Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειμαι σφιχτερ  :2on1:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μην τους χαλας την σταυροφορια και πανε καλα τοσα χρονια  :2funny: :2funny:

μη γινεσαι μαλακας. οκ?

@κοσνικ, δεν ειναι το καταλληλο θρεντ να συζητηθει κι εκτος αυτου, τα εχω αναφερει καμποσες φορες.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι λετε εδω? γτ εχετε ξεφυγει σε καθε θρεντ και λετε παπαριες αρωστακια?  :2on1:

που να προτοπρολάβω να δωσω χαπάκια?

δεν με σκεφτεστε που τρεχω απο χωρα σε χωρα για την θεραπεια σας?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τι λετε εδω? γτ εχετε ξεφυγει σε καθε θρεντ και λετε παπαριες αρωστακια?  :2on1:

που να προτοπρολάβω να δωσω χαπάκια?

δεν με σκεφτεστε που τρεχω απο χωρα σε χωρα για την θεραπεια σας?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

τα ψυχοπαστελάκια του νώντα βοηθάνε και στο να πάρεις όγκο; :think:

πιάσε 3 κουτιά κι έρχεται καλοκαίρι :zfuck:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
μη γινεσαι μαλακας. οκ?

@κοσνικ, δεν ειναι το καταλληλο θρεντ να συζητηθει κι εκτος αυτου, τα εχω αναφερει καμποσες φορες.

Δεν ειναι μαλακιες. Δικιο εχει ο κοσνικ.

Υπαρχουν και κτηνοτροφοι σωστοι δεν υπαρχουν μονο οι φαρμες. Και το λαχανικο που τρως καποιος μεταναστης κακοπληρωμενος το καλλιεργησε οποτε την ιδια εκμεταλλευση και χειροτερη τρωει ο αλβανος-πακιστανος κλπ για να εισαι εσυ χορτοφαγος.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ειναι μαλακιες. Δικιο εχει ο κοσνικ.

Υπαρχουν και κτηνοτροφοι σωστοι δεν υπαρχουν μονο οι φαρμες. Και το λαχανικο που τρως καποιος μεταναστης κακοπληρωμενος το καλλιεργησε οποτε την ιδια εκμεταλλευση και χειροτερη τρωει ο αλβανος-πακιστανος κλπ για να εισαι εσυ χορτοφαγος.

δεν εχεις καν καταλαβει γαμω την πουτανα μου το πνευμα της χορτοφαγιας. καθεσαι κ μιλας κιολας!
ο κτηνοτροφος ο σωστος δεν εκμεταλλευεται τα ζωα? δεν τα αναγκαζει σε συνεχεις εγκυμοσυνες παιρνοντας τα νεογεννητα για να τρως εσυ κρεατακι γαλακτος? μετα αυτα τα ζωα τα θρεφει μεχρι να πεθανουν απο φυσικα αιτια ή τα σκοτωνει? κ να πω οτι δεν τα εχω εξηγησει αλλη φορα. τελος απο μενα.

υγ. ξερεις τι προελευσης ειναι τα λαχανικα που τρωω εγω? ή μηπως μπορω να συμβαλλω στην καλυτερευση της ζωης των κακοπληρωμενων αγροτων με καποιον τροπο?
πας να γειωσεις τον αλλον, κρινοντας τον, χωρις να κανεις ενα κοπο να δεις τα δικα σου σκατα.
λες κ υποχρεωσα καποιον να γινει χορτοφαγος.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ψίτ , στο σπαμοθρέντ ιμιντετλυ :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
δεν εχεις καν καταλαβει γαμω την πουτανα μου το πνευμα της χορτοφαγιας. καθεσαι κ μιλας κιολας!
ο κτηνοτροφος ο σωστος δεν εκμεταλλευεται τα ζωα? δεν τα αναγκαζει σε συνεχεις εγκυμοσυνες παιρνοντας τα νεογεννητα για να τρως εσυ κρεατακι γαλακτος? μετα αυτα τα ζωα τα θρεφει μεχρι να πεθανουν απο φυσικα αιτια ή τα σκοτωνει? κ να πω οτι δεν τα εχω εξηγησει αλλη φορα. τελος απο μενα.

υγ. ξερεις τι προελευσης ειναι τα λαχανικα που τρωω εγω? ή μηπως μπορω να συμβαλλω στην καλυτερευση της ζωης των κακοπληρωμενων αγροτων με καποιον τροπο?
πας να γειωσεις τον αλλον, κρινοντας τον, χωρις να κανεις ενα κοπο να δεις τα δικα σου σκατα.
λες κ υποχρεωσα καποιον να γινει χορτοφαγος.

