μην σπαμάρετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...θα μπει και ο σταμ_90 και θα τα γαμήσει όλα ρε γμτ!!!!!!!
εσυ το warned γιατι το εχεις?
μην σπαμάρετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...θα μπει και ο σταμ_90 και θα τα γαμήσει όλα ρε γμτ!!!!!!!
εσυ το warned γιατι το εχεις?
από το να τα φάω σε καμία πουτάνα ή σε κανένα κλαμπ, πιστεύω ότι θα πιάσουν περισσότερο τόπο στον σάκο.
άλλοστε δεν θα είναι και το 1ο πράγμα που μαθαίνω, ψάχνοντας, ρωτώντας δεξιά αριστερά ή βλέποντας βίντεο manuals.
πόσες φορές τη βδομάδα κάνεις αερόβιο;κοίταξε μήπως έχεις κουράσει το ΚΝΣ σου με την έντονη συχνή προπόνηση συν τόσο πολύ αερόβιοΕίμαι 37 χρονών. Συνήθως πηγαίνω γυμναστήριο αργά το βράδυ. Κάνω βάρη γύρω στα 40 λεπτά και αερόβια άλλα 40. Έχω παρατηρήσει όταν κάποιες μέρες προπονούμε ποιο έντονα και περισσότερο χρόνο από το παραπάνω το άλλο πρωί (όχι πάντα) νιώθω κουρασμένος και έχω ζαλάδες. Μήπως είναι θέμα ηλεκτρολυτών; Γνωρίζει κάποιος το MINVIT STAR PLUS;
πετα τα δικεφαλα λιονταρε....Είμαστε έτοιμοι να βγούμε στις παραλίες και να τρομάξουν τα σκυλόψαρα
εχεις ξαναγυμναστει?υποπτευομαι πως εισαι οπως τα περισσοτερα εαακ-ια..Παίδες βρήκα κάτι χαπάκια σε φαρμακεία πρωτείνη εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ,λέτε παρόλα αυτά να είναι επικίνδυνο για την υγεία;;;
Ξεκινήσα γυμναστήριο κ θέλω αποτελέσματα,κυρίως μάζα που μου λείπει!!!
Πέρυσι κ πρόπερσι από ένα 3μηνό,πιάνεται;!εχεις ξαναγυμναστει?υποπτευομαι πως εισαι οπως τα περισσοτερα εαακ-ια..
αν οχι,μην παρεις τιποτα..
oxi.....Πέρυσι κ πρόπερσι από ένα 3μηνό,πιάνεται;!
ε.α.α.κ:κομματικη φοιτητικη παραταξη της ευρυτερης αριστερας!τι είναι τα εαακ-ια?