να αυξήσεις τον όγκο σου καλό είναι να την συνδυάσεις με κρεατίνη. Και εννοείται να πίνεις αρκετό νερό κατα τη διάρκεια της μέρας . Πάντως καλύτερα να συμβουλευτείς και τον γυμναστή σου αν σκαμπάζει από τέτοια 

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Φίλε εγώ δεν έχω παράπονο από το συγκεκριμένο σκεύασμα,δοκίμασε τη. Πάντως μη περιμένεις να δεις τεραστιες διαφορές απλά βοηθάει. Εγώ βασικά τη χρησιμοποιώ γιατί με βοηθάει να παραμένω σταθερός στα κιλά μου (71-72kgr). Αν θέλεις να αυξήσεις τον όγκο σου καλό είναι να την συνδυάσεις με κρεατίνη. Και εννοείται να πίνεις αρκετό νερό κατα τη διάρκεια της μέρας . Πάντως καλύτερα να συμβουλευτείς και τον γυμναστή σου αν σκαμπάζει από τέτοια 
η κρεατινη δινει μεν αρκετη δυναμη''εγω ανεβασα κατα 10 κιλα στην μπαρα και πηρα 2 κιλακια σε ογκο''
αλλα οταν τελειωσει ο κυκλος της και την σταματησεις σου μενει το πολυ ενα 40%
τα αλλα ειναι νερα και φευγουν...
παιδες φαγακι...κοτοπουλακι,γαλοπουλα,τονος,μοσχαρακι,πατατα,ρυζι,μπανανες χτυπηστε και καμια παιδικη κρεμουλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom