Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αν δεν εχεις καποιο συγκεκριμενο λογο να εισαι ολικη χορτοφαγος,γινε παλι απλη,και ετσι θα μπορεις να φτιαξεις τη διατροφη σου(που θα περιεχει αρκετα λαχανικα,και θα μπορεις να τρως και οτι γλυκα θελεις 1 φορα την εβδομαδα)και να χαμηλωσεις το body fat σου  ;) βαζω και μια φωτο του σημερινου μου(και σχεδον καθημερινου)πρωινου.

απλα ειναι ααααδικο να μην τρωω κ να εχω αυτο το λιπος στην κοιλια μου. αααδικο λεω!
πρεπει να αρχισω να πινω κ νερο :-
πρωινο δεν τρωω, ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι πινω (πλεον)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Τα εύσημα μου, για την απόδοσή σας στον χθεσινό τελικό. Άν εξαιρέσουμε την δυστοκία σας στις βολές τριών πόντων, τα καταφέρατε περίφημα.  :grin:
H ουσια μετραει μονο....  και η ουσια ειναι οτι το σηκωσαμε !!!!!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τα εύσημα μου, για την απόδοσή σας στον χθεσινό τελικό. Άν εξαιρέσουμε την δυστοκία σας στις βολές τριών πόντων, τα καταφέρατε περίφημα.  :grin:

ευχαριστούμε και επαινούμε τον περιφραστικό πλην όμως ορθότερο τρόπο απόδοσης των τεχνικών όρων του αθλήματος :sunglasses:

αλλά το θέμα μας απ'όσο καταλαβαίνω είναι η παρακράτηση υγρών :birdman:

από πρόσφατη συζήτηση που όλως τυχαίως είχα με άτομο που γνωρίζει από διατροφή και αφού του εξέφρασα την απορία μου για κάποιες κυρίες χορτοφάγους/ωμοφάγους που είχα δει από τηλεοράσεως και είχαν πολλά περιττά κιλά, ανεξήγητα κατ'εμέ αναλογικά με τις τροφές που (δεν) καταναλώνουν, πληροφορήθηκα ότι οφείλοντο σε παρακράτηση υγρών και στις βάρβαρες για το σώμα διατροφικές τους συνήθειες...

με λίγα λόγια, η λύση στο πρόβλημα είναι απλή:ισορροπημένη διατροφή :sunglasses:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
απλα ειναι ααααδικο να μην τρωω κ να εχω αυτο το λιπος στην κοιλια μου. αααδικο λεω!
έχεις συμβουλευτεί ποτέ κανένα διατροφολόγο?
ή τα εφαρμόζεις μόνη σου επειδή τ άκουσες η στα είπανε κάποιοι?

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
λενε, οτι το πρωινο φατο ολο μονος/η σου το μεσημεριανο δωσε το μισο στο φιλο σου,και το βραδυνο δωστο ολο στον εχθρο σου!ειναι πολλα που παιζουν ρολο,τι τρως,τι ποσοτητες τρως,ποσο συχνα ειναι τα γευματα σου,ποσα ειναι τα γευματα σου,ο μεταβολισμος σου.πες μου τα πιο απλα.ποσα γευματα τρως την ημερα,και τι ειναι συνηθως αυτα?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
λενε, οτι το πρωινο φατο ολο μονος/η σου το μεσημεριανο δωσε το μισο στο φιλο σου,και το βραδυνο δωστο ολο στον εχθρο σου!ειναι πολλα που παιζουν ρολο,τι τρως,τι ποσοτητες τρως,ποσο συχνα ειναι τα γευματα σου,ποσα ειναι τα γευματα σου,ο μεταβολισμος σου.πες μου τα πιο απλα.ποσα γευματα τρως την ημερα,και τι ειναι συνηθως αυτα?
σωστότατο όπως το λές ,αλλα στις ακραίες διαιτες ή διατροφές τύπου (αποχή πλήρης απο κρεας ψάρια κλπ) επειδή είναι οριακές ορισμένες τιμές ,χρειάζεται ποιό ειδική συμβουλή διότι παίζει μεγάλο ρόλο η ηλικία και ο σωματότυπος του καθενός.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
έχεις συμβουλευτεί ποτέ κανένα διατροφολόγο?
ή τα εφαρμόζεις μόνη σου επειδή τ άκουσες η στα είπανε κάποιοι?

