Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
τι θέλει να πει ο ποιητής;; :think: :grin: :grin:
Εξυπναδες..Το χρησιμοποιω 4 φορες την εβδομαδα και οχι μονο δεν εχει κανει κιχ η μεση μου αλλα εχω και την πιο τελεια γραμμωση που ειχε ποτε το σωμα μου..Κοιτα εγω εσκασα 1200 για διαδρομο και το κωπηλατικο το πηρα δωρο...Ενα καλο παιζει γυρω στο 350αρι αλλα αξιζει...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Εξυπναδες..Το χρησιμοποιω 4 φορες την εβδομαδα και οχι μονο δεν εχει κανει κιχ η μεση μου αλλα εχω και την πιο τελεια γραμμωση που ειχε ποτε το σωμα μου..Κοιτα εγω εσκασα 1200 για διαδρομο και το κωπηλατικο το πηρα δωρο...Ενα καλο παιζει γυρω στο 350αρι αλλα αξιζει...

το δικό σου το κωπηλατικό αν το έπαιρνες σκέτο..δίχως τον διάδρομο πόσο θα πήγαινε;;

Εχει 12 ρυθμισεις αντιστασης..Αρκετα δυνατο..  ;)

αυτές οι ρυθμίσεις αντίστασης σε πόσα κιλά αντιστοιχούν;;

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
το δικό σου το κωπηλατικό αν το έπαιρνες σκέτο..δίχως τον διάδρομο πόσο θα πήγαινε;;
Δινουν ενα ιδιο με το δικο μου 160...
αυτές οι ρυθμίσεις αντίστασης σε πόσα κιλά αντιστοιχούν;;
Εδω δες και τα τεχνικα χαρακτηριστικα του..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
προτείνεις κωπηλατικό ή πάγκο πιέσεων; :rolleyes:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εξαρταται ποιο τμημα του σωματος σου εχει καλυτερη ανταποκριση με την ασκηση. Πχ αν βλεπεις πως με τον παγκο εχεις καλο αποτελεσμα στη μυικοτητα του στηθους τοτε παρε παγκο, αν το δυνατο σου σημειο ειναι η πλατη παρε κωπηλατικο.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Εξαρταται ποιο τμημα του σωματος σου εχει καλυτερη ανταποκριση με την ασκηση. Πχ αν βλεπεις πως με τον παγκο εχεις καλο αποτελεσμα στη μυικοτητα του στηθους τοτε παρε παγκο, αν το δυνατο σου σημειο ειναι η πλατη παρε κωπηλατικο.

δεν έχω προσέξει αυτό που λες...

οι μυικές ομάδες αντιδρούν ομοιόμορφα εφόσον τις δουλεύω εκατέρωθεν...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
παρτε το χαμπαρι,συνεργατικη εκγυμναση μυικων ομαδων οδηγει σε μετριοτατο αποτελεσμα...
το συγκεκριμενο μηχανημα δεν το'χω δει πουθενα(εχω γυρισει 6-7 γυμναστηρια...)...
καθε μυς θελει τη δικη του ασκηση για να αναπτυχθει σωστα._

Επισκέπτης
μπορι καπιοσ να προτινι ασκισεις για κοψιμο στιθουσ?
ευχαριστο προκαταβολικα ολουσ τουσ χιστεσ! :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.836
Πόντοι
12.056

Πεκ-ντεκ
Εκτασεις αλτηρων ξαπλα στον παγκο
Εμπροσθιες τροχαλιες

Επισκέπτης
Πεκ-ντεκ
Εκτασεις αλτηρων ξαπλα στον παγκο
Εμπροσθιες τροχαλιες
αυτεσ τισ κανο ιδι....αλλα πρεπει να αλλαξο....καπια αλι εχι να προτινι κανισ μιστισ?

που ειναι ο εκτορ ο πορνοδιατροφολογοσ να πουμε!!!!!

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
αυτεσ τισ κανο ιδι....αλλα πρεπει να αλλαξο....καπια αλι εχι να προτινι κανισ μιστισ?

ετσι ρε φιλε.πορνοδιατροφη πανω απολα  :rockon:

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Πιεσεις παγκου με ενα χερι , πιεσεις σε επικλινη παγκο ,εκτασεις με αλτηρες σε επικλινη παγκο ,πουσσπς με βαρος , πιεσεις παγκου με μπαρα και πολλες αλλες...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ελα χυστη μου. εδω εισαι.
;)

και εδω

Επισκέπτης
Καλησπέρα.Μου είπε μια πληροφορία  ο γυμναστής μου και θέλω να το διασταυρώσω αν ισχύει γιατί μου ψιλοφάνηκε μούφα.
Είμαι πάντα σε πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής,όχι υπερβολικά πράγματα,απλά προσέχω τι τρωω και τρέχω 1 ωρίτσα την ημερα στο γήπεδο.Τίποτε παραπάνω.Τελοσπάντων αυτό που θέλω είναι να φαίνονται οι γραμμωσεις μου περισσότερο.Μου είπε λοιπόν να κόψω εντελώς το γάλα(????? γιατι???) και την βρώμη που τσακίζω κάθε πρωί και να το κάνω μισή ώρα τρέξιμο και μισή ώρα βαράκια.Επίσης μου είπε να γυμνάζομαι μόνο πρωί και όχι απογευματάκι όπως κάνω τώρα.Την υπόλοιπη διατροφή μου την βρήκε εντάξει.Το γάλα τον χάλασε πολύ.Ααα επίσης μου είπε να μην γυμνάζομαι όλες τις μερες της εβδομάδας αλλα μερα παρα μερα.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι..
1)Πως σας ακούγονται αυτα που μου είπε ?Είναι μαλακίες?
2)Αν συμφωνείτε με αυτά ,πως θα γίνει να μην κάνω βαράκια που τα σκυλοβαριέμαι ,κάτι εναλλακτικό δεν υπάρχει?
3)Αν διαφωνείτε με αυτά τι μου προτείνετε για να φαίνονται περισσότερο οι γραμμώσεις μου.Δεν στοχευω σε καποιο συγκεκριμενο σημείο του σώματος πχ.κώλο,μπούτια,κοιλιά..Θέλω συνολική γράμμωση.

Έλα καυλιαρικα μπουρδελόπαιδα ,βοηθήστε το αλίντι.

Υ.Γ.Ξεχασα να σας πω οτι το γαλα με την βρωμη μου ειπε να το αντικαταστήσω με ασπράδια..δεν θυμαμαι πόσα για να πω και την αληθεια ,αλλα αυτό μου είπε.Πρωινό και καλά θα είναι αυτό.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλησπέρα.Μου είπε μια πληροφορία  ο γυμναστής μου και θέλω να το διασταυρώσω αν ισχύει γιατί μου ψιλοφάνηκε μούφα.
Είμαι πάντα σε πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής,όχι υπερβολικά πράγματα,απλά προσέχω τι τρωω και τρέχω 1 ωρίτσα την ημερα στο γήπεδο.Τίποτε παραπάνω.Τελοσπάντων αυτό που θέλω είναι να φαίνονται οι γραμμωσεις μου περισσότερο.Μου είπε λοιπόν να κόψω εντελώς το γάλα(????? γιατι???) και την βρώμη που τσακίζω κάθε πρωί και να το κάνω μισή ώρα τρέξιμο και μισή ώρα βαράκια.Επίσης μου είπε να γυμνάζομαι μόνο πρωί και όχι απογευματάκι όπως κάνω τώρα.Την υπόλοιπη διατροφή μου την βρήκε εντάξει.Το γάλα τον χάλασε πολύ.Ααα επίσης μου είπε να μην γυμνάζομαι όλες τις μερες της εβδομάδας αλλα μερα παρα μερα.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι..
1)Πως σας ακούγονται αυτα που μου είπε ?Είναι μαλακίες?
2)Αν συμφωνείτε με αυτά ,πως θα γίνει να μην κάνω βαράκια που τα σκυλοβαριέμαι ,κάτι εναλλακτικό δεν υπάρχει?
3)Αν διαφωνείτε με αυτά τι μου προτείνετε για να φαίνονται περισσότερο οι γραμμώσεις μου.Δεν στοχευω σε καποιο συγκεκριμενο σημείο του σώματος πχ.κώλο,μπούτια,κοιλιά..Θέλω συνολική γράμμωση.

Έλα καυλιαρικα μπουρδελόπαιδα ,βοηθήστε το αλίντι.

Αν πηγαίνεις σε γυμναστήριο, κάνε κάποιο ομαδικό πρόγραμμα, κυρίως body pump, αν έχει...
Συνδυάζει αερόβια με ελαφρά βάρη και λιώνεις (στον ιδρώτα  ;) )...
Αν δεν πηγαίνεις γυμναστήριο, αντικατέστησε τα βάρη με μερικά σετάκια κάμψεις και λίγο μονόζυγο...
Είναι υπεραρκετά, ιδίως αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις, όπως να κατέβεις σε τίποτα αγώνες...

Για το γάλα, ξέρουμε ότι μαζί με το αυγό είναι οι τροφές με την υψηλότερη βιολογική αξία (ασβέστιο, πρωτεΐνη κλπ), οποτε από αυτό και μόνο δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή...
Αν είναι να το καταργήσεις, αντικατάστησέ το από γάλα με λιγότερα λιπαρά ή αύξησε τα γαλακτοκομικά, πχ γιαούρτι με 2% λιπαρά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom