Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
εχει δοκιμασει κανεις plasmazet;
Mουφα ειναι αν και του γκασπαρι τα συμπληρωματα ειναι καλα το συγκεκριμενο δεν κανει τιποτα....παντωs οσοι προτιμησουν πρωτεινη σε καλη τιμη αξιζει να παρει τη myfuson

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
φιλε και τα 10 χαπακια μονοκοπανια;
καλυτερο απο jack3d,noxplod,superpump;
ναι ρε συ πολυ καλυτερο και πολυ πιο δυνατο απο ολα αυτα. ναι παιρνεις και τα 10 χαπακια και μετα απο καμια ωρα μπαινεις.αλλα αν το παρεις μην το παιρνεις πανω απο 4 φορες την εβδομαδα, και οχι 2 συνεχομενες μερες. μερα παρα μερα  ;)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Mουφα ειναι αν και του γκασπαρι τα συμπληρωματα ειναι καλα το συγκεκριμενο δεν κανει τιποτα....παντωs οσοι προτιμησουν πρωτεινη σε καλη τιμη αξιζει να παρει τη myfuson
προτεινε ενα αξιοπιστο νιτρικο που δουλεψε πανω σου

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ναι ρε συ πολυ καλυτερο και πολυ πιο δυνατο απο ολα αυτα. ναι παιρνεις και τα 10 χαπακια και μετα απο καμια ωρα μπαινεις.αλλα αν το παρεις μην το παιρνεις πανω απο 4 φορες την εβδομαδα, και οχι 2 συνεχομενες μερες. μερα παρα μερα  ;)
να σαι καλα φιλε
τι διαφορα ειδες σε σχεση με τα αλλα νιτρικα;

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
να σαι καλα φιλε
τι διαφορα ειδες σε σχεση με τα αλλα νιτρικα;
με επιασε παρα πολυ. σε σημειο να τρεμω απο υπερενταση.και βλεβικοτητα τοσο πολυ σε σημειο που ποναγε το δερμα μου, οι φλεβες μου. δεν ξερω ακριβως.αλλα πολυ φλεβα...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
με επιασε παρα πολυ. σε σημειο να τρεμω απο υπερενταση.και βλεβικοτητα τοσο πολυ σε σημειο που ποναγε το δερμα μου, οι φλεβες μου. δεν ξερω ακριβως.αλλα πολυ φλεβα...
με αδειο στομαχι
μια ωρα πριν;

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ξερει κανεις καμια πρωτεινη που να μην πειράζει το στομαχι, να εχει ελαφρια γευση δλδ...???

εχω προβλημα με την λακτοζη, πινω γαλα χωρις λακτοζη κιολας...

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
ξερει κανεις καμια πρωτεινη που να μην πειράζει το στομαχι, να εχει ελαφρια γευση δλδ...???

εχω προβλημα με την λακτοζη, πινω γαλα χωρις λακτοζη κιολας...
να παρειs herbalife ειναι οτι καλυτερο απο τιs αλλεs

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εκοψα σοκολάτες... γλυκα και παπαριες

και επιτελους αρχησανε οι κοιλιακοι μου ειναι ορατοι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

θελει δουλεια ακομα....

προγραμμα γραμωσης αλλα μη απωλειας ογκου ταυτοχρονα... με ενα μυστικο...

πρωτα βαρη... δλδ κατευθειαν, ζεσταμα μονο την μυικη ομαδα που θα δουλεψεις και στο τελος διαδρομο εφοσον το γλυκογονο θα καει με της ασκησεις ετσι στο τελος καις αποκλειστικα λιπος...  ;)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Εκοψα σοκολάτες... γλυκα και παπαριες

και επιτελους αρχησανε οι κοιλιακοι μου ειναι ορατοι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

θελει δουλεια ακομα....

προγραμμα γραμωσης αλλα μη απωλειας ογκου ταυτοχρονα... με ενα μυστικο...

πρωτα βαρη... δλδ κατευθειαν, ζεσταμα μονο την μυικη ομαδα που θα δουλεψεις και στο τελος διαδρομο εφοσον το γλυκογονο θα καει με της ασκησεις ετσι στο τελος καις αποκλειστικα λιπος...   ;)
μαζι με μυς  ;)

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
παντωs εδω θα ηθελα να κανω μια παρενθεση και να πω ενα προσωπικο μου προβλημα και αν μπορω να βοηθησω καποια παιδια θα το εκανα ευχαριστωs.....πολλα χρονια πριν επαιρνα αναβολικα και ναι θα πω την αμαρτια μου ειναι μεγαλο κολημα εχω να παρω 7 χρονια και ακομα ειναι στο μυαλο μου ομωs πριν σπο λιγο καιρο και μετα απο καποια συμπτωματα κουρασηs κοπωσηs αποφασισα να παω σε ενα ενδοκρινολογο να κανω καποιεs εξετασειs δηλαδη να μου τηs γραψει και μετα να δω τη μελι γενεσθαι λοιπον το αποτελεσμα ειναι να ειμαι οριακα παντου δηλαδη η τεσοστερονη σκατα η υποφηση σκατα και συκωτη στο οριο ο γιατροs μου ειπε οτι ειμαι τυχεροs γιατι ειμαι στα ορια και οτι αμα το αφηνα θα ειχα προβλημα απορισα γιατι τα χρονια ειναι πολλα που ειμαι εξω και μου ειπε οσο μεγαλωνειs ηλικιακα θα μεγαλωνε και το προβλημα......τωρα κανω θεραπεια να επανελθουν αυτα που γαμησα τοσα χρονια......παιδια μακρια πολλυ μακρια απ αυτα τα καριολικια ακομα και απο προορμονικα συμπληρωματα μακρια
ποσο χρονον εισαι?

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
τι γίνεται ρε παιδάκι μου. Φαρμακευτική βγάλατε όλοι; Κουλτουρα και γνώση λεμε το μπουρδελα.κομ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πρωτα βαρη... δλδ κατευθειαν, ζεσταμα μονο την μυικη ομαδα που θα δουλεψεις και στο τελος διαδρομο εφοσον το γλυκογονο θα καει με της ασκησεις ετσι στο τελος καις αποκλειστικα λιπος...   ;)
μεταπροπονητικα,το πολυ 20-25 λεπτα και σε μετρια ενταση...προσεχε τους παλμους σου...
τωρα που καλοκαιριαζει σιγα σιγα εχω περιορισει την αεροβια...
κανω 5 μερες βαρη και 1 μερα ΜΟΝΟ αεροβια υψηλης εντασης στο τζυμ..
επιπλεον 2-3 φορες την εβδομαδα παω για μπασκετ/ποδοσφαιρο :P

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια μη περνεται τετοιες μαλακιες .............. καρκηνος ειναι ρε παιδια

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
καλο σωμα  χωρις συμπληρωματα ειναι ονειρο απατηλο (ενοειτε οτι εισαι πανω απο 30) :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom