Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Πειτε κανα κολπακι με ασκησεις αεροβιας μικρης διαρκειας - υψηλης εντασης για καψιμο λιπους
δεν υπαρχουν ιδιαιτερα κολπακια,τα βασικα ειναι προπονηση-διατροφη-υπνος.

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Οι ορμόνες στρώνουν μετά από κάποιο διάστημα, επίσης την υγεία σ δεν την γαμάς με έναν μόνο κύκλο εκτός αν είναι πολύ γερός τότε δεν ξέρω...
Απλά όπως είπα αν κάνεις την αρχή δεν ξεκόβεις εύκολα, δεν σταματάς στον έναν κύκλο και έτσι γαμιέσαι..
Aυτο ειναι το προβλημα,οτι ανηκουν στην κατηγορια των ναρκωτικων και εθιζεσαι....

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
δεν υπαρχουν ιδιαιτερα κολπακια,τα βασικα ειναι προπονηση-διατροφη-υπνος.

Εγώ δοκίμασα για 15 λεπτά εναλλάξ 1 λεπτό στο 10, 1 λεπτό στο 18 και ύδρωνα τρελά τώρα αν είναι καλύτερα για κάψιμο λίπους απο το να κάνεις 30-40 λεπτά στο 10 σταθερά πχ, δεν το γνωρίζω.. Λένε ότι είναι καλύτερα λόγω αδρεναλίνης και έτσι αλλά παίζει να ναι παπαρολογίες..

Σόρυ λάθος παράθεση, στον Στίβεν πήγαινε..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τα γαμημενα ψωμακια στην μεση πως φευγουν?

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Πολυ σεξ ειδικα το πρωι με αδειο στομαχι και να δινεις εσυ πονο δηλαδη στα τεσσερα πλαγιος και δεν συμαζευεται ετσι ωστε να καις αμεσως λιπος. :zfuck: :zfuck: :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το γυμναστηριο ΔΕΝ ειναι  χωρος για σοσιαλαιζινγκ.

παλιοτερα που μουν πιο καβλωμενος πηγαινα με τις καθαριστριες.
τωρα δε βγαζω τα ακουστικα απο τα αυτια μου.

Τι μου θύμισες λέμε...  :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καλημερα!

θα θελα να ρωτησω κι εγω κατι.
οταν κανεις ποδηλατο, γυμναζονται καθολου οι κατω κοιλιακοι ή παπαρια? κατω κοιλιακοι εννοω ακριβωως κατω απο τον αφαλο.
περιπου τετοια θεση εχω στο ποδηλατο
sit_spin_280.jpg

βαριεμαι τραγικα το γυμναστηριο κ η μονη ασκηση που κανω ειναι αυτη. πειτε μου αν ξερετε μπας κ χαρω λιγο  :(

ααα κ κατι αλλο, υπαρχει περιπτωση να αποκτησω τα τραγικα μπουτια μιας αρσιβαριστριας αμα κανω μεγαλες διαδρομες? γτ καθε παρασκευη εχουν events που κανουν 50km κ λεω να παω. καλα εννοειται το παρατραβηξα μιας κ ακομα δεν εχω καν ξεκινησει, αλλα απλα να ξερω,γτ δε θελω να μου φουσκωσουν τα ποδια.

πειιιιιτεεε :cheesy:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα!

θα θελα να ρωτησω κι εγω κατι.
οταν κανεις ποδηλατο, γυμναζονται καθολου οι κατω κοιλιακοι ή παπαρια? κατω κοιλιακοι εννοω ακριβωως κατω απο τον αφαλο.
περιπου τετοια θεση εχω στο ποδηλατο
sit_spin_280.jpg

βαριεμαι τραγικα το γυμναστηριο κ η μονη ασκηση που κανω ειναι αυτη. πειτε μου αν ξερετε μπας κ χαρω λιγο  :(

ααα κ κατι αλλο, υπαρχει περιπτωση να αποκτησω τα τραγικα μπουτια μιας αρσιβαριστριας αμα κανω μεγαλες διαδρομες? γτ καθε παρασκευη εχουν events που κανουν 50km κ λεω να παω. καλα εννοειται το παρατραβηξα μιας κ ακομα δεν εχω καν ξεκινησει, αλλα απλα να ξερω,γτ δε θελω να μου φουσκωσουν τα ποδια.

πειιιιιτεεε :cheesy:

Ναι γυμνάζονται και οι κάτω κοιλιακοι, αλλά κυρίως τα πόδια. Όχι δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσεις αυτά τα μπούτια κάνοντας απλά ποδήλατο  :2funny: οπότε μην το φοβάσαι.. Το σημαντικότερο είναι ότι μαζί με καλή διατροφή θα σε βοηθάει να μένεις σε χαμηλό ποσοστό λίπους και γενικά στην καλή κυκλοφορία του αίματος όπως βοηθάει κάθε μορφή αερόβιας άσκησης.

Τώρα αν θες να εστιάσεις σε κάτω κοιλιακούς κάνε την άσκηση π ξαπλώνεις σΗκώνεις λίγο τα πόδια και τα έχεις σχεδόν κολλητά και τα ανεβοκατεβάζεις μία το ένα μία το άλλο εννοείται χωρίς να τα ακουμπάς κάτω..

pigorapistis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
κοίτα, μπορεί να πιάνουν λίγο οι κάτω κοιλιακοί, αλλα όχι όπως εαν έκανες ασκήσεις επικεντρωμένες για αυτούς. Το καλό με το ποδήλατο είναι τα καρδιαγγειακά οφέλη του, συν οτι καις λίπος (λίγότερο και πάλι σε σχέση με το τρέξιμο). Αλλα εαν βαριέσαι το γυμναστήριο τότε κάνε ποδήλατο (σε σχέση με το να μην κάνεις τίποτα) . Και όχι, αμα κάνεις ερασιτεχνικό ποδήλατο δεν πρήζονται τα πόδια σου.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τώρα αν θες να εστιάσεις σε κάτω κοιλιακούς κάνε την άσκηση π ξαπλώνεις σΗκώνεις λίγο τα πόδια και τα έχεις σχεδόν κολλητά και τα ανεβοκατεβάζεις μία το ένα μία το άλλο εννοείται χωρίς να τα ακουμπάς κάτω..

Βάγγος Πίμπ καλημέρα. Να σου πω. Αυτό δεν τσιμπάει μεσούλα λίγο; Άμα είναι τεντωμένα εννοώ τα πόδια...

pigorapistis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ναι οντως, και είναι καλύτερο να βάζεις τις δυο παλάμες κατω απο τους γλουτους, έτσι ώστε να ανασηκώνεται η περιοχή λίγο. Πάντως γενικά, αυτες οι ασκήσεις έχουν λίγο μείνει στην άκρη λόγω της πιθανής εμπλοκής της μέσης, και πιθανών ενοχλήσεων.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βάγγος Πίμπ καλημέρα. Να σου πω. Αυτό δεν τσιμπάει μεσούλα λίγο; Άμα είναι τεντωμένα εννοώ τα πόδια...

Ναι λίγο τσιμπάει φίλε, αλλά δεν πιστεύω πως μπορεί να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.. Εγώ κάνω καπάκι και ραχιαίους μετά και είμαι οκ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ναι γυμνάζονται και οι κάτω κοιλιακοι, αλλά κυρίως τα πόδια. Όχι δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσεις αυτά τα μπούτια κάνοντας απλά ποδήλατο  :2funny: οπότε μην το φοβάσαι.. Το σημαντικότερο είναι ότι μαζί με καλή διατροφή θα σε βοηθάει να μένεις σε χαμηλό ποσοστό λίπους και γενικά στην καλή κυκλοφορία του αίματος όπως βοηθάει κάθε μορφή αερόβιας άσκησης.

ευχαριστωωωω για την απαντηση!
αντε να δουμε τωρα αν μπορω να βγαλω τη διαδρομη..

αα κι οπως σκυβω στο ποδηλατο, ποναει ελαφρως κ η μεση μου  :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom