Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
Βέλβυ υπάρχει και αυτό που λέμε βιολογική αξία των τροφών,κάθε θερμίδα δεν είναι ίδια με μια άλλη θερμίδα,αν με πιάνεις.
είναι λογικό αν τρως μόνο μακαρόνια,ψωμί και χόρτα να μην χάνεις λίπος.ακόμα και να γυμνάζεσαι οι μυς θέλουν πρωτείνη για να αναπτυχθούν.γενικά ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται την πρωτείνη και μάλιστα την ζωική,τρώγε τουλάχιστον γαλακτοκομικά και αυγά.
τουλάχιστον τρως καλά λιπαρά ή μόνο τα κορεσμένα από τα πατατάκια;

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
4 ασπραδια αυγου,2 αυγα ολοκληρα,μπαχαρικα,και λαχανακια βρυξελλων.(καποιες φορες ειναι μπροκολο)
ωραίος,το είχα καταλάβει ότι είναι ομελέτα ,τα λαχανάκια δεν ήξερα ,μπόμπα!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν σκέφτηκα κάτι και θέλω να ακούσω μερικές γνώμες σχετικά με το αν πιστεύετε ότι μπορεί να επιτευχθεί αυτό π θ πω..
Καταρχάς είμαι 13% και θέλω να κατέβω κιάλλο κυρίως γι αυτήν την περίοδο (η eca π μ έδωσαν τελικά ήταν φόλα και τεσπα δεν ξαναασχολούμαι συνεχίζω με διατροφή μόνο και κάρντιο). Θέλω λοιπόν να κατεβάσω το ποσοστό λίπους, αλλά θέλω να αυξήσω και την μυική μάζα στα χέρια μ (κυρίως δικέφαλα). Γνωρίζω όμως ότι αυτά τα 2, δηλαδή να βάζεις μυς και να γραμμώνεις δεν γίνονται ταυτόχρονα. Αυτό π σκέφτηκα λοιπόν είναι την μέρα π κάνω δυνατή προπόνηση για δικέφαλα και για 2 επιπλέον μέρες (ανάρρωσης δικεφάλων) να κάνω φουλ διατροφή όγκου με πολύ πρωτείνη και ποιοτικό υδατάνθρακα γύρω στις 3-3,5 χιλιάδες θερμίδες και μετά για μία βδομάδα φουλ διατροφή γράμμωσης όπου θα προπονώ ενδιάμεσα τις άλλες μυικές ομάδες και θα κάνω καθημερινά αερόβια.. Ακολουθεί επανάληψη των παραπάνω κοκ.. Δηλαδή επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία αυτήν πιστεύετε πως μπορεί να έχει κάποιο αποτέλεσμα?

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Λοιπόν σκέφτηκα κάτι και θέλω να ακούσω μερικές γνώμες σχετικά με το αν πιστεύετε ότι μπορεί να επιτευχθεί αυτό π θ πω..
Καταρχάς είμαι 13% και θέλω να κατέβω κιάλλο κυρίως γι αυτήν την περίοδο (η eca π μ έδωσαν τελικά ήταν φόλα και τεσπα δεν ξαναασχολούμαι συνεχίζω με διατροφή μόνο και κάρντιο). Θέλω λοιπόν να κατεβάσω το ποσοστό λίπους, αλλά θέλω να αυξήσω και την μυική μάζα στα χέρια μ (κυρίως δικέφαλα). Γνωρίζω όμως ότι αυτά τα 2, δηλαδή να βάζεις μυς και να γραμμώνεις δεν γίνονται ταυτόχρονα. Αυτό π σκέφτηκα λοιπόν είναι την μέρα π κάνω δυνατή προπόνηση για δικέφαλα και για 2 επιπλέον μέρες (ανάρρωσης δικεφάλων) να κάνω φουλ διατροφή όγκου με πολύ πρωτείνη και ποιοτικό υδατάνθρακα γύρω στις 3-3,5 χιλιάδες θερμίδες και μετά για μία βδομάδα φουλ διατροφή γράμμωσης όπου θα προπονώ ενδιάμεσα τις άλλες μυικές ομάδες και θα κάνω καθημερινά αερόβια.. Ακολουθεί επανάληψη των παραπάνω κοκ.. Δηλαδή επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία αυτήν πιστεύετε πως μπορεί να έχει κάποιο αποτέλεσμα?
γνωμη μου ειναι οτι δεν θα σου δουλεψει οπως φανταζεσαι,και δεν ειναι και οτι καλυτερο για 2 μερες να πλακωνεσαι 3,5 χιλιαδες θερμιδες(διατροφη ογκου) και σε 5-6 μερες να πεφτεις στις 2 χιλιαδες πχ(διατροφη γραμμωσης) θα  :zfuck: το στομαχι σου και δεν θα εχεις καλα αποτελεσματα... γι'αυτο και απο τον ογκο,δεν πεφτουμε κατευθειαν 2000 θερμιδες κατω οταν ξεκιναμε γραμμωση.γινεται σταδιακα. αποψη μου  ;)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
γνωμη μου ειναι οτι δεν θα σου δουλεψει οπως φανταζεσαι,και δεν ειναι και οτι καλυτερο για 2 μερες να πλακωνεσαι 3,5 χιλιαδες θερμιδες(διατροφη ογκου) και σε 5-6 μερες να πεφτεις στις 2 χιλιαδες πχ(διατροφη γραμμωσης) θα  :zfuck: το στομαχι σου και δεν θα εχεις καλα αποτελεσματα... γι'αυτο και απο τον ογκο,δεν πεφτουμε κατευθειαν 2000 θερμιδες κατω οταν ξεκιναμε γραμμωση.γινεται σταδιακα. αποψη μου  ;)

Χμμ μάλλον έχεις δίκιο ότι θα ψιλογαμήσω το στομάχι μου έτσι, ωστόσο η μπινιά είναι ότι θα βαρέσω πίσω από τους στόχους μου διότι φτάνω πες σε ένα 11% μέχρι αρχές Ιουλίου, αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα μπορώ να αρχίσω να τρώω σαν κτήνος χεχε. Τέσπα με κόβω να συνεχίζω για γράμμωση μέχρι αρχές Σεπτέμβρη να λιώσω όσο το δυνατόν περισσότερο και μετά να πλακωθώ πάλι στον όγκο..

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Χμμ μάλλον έχεις δίκιο ότι θα ψιλογαμήσω το στομάχι μου έτσι, ωστόσο η μπινιά είναι ότι θα βαρέσω πίσω από τους στόχους μου διότι φτάνω πες σε ένα 11% μέχρι αρχές Ιουλίου, αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα μπορώ να αρχίσω να τρώω σαν κτήνος χεχε. Τέσπα με κόβω να συνεχίζω για γράμμωση μέχρι αρχές Σεπτέμβρη να λιώσω όσο το δυνατόν περισσότερο και μετά να πλακωθώ πάλι στον όγκο..
ακριβως! οτι ογκο πηραμε το χειμωνα, πηραμε.τωρα παμε για γραμμωση να δουμε τι καναμε,και απο χειμωνα παλι ογκο  ;)

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το μποντυμπιλντινγκ προσωπικα για μενα δεν θελει ογκο και μετα γραμωσση το θεμα ειναι να βαζειs καθε χρονο κιλα ποιοτητκα πανω σου και αυτο το αποκταs με τη διατροφη ολο το χρονο ,περσι σε διακοπεs ειχα γνωρισει εναν ισπανο κοματια και μεγαλοs μου ειπε πωs μονο εδω στην ελλαδα βλεπει αθλητεs να παιρνουν πολλα κιλα και μετα να τρεχουν για να γραμωσουν και πεφτουν με τα μουτρα χανουν πολλα κιλα και στο τελοs ανγκαζονται να βαλουν και πολλυ φαρμακο για να τουs μεινει και κατι, στην ισπανια το 70 τα εκατο που κανουν βαρη προσεχουν την διατροφη τουs ολο το χρονο και ειναι αντε στον ογκο 3 με 4 κιλα πανω οποτε δεν καταφευγουν και σε τοσο εξοντοτικεs διαιτεs και ειναι και καλοι σωματικα ολο το χρονο αλλα εδω ειμαστε τηs μασαs ολοι στον ογκο τουμπανα με τιs μπλουζεs και το καλοκαιρι μιση σταλια

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιζε τα δικεφαλα 3 ασκησειs 3χ12 και αν μπορειs ξεχωριστα δηλαδη μονα τουs

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
@Vagos

αυτο ονομαζεται recomposition protocol, το να προσπαθήσεις να βαλεις καθαρη μαζα και να φυγει λιγο λιπος

δεν ξέρω πιο ειδικά να σου πω έχει πολλές μορφές,άλλος είναι ο ειδήμων,στηρίζεται πάντως στο να χρησιμοποιείς κυκλικά τον υδατάνθρακα

πχ  6 ημερες κετο, 1 ημερα υψηλα υδαταν.

ή πχ ημερες προπονησης υπερθερμιδικη περισ υδατ, ημερες ξεκουρασης λιγοτερο υδατ περισ λιπος. Ολες τις μερες σταθερη πρωτ.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
το μποντυμπιλντινγκ προσωπικα για μενα δεν θελει ογκο και μετα γραμωσση το θεμα ειναι να βαζειs καθε χρονο κιλα ποιοτητκα πανω σου και αυτο το αποκταs με τη διατροφη ολο το χρονο ,περσι σε διακοπεs ειχα γνωρισει εναν ισπανο κοματια και μεγαλοs μου ειπε πωs μονο εδω στην ελλαδα βλεπει αθλητεs να παιρνουν πολλα κιλα και μετα να τρεχουν για να γραμωσουν και πεφτουν με τα μουτρα χανουν πολλα κιλα και στο τελοs ανγκαζονται να βαλουν και πολλυ φαρμακο για να τουs μεινει και κατι, στην ισπανια το 70 τα εκατο που κανουν βαρη προσεχουν την διατροφη τουs ολο το χρονο και ειναι αντε στον ογκο 3 με 4 κιλα πανω οποτε δεν καταφευγουν και σε τοσο εξοντοτικεs διαιτεs και ειναι και καλοι σωματικα ολο το χρονο αλλα εδω ειμαστε τηs μασαs ολοι στον ογκο τουμπανα με τιs μπλουζεs και το καλοκαιρι μιση σταλια

Λοιπόν φίλε μου πρώτον το κρέας δεν χάνεται τόσο εύκολα όσο νομίζεις.. Απλά οι περισσότεροι χάνουν λίπος και νερά και φλατάρουν και νομίζουν ότι έχασαν μυς.. Συμφωνώ ότι είναι μαλακία να κάνεις όγκο συνεχόμενα όλο το χρόνο. Εγώ κάνω 2 μήνες όγκο, μία ενδιάμεσα γράμμωση (για να χάνω τα περιττά λίπη) και είμαι κομπλέ διότι συγκρατώ ό,τι κέρδισα σε αυτούς τους 2 μήνες και κρατιέμαι και σε καλή φόρμα.. Επίσης δεν γίνεται να βάζεις 4 μυικά κιλά το χρόνο χωρίς ντόπα γιατί πολύ απλά αν γινόταν όλοι θα μασταν Cutleria σε μερικά χρόνια γυμναστικής..

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν φίλε μου πρώτον το κρέας δεν χάνεται τόσο εύκολα όσο νομίζεις.. Απλά οι περισσότεροι χάνουν λίπος και νερά και φλατάρουν και νομίζουν ότι έχασαν μυς.. Συμφωνώ ότι είναι μαλακία να κάνεις όγκο συνεχόμενα όλο το χρόνο. Εγώ κάνω 2 μήνες όγκο, μία ενδιάμεσα γράμμωση (για να χάνω τα περιττά λίπη) και είμαι κομπλέ διότι συγκρατώ ό,τι κέρδισα σε αυτούς τους 2 μήνες και κρατιέμαι και σε καλή φόρμα.. Επίσης δεν γίνεται να βάζεις 4 μυικά κιλά το χρόνο χωρίς ντόπα γιατί πολύ απλά αν γινόταν όλοι θα μασταν Cutleria σε μερικά χρόνια γυμναστικής..
συμφωνω εχει βαση αυτο που λεs αλλα κανω 17 χρονια με φυσιολογικουs τροπουs και δεν υπαρχει καμια σχεση αναμεσα σε εμενα και ενα φιλο που δεν εκανε πωτε και ξαφνικα μπηκε πρωτη φορα και εβαλε φαρμακο σε πληροφορο ειμαστε ημερα με τη νυχτα να μου πειs τωρα αυτοs με το που σταματησει θα παθει ψυχολογικο σοκ και εγω θα ειμαι μια η αλλη αλλα μην εχουμε και αυταπατεs με φυσιολογικα μεσα δηλαδη διατροδη και γυμναστικη δεν γινεσαι ποτε καλοs απλα εναs γυμνασμενοs και που θα περναει παντα απαρατηρητοs αυτο βεβαια εμενα δεν με χαλαει γιατι ειμαι υγιειs και αυτο ειναι που μετραει πανω απ ολα

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βασικά φίλε εγώ πιστεύω ότι το φάρμακο φαίνεται πιο πολύ χωρίς την μπλούζα.. Για λόγους κυρίως πλαστικότητας και ότι ρίχνουν ακραία το ποσοστό λίπους.. Ξέρω αρκετούς φαρμακωμένους από τους οποίους φαίνομαι καλύτερα με μπούζα, αλλά αυτοί έχουν καλύτερη εικόνα γυμνοί.. Βέβαια αν ο άλλος κανει 2 δυνατούς απανωτούς κύκλους μία όγκο και καπάκι γράμμωση τότε όπως λες χάνεται η μπάλα.. Θα δείχνει αρκετά καλύτερος όσα χρόνια και αν κάνεις φυσικά..

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ευκολα. πιο ευκολα τρωει ο οργανισμος απο την αποθηκη του κρεατος παρα απο τα λιπη

Χμ, μάλλον θα διαφωνίσω. Απ όσο ξέρω θα φάει ο οργανισμός απο την αποθήκη του κρέατος αν του λείπουν τα αμινόξέα ή σε υπερβολικά υποθερμιδικές δίαιτες.
Μη με κράξεις αν κάνω λάθος, μπορω να παραθέσω και πηγουλα  :rolleyes:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
συμφωνω εχει βαση αυτο που λεs αλλα κανω 17 χρονια με φυσιολογικουs τροπουs και δεν υπαρχει καμια σχεση αναμεσα σε εμενα και ενα φιλο που δεν εκανε πωτε και ξαφνικα μπηκε πρωτη φορα και εβαλε φαρμακο σε πληροφορο ειμαστε ημερα με τη νυχτα να μου πειs τωρα αυτοs με το που σταματησει θα παθει ψυχολογικο σοκ και εγω θα ειμαι μια η αλλη αλλα μην εχουμε και αυταπατεs με φυσιολογικα μεσα δηλαδη διατροδη και γυμναστικη δεν γινεσαι ποτε καλοs απλα εναs γυμνασμενοs και που θα περναει παντα απαρατηρητοs αυτο βεβαια εμενα δεν με χαλαει γιατι ειμαι υγιειs και αυτο ειναι που μετραει πανω απ ολα
μέσα στους αγύμναστους, ένας απλά γυμνασμένος, όπως λες, δεν περνάει απαρατήρητος,μέσα στους φαρμακόβιους ναι περνάει και για αγύμναστος,αλλά μην κάνουμε και το άσπρο μαύρο επειδή έτσι επιβάλλει το μάρκετινγκ των συμπληρωμάτων και των φαρμάκων που προμοτάρουν για φυσιολογική εκγύμναση ένα σώμα 130 κιλών(βλ.bbing κουλτούρα)

Επισκέπτης
γεια σασ χιστεσ μιστεσ και τσιφτεσ!
ι πιατσα λιπον γινετε πιο θερμι,πιο ρομαντικι πιο ειδιλιακι απο ποτε!
γι αυτο και θα πρεπει να καλιεργισουμε τουσ μιονεσ μασ οστε να ειμαστε πιο δινατοι,πιο θιριοδεσ,πιο μιοδεσ,πιο ογκοδεσ,πιο πομποδεσ!!!

ακολουθο ενα προγραμα διατροφισ τιν τελευτεα βδομαδα και θα ιθελα τιν κριτικι απο ολουσ εσας τουσ τσιρτσιναμπεσ μιστεσ τισ σιδερικισ ιδονισ!

καταρχιν ι προτεινι που χρισιμοποιο ειναι ι

επισισ ολα τα φαγιτα ειναι νεροβραστα χορισ προσθικι αλατιου.
επισισ καθ ολι τιν διαρκια τισ ιμερασ κουμπονο και 3 λιτρα νερα.

προινο
100 γραμαρια κορν φλεικς με ενα σκουπ προτεινισ μεσα σε πορνοδεσ γαλα χαμιλον λιπαρον.

δεκατιανο
2 πορνοτοστ με ψομι σικαλισ,γαλοπουλα και τιρι χαμιλον λιπαρον
4 ταβλετεσ αμινοξεα

μεσιμεριανο
200 γραμαρια γαλοπουλα
100 γραμαρια ριζι(ι πατατα ι μακαρονια στιν αντιστιχι ποσοτιτα)

πριν τιν προπονισι
100 γραμαρια γαλοπουλα
3 ταβλετεσ αμινοξεα
50 γραμαρια ριζι(ι πατατα ι μακαρονια στιν αντιστιχι ποσοτιτα)
2 καπσουλες κρεατζενικ (κρεατινι νεασ πορνογενιασ)
1 μπαρα μουσλι
1 πορνογιαουρτι χαμιλον λιπαρον

μεταπροπονιτικο
1 σκουπ προτεινι(μεσα σε νερο)
50 γραμαρια ριζι
1 μπανανα
2 καπσουλες κρεατζενικ (κρεατινι νεασ πορνογενιασ)

πριν τον ιπνο
1 σκουπ προτεινι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom