Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
παντωs εδω θα ηθελα να κανω μια παρενθεση και να πω ενα προσωπικο μου προβλημα και αν μπορω να βοηθησω καποια παιδια θα το εκανα ευχαριστωs.....πολλα χρονια πριν επαιρνα αναβολικα και ναι θα πω την αμαρτια μου ειναι μεγαλο κολημα εχω να παρω 7 χρονια και ακομα ειναι στο μυαλο μου ομωs πριν σπο λιγο καιρο και μετα απο καποια συμπτωματα κουρασηs κοπωσηs αποφασισα να παω σε ενα ενδοκρινολογο να κανω καποιεs εξετασειs δηλαδη να μου τηs γραψει και μετα να δω τη μελι γενεσθαι λοιπον το αποτελεσμα ειναι να ειμαι οριακα παντου δηλαδη η τεσοστερονη σκατα η υποφηση σκατα και συκωτη στο οριο ο γιατροs μου ειπε οτι ειμαι τυχεροs γιατι ειμαι στα ορια και οτι αμα το αφηνα θα ειχα προβλημα απορισα γιατι τα χρονια ειναι πολλα που ειμαι εξω και μου ειπε οσο μεγαλωνειs ηλικιακα θα μεγαλωνε και το προβλημα......τωρα κανω θεραπεια να επανελθουν αυτα που γαμησα τοσα χρονια......παιδια μακρια πολλυ μακρια απ αυτα τα καριολικια ακομα και απο προορμονικα συμπληρωματα μακρια

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
παντωs εδω θα ηθελα να κανω μια παρενθεση και να πω ενα προσωπικο μου προβλημα και αν μπορω να βοηθησω καποια παιδια θα το εκανα ευχαριστωs.....πολλα χρονια πριν επαιρνα αναβολικα και ναι θα πω την αμαρτια μου ειναι μεγαλο κολημα εχω να παρω 7 χρονια και ακομα ειναι στο μυαλο μου ομωs πριν σπο λιγο καιρο και μετα απο καποια συμπτωματα κουρασηs κοπωσηs αποφασισα να παω σε ενα ενδοκρινολογο να κανω καποιεs εξετασειs δηλαδη να μου τηs γραψει και μετα να δω τη μελι γενεσθαι λοιπον το αποτελεσμα ειναι να ειμαι οριακα παντου δηλαδη η τεσοστερονη σκατα η υποφηση σκατα και συκωτη στο οριο ο γιατροs μου ειπε οτι ειμαι τυχεροs γιατι ειμαι στα ορια και οτι αμα το αφηνα θα ειχα προβλημα απορισα γιατι τα χρονια ειναι πολλα που ειμαι εξω και μου ειπε οσο μεγαλωνειs ηλικιακα θα μεγαλωνε και το προβλημα......τωρα κανω θεραπεια να επανελθουν αυτα που γαμησα τοσα χρονια......παιδια μακρια πολλυ μακρια απ αυτα τα καριολικια ακομα και απο προορμονικα συμπληρωματα μακρια
φιλε η τιμη της τρανσαμινασης ειναι συνεχως ανεβασμενη;
γιατι αυτα παιζουν...δεν σημαινει οτι εχεις προβλημα...
και εγω εχω παρει ντραγκια...

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
ναι παιζουν αλλα δεν ειναι και λογικο μην ξεχναs οτι το συκωτι ειναι σημαντικο στοιχειο του οργανισμου και αμα δεν δουλευει σωστα επηρεαζει πολλα αλλα γιατι φιλτραρει το αιμα ωποτε μην τρεφουμε αυταπατεs και μην ακουs τουs γυμναστηριακουs πηγαινε σε ενα καλο γιατρο ενδοκρινολογο να σε παρακολουθει εαν εχειs διαθεση να τα σκασειs και να κανειs καλη δουλεια μονο ετσι μπορειs με εξετασειs ανα μηνα και ποσοτητεs συγκεκριμενεs

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Από τις τιμές που είπε μόνο η τρανσαμινάση σου 'μεινε;  :jerking:

ναι παιζουν αλλα δεν ειναι και λογικο μην ξεχναs οτι το συκωτι ειναι σημαντικο στοιχειο του οργανισμου και αμα δεν δουλευει σωστα επηρεαζει πολλα αλλα γιατι φιλτραρει το αιμα ωποτε μην τρεφουμε αυταπατεs και μην ακουs τουs γυμναστηριακουs πηγαινε σε ενα καλο γιατρο ενδοκρινολογο να σε παρακολουθει εαν εχειs διαθεση να τα σκασειs και να κανειs καλη δουλεια μονο ετσι μπορειs με εξετασειs ανα μηνα και ποσοτητεs συγκεκριμενεs

Φίλε δεν υπάρχει πρόβλημα, το λέει κι ο γαμαϊκανός και ο dimitrisg77

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

καλιο αργα παρα ποτε παιχτη. η ενασχοληση με αυτα τα πραματα θελει σπουδη για κοκτεηλ ματζουνια με αντιματζουνια. για καθε τρια θελεις αλλα 5 για τις παρενεργειες. πολυ λιγοι ξερουν και αυτοι που ειναι σε θεση iq και γνωσης να ξερουν ακομα πιο λιγοι θα προχωρησουν καθοτι αμφιβολο το αποτελεσμα σε βαθος χρονου.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
καλιο αργα παρα ποτε παιχτη. η ενασχοληση με αυτα τα πραματα θελει σπουδη για κοκτεηλ ματζουνια με αντιματζουνια. για καθε τρια θελεις αλλα 5 για τις παρενεργειες. πολυ λιγοι ξερουν και αυτοι που ειναι σε θεση iq και γνωσης να ξερουν ακομα πιο λιγοι θα προχωρησουν καθοτι αμφιβολο το αποτελεσμα σε βαθος χρονου.
:thumbsup: +10

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Από τις τιμές που είπε μόνο η τρανσαμινάση σου 'μεινε;  :jerking:

Φίλε δεν υπάρχει πρόβλημα, το λέει κι ο γαμαϊκανός και ο dimitrisg77
μακαρι να ηταν ετσι .....απλα για να το συνηδητοποιησηs πρεπει να κανειs τιs εξετασειs

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
πρεπει να παθειs για να μαθειs και μαθαινειs καλα με το που τα σταματησειs εκει αρχιζει....αλλα η αληθεια ειναι οτι αμα εχειs μυαλο και το κοιταξειs σωνεσαι

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
petran21 να σε ρωτησω κατι... γιατι λες οτι εχεις παρει αας και σε αντιθεση με εναν αλλον εδω μεσα εισαι πιο συζητησιμος.ο λογος που σε εκαναν να παρεις ηταν για να κανεις ογκο γιατι δεν μπορουσες λογο σωματοτυπο?, για να κανεις παραπανω ογκο απο αυτον που ειχες ηδη...?και πως υπερισχυσε αυτο σε σχεση με τις συνεπειες που θα ειχες μετα στα οργανα σου... απλα θελω να μαθω τον λογο που πηρε καποιος αας(καποιος που εχει παρει ηδη)γιατι εγω δεν σκεφτομαι να παρω, κανω 12 χρονια τωρα βαρη με φαγητο και πρωτεινη(αν διαστηματα και κρεατινη).

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αφηστε τις μαλακιες με τα αναβολικα,αν κανετε τακτικα γυμναστικη μια χαρα θα ειστε.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τα άτομα που κάνουν χρήση αναβολικών ουσιών είναι πάρα πολλά στην καθημερινότητα ωστόσο ποτέ κανείς δεν το παραδέχεται.. Ακόμα και τους γυμναστές να ρωτήσεις επί του θέματος θα σ πουλήσουν τρελίτσα κάνοντας τους ανύξερους αν δεν είσαι φιλαράκι τους, εν τω μεταξύ ντοπάρουν ανελέητα αυτούς π θα τους εκπροσωπίσουν στους αγώνες. Υπάρχει μεγάλη υποκρισία πάνω σε αυτο το θέμα.. Εγώ πιστεύω πως είναι μέχρι που θέλει να φτάσει ο καθένας. Κακά τα ψέματα με την κατάλληλη διατροφή, σωστή προπόνηση και αερόβια φτάνεις μέχρι ένα επίπεδο π μπορεί να είναι αρκετά καλό αν δουλεύεις καλά, αλλά ο οργανισμός σ δίνει ένα όριο.. Δεν μπορείς να βάζεις συνεχώς μυικά κιλά. Τα συμπληρώματα είναι αέρας οπότε αν κάποιος θέλει να έχει την εικόνα υπεραθλητή καταφεύγει εκεί. Εγώ προσωπικά είμαι κατά των αναβολικών γιατί αν δεν ασχολείσαι επαγγελματικά δεν αξίζει να γαμάς την υγεία σου για να πουλάς μούρη στον έξω κόσμο. (Ειρωνία να το παίζεις μάγκας με τσιτιά  ;))

Γνωστός μου ξεκινάει γυμναστήριο κάθε Απρίλιο και κάνει γερό κυκλάκο και μέχρι το καλοκαίρι φτάνει σε πολύ καλό επίπεδο σε όγκο με 8-9% λίπος. Σε όλους λέει ότι γυμνάζεται απλά και ότι παίρνει μόνο πρωτεινούλα και κρεατίνη χαχαχα, εγώ έτυχε να βρω τον κύκλο του σε φόρουμ για αναβολικά έπεσε γερό cocktail γράμμωσης (γουινστρολ, τρενμπολον, τεστοστερονες κ.α άστα γαμησέτα). Πάντως με κατάλληλη αποθεραπεία και παίρνωντας accutane και τπτ για τριχόπτωση κατά τη διαρκεια του κύκλου και μετά τα σχετικά αρίμιντεξ κλπ θα δείχνεις υγειής εξωτερικά.. Ένας σωστός κύκλος πάντως θέλει πολύ χρήμα!

ΥΣ.Επίσης είναι αστείο π αυτοί π δεν ασχολούνται ακούνε ότι παίρνεις κρεατίνη και φρικάρουν  :2funny:, ενώ στην πραγματικότητα βοηθάει μόνο λίγο στην ανάρωση και στο να εμφανίζεσαι λίγο πιο γεμάτος...

iver

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ολα αυτα (πρωτ.κρεατ. κτλπ)δεν εχει φοβο για το συκωτι.στομαχι???γιατι με εχουν πει μονο για καθαρη πρωτεινη αυγου οτι ειναι καλο...τι ισχυει πραγματικα? :idiot:

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Το κορυφαιο ειναι μερικοι απο αυτους που δουλευουν στα γνωστα σε ολους μας καταστηματα συμπληρωματων,που κανουν μπαμ οτι περνουν αναβολικα και σου λενε παρε αυτο το συμπληρ.μετα θα παρεις κατι αλλο.γενικως σε φορτωνουν διαφορα συμπληρωματα,και λενε οτι τα περνουν και οι ιδιοι  :2funny:και οτι χωρις αυτα δεν θα καναν δουλεια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Six pack

beer-man.jpg

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αυτο το γαμιδι το στηθος μου εχει σπάσει τα νευρα....

Την ημερα που κανω προπόνηση της επομενες εχω το πιασιμο το φυσιολογικο , πρηζεται παρα πολυ και οι γραμες ειναι εμφανης...

μετα ομως απο 2-3 μερες και 1-2 μερες πριν την επομενη προπόνηση χαλαρώνει απιστευτα,δεν εχω μικρο στηθος αρκετα μεγαλο μπορω να πω, ο καθενας εχει ενα weak spot,απο αποψη γυμναστικης,
δεν μπορω να πω οτι ειναι το αδυνατο σημειο μου,αλλα μου εχει βγει η ψυχη για να παρει ογκο...

μηπως πρεπει να το γυμνάσζω ποιο τακτικα???  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
πολυ δυνατο φιλε!!! μια καρτελα παιρνεις πριν την προπονηση, καμια ωρα πριν. αλλα δεν ειναι για καθε μερα. ειναι πολυ δυνατο...
φιλε και τα 10 χαπακια μονοκοπανια;
καλυτερο απο jack3d,noxplod,superpump;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Αυτο το γαμιδι το στηθος μου εχει σπάσει τα νευρα....

Την ημερα που κανω προπόνηση της επομενες εχω το πιασιμο το φυσιολογικο , πρηζεται παρα πολυ και οι γραμες ειναι εμφανης...

μετα ομως απο 2-3 μερες και 1-2 μερες πριν την επομενη προπόνηση χαλαρώνει απιστευτα,δεν εχω μικρο στηθος αρκετα μεγαλο μπορω να πω, ο καθενας εχει ενα weak spot,απο αποψη γυμναστικης,
δεν μπορω να πω οτι ειναι το αδυνατο σημειο μου,αλλα μου εχει βγει η ψυχη για να παρει ογκο...

μηπως πρεπει να το γυμνάσζω ποιο τακτικα???  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
το πιο σημαντικο ειναι το μεταπρονητικο γευμα
βαλε κοτοπουλο με υδαταθρακα υψηλης αξιας
εγω το γυμναζω 2 φορες την βδομαδα αλλα παιρνω και αρκετα συμπηρωματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom