hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
αρσεις ποδιων σε διζυγο και kein problem εξαστερε!Βάγγος Πίμπ καλημέρα. Να σου πω. Αυτό δεν τσιμπάει μεσούλα λίγο; Άμα είναι τεντωμένα εννοώ τα πόδια...
αρσεις ποδιων σε διζυγο και kein problem εξαστερε!Βάγγος Πίμπ καλημέρα. Να σου πω. Αυτό δεν τσιμπάει μεσούλα λίγο; Άμα είναι τεντωμένα εννοώ τα πόδια...
αρσεις ποδιων σε διζυγο και kein problem εξαστερε!
ΥΓ: Ρε μουρλοβέλβυ. Από εκεί που δεν κάνεις τίποτε από ποδήλατο θα μου πας σε διαδρομή 50km;
με 96 κιλος και συ πρεπει να αγκομαχας!Το κάνω σε καρέκλες που κάνω και τις βυθίσεις. Αλλά ξαναπήρα κίλος και είμαι 96 τώρα και αγκομαχάνε.![]()
ποτε δε μπορουσα να γυμναστω στο σπιτι...Να σου πω, έχεις δίζυγο-μονόζυγο στο σπίτι; Το σκέπτομαι αρκετά σοβαρα αντί του dip-stand που είναι δυσκολο να βρεθεί στην Ελλάδα. Μαζί με λάστιχα για να βοηθούν στις έλξεις μονόζυγο. Τί λες;
μεχρι 34km εχω κανει ως τωρα συνεχομενα. χτες εκανα 25 συνολικα *με ενδιαμεση σταση για φαι*
μακαρι να ειχα διαθεσιμα 500 ευρω να παρω το dream bike που θελω![]()
με 96 κιλος και συ πρεπει να αγκομαχας!![]()
υ.γ.μιας και λεμε για ποδηλατα και αλλα εικονογραφημενα,περασε κανεις απο κηφισιας την περασμενη παρασκευη κατα τις 11;;;
ειχαν κλεισει το ρευμα προς κηφισια τα μαλακιστηρια!!
η αεροβια που στοχευει σε καυση λιπους πρεπει να γινεται μεσα σε ενα οριο παλμων...Ξέρω κι εγώ; Πήγαινε να μας πεις κιόλας τί παίζει. Πάντως διαδρομή 50χλμ μου φαίνεται μεγάλη...
Εγώ κάνω 15χλμ ανά προπόνηση κι άμα... Αλλά με τελειωτικό αερόβιο.
5' προθέρμανση και μετά κάθε 1' αποτελείται από 25'' φουλ πάουερ και 35'' στο χαλαρό. Όσα αντέξω με ελάχιστο τα 8 και μέγιστο τα 20. Μετά άλλα 5' αποθεραπεία. Μοιάζει με φαρτλεκ.
Γιά πείτε κανένας άλλος τί αερόβια κάνετε για καύση λίπους;![]()
Velvy καλημερα. απο λιγο που ειδα τις απαντησεις που σου δωσανε,κανεις δεν σου εγραψε για διατροφη... που ειναι το πιο σημαντικο.γιατι απο οτι καταλαβα δεν θελεις μονο να γυμνασεις τους κατω κοιλιακους σου,αλλα να τους κανεις να φανουν.αν δεν φτιαξεις τη διατροφη σου για να ριξεις το σωματικο σου λιπος,οσους κοιλιακους και να κανεις και οτι ασκησεις δεν προκειτε να τους δεις ποτε.οτι αλλο θελεις με ρωτας ;)καλημερα!
θα θελα να ρωτησω κι εγω κατι.
οταν κανεις ποδηλατο, γυμναζονται καθολου οι κατω κοιλιακοι ή παπαρια? κατω κοιλιακοι εννοω ακριβωως κατω απο τον αφαλο.
περιπου τετοια θεση εχω στο ποδηλατο
![]()
βαριεμαι τραγικα το γυμναστηριο κ η μονη ασκηση που κανω ειναι αυτη. πειτε μου αν ξερετε μπας κ χαρω λιγο
ααα κ κατι αλλο, υπαρχει περιπτωση να αποκτησω τα τραγικα μπουτια μιας αρσιβαριστριας αμα κανω μεγαλες διαδρομες? γτ καθε παρασκευη εχουν events που κανουν 50km κ λεω να παω. καλα εννοειται το παρατραβηξα μιας κ ακομα δεν εχω καν ξεκινησει, αλλα απλα να ξερω,γτ δε θελω να μου φουσκωσουν τα ποδια.
πειιιιιτεεε![]()
η αεροβια που στοχευει σε καυση λιπους πρεπει να γινεται μεσα σε ενα οριο παλμων...
οι παλμοι σου να ναι κοντα στο 65% του ΜΚΡ*.....
**ΜΚΡ=220-ηλικια ασκουμενου
Velvy καλημερα. απο λιγο που ειδα τις απαντησεις που σου δωσανε,κανεις δεν σου εγραψε για διατροφη... που ειναι το πιο σημαντικο.γιατι απο οτι καταλαβα δεν θελεις μονο να γυμνασεις τους κατω κοιλιακους σου,αλλα να τους κανεις να φανουν.αν δεν φτιαξεις τη διατροφη σου για να ριξεις το σωματικο σου λιπος,οσους κοιλιακους και να κανεις και οτι ασκησεις δεν προκειτε να τους δεις ποτε.οτι αλλο θελεις με ρωτας ;)
τι εννοεις οτι ισως ξαναγινεις απλη χορτοφαγος γιατι σου λειπουν τα γλυκα?δεν τρως καθολου γλυκα τωρα που εισαι ολικη χορτοφαγος δηλαδηειιιναι ενα θεμα η διατροφη μου βασικα.
ειμαι ολικη χορτοφαγος αλλα ιισως να (ξανα)γινω απλη χορτοφαγος τελικα γτ μου λειπουν τα γλυκα
αλλα ρε συ, δεεεν τρωω. ειλικρινα τρωω ελαχιστα. εχω πεσει κ στα κιλα αλλα εχω φουσκωμενο στομαχι αναλογικα για το σωμα μου. η αληθεια ειναι οτι ουτε νερο πινω αρκετο, αλλα τεσπα
δεν μπορω αλλο![]()
![]()
τι εννοεις οτι ισως ξαναγινεις απλη χορτοφαγος γιατι σου λειπουν τα γλυκα?δεν τρως καθολου γλυκα τωρα που εισαι ολικη χορτοφαγος δηλαδη?
Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω...
Στομάχι ή κοιλιά; Ή και τα δύο;![]()
![]()
sorry εγω εκανα βλακεια επειδη μιλουσα στο κινητο... απαντησα ομως στην προηγουμενη σελιδα.
αν δεν εχεις καποιο συγκεκριμενο λογο να εισαι ολικη χορτοφαγος,γινε παλι απλη,και ετσι θα μπορεις να φτιαξεις τη διατροφη σου(που θα περιεχει αρκετα λαχανικα,και θα μπορεις να τρως και οτι γλυκα θελεις 1 φορα την εβδομαδα)και να χαμηλωσεις το body fat σου ;) βαζω και μια φωτο του σημερινου μου(και σχεδον καθημερινου)πρωινου.οχι, τωρα δεν τρωω ουτε ψαρι/κρεας, ουτε γαλακτοκομικα κ αυγα.
μετα δε θα τρωω ψαρι κ κρεας.
ειναι ψιιλοφουσκωμενο το στομαχι μου κ κατω απο τον αφαλο,ειναι για 3 δαχτυλα *δικα μου* πιο φουσκωμενη η περιοχη γαμω την πουτανα μου. μα τι πρεπει να κανω???
ετοιμη ειμαι να παρω χασαπομαχαιρο![]()