Επισκέπτης
Όχι ευχαριστώ,το θέλω το συκώτι μου!!!λοιπον για ενα γρηγορο πριξιματακι
οριστε η προταση μου
Όχι ευχαριστώ,το θέλω το συκώτι μου!!!λοιπον για ενα γρηγορο πριξιματακι
οριστε η προταση μου
ακριβώς δε θυμάμαι, και καλά ότι υπάρχει αποθηκευμένο γλυκογόνο στους μύεςθυμασαι πως το εξηγουσε??
γιατι φαινοταν ψαγμενος τυπος αυτος..
όταν κατεβάζεις το ρακόμελο με το κιλό δεν το θες το συκώτι σου;Όχι ευχαριστώ,το θέλω το συκώτι μου!!!
οταν κανετε προπονηση μετριας εντασης...ας πουμε τρεξιμο αεροβιο...και δεν ανεβαινουν πολυ οι παλμοι...εκει το καις περισσοτερο λιπος παρα ζαχαρη απ οτι οταν κανεις μια εντονη προπονηση πχ διαλειμματικη οπου οι παλμοι σου ανεβαινουν πολυ...ακριβώς δε θυμάμαι, και καλά ότι υπάρχει αποθηκευμένο γλυκογόνο στους μύες
οταν κατεβαζεις τα ουισκια και τις βοτκεςΌχι ευχαριστώ,το θέλω το συκώτι μου!!!
τα παραείπες χοντρικά όμως, άκου ζάχαρη, σιγά μην καίω και το αλευριοταν κανετε προπονηση μετριας εντασης...ας πουμε τρεξιμο αεροβιο...και δεν ανεβαινουν πολυ οι παλμοι...εκει το καις περισσοτερο λιπος παρα ζαχαρη απ οτι οταν κανεις μια εντονη προπονηση πχ διαλειμματικη οπου οι παλμοι σου ανεβαινουν πολυ...
οταν ανεβαζεις παλμους καις τη ζαχαρη
χοντρικα στα λεω γτ εισαι και στοκος
μη μ'αντιγράφειςοταν κατεβαζεις τα ουισκια και τις βοτκες
εισαι καλα;
Αρα εσυ τρως πολλα γλυκαοταν κανετε προπονηση μετριας εντασης...ας πουμε τρεξιμο αεροβιο...και δεν ανεβαινουν πολυ οι παλμοι...εκει το καις περισσοτερο λιπος παρα ζαχαρη απ οτι οταν κανεις μια εντονη προπονηση πχ διαλειμματικη οπου οι παλμοι σου ανεβαινουν πολυ...
και το αλευρι ζαχαρη γινεται κι ολοι οι υδατανθρακεςτα παραείπες χοντρικά όμως, άκου ζάχαρη, σιγά μην καίω και το αλευρι
εαν κανεις βαρη πρεπει ο οργανισμος σου ημερησιως να λαμβανει 2γρ πρωτεινης ανα κιλο σωματικου σου βαρους . πχ εαν εισαι 80κ = 160γρ πρωτεινη την ημερα συνολικα. και απο γευματα και απο συμπληρωμα εαν χρειαστει.Μια ερωτηση ρε παιδια απο οσους εχουν παρει πρωτεινες.
Υπαρχει καποια συνιστωμενη ημερησια ποσοτητα στανταρ που πρεπει να παιρνει καποιος ή το υπολογιζεις βαση των κιλων και του υψους?
εαν κανεις βαρη πρεπει ο οργανισμος σου ημερησιως να λαμβανει 2γρ πρωτεινης ανα κιλο σωματικου σου βαρους . πχ εαν εισαι 80κ = 160γρ πρωτεινη την ημερα συνολικα. και απο γευματα και απο συμπληρωμα εαν χρειαστει.
Λάθος,η Δαπ φέρνει μπράβους,η αριστερά ξηγιέται μόνη παλικαρίσια!!!
οταν κανετε προπονηση μετριας εντασης...ας πουμε τρεξιμο αεροβιο...και δεν ανεβαινουν πολυ οι παλμοι...εκει το καις περισσοτερο λιπος παρα ζαχαρη απ οτι οταν κανεις μια εντονη προπονηση πχ διαλειμματικη οπου οι παλμοι σου ανεβαινουν πολυ...
ο πατήρ γκομένιος έλεγε ότι δε χρησιμοποιεί κατευθείαν τις αποθήκες λίπους το πρωί κι ότι είναι μύθος.
ειναι σαφως το πρωι βοομβ!δηλαδή πότε είναι η καλύτερη ώρα?
ναι βλακαΕσυ κανεις μετριας εντασης ΤΡΕΞΙΜΟ? Θελω να μου το μαθεις το κολπο