Επισκέπτης
ρε παιδια ,θελω να θεσω ενα θρεντ .τι χρειαζεται να πατησω?μπορειτε να βοηθησετε?
σου στελνω πμρε παιδια ,θελω να θεσω ενα θρεντ .τι χρειαζεται να πατησω?μπορειτε να βοηθησετε?
Που την ειδες την επιβεβαιωση ρε ΑΣΧΕΤΕ?επιβεβαίωση των ισχυρισμών μου απο καποιον σχετικό με το εκπαιδευτικό αντικέιμενο ...
H φωτό όμως θα πει περισσότερα όταν μάθει τι ψήφιζε η προηγούμενη γενια τόσα χρόνια για να ισχύουν αυτά της φωτό.-Έτσι πως έχουν γίνει τα πράγματα αυτή η φωτό τα λέει όλα
Ο δείκτης ευφυίας αυξάνεται παγκοσμίως.Φυσικά και τώρα είναι ευφυέστεροι οι μαθητές από ό,τι στη δεκαετία του '60.Αυτό ισχύει για όλες τις χώρες.
Τώρα για τα οικτρά αποτελέσματα στους διεθνείς διαγωνισμούς ευθύνεται ο χαμηλός δείκτης νοημοσύνης των Ελλήνων.Ο Ελληνας έχει κατά μέσο όρο IQ 92.Πού να συναγωνιστεί το Φιλανδό με 105,το Γερμανό με 108 ή τον Ιάπωνα με 106?Ακόμα και ο Κορεάτης έχει 105,ο Κινέζος 104.Δηλαδή όλοι οι δυτικοευρωπαίοι και οι ασιάτες της Απω Ασίας τον έχουν τον Ελληνα για πλάκα.Για αυτό κει ο τελευταίος πατώνει σε όλους τους διαγωνισμούς.Οπως πατώνει και ο Ιταλός με δείκτη ευφυίας 93.Οπως και ο Τούρκος που έχει 90.Οπως και ο Σέρβος με 91.Ολοι αυτοί οι λαοί είναι καταδικασμένοι στους ακαδημαικούς διαγωνισμούς.
Θα μου πεις γιατί δεν τα λέει κανείς αυτά.Εμ,και γιατί να τα πούνε?Ο Αλβανός έχει ίδιο δείκτη με τον Ελληνα,για αυτό είναι φυσικό αλβανάκια να βγαίνουν άριστα αφού έχουν και αυτοί το ίδιο ποσοστό αρίστων στο γενικό πληθυσμό.Αν είχαμε στην Ελλάδα Ιάπωνες ή Κινέζους μετανάστες ή πολλούς Πολωνούς,θα μας πήδαγαν.Θα έπαιρναν τις πρώτες θέσεις παντού.Τέλος πάντων.
Για την παιδεία.Το σχολείο δε θα το χτυπήσουνε ποτέ όσο το ελληνικό πανεπιστήμιο γιατί εκεί σπουδάζουν τα τέκνα της μέσης τάξης.Οπότε βρίζοντας το σχολείο είναι σα να βρίζουν τους εαυτούς τους.Το πανεπιστήμιο που δεν περνάνε χάρη στις πανελλήνιες,το βρίζουν απεριόριστα.
Εντάξει τους ξέρουμε τους καραγκιοζοπαίχτες.
Με όλο το θάρρος θα ήθελα την πηγή για αυτές τις μετρήσεις που συγκρίνουν μαθητές απο διαφορετικές χώρες γιατί το θέμα της μέτρησης της νοημοσύνης είναι κάτι που με ενδιαφέρει αρκετά.
Γιατι αυτοι δεν προερχονται απο τη μεση ταξη?Και δυστυχώς οι καθηγητές πανεπιστημίων αντί να αντιδρούν,κάνουν πίπες στη μέση τάξη
Ελα ρε φιλε,τα μετρα αυτα για τις πανελληνιες,τα ιδιωτικα πανεπιστημια εχουν μοναδικο σκοπο το κερδος και τα εσοδαΟλη αυτή η φανφάρα για κατάργηση των πανελληνίων και επιλογή από το πανεπιστήμιο είναι πώς θα μπουν τα τέκνα αυτής της τάξης χωρίς το φραγμό των πανελληνίων.
define "μεση ταξη" γιατι οπως εγω τα ξερω 2 ειναι οι ταξεις..Αμα όμως πας κόντρα στη μέση τάξη,
Συμφωνω σαυτο στα χαρτια ομως ετσι λενε.προπύργιο της δημοκρατίας.(παπάρια δηλαδή αλλά έτσι λέμε).
Δες ας πούμε τη Wikipedia.
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_wealth_of_nations[/url]
Με όλο το θάρρος θα ήθελα την πηγή για αυτές τις μετρήσεις που συγκρίνουν μαθητές απο διαφορετικές χώρες γιατί το θέμα της μέτρησης της νοημοσύνης είναι κάτι που με ενδιαφέρει αρκετά. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν μετριέται σήμερα η νοημοσύνη των μαθητών διότι απο την δική μου εμπειρία δεν γνωρίζω να ισχύει κάτι τέτοιο και μου προκαλεί απορία το να ακούω ότι κάποιος τους έχει κατατάξει στο 92 που αναλόγως το σύστημα και την αξιοπιστία της μέτρησης μπορεί να είναι ΤΡΑΓΙΚΑ χαμηλό νούμερο... κάτω απο 85 σημαίνει σχολείο με ειδικές ανάγκες σε κάποια συστήματα!
Χωρίς να θέλω να επεκταθώ παραπάνω Θα πώ ότι για μία τέτοια πληροφορία θα περίμενα τουλάχιστον διεθνές ινστιτούτο... Αμφιλεγόμενο βιβλίο που δηλώνει ότι κάνει εκτίμηση δεν με καλύπτει για ένα τόσο σοβαρό θέμα... Δεν θα μπώ στην διαδικασία να σχολιάσω κάποιον που έχει λαό με μέσο IQ 59 ! Σε κάποια σύστηματα μέτρησης αυτό είναι κάτω απο την επικοινωνιακή δυνατότητα! Δηλαδή ο μέσος πολίτης αυτής της χώρας δεν θα έπρεπε να μπορεί να αρθρώσει λόγο!
Μηπως θα γινοντουσαν εφευρεσεις και επιστημονικες ανακαλυψεις αν η Ελλαδα μας δε μαστιζοταν χρονια τωραΣκέψου λίγο π.χ. πόσες εφευρέσεις έχουν κάνει οι Ελληνες,πόσες επιστημονικές ανακαλύψεις τα τελευταία 100 χρόνια και πόσες οι άλλοι ευρωπαικοί λαοί και θα έχεις μια εικόνα του τι συμβαίνει.
Σε διαψευδει ο Μπαξεβανης που λεει οτι η βλακεια ειναι μεσα στην ανθρωπινη φυση.Βασικά κατά τη γνώμη μου έγινε αρνητική φυσική επιλογή,επιβίωναν δηλαδή οι πιο βλάκες λόγω ειδικών ιστορικών συνθηκών
Ειμαστε ΟΛΟΙ βλακες λοιπον,