ναι εχω παει σε αρκετους, ο τελευταιος ηταν κ υπερ της ολικης χορτοφαγιας, αλλα με ειχε ξενερωσει γτ μου πασαρε πολλα χαπια κ δεν ξαναπηγα.
αλλα προτεινε κ πολλα γευματα μες την μερα ε και δεν γινεται να μασουλαω ολη μερα :P
απλα εχω διαβασει τα απειρα περι χορτοφαγιας κ συνδυασμους τροφων.

πρωι: κανα χυμο πορτοκαλι *3-4 φορες τη βδομαδα δλδ* αλλιως τπτ
μεσημερι:΄*τους τελευταιους μηνες* ή σαλατα με αρκετο πολυσπορο ψωμι, ή ενα κομματι σπανακοπιτα ή ενα πιατο οσπρια ή λαδερα ή μακαρονια.
βραδυ: ή τιποτα, ή κανα πατατακι *μη βρισει κανεις εδω :rolleyes: * ή κανα τοστ απο το δικο μου σογιοτυρο, ή οτι εχω φαει το μεσημερι σε μικροτερη μεριδα

αναψυκτικα πινω 2 το μηνα, κ οταν βγαινω κανα μεγαλο ποτηρι μπυρα.

οσο ζεσταινει ο καιρος, τρωω λιγοτερο παντα.

εντιτ: ηλιθια πληροφορια αλλα δε γαμιεται? :rolleyes:
παω κ 3 φορες τη μερα στο μπανιο ξερω γω. δεν εχω προβλημα εκει, ωστε το φουσκωμα να προερχεται απο δυσκοιλιοτητα. :rolleyes:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
σωστότατο όπως το λές ,αλλα στις ακραίες διαιτες ή διατροφές τύπου (αποχή πλήρης απο κρεας ψάρια κλπ) επειδή είναι οριακές ορισμένες τιμές ,χρειάζεται ποιό ειδική συμβουλή διότι παίζει μεγάλο ρόλο η ηλικία και ο σωματότυπος του καθενός.
ναι σιγουρα,γι'αυτο τα εγραψα ολα αυτα μετα το θαυμαστικο  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

επίσης πολύ σημαντικό το εξής: για να αλλάξει ο μεταβολισμός πρέπει να φτιάξεις μύες. όχι να πάρεις όγκο βέβαια. αλλά είναι απολύτως απαραίτητο να κάνεις λίγα βάρη για να φτιάξεις λίγους μύες.

διότι οι θερμίδες καίγονται από την λειτουργία των μυών, οπότε αν δεν υπάρχουν μύες για να κάψουν...κλάφ'τα :sunglasses:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ναι εχω παει σε αρκετους, ο τελευταιος ηταν κ υπερ της ολικης χορτοφαγιας, αλλα με ειχε ξενερωσει γτ μου πασαρε πολλα χαπια κ δεν ξαναπηγα.
αλλα προτεινε κ πολλα γευματα μες την μερα ε και δεν γινεται να μασουλαω ολη μερα :P

μεσημερι:΄*τους τελευταιους μηνες* ή σαλατα με αρκετο πολυσπορο ψωμι, ή ενα κομματι σπανακοπιτα ή ενα πιατο οσπρια ή λαδερα ή μακαρονια.
βραδυ: ή τιποτα, ή κανα πατατακι *μη βρισει κανεις εδω :rolleyes: * ή κανα τοστ απο το δικο μου σογιοτυρο, ή οτι εχω φαει το μεσημερι σε μικροτερη μεριδα

τα χάπια που λες μην σε τρομάζουν, αν είναι αποκλ φυτικής προέλευσης τα συστατικά τους.
αν είναι χημικής προέλευσης καλό είναι να αποφεύγοντε

±Υ.γ τό νερό είναι πολύ βασικό θέμα για να ισσοροπεί ο οργανισμός και οι ηλεκτρολύτες ,όσο και για την απομάκρυνση των τοξινών. αντιμετώπησε το με αποφασιστηκό τρόπο.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
επίσης πολύ σημαντικό το εξής: για να αλλάξει ο μεταβολισμός πρέπει να φτιάξεις μύες. όχι να πάρεις όγκο βέβαια. αλλά είναι απολύτως απαραίτητο να κάνεις λίγα βάρη για να φτιάξεις λίγους μύες.

διότι οι θερμίδες καίγονται από την λειτουργία των μυών, οπότε αν δεν υπάρχουν μύες για να κάψουν...κλάφ'τα :sunglasses:
Σωστος ...  :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τα χάπια που λες μην σε τρομάζουν, αν είναι αποκλ φυτικής προέλευσης τα συστατικά τους.

παιρνω που κ που βιταμινες αποκλειστικα για βιγκανς για το β12..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ο,τιδήποτε χαπακοειδές δίδεται ως συμπλήρωμα διατροφής, βιταμίνη κτλ θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποφεύγεται, ιδίως όταν αναφερόμαστε σε νεαρές ηλικίες.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16

κοιτα εγω δεν βλεπω να κανεις τιποτα τρελες καταχρησεις.πιστευω οτι φταιει ο μεταβολισμος σου.θα σου προτεινα(οπως και ο γιατρος)να αυξησεις τα γευματα σου.δηλαδη να χωσεις 2 σφηνες(τουλαχιστον)αναμεσα απο το πρωι-μεσημερι, και το πρωι-βραδυ.2 ακομα γευματα μικρα μεσα στην ημερα.πχ μια χουφτα αμυγδαλα κανα 2 ωρο πριν το μεσημεριανο σου,και καμια σαλατα η λαχανικα γενικος,  το απογευμα(πριν τα πατατακια εννοω  ;)) με αυτο το τροπο θα ενεργοποιησεις το μεταβολισμο σου και θα αρχισει το σωμα σου να κανει περισοτερες καυσεις.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ο,τιδήποτε χαπακοειδές δίδεται ως συμπλήρωμα διατροφής, βιταμίνη κτλ θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποφεύγεται, ιδίως όταν αναφερόμαστε σε νεαρές ηλικίες.

Ε, άρα οκ δεν έχει λόγο να τα αποφεύγει... :coffee:

ΥΓ: Το άλλο με τους μύες και το μεταβολισμό σωστό!

Περισσότερα σε λίγο

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κοιτα εγω δεν βλεπω να κανεις τιποτα τρελες καταχρησεις.πιστευω οτι φταιει ο μεταβολισμος σου.θα σου προτεινα(οπως και ο γιατρος)να αυξησεις τα γευματα σου.δηλαδη να χωσεις 2 σφηνες(τουλαχιστον)αναμεσα απο το πρωι-μεσημερι, και το πρωι-βραδυ.2 ακομα γευματα μικρα μεσα στην ημερα.πχ μια χουφτα αμυγδαλα κανα 2 ωρο πριν το μεσημεριανο σου,και καμια σαλατα η λαχανικα γενικος,  το απογευμα(πριν τα πατατακια εννοω  ;)) με αυτο το τροπο θα ενεργοποιησεις το μεταβολισμο σου και θα αρχισει το σωμα σου να κανει περισοτερες καυσεις.

κοιτα κ το εντιτ που κανα σε αυτο το ποστ :P

εχεις δικιο μαλλον. κ καρυδια πρεπει να τρωω αλλα δεν πετυχαινω παντα καλα.
εχω εγκαταλειψει κ τα φρουτα γαμωτο.
πρεπει να μπω σε προγραμμα παλι κ βαριεεεμαι.
εχω πεσει στα 49 κιλα κ απλα απογοητευομαι :(

ευχαριστω για τις απαντησεις..
:(

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τί έγινε πας gym εσύ;;; :birdman:

Τα δικά μου κοκκαλάκια δεν αντέχουν!!! :rolleyes:

μας πέταξες ολόκληρο σεντόνι στη μάπα με πηγή Ριζοσπάστη και δεν μπαίνεις στον κόπο να διαβάσεις 5-6 ποστάκια να καταλάβεις σε τι αναφερόμαστε :birdman: μάλιστα :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom