Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλή λύση είναι με τις παλάμες που είπε ο πυγοραπιστής. Αλλά και με μαξιλαράκι να υποστηρίζεται η καμάρα της μέσης. Φυσικά ό, τι πονάει το σταματάμε.

Για δειτε το λινκ για κάτω κοιλιακούς, Γκομενίστικες ξε-γκομενίστικες οι ασκήσεις αυτές είναι καλές. Επίσης πολύ καλό είναι η άρση των κάτω άκρων (αλλά πάλι λυγισμένων) ενώ στηρίζεται ο κορμός είτε σε δύο καρέκλες είτε από μονόζυγο.

Για δειτε λίγο:

ΥΓ: Ρε μουρλοβέλβυ. Από εκεί που δεν κάνεις τίποτε από ποδήλατο θα μου πας σε διαδρομή 50km;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αρσεις ποδιων σε διζυγο και kein problem εξαστερε!

Το κάνω σε καρέκλες που κάνω και τις βυθίσεις. Αλλά ξαναπήρα κίλος και είμαι 96 τώρα και αγκομαχάνε.  :2funny:

Να σου πω, έχεις δίζυγο-μονόζυγο στο σπίτι; Το σκέπτομαι αρκετά σοβαρα αντί του dip-stand που είναι δυσκολο να βρεθεί στην Ελλάδα. Μαζί με λάστιχα για να βοηθούν στις έλξεις μονόζυγο. Τί λες;

ΥΓ: Τί εξάστερος μου λες. Εδώ θα σε κάνω μάγκα στο πλέυ-ωχ. Δε με είδες εχθές χάλι που είχα;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ΥΓ: Ρε μουρλοβέλβυ. Από εκεί που δεν κάνεις τίποτε από ποδήλατο θα μου πας σε διαδρομή 50km;

μεχρι 34km εχω κανει ως τωρα συνεχομενα. χτες εκανα 25 συνολικα *με ενδιαμεση σταση για φαι :rolleyes: *
ρε δεν μπορω πλεον να κανω ποδηλατο τη μερα, με ζαλιζει ο ηλιος.
οποτε ακουγεται ιδανικο να κανεις παρασκευη βραδυ για 5 ωριτσες. πεμπτη θ ανακοινωθει η διαδρομη, οποτε κ θα δω αν θα παω.

μακαρι να ειχα διαθεσιμα 500 ευρω να παρω το dream bike που θελω :(

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το κάνω σε καρέκλες που κάνω και τις βυθίσεις. Αλλά ξαναπήρα κίλος και είμαι 96 τώρα και αγκομαχάνε.  :2funny:
με 96 κιλος και συ πρεπει να αγκομαχας! :grin:
Να σου πω, έχεις δίζυγο-μονόζυγο στο σπίτι; Το σκέπτομαι αρκετά σοβαρα αντί του dip-stand που είναι δυσκολο να βρεθεί στην Ελλάδα. Μαζί με λάστιχα για να βοηθούν στις έλξεις μονόζυγο. Τί λες;
ποτε δε μπορουσα να γυμναστω στο σπιτι...
εκτος απο ενα λαστιχο της nike( )
το οποιο παιρνω μαζι μου και στο τζυμ,δεν εχω τιποτα αλλο...ουτε καν αλτηρες!!

αν δεν εχεις χρονο για τζιμ το διζυγο-μονοζυγο ειναι μια πολυ καλη λυση..
απο 150+ ξεκινανε...

υ.γ.μιας και λεμε για ποδηλατα και αλλα εικονογραφημενα,περασε κανεις απο κηφισιας την περασμενη παρασκευη κατα τις 11;;;
ειχαν κλεισει το ρευμα προς κηφισια τα μαλακιστηρια!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μεχρι 34km εχω κανει ως τωρα συνεχομενα. χτες εκανα 25 συνολικα *με ενδιαμεση σταση για φαι :rolleyes: *
μακαρι να ειχα διαθεσιμα 500 ευρω να παρω το dream bike που θελω :(

Ξέρω κι εγώ; Πήγαινε να μας πεις κιόλας τί παίζει. Πάντως διαδρομή 50χλμ μου φαίνεται μεγάλη...

Εγώ κάνω 15χλμ ανά προπόνηση κι άμα... Αλλά με τελειωτικό αερόβιο.

5' προθέρμανση και μετά κάθε 1' αποτελείται από 25'' φουλ πάουερ και 35'' στο χαλαρό. Όσα αντέξω με ελάχιστο τα 8 και μέγιστο τα 20. Μετά άλλα 5' αποθεραπεία. Μοιάζει με φαρτλεκ.

Γιά πείτε κανένας άλλος τί αερόβια κάνετε για καύση λίπους;  :think:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
με 96 κιλος και συ πρεπει να αγκομαχας! :grin:

Ρε με 1,88μ είμαι λίίίγο υπέρβαρος.  :rolleyes:

Πιστεύω δεν θα καταφέρω να διατηρηθώ κάτω από τα 92κ.

Τεσπα, πληγώθηκα τώρα και πάω να χτυπήσω τα μαυρομάτικα φασούλια μου...  :(

Θα σου πω για τα άλλα μετά.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
υ.γ.μιας και λεμε για ποδηλατα και αλλα εικονογραφημενα,περασε κανεις απο κηφισιας την περασμενη παρασκευη κατα τις 11;;;
ειχαν κλεισει το ρευμα προς κηφισια τα μαλακιστηρια!!

ναιιιι, freedays :happy:

απο τωρα, θα ειμαι σ αυτους που βριζετε :cheesy:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ξέρω κι εγώ; Πήγαινε να μας πεις κιόλας τί παίζει. Πάντως διαδρομή 50χλμ μου φαίνεται μεγάλη...

Εγώ κάνω 15χλμ ανά προπόνηση κι άμα... Αλλά με τελειωτικό αερόβιο.

5' προθέρμανση και μετά κάθε 1' αποτελείται από 25'' φουλ πάουερ και 35'' στο χαλαρό. Όσα αντέξω με ελάχιστο τα 8 και μέγιστο τα 20. Μετά άλλα 5' αποθεραπεία. Μοιάζει με φαρτλεκ.

Γιά πείτε κανένας άλλος τί αερόβια κάνετε για καύση λίπους;  :think:
η αεροβια που στοχευει σε καυση λιπους πρεπει να γινεται μεσα σε ενα οριο παλμων...
οι παλμοι σου να ναι κοντα στο 65% του ΜΚΡ*.....

**ΜΚΡ=220-ηλικια ασκουμενου

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
καλημερα!

θα θελα να ρωτησω κι εγω κατι.
οταν κανεις ποδηλατο, γυμναζονται καθολου οι κατω κοιλιακοι ή παπαρια? κατω κοιλιακοι εννοω ακριβωως κατω απο τον αφαλο.
περιπου τετοια θεση εχω στο ποδηλατο
sit_spin_280.jpg

βαριεμαι τραγικα το γυμναστηριο κ η μονη ασκηση που κανω ειναι αυτη. πειτε μου αν ξερετε μπας κ χαρω λιγο  :(

ααα κ κατι αλλο, υπαρχει περιπτωση να αποκτησω τα τραγικα μπουτια μιας αρσιβαριστριας αμα κανω μεγαλες διαδρομες? γτ καθε παρασκευη εχουν events που κανουν 50km κ λεω να παω. καλα εννοειται το παρατραβηξα μιας κ ακομα δεν εχω καν ξεκινησει, αλλα απλα να ξερω,γτ δε θελω να μου φουσκωσουν τα ποδια.

πειιιιιτεεε :cheesy:
Velvy καλημερα. απο λιγο που ειδα τις απαντησεις που σου δωσανε,κανεις δεν σου εγραψε για διατροφη... που ειναι το πιο σημαντικο.γιατι απο οτι καταλαβα δεν θελεις μονο να γυμνασεις τους κατω κοιλιακους σου,αλλα να τους κανεις να φανουν.αν δεν φτιαξεις τη διατροφη σου για να ριξεις το σωματικο σου λιπος,οσους κοιλιακους και να κανεις και οτι ασκησεις δεν προκειτε να τους δεις ποτε.οτι αλλο θελεις με ρωτας  ;)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
η αεροβια που στοχευει σε καυση λιπους πρεπει να γινεται μεσα σε ενα οριο παλμων...
οι παλμοι σου να ναι κοντα στο 65% του ΜΚΡ*.....

**ΜΚΡ=220-ηλικια ασκουμενου

Λες για 120 περίπου. Για κάρντιο με κόβω έτσι όπως το κάνω. Χτυπάω και 160άρια.

ΥΓ: Σωστός ο Μπράντ-Πιτ. Υπάρχει ένα μεγάλο ρητό: YOU CANNOT OUTTRAIN A BAD DIET! Ό, τι και να κάνεις εάν δεν το βασίζεις σε σωστή διατροφή you will end up gaining weight on an aerobic programme...
ΥΥΓ: Αλλά εγώ δεν της είπα για διατροφή διότι την ξέρω...  :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Velvy καλημερα. απο λιγο που ειδα τις απαντησεις που σου δωσανε,κανεις δεν σου εγραψε για διατροφη... που ειναι το πιο σημαντικο.γιατι απο οτι καταλαβα δεν θελεις μονο να γυμνασεις τους κατω κοιλιακους σου,αλλα να τους κανεις να φανουν.αν δεν φτιαξεις τη διατροφη σου για να ριξεις το σωματικο σου λιπος,οσους κοιλιακους και να κανεις και οτι ασκησεις δεν προκειτε να τους δεις ποτε.οτι αλλο θελεις με ρωτας  ;)

ειιιναι ενα θεμα η διατροφη μου βασικα.
ειμαι ολικη χορτοφαγος αλλα ιισως να (ξανα)γινω απλη χορτοφαγος τελικα γτ μου λειπουν τα γλυκα :(
αλλα ρε συ, δεεεν τρωω. ειλικρινα τρωω ελαχιστα. εχω πεσει κ στα κιλα αλλα εχω φουσκωμενο στομαχι αναλογικα για το σωμα μου. η αληθεια ειναι οτι ουτε νερο πινω αρκετο, αλλα τεσπα :(
δεν μπορω αλλο :( :(

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
ειιιναι ενα θεμα η διατροφη μου βασικα.
ειμαι ολικη χορτοφαγος αλλα ιισως να (ξανα)γινω απλη χορτοφαγος τελικα γτ μου λειπουν τα γλυκα :(
αλλα ρε συ, δεεεν τρωω. ειλικρινα τρωω ελαχιστα. εχω πεσει κ στα κιλα αλλα εχω φουσκωμενο στομαχι αναλογικα για το σωμα μου. η αληθεια ειναι οτι ουτε νερο πινω αρκετο, αλλα τεσπα :(
δεν μπορω αλλο :( :(
τι εννοεις οτι ισως ξαναγινεις απλη χορτοφαγος γιατι σου λειπουν τα γλυκα?δεν τρως καθολου γλυκα τωρα που εισαι ολικη χορτοφαγος δηλαδη  :think:?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τι εννοεις οτι ισως ξαναγινεις απλη χορτοφαγος γιατι σου λειπουν τα γλυκα?δεν τρως καθολου γλυκα τωρα που εισαι ολικη χορτοφαγος δηλαδη  :think:?

οχι, τωρα δεν τρωω ουτε ψαρι/κρεας, ουτε γαλακτοκομικα κ αυγα.
μετα δε θα τρωω ψαρι κ κρεας.

Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω...

Στομάχι ή κοιλιά; Ή και τα δύο;  :think:

ειναι ψιιλοφουσκωμενο το στομαχι μου κ κατω απο τον αφαλο,ειναι για 3 δαχτυλα *δικα μου* πιο φουσκωμενη η περιοχη γαμω την πουτανα μου. μα τι πρεπει να κανω???

ετοιμη ειμαι να παρω χασαπομαχαιρο :(

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
οχι, τωρα δεν τρωω ουτε ψαρι/κρεας, ουτε γαλακτοκομικα κ αυγα.
μετα δε θα τρωω ψαρι κ κρεας.
αν δεν εχεις καποιο συγκεκριμενο λογο να εισαι ολικη χορτοφαγος,γινε παλι απλη,και ετσι θα μπορεις να φτιαξεις τη διατροφη σου(που θα περιεχει αρκετα λαχανικα,και θα μπορεις να τρως και οτι γλυκα θελεις 1 φορα την εβδομαδα)και να χαμηλωσεις το body fat σου  ;) βαζω και μια φωτο του σημερινου μου(και σχεδον καθημερινου)πρωινου.

Συνημμένα

• Φωτογρ. 0456.jpg
    Φωτογρ. 0456.jpg
    233,1 KB · Εμφανίσεις: 21

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ειναι ψιιλοφουσκωμενο το στομαχι μου κ κατω απο τον αφαλο,ειναι για 3 δαχτυλα *δικα μου* πιο φουσκωμενη η περιοχη γαμω την πουτανα μου. μα τι πρεπει να κανω???

ετοιμη ειμαι να παρω χασαπομαχαιρο :(

:)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom