Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
1. μου προτειναν την complete whey ths w.lab...την ξερεις? :think:

2. το 8 διπλα στην complete σου ορθογραφικο? :huh:

3. απο υδατανθρακα ποιο σκευασμα ειναι αξιοπιστο?

* 4. dextrose 1500gr παλι απο w.lab...επισης, σου ειναι γνωστη?
ρε μην τρως παπα με την warrior
την προμοταρουν χυδαια στα xtreme γιατι τα τσεπωνουν απο αυτην...
εγω πηγαν να παρω την casein της on και αυτος ηθελε με το στανιο να μου πασαρει της warrior
ακομα λιγο και θα το κρεμουσα αναποδα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
γολφακι τωρα σε επιασε φαγουρα κανεις μπρατσα
τωρα που καλοκαιριαζει ε;
ολο το χειμωνα τι εκανες; :jerking: :jerking: :jerking:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
χεχε η εφεδρίνη φίλε απλά λίπος σου διώχνει δεν είναι αναβολικό, ούτε σ αλλάζει τον μεταβολισμό ώστε να ξαναβάλεις το λίπος μετά τον κύκλο..
Επίσης είσαι καινούριος στον τομέα έτσι? Στο λέω επειδή ακόμα έχεις την άποψη ότι αν πάρεις πρωτε'ί'νη, κρεατίνη, αμινοξέα, λιποδιαλυτικά του εμπορίου θα γίνεις κομμάτια με καλό όγκο.. (Ουσιαστικά η ιδέα π προωθεί ο κάθε καμμένος γυμναστής και ο κάθε ντόπας)

η εφεδρινη απαγορευμενη ουσια δεν ειναι?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε μην τρως παπα με την warrior
την προμοταρουν χυδαια στα xtreme γιατι τα τσεπωνουν απο αυτην...
εγω πηγαν να παρω την casein της on και αυτος ηθελε με το στανιο να μου πασαρει της warrior
ακομα λιγο και θα το κρεμουσα αναποδα

λεω θα μιλησει, δεν θα μιλησει τλκ εμφανιστηκε το απολωλός...

τι ειναι ο παπας, τον παπα μου μεσα?

γολφακι τωρα σε επιασε φαγουρα κανεις μπρατσα
τωρα που καλοκαιριαζει ε;
ολο το χειμωνα τι εκανες; :jerking: :jerking: :jerking:

ειχα γκομενακι και ο ξεκωλος που πουλουσε χρονο ηταν στην τζαμαικα

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
χεχε η εφεδρίνη φίλε απλά λίπος σου διώχνει δεν είναι αναβολικό, ούτε σ αλλάζει τον μεταβολισμό ώστε να ξαναβάλεις το λίπος μετά τον κύκλο..
Επίσης είσαι καινούριος στον τομέα έτσι? Στο λέω επειδή ακόμα έχεις την άποψη ότι αν πάρεις πρωτε'ί'νη, κρεατίνη, αμινοξέα, λιποδιαλυτικά του εμπορίου θα γίνεις κομμάτια με καλό όγκο.. (Ουσιαστικά η ιδέα π προωθεί ο κάθε καμμένος γυμναστής και ο κάθε ντόπας)
Φιλε χρησιμοποιω συμπληρωματα(νομιμα)απο τα 16 μου και ειμαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα που εχει το σωμα μου...Τωρα τα υπολοιπα δεν χρειαζεται να τα δοκιμασω ουτε κ θελω....

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
η εφεδρινη απαγορευμενη ουσια δεν ειναι?

Ναι ρε, αλλά δεν είναι αναβολικό.Ότι είναι απαγορευμένο δεν είναι αναβολικό.. Είναι το πιο φλώρικο απο τα απαγορευμένα βασικά, απλά πάλι θέλει προσοχή.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
λεω θα μιλησει, δεν θα μιλησει τλκ εμφανιστηκε το απολωλός...

τι ειναι ο παπας, τον παπα μου μεσα?

ειχα γκομενακι και ο ξεκωλος που πουλουσε χρονο ηταν στην τζαμαικα
η warrior σαν εταιρια δεν μου λεει και πολλα
ετσι και αλλιως στην αμερικη ειναι τελευταια σε πωλησεις
τεσπα καλο κουραγιο και υπομονη
αλλα ολο τον χειμωνα γιατι δεν πηγαινες gym; :- :-

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πειτε κανα κολπακι με ασκησεις αεροβιας μικρης διαρκειας - υψηλης εντασης για καψιμο λιπους

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε χρησιμοποιω συμπληρωματα(νομιμα)απο τα 16 μου και ειμαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα που εχει το σωμα μου...Τωρα τα υπολοιπα δεν χρειαζεται να τα δοκιμασω ουτε κ θελω....

Να μην τα δοκιμάσεις ποτέ καλύτερα.. Οι έξυπνοι μένουν μακρυά, οι καβλωμένοι υποκύπτουν στον πειρασμό.. χαχα. Απλά με μία εφεδρινούλα κανείς δεν έπαθε τπτ :cheesy: (εννοείται να μην είναι καρδιακός ή με μεγάλη πίεση από φυσικού του και να μην είναι καθυστερημένος που το γαμάει στη δόση)

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Το post ειναι απο το bodybuilding.gr
ΕΦΕΔΡΙΝΗ

Η εφεδρίνη είναι ένα πολύ δυνατό διεγερτικό που αυξάνει τον μεταβολισμό. Περιέχει αλκαλοειδή που μοιάζουν κατά κάποιο τρόπο με αμφεταμίνες και μπορεί να έχουν τρομερές παρενέργειες στο νευρικό σύστημα και στην καρδιά. Η εφεδρίνη ή το (Ma Huang) χρησιμοποιείτο στο να γιατρέψει διάφορες ασθένειες όπως το κρυολόγημα, άσθμα κλπ και στην πορεία ανακάλυψαν τις λιποτροπικές της ιδιότητες. Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει η εφεδρίνη είναι μέσο της θερμογένεσης, αυξάνετε η θερμοκρασία του σώματος και ως αποτέλεσμα τα καφέ λιποκύτταρα να συρρικνώνονται αισθητά σε μόνο λίγες μέρες. Η εφεδρίνη δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε από αθλητές κάτω των 18 ετών, έγκυες, γυναίκες που θηλάζουν, υπερτασικούς, ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με το συκώτι τους , θυρεοειδή, ψυχολογικά προβλήματα, αναιμία, άγχος, αρρυθμία, εγκεφαλικό, προστάτη. Έρευνα από το New England Medical Center αποκάλυψε ότι από τις 926 γνωστές περιπτώσεις με προβλήματα από την εφεδρίνη τα 50 είχαν σχέση με καρδιολογικά προβλήματα, 14 είχαν να κάνουν με αιφνίδιους θανάτους, 13 εγκεφαλικά, 9 καρδιακές προσβολές, 6 περιπτώσεις ταχυπαλμίας. Το FDA εισηγήθηκε να σταματήσουν να πωλούνται συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν 8 milligrams και πάνω αλκαλοειδή εφεδρίνης.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Το post ειναι απο το bodybuilding.gr
ΕΦΕΔΡΙΝΗ

Η εφεδρίνη είναι ένα πολύ δυνατό διεγερτικό που αυξάνει τον μεταβολισμό. Περιέχει αλκαλοειδή που μοιάζουν κατά κάποιο τρόπο με αμφεταμίνες και μπορεί να έχουν τρομερές παρενέργειες στο νευρικό σύστημα και στην καρδιά. Η εφεδρίνη ή το (Ma Huang) χρησιμοποιείτο στο να γιατρέψει διάφορες ασθένειες όπως το κρυολόγημα, άσθμα κλπ και στην πορεία ανακάλυψαν τις λιποτροπικές της ιδιότητες. Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει η εφεδρίνη είναι μέσο της θερμογένεσης, αυξάνετε η θερμοκρασία του σώματος και ως αποτέλεσμα τα καφέ λιποκύτταρα να συρρικνώνονται αισθητά σε μόνο λίγες μέρες. Η εφεδρίνη δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε από αθλητές κάτω των 18 ετών, έγκυες, γυναίκες που θηλάζουν, υπερτασικούς, ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με το συκώτι τους , θυρεοειδή, ψυχολογικά προβλήματα, αναιμία, άγχος, αρρυθμία, εγκεφαλικό, προστάτη. Έρευνα από το New England Medical Center αποκάλυψε ότι από τις 926 γνωστές περιπτώσεις με προβλήματα από την εφεδρίνη τα 50 είχαν σχέση με καρδιολογικά προβλήματα, 14 είχαν να κάνουν με αιφνίδιους θανάτους, 13 εγκεφαλικά, 9 καρδιακές προσβολές, 6 περιπτώσεις ταχυπαλμίας. Το FDA εισηγήθηκε να σταματήσουν να πωλούνται συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν 8 milligrams και πάνω αλκαλοειδή εφεδρίνης.

Ρε φίλε τι μου πασάρεις κείμενο από το φόρουμ της υποκρισίας όπου και καλά είναι όλοι οι φυσικοί και κατά της ντόπας και με άλλα ονόματα είναι γραμμένοι στα φόρουμς για αναβολικά.. Και αν το πας έτσι και η κρεατίνη αν ανοίξεις ιατρικό σα'ι'τ λέει ότι σε κάνει ερήπειο από τις παρενέργειες..

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Ρε φίλε τι μου πασάρεις κείμενο από το φόρουμ της υποκρισίας όπου και καλά είναι όλοι οι φυσικοί και κατά της ντόπας και με άλλα ονόματα είναι γραμμένοι στα φόρουμς για αναβολικά.. Και αν το πας έτσι και η κρεατίνη αν ανοίξεις ιατρικό σα'ι'τ λέει ότι σε κάνει ερήπειο από τις παρενέργειες..
Απο την στιγμη που κατι ειναι απαγορευμενο γιατι πας να μας περασεις την εντυπωση οτι ειναι καλο??Καντο για την παρτη σου απλα...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ ρε φίλε πάω να στο πασάρω για καλό? Μήπως θα στο πουλήσω και εγώ και το κάνω και προμόσιον? λολ. Εγώ είπα απλά σε προηγούμενο ποστ ότι με έκλασε μέντες και με άδειο στομάχι δεν είχα παρενέργειες, απλά καλούτσικη θερμογέννεση. Εσύ αν θες πίστευε ότι θα πάθεις ανακοπή και ψυχολογικά προβλήματα αν πάρεις (π είπες ότι δεν πρόκειται)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

ο Ακης εχει 10000000% δικιο σε αυτο που ποσταρε απο το ββ.γρ

ειναι παγκοσμιως γνωστο οτι επηρεαζει την θερμοκρασια, τις σφυξεις και διεγειρει επικινδυνα το ΚΝΣ...

αν εισαι λιγο διαβασμενος και εχεις εμβαθυνει σε καποιες βασικες αρχες του ανθρωπινου σωματος, θα καταλαβεις εξ αρχης οτι εφοσον αυξανει την θερμοκρασια του σωματος, επηρεαζει τις Τ3 και Τ4 ορμονες του θυροειδη που ειναι συνυπευθυνες για την αυξηση/μειωση της θερμοτητας που αποβαλλεται/παραγεται απο τον υποθαλαμο και τον προσθιο λοβο της υποφυσης που βρισκονται μεσα στον εγκεφαλο..

εαν το ψαξεις εξωνυχιστικα θα βρεις αλλα 1002 - να παραθεσεις εδω..

απλα σου εγραψα, για δεις οτι απο μονο ενα στοιχειο πρεπει μεσα σου να αντιληφθεις οτι κακο θα κανεις κι οχι καλο στον οργανισμο σου

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ρε φίλε λες να μην το έχω ψάξει? Λες να είμαι κάνας αγράμματος π παίρνει χωρίς να ξέρει? Απλά αν όλα όσα λένε έβγαιναν θα μασταν όλοι ερήπεια.. Ακόμα και αναβολικά να πάρεις αν κάνεις τέρμα σωστή αποθεραπεία και παίρνεις όσα χρειάζονται πάνω στον κύκλο θα σαι κομπλέ το θέμα είναι ότι δεν ξεκόβεις μετά και με τον έναν κύκλο μετά τον άλλο γαμάς την υγεία σ.. Αν έχεις facebook πάτα next top male model και θα δεις του πούστη τους φαρμακωμένους..Απορώ γιατι σας φρικάρει τόσο η εφέδρα..Αν ήταν έτσι τα πράγματα όλοι νεκροί θα ταν..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ρε φίλε λες να μην το έχω ψάξει? Λες να είμαι κάνας αγράμματος π παίρνει χωρίς να ξέρει? Απλά αν όλα όσα λένε έβγαιναν θα μασταν όλοι ερήπεια.. Ακόμα και αναβολικά να πάρεις αν κάνεις τέρμα σωστή αποθεραπεία και παίρνεις όσα χρειάζονται πάνω στον κύκλο θα σαι κομπλέ το θέμα είναι ότι δεν ξεκόβεις μετά και με τον έναν κύκλο μετά τον άλλο γαμάς την υγεία σ.. Αν έχεις facebook πάτα next top male model και θα δεις του πούστη τους φαρμακωμένους..Απορώ γιατι σας φρικάρει τόσο η εφέδρα..Αν ήταν έτσι τα πράγματα όλοι νεκροί θα ταν..

σωστο ρημα χρησιμοποιησες...κρινεις συμφωνα με την οραση..για βγαλε και εναν υπερηχο ηπατος, ενα καρδιογραφημα, ορμονικες εξετασεις κτλ... ;)

ο καθενας εχει την προσωπικη αποψη του οπως κι επιλογες, απλα μην εξαγνιζουμε ουσιες που ξερουμε τι επιπτωσεις εχουν...

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Καλα δεν θα πεθανεις και αυριο...Τα αποτελεσματα και οι παρενεργειες ειναι μετα τα 30+...Πατα στο google bodybuilders dead και διαβασε τα αρθρα να δεις οτι το 99% εχει πεθανει απο καρκινο η καρδια...Τυχαιο??

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Καλα δεν θα πεθανεις και αυριο...Τα αποτελεσματα και οι παρενεργειες ειναι μετα τα 30+...Πατα στο google bodybuilders dead και διαβασε τα αρθρα να δεις οτι το 99% εχει πεθανει απο καρκινο η καρδια...Τυχαιο??
και αρκετοι τα τιναζουν απο καρκινο και καρδια χωρις να ειναι μποντιμπιλντεραδες
δεν βγαζεις ακρη...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οι ορμόνες στρώνουν μετά από κάποιο διάστημα, επίσης την υγεία σ δεν την γαμάς με έναν μόνο κύκλο εκτός αν είναι πολύ γερός τότε δεν ξέρω...
Απλά όπως είπα αν κάνεις την αρχή δεν ξεκόβεις εύκολα, δεν σταματάς στον έναν κύκλο και έτσι γαμιέσαι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom