συμβουλη φιλε..μακρια απο την κολητη της...πιστευω οτι αργα ή γρηγορα 8α τις το ξερασει....αργα αν δεν σε γουσταρει πολυ οποτε πιθανον να τις το ξερασει στην πρωτη κοντρα τους και γρηγορα αν σε γουσταρει...απλα για να σε κανει 100% δικο της!Τα πραγματα ισως να ειναι χειροτερα αν τελικα της την πεσεις και τελικα δεν ενδοσει...θα τις το ξερασει την ιδια μερα πιθανος...ασε που θα εισαι για παντα εκβιασιμος...Φιλε υπαρχουν τουλαχιστον 6-7 μυρια μουνια στην Ελλαδα σε αυτη θα κολλησεις?...
ευχαριστω ολους οσους μου απαντησαν και νομιζω οτι οι περισσοτεροι απο εσας εχετε δικιο σ αυτα που γραφετε το θεμα ειναι πως μου εχει γινει εμμονη ιδεα αλλα ευτυχως ( η δυστυχως) μεχρι στιγμης κρατιεμαι και δεν της στελνω κανενα μηνυμα ,μπας και ξεχαστω και μου φυγει απο το μυαλο
ατιμο πραγμα το νιμου
ευχαριστω ολους οσους μου απαντησαν και νομιζω οτι οι περισσοτεροι απο εσας εχετε δικιο σ αυτα που γραφετε το θεμα ειναι πως μου εχει γινει εμμονη ιδεα αλλα ευτυχως ( η δυστυχως) μεχρι στιγμης κρατιεμαι και δεν της στελνω κανενα μηνυμα ,μπας και ξεχαστω και μου φυγει απο το μυαλο
ατιμο πραγμα το νιμου