Γιατι να τα αφησει να πεθανουν απο φυσικα αιτια, μιλαμε για το κομματι της διατροφης μας το οποιο ισως ειναι το σημαντικοτερο απο ολα. Δε το βιομηχανοποιει, σεβεται την διαρκεια της ζωης τους και τα σκοτωνει για να τραφει ο ιδιος αλλα και να προσφερει καλο κρεας εκει που πουλαει. Δεν μιλαω για φαρμες μιλαω για κτηνοτροφους σωστους και οχι βιομηχανοποιημενες μαλακιες.

Το ιδιο γινεται και με τα φυτα. Εκει δεν ειναι κακο δηλαδη? Δεν ειναι κομματι της φυσης και τα δυο? Δεν εκμεταλλευομαστε την υπεροχη μας ως ειδος για να υπερεκθρεψουμε και τα δυο και να παρουμε κερδος η κατι αλλο? Που η διαφορα? Στο οτι το φυτο δεν ποναει οταν το σφαζουμε η επειδη δεν εχει αιμα?

Και φυσικα μπορεις να συμβαλεις στην καλυτερευση των κακοπληρωμενων εργατων. Αν το ψαξεις μπορεις.

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οχι, τωρα δεν τρωω ουτε ψαρι/κρεας, ουτε γαλακτοκομικα κ αυγα.
μετα δε θα τρωω ψαρι κ κρεας.

ειναι ψιιλοφουσκωμενο το στομαχι μου κ κατω απο τον αφαλο,ειναι για 3 δαχτυλα *δικα μου* πιο φουσκωμενη η περιοχη γαμω την πουτανα μου. μα τι πρεπει να κανω???

ετοιμη ειμαι να παρω χασαπομαχαιρο :(

Γιατί δε δοκιμάζεις κανένα σύστημα παθητικής γυμναστικής.Ειδικά για μεμονομένα σημεία είναι ότι πρέπει και γλυτώνεις τον κόπο γιατί οι κάτω κοιλιακοί είναι πολύ δύσκολο σημείο για να φύγουν τα παχάκια με γυμναστική.

URL]]

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Γιατί δε δοκιμάζεις κανένα σύστημα παθητικής γυμναστικής.Ειδικά για μεμονομένα σημεία είναι ότι πρέπει και γλυτώνεις τον κόπο γιατί οι κάτω κοιλιακοί είναι πολύ δύσκολο σημείο για να φύγουν τα παχάκια με γυμναστική.

http://[URL unfurl="true"]www.telemarketing.gr/files/images/products/abkor.jpg[/img[/URL]]

[/quote]δεν κανει απολυτος τιποτα.σου μιλαω απο προσωπικη εμπειρια  ;)(και σου μιλαω για τα επαγγελματικα μηχανιματα,τωρα αυτα του εμποριου,ζωνες και τετοια θα ειναι αχρηστα τελειως)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δεν κανει απολυτος τιποτα.σου μιλαω απο προσωπικη εμπειρια  ;)(και σου μιλαω για τα επαγγελματικα μηχανιματα,τωρα αυτα του εμποριου,ζωνες και τετοια θα ειναι αχρηστα τελειως)

α ναι? ατιμο τελεμαρκετινγκ  :cussing:

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αμα δεν ραψειs το στομα δεν χανειs

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ολες οι ζωνες ειναι παραμυθια..
ισως μονο οι εφιδρωσης να κανουν δουλεια στην απωλεια υγρων σε οσους ειναι σε προχωρημενο επιπεδο..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μπρανττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττ, μου την επεσαν andriol, dianabol + trenbolone :helpplea:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Μπρανττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττ, μου την επεσαν andriol, dianabol + trenbolone :helpplea:
ρε τι ειναι αυτα τεστοστερονες σε χαπια και αναβολικα για αυξηση μυικης μαζας και ορεξης...  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: τρελαθηκες ρε μλκ? ποιος στα ειπε αυτα? ελα πμ

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
αν δεν εχεις καποιο συγκεκριμενο λογο να εισαι ολικη χορτοφαγος,γινε παλι απλη,και ετσι θα μπορεις να φτιαξεις τη διατροφη σου(που θα περιεχει αρκετα λαχανικα,και θα μπορεις να τρως και οτι γλυκα θελεις 1 φορα την εβδομαδα)και να χαμηλωσεις το body fat σου  ;) βαζω και μια φωτο του σημερινου μου(και σχεδον καθημερινου)πρωινου.

από τί αποτελείται το πιάτο αυτό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom