Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
ξερει καποιος ενα σαιτ με συζητηση για γυμναστικη-bodybuilding??
αλλα η συζητηση να ειναι σοβαρη και να εχει σωστες (οσο δυνατον) αποψεις πανω στο αντικειμενο...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
  Λοιπον, να πω και εγω οσα εχω μαθει απο τα γυμναστηρια καθοτι απο πιτσιρικι μ αρεσε παρα πολυ η γυμναστικη και καθομουν στα γυμναστηρια κανενα 2ωρο καθημερινα και ελεγα να παω γυμναστικη ακαδημια αλλα δεν πηγα τελικα για λόγους ασχετους(οτι δεν εχει επαγγελματικη αποκατασταση κτλ κτλ).

Λοιπον, δεν υπαρχει κανενα μηχανημα που να καθεσαι και να σε αδυνατιζει, να σε γυμναζει, να σου καιει το λιπος...Το πολυ πολυ να σε κανει να χανεις υγρα και να ζυγιζεσαι και να σαι ελαφρυτερος αλλα οπως ειναι φυσικο μολις τα υγρα αναπληρωθουν ειμαστε οπως πριν.
    Στη διαιτα πρεπει να κανεις ισοοροοπημενη διατροφη, φρουτα πολυ νερο κτλ κτλ.οχι στερητικες διαιτες που κανουν καποιον να ψωμολυσσαει κτλ. Απλα να τρωμε ωστε να νιωθουμε καλα και να μην νιωθουμε το στομαχι μας βαρυ. Και το βραδυ ως τις 7 να χουμε φαει και καλυτερα κατι ελαφρυ.

Η γυμναστικη...Εγω ξερω οτι οσο πιο αργα αποκτησεις τα αποτελεσματα τοσο πιο μονιμα ειναι. Εγω ως κοριτσι εκανα παντα αεροβιες ασκησεις, στεπ αεροβια τα προγραμματα δηλαδη.μετα απο 1-1,5 χρονο ειδα καποια ορατα και σημαντικα αποτελεσματα μετα απο καθημερινη γυμναστικη.Συνεχισα για καποια χρονια αλλα... εδω και ενα χρονο εχω σταματησει τελειως το γυμναστηριο λογω ελλειψης χρονου ειμαι ακριβως το ιδιο και πετρα. Αντιθετα ενας φιλος μου που πριν κανα 3αρι χρονια ξεκινησε τα βαρη και επαιρνε και κρεατινες κτλ κτλ εγινε τουμπανο πολυ συντομα, αν κοψει για 4 μηνες το γυμναστηριο βλεπεις αλλον ανθρωπο, χανει αμεσως τη γραμμωση κτλ κτλ.

Οσο για τα συμπληρωματα διατροφης εγω τα καταδικαζω. Ειμαι κατα των χημικων και κατα του οτιδηποτε δεν ειναι φυσικο...Αυτα

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
αμα την παιζεις 3 φορες τη μερα, τονωνεσαι?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ωραίος τρόπος να αρχίσει η νέα σελίδα  :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αμα την παιζεις 3 φορες τη μερα, τονωνεσαι?

Να χρησιμοποιείς και τα δύο άνω άκρα εκ περιτροπής. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να έχεις εμφανώς δυνατότερο το χρησιμοποιούμενο άκρο (aka the masturbation effect)...

Καλή αρχή!  :rockon:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Να χρησιμοποιείς και τα δύο άνω άκρα εκ περιτροπής. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να έχεις εμφανώς δυνατότερο το χρησιμοποιούμενο άκρο (aka the masturbation effect)...

Καλή αρχή!  :rockon:

γι'αυτο ο δεξης μου ωμος γαμει και δερνει

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ημερα ποδιων σημερα... :sunglasses: :sunglasses:

το προγραμμα εχει ως εξης...

ζεσταμα 10 λεπτων σε διαδρομο..

2 σετ με καθισματα χωρις βαρακια απο 20 ...  μεχρι να παει το αιμα στο ποδι..

διατάσεις και ξεκιναμε..

5 σετ εκτασεις γονατων 12,10,8,6  25,30,35,40 κιλα....

4 σετ καθισματα στην μηχανη ξαπλωτα ομως...,  14,12,11,10      100, 110, 130, 140  κιλα...... 

4 σετ οριζοντια καθισματα , 12,10,8,6  25,35,40, 45 κιλα.... ακολουθει μετα απο καθε σετ σουπερ σετ με καθισματα απο 20 επαναληψεις...

4 σετ δλδ 8 ξεχωριστα καθε ποδι στης εκτασεις γονατων και τα μισα κιλα αυτη τη φορα οπως στην αρχη...

πιεσεις προσαγωγων........... και τελος δυο ασκησεις για γαμπες.......

μεχρι το καλοκαιρι chicken legs....  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γνωριζουμε τιποτα για τη πρωτεινη proplex απο τα bodybuilders...αξιζει;;μπορεις να παρεις πρωτεινη θελοντας να χασεις 3-4 κιλα;;;

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
   Λοιπον, να πω και εγω οσα εχω μαθει απο τα γυμναστηρια καθοτι απο πιτσιρικι μ αρεσε παρα πολυ η γυμναστικη και καθομουν στα γυμναστηρια κανενα 2ωρο καθημερινα και ελεγα να παω γυμναστικη ακαδημια αλλα δεν πηγα τελικα για λόγους ασχετους(οτι δεν εχει επαγγελματικη αποκατασταση κτλ κτλ).

Λοιπον, δεν υπαρχει κανενα μηχανημα που να καθεσαι και να σε αδυνατιζει, να σε γυμναζει, να σου καιει το λιπος...Το πολυ πολυ να σε κανει να χανεις υγρα και να ζυγιζεσαι και να σαι ελαφρυτερος αλλα οπως ειναι φυσικο μολις τα υγρα αναπληρωθουν ειμαστε οπως πριν.
    Στη διαιτα πρεπει να κανεις ισοοροοπημενη διατροφη, φρουτα πολυ νερο κτλ κτλ.οχι στερητικες διαιτες που κανουν καποιον να ψωμολυσσαει κτλ. Απλα να τρωμε ωστε να νιωθουμε καλα και να μην νιωθουμε το στομαχι μας βαρυ. Και το βραδυ ως τις 7 να χουμε φαει και καλυτερα κατι ελαφρυ.

Η γυμναστικη...Εγω ξερω οτι οσο πιο αργα αποκτησεις τα αποτελεσματα τοσο πιο μονιμα ειναι. Εγω ως κοριτσι εκανα παντα αεροβιες ασκησεις, στεπ αεροβια τα προγραμματα δηλαδη.μετα απο 1-1,5 χρονο ειδα καποια ορατα και σημαντικα αποτελεσματα μετα απο καθημερινη γυμναστικη.Συνεχισα για καποια χρονια αλλα... εδω και ενα χρονο εχω σταματησει τελειως το γυμναστηριο λογω ελλειψης χρονου ειμαι ακριβως το ιδιο και πετρα. Αντιθετα ενας φιλος μου που πριν κανα 3αρι χρονια ξεκινησε τα βαρη και επαιρνε και κρεατινες κτλ κτλ εγινε τουμπανο πολυ συντομα, αν κοψει για 4 μηνες το γυμναστηριο βλεπεις αλλον ανθρωπο, χανει αμεσως τη γραμμωση κτλ κτλ.

Οσο για τα συμπληρωματα διατροφης εγω τα καταδικαζω. Ειμαι κατα των χημικων και κατα του οτιδηποτε δεν ειναι φυσικο...Αυτα
σωστη η μαρια... εν μερει...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μπουφε σταμ το "chicken legs" εχει αρνητικη σημασια....ποδια-καλαμακι...

υ.γ.σκουατ καθολου;προβολες απλες ή σε παγκο καθολου;
ουτε για τους οπισθιους μηριαιους ειδα να κανεις κατι...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μπουφε σταμ το "chicken legs" εχει αρνητικη σημασια....ποδια-καλαμακι...

υ.γ.σκουατ καθολου;προβολες απλες ή σε παγκο καθολου;
ουτε για τους οπισθιους μηριαιους ειδα να κανεις κατι...
οχι.... οπισθιους ξεχωριστα..

δεν μπορεις να κανεις ολα τα σημεια του ποδιου σε μια μερα....   :uglystupid:

μου περνει πολυ ωρα για τετρακεφαλους...

δευτερα κανω το μεγαλυτερο μερος των ποδιων.... και παρασκευη βαραω δικεφαλους , και γλουτους....  ;) ;) ;) ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εμφανιστηκε νεα κουαντριν? λεονηηηηηηηηηηηη δειξε το ντουλαπι της στα αποδυτηρια της κυριας  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σκουατ εχω σταματησει χιτμαν...

μονο καθισματα στης μηχανες .....

και leg press....

;) ;) ;)

legpress2.jpg

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
Σταματη ψαξτο λιγο με τη leg press γιατι νομιζεις οτι κανεις χαρη στα γονατα σου, αλλα συμγβαινει το αντιθετο φιλε μου δυστυχως

φυγε μακρυα απτα μγχανηματα και κανε μονο ελευθερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom