Νέα

Γουστάρω την κολλητή της γυναίκας μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα steve(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

him

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε αστο καλυτερα δεν εχεις ακουσει την παροιμια που λεει πηγα για μαλι και βγικα κουρεμενος?

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
συμβουλη φιλε..μακρια απο την κολητη της...πιστευω οτι αργα ή γρηγορα 8α τις το ξερασει....αργα αν δεν σε γουσταρει πολυ οποτε πιθανον να τις το ξερασει στην πρωτη κοντρα τους και γρηγορα αν σε γουσταρει...απλα για να σε κανει 100% δικο της!Τα πραγματα ισως να ειναι χειροτερα αν τελικα της την πεσεις και τελικα δεν ενδοσει...θα τις το ξερασει την ιδια μερα πιθανος...ασε που θα εισαι για παντα εκβιασιμος...Φιλε υπαρχουν τουλαχιστον 6-7 μυρια μουνια στην Ελλαδα σε αυτη θα κολλησεις?...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ειναι οτι καλύτερο το κέρατο με την κολλητή της κοπέλας σου η γυναίκας σου...
ΟΤΙ καλύτερο...
Αλλα σίγουρα θα της τα ξεράσει οπως προαναφέρθηκε...

OP
OP
S

steve(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω ολους οσους μου απαντησαν και νομιζω οτι οι περισσοτεροι απο εσας εχετε δικιο σ αυτα που γραφετε το θεμα ειναι πως μου εχει γινει εμμονη ιδεα αλλα ευτυχως ( η δυστυχως) μεχρι στιγμης κρατιεμαι και δεν της στελνω κανενα μηνυμα ,μπας και ξεχαστω και μου φυγει απο το μυαλο
ατιμο πραγμα το νιμου

Επισκέπτης
Ένα θα σου πω: ΜΑΚΡΙΑ!

Εξάλλου, σίγουρα μπορείς να γαμήσεις άλλα μουνιά, καλύτερα, ομορφότερα και... με λιγότερα προβλήματα!

Better safe than sorry.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
ευχαριστω ολους οσους μου απαντησαν και νομιζω οτι οι περισσοτεροι απο εσας εχετε δικιο σ αυτα που γραφετε το θεμα ειναι πως μου εχει γινει εμμονη ιδεα αλλα ευτυχως ( η δυστυχως) μεχρι στιγμης κρατιεμαι και δεν της στελνω κανενα μηνυμα ,μπας και ξεχαστω και μου φυγει απο το μυαλο
ατιμο πραγμα το νιμου

Πάρε ένα CT να ξεκαυλώσεις

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Πακέτο που λίγο πολύ όλοι μας το έχουμε φάει.

Νομίζω οτι Λιόμας σου πρότεινε τη καλύτερη λύση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom