brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
δεν υπαρχουν ιδιαιτερα κολπακια,τα βασικα ειναι προπονηση-διατροφη-υπνος.Πειτε κανα κολπακι με ασκησεις αεροβιας μικρης διαρκειας - υψηλης εντασης για καψιμο λιπους
δεν υπαρχουν ιδιαιτερα κολπακια,τα βασικα ειναι προπονηση-διατροφη-υπνος.Πειτε κανα κολπακι με ασκησεις αεροβιας μικρης διαρκειας - υψηλης εντασης για καψιμο λιπους
Aυτο ειναι το προβλημα,οτι ανηκουν στην κατηγορια των ναρκωτικων και εθιζεσαι....Οι ορμόνες στρώνουν μετά από κάποιο διάστημα, επίσης την υγεία σ δεν την γαμάς με έναν μόνο κύκλο εκτός αν είναι πολύ γερός τότε δεν ξέρω...
Απλά όπως είπα αν κάνεις την αρχή δεν ξεκόβεις εύκολα, δεν σταματάς στον έναν κύκλο και έτσι γαμιέσαι..
δεν υπαρχουν ιδιαιτερα κολπακια,τα βασικα ειναι προπονηση-διατροφη-υπνος.
ΣΚΟΙΝΑΚΙ rulez
χουλα χουπ...τα γαμημενα ψωμακια στην μεση πως φευγουν?
τα γαμημενα ψωμακια στην μεση πως φευγουν?
Φυλης-Μεταξι με τα ποδια 2 φορες την μερα....τα γαμημενα ψωμακια στην μεση πως φευγουν?
Φυλης-Μεταξι με τα ποδια 2 φορες την μερα....
το γυμναστηριο ΔΕΝ ειναι χωρος για σοσιαλαιζινγκ.
παλιοτερα που μουν πιο καβλωμενος πηγαινα με τις καθαριστριες.
τωρα δε βγαζω τα ακουστικα απο τα αυτια μου.
καλημερα!
θα θελα να ρωτησω κι εγω κατι.
οταν κανεις ποδηλατο, γυμναζονται καθολου οι κατω κοιλιακοι ή παπαρια? κατω κοιλιακοι εννοω ακριβωως κατω απο τον αφαλο.
περιπου τετοια θεση εχω στο ποδηλατο
βαριεμαι τραγικα το γυμναστηριο κ η μονη ασκηση που κανω ειναι αυτη. πειτε μου αν ξερετε μπας κ χαρω λιγο
ααα κ κατι αλλο, υπαρχει περιπτωση να αποκτησω τα τραγικα μπουτια μιας αρσιβαριστριας αμα κανω μεγαλες διαδρομες? γτ καθε παρασκευη εχουν events που κανουν 50km κ λεω να παω. καλα εννοειται το παρατραβηξα μιας κ ακομα δεν εχω καν ξεκινησει, αλλα απλα να ξερω,γτ δε θελω να μου φουσκωσουν τα ποδια.
πειιιιιτεεε
Τώρα αν θες να εστιάσεις σε κάτω κοιλιακούς κάνε την άσκηση π ξαπλώνεις σΗκώνεις λίγο τα πόδια και τα έχεις σχεδόν κολλητά και τα ανεβοκατεβάζεις μία το ένα μία το άλλο εννοείται χωρίς να τα ακουμπάς κάτω..
Βάγγος Πίμπ καλημέρα. Να σου πω. Αυτό δεν τσιμπάει μεσούλα λίγο; Άμα είναι τεντωμένα εννοώ τα πόδια...
Ναι γυμνάζονται και οι κάτω κοιλιακοι, αλλά κυρίως τα πόδια. Όχι δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσεις αυτά τα μπούτια κάνοντας απλά ποδήλατο οπότε μην το φοβάσαι.. Το σημαντικότερο είναι ότι μαζί με καλή διατροφή θα σε βοηθάει να μένεις σε χαμηλό ποσοστό λίπους και γενικά στην καλή κυκλοφορία του αίματος όπως βοηθάει κάθε μορφή αερόβιας άσκησης.
Τώρα αν θες να εστιάσεις σε κάτω κοιλιακούς κάνε την άσκηση π ξαπλώνεις σΗκώνεις λίγο τα πόδια και τα έχεις σχεδόν κολλητά και τα ανεβοκατεβάζεις μία το ένα μία το άλλο εννοείται χωρίς να τα ακουμπάς κάτω..