Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1.78 25yo 88 kg το ποσοστο λιπους δεν το γνωριζω αλλα πιστευω οτι μονο απο τα κιλα φαινεται οτι εχω προβλημα ( σημειωση ακομα και οταν εκανα πρωταθλητισμο ( μεχρι πριν 5 χρονια δηλαδη ) κατω απο 85 δεν θυμαμαι να ημουν
νομιζω πως πρεπει να δωσεις ιδιαιτερη βαρυτητα  στην διατροφη.
μερικοι βασικοι κανονες που  πρεπει να ακολουθεις
1. μην παραλειπεις  ποτε  το πρωινο γευμα
2.τρωγε απο λιγο κ πιο συχνα,  5 -6 μικρα γευματα περιπου ανα 3 ωρες
3.δωσε βαση στους βραδυφλεγεις υδατανθρακες  οπως οσπρια, νιφαδες βρωμης, αναποφλοιωτο ρυζι, ψωμι με προζυμι
4.επελεξε καλα  λιπαρα ωμο  ελαιολαδο,ξηρους καρπους, ψαρια. Περιορισε τηγανιτα, λιπη κρεατων, βουτυρο, πληρη γαλακτοκομικα,σαλτσες, βιομηχανικασνακσ.
5.τρωγε  απαχες  πρωτεινες  σε καθε γευμα οπως βραστα  ασπραδια αυγων , ψαχνο  κρεατος, ψαρι, απαχο  γιαουρτι,τυρι χαμηλων  λιπαρων,  ασπρια, αρακα,  αμυγδαλα
6. μην τρως πολυ αργα  το βραδυ το  τελευταιο γευμα ολοκληρωσετω 3ωρες πριν τον βραδυνο υπνο.

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
νομιζω πως πρεπει να δωσεις ιδιαιτερη βαρυτητα  στην διατροφη.
μερικοι βασικοι κανονες που  πρεπει να ακολουθεις
1. μην παραλειπεις  ποτε  το πρωινο γευμα
2.τρωγε απο λιγο κ πιο συχνα,  5 -6 μικρα γευματα περιπου ανα 3 ωρες
3.δωσε βαση στους βραδυφλεγεις υδατανθρακες  οπως οσπρια, νιφαδες βρωμης, αναποφλοιωτο ρυζι, ψωμι με προζυμι
4.επελεξε καλα  λιπαρα ωμο  ελαιολαδο,ξηρους καρπους, ψαρια. Περιορισε τηγανιτα, λιπη κρεατων, βουτυρο, πληρη γαλακτοκομικα,σαλτσες, βιομηχανικασνακσ.
5.τρωγε  απαχες   πρωτεινες  σε καθε γευμα οπως βραστα   ασπραδια αυγων , ψαχνο  κρεατος, ψαρι, απαχο  γιαουρτι,τυρι χαμηλων  λιπαρων,  ασπρια, αρακα,  αμυγδαλα
6. μην τρως πολυ αργα  το βραδυ το  τελευταιο γευμα ολοκληρωσετω 3ωρες πριν τον βραδυνο υπνο.
το 1 2 4 5 6 το κανω
το 3 αναποφλοιωτο ρυζι ? πρωτη φορα το ακουω εχει και αλλη ονομασια?
ψωμι με προζυμι οσπρια και λαχανικα που ανεφερε ο καραβλαχος ειναι σχεδον 4 φορες την βδομαδα στο τραπεζι ηταν σαν μεσημεριανο ειτε σαν βραδυνο ( τρωω στις 7 το απογευμα το βραδυνο )
εννοειτε φυσικα οτι πινω τουλαχιστον 3 λιτρα νερο την μερα και 3 φορες green tea οποτε μπορεις να καταλαβεις την ανυσηχια μου ειμαι σχετικα φουλ στα αντιξειδωτικα αλλα δουλεια δεν βλεπω 

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
                                                                                            και πια η εργασια σας φιλταται η οποια προιποθετη ενασχοληση με το γυμναστηριο αν επιτρεπεται (φορτοεκφορτοτης.πορτα.οικοδομη.....)
νυχτα με οτι συνεπαγεται αυτο...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
παίδες, έχουμε άποψη για μονοϋδρική κρεατίνη της warrior lab :think:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
αν σκεφτεσαι να παρεις φιλε wolfakis7, το πολυ 2 μηνες... μετα κανε διαλειμμα.

αποτελέσματα μέσα σε πόσο διάστημα είδες?

θα πάρω για 2 βδομάδες...εξετάσεις και μετά βλέπουμε...

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
αποτελέσματα μέσα σε πόσο διάστημα είδες?

θα πάρω για 2 βδομάδες...εξετάσεις και μετά βλέπουμε...
τι εξετασεις ρε συ...? δεν παιρνεις ντοπες... βασικα,πες μου γιατι θελεις να την ξεκινησεις?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
    κα ποια η εργασια σας φιλταται? (φορτοεκφορτοτης, πορτα, μπετατζης....)
τα γκομενακια μαλακιες?
φιλαρακο, σουπερ  τα γκομενακια
αλλα οχι για το τζιμ,,,
εγω δεν επελεξα μεικτο
καθαρα για αυτο το λογο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν μπορω να καταλαβω ...

γτ πρεπει η μυικη αναπτυξη να ειναι μια αργη προοδος?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
ποια η/οι διαφορα/ες τους? :think:
η τιμη καταρχην,και οτι και καλα η kre-alkalyn δεν μετατρεπεται απο τον οργανισμο σε κρεατινινη... μαλακιες ομως... παρε την απλη της warrior lab και σε σκονη. μην παρεις καψουλες. εχουν πιο αργη αποροφηση  ;)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε μην πάρεις kre-alkalyn τσάμπα τα λεφτά σου πετάς.. Επίσης μην εμπιστεύεσαι μάρκες τόσο γτπ όσο η warriorlab.. Καλύτερα πάρε καμιά micronized creatine της optimum νομίζω την βρίσκεις και αυτήν στα xtreme stores.. Βασικά μην περιμένεις να σ τουμπανιάσει η κρεατίνη καθώς είναι πιο πολύ για ανάρωση και θα σου βάλει και λίγο νεράκι ουσιαστικά θα φαίνεσαι λίγο πιο γεμάτος.. Εγώ θα σ πρότεινα απλά να τρως 3 γεύματα τη μέρα κοτόπουλο με αρκετή ποσότητα καστανό ρύζι (ή βραστές πατάτες) (ή γεύματα με κρέατα γενικά απλά αν τρως σε καθημέρινή βάση κόκκινα κρέατα δεν είναι και το καλύτερο για την υγεία γι'αυτό λέω κοτόπουλο) και επίσης 2 άλλα γεύματα μπορείς να τα έχεις από μία καλή πρωτε'ί'νη όγκου η οποία να έχει υδατάνθρακα από βρώμη, πατάτα (γενικά αργούς υδατάνθρακες) και όχι ζάχαρη κλπ (αυτο θέλει λίγο ψάξιμο) και το βραδάκι κάνα 2 τοταλλιες 2% με βρώμη μέσα και είσαι σχετικά κομπλέ.. Απλά να προπονείσαι και να ξεκουράζεσαι όσο πρέπει και θα πάρεις κάποιο ογκάκο.. Για μένα τουλάχιστον δούλεψε αυτό το πρόγραμμα διατροφής..

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Φιλε οσον αφορα την KRE-ALKALYN θεωρειται απο τις top κρεατινες που κυκλοφορουν στην αγορα,οπως αξιοπιστη ειναι και η warriorlab...Το θεμα μας ειναι οτι ειναι υπερβολικο να χρησιμοποιησεις κρεατινη κλπ εκτος εαν θες να κατεβεις σε ''αγωνες''..Η κρεατινη κραταει ολα τα υγρα την περιοδο που την χρησιμοποιεις και μολις τελειωσεις ξεφουσκωνεις σαν το μπαλονι(ενα 7-15%) απο αποψη αποτελεσματων θα ειναι εμφανη και οχι σε ολους..Εγω αυτο που εφαρμοζω χρονια τωρα ειναι σε περιοδο ογκου παιρνω μια πρωτεινη απλη(complete 8 warlab) και μια δεξτροζη(warlab) και μετα απο την προπονηση αναμειγνυω πρωτεινη με υδατανθρακα και εχω εκπληκτικα αποτελεσματα χωρις να χρησιμοποιησω καποιο αλλο σκευασμα..Ακομα θα πρεπει να προσεχεις τις ωρες,τα γευματα που θα κανεις και τις ημερες γυμναστικης και ξεκουρασης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom