Νέα

Γουστάρω την κολλητή της γυναίκας μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα steve(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

astrikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να πω και εγώ τη στερνή μου γνώμη: Πρέπει να εξετάσεις πρώτα πόσο φίλη είναι με τη κοπέλα σου η φίλη σου. Για ρίξε μια ματιά στο κινητό της την ώρα που είναι στο μπάνιο... Μήπως μιλάνε συχνά? Μήπως γενικά μιλάνε μια στο τόσο ενώ "υποτίθεται" ότι δεν μιλάνε καθόλου? Μήπως την τελευταία φορά που πέταξες υπονοούμενο παρατήρησες καμια αλλαγή συμπεριφοράς στη κοπέλα σου? Για πρόσεχε, γιατί έχω δει χαστούκια να σβουρίζουν για απλές σχέσεις, και μετά ο άλλος ο ΒΛΑΚΑΣ να επιμένει: μα, το ξέρω ότι με γούστάρει!!! ΟΧΙ δεν σε γουστάρει. Το πιο πιθανό είναι: α. σε αισθάνεται κοντά της και ως απολυτα ασφαλές άτομο, είναι περισσότερο απελευθερωμένη (καθώς σκέφτεται πως δεν κινδυνεύει να της την πέσεις αφού θα παντρευτείς) και απλά χαζοχαίρεται... β. είναι βαλτή από τη μελλουσα ή από κάποιον άλλον που έχει κάποια σχέση (συγγενής, άσπονδος φίλος, κ.ο.κ.) με τη μέλλουσα.
Αλλά, γενικά να τη πηδήξεις και μετά να πάτε αγκαζέ στην εκκλησία, ούτε στις ταινίες να μην το περιμένεις, καθώς θα είναι κάτι που θα υφίσταται για πάντα στις μεταξύ σας σχέσεις (μεταξύ των 3 σας) και φυσικά θα έχει και η άλλη κάτι ΠΑΝΤΑ να σου θυμίζει ότι μπορεί να αναφέρει στη γυναίκα σου πια (είτε από κακία, είτε από τύψεις).
Βασικά, τράβα μια φωτογραφία της στη θάλασσα και καλά, παίχτη και ξεκόλλα. Φυσικά καθώς δεν σε ενδιαφέρει η προσωπικότητά της, βρες ένα cg που να της μοιάζει πες της πως θές να τη φωνάζεις Θέκλα, η whatever, και ξέδωσε.
Αυτά!

Επισκέπτης
Εγώ στηρίζω RavenM. Με 40% να τη πατήσεις αξίζει το ρίσκο. ʼλλωστε χωρίς ρίσκα τι απολαύσεις θα είχε η ζωή;

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.095
Πόντοι
10.413
και κάτι άλλο: δοκίμασε να της την πέσεις ηλεκτρονικά (με chat, email κλπ)...
ανώνυμα στην αρχή...
για να την "μαλακώσεις" και να αρχίσει να λύνεται...
να μάθεις πράγματα....
εάν ανταποκριθεί έστω και για πλάκα στο ηλεκτρονικό αλισβερίσι, θα αποκτήσεις ένα σημαντικό προβάδισμα στον να την φέρεις εκεί που θέλεις.....
τις 2 τελευταίες μου γκόμενες έτσι της έβγαλα (στην μία προέκυψε στα χαλαρό, στην άλλη ήταν έγκλημα εκ προμελέτης)....
προυπόθεση βέβαια να την θέλεις ΠΟΛΥ....
εάν όχι, βάρα μία πηχτή για πάρτη της για να ηρεμήσεις (που λέει και ένας συνάδελφος....)....

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
πήδα την ΄2 νύχτες πριν το γάμο.
RavenM έχει πολύ καλή προσέγγιση, αλλά θα έλεγα στην επόμενη έξοδο σας που θα συνεβρίσκεται (μόνη φαντάζομαι) προσκαλέστε την για ένα ποτό στο σπίτι σας, κάντες ντίρλα και παρτες στα όρθια και τις 2.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ρε παιδι κανε παλι μια ανακεφαλαιωση της σχεσης σου.
βρες πως ηρθες εως εδω και που πας.
για γαμο ειπες οχι εκδρομη.
αν ακομα θες να ξενογαμισης βαλε και τα αναγκεα συνορα.
δεν γαμαμε την αδερφη της γυναικας μας.τη γυναικα του αδερφου μας.τη φιλη της γυναικας μας.τη μανα της γυναικας μας κοκ.
εχει γυναικες καργα ενα γυρω για ξεπετες, και επισης απειρες επαγγελματιες (το καλλιτερο)να ξεκαβλωσεις.
προσεχε γιατι με αυτα που λες δεν σε βλεπω να περνας καλα......

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
φιλε φερε να γαμησω τη γυναικα σοθυ  και να δεις οτι θα ζηλεψεις και θα την αγαπησεις παραπανω

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
βρε μανια να γαμησεις την γυναικα του ανθρωπου!!!τι σου εκανε η κακομοιρα;

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
491
Πόντοι
26
Της ''μέλουσας'' γυναίκας σου ???? ...ωραίο γάμο θα κάνεις ρε φίλε ..!!!!
Αν είναι έτσι και δεν έχεις κατασταλάξει...μή παντρευτείς καθόλου,ούτε έσυ δεν θα είσαι ευτηχισμένος...(θα μου πείς τι λέμε τώρα...έδω τα έχουμε ισοπεδώσει όλα...ζουμε στο 2007 κ.τ.λ...)..τέλος πάντον...γνώμη μου είναι ότι τόσες έχει έξω και ψάχνονται...κάλυτερα μία απο αυτές που θα σου γιαλύσει,παρά με τη φίλη της γυναίκας σου.
Φιλικά καπταίν.

Επισκέπτης
μεγαλε εχασες καποτε οι μορμονοι σπιτωνανε μια ντουζινα γυναικες και πηδαγανε αλλα το παραγαμησανε και αρχισανε και τρωγανε ξυλο και ετσι τωρα το κοψανε αλοιως οχι μονοαυτη την φιλεναδα της δικιας σου αλλα ακομακαμια δεκαρια θα πηδαγες

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Steve πρόσεχε παλουκάρι διότι:
1) Μπορεί να είναι βαλτή από την μέλλουσα, όπως είπαν και οι συναγωνιστές πιό πάνω και να σε ωθεί στο κεχρί μαζί της
2) Μπορεί να προσπαθεί να σε βάλει στο λούκι ως "άσπονδη φίλη" της γυναίκας σου και καθ'έξιν γκομενοκλέφτρα
3) Μπορεί να μην το κλείνει το άτιμο το στόμα της και να καυχηθεί στην μέλλουσα οπότε εσύ βγαίνεις παλουκωμένος
4) Τελικά εσύ θέλεις να παντρευτείς την γυναίκα σου ή θέλεις να έχεις και τις φίλες της για ξεπέτα? Αν ναι μάλλον πρέπει να γίνεις μωαμεθανός, αν όχι σκέψου πως ότι κάνεις έχει συνέπειες και ίσως τις υποστείς...
5) {και νάσουνα ο μόνος που γουστάρει κολλητή γυναίκας του.... } :headbang:

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
παντως φιλε την γυναικα σου την ξεσκιζα ανετα...απο κωλο την εχεις παρει ποτε?δοκιμασε το επειδη ξερω δε τοχεις κανει κ μετα μπορει να μη θες την αλλη...

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
ρε μια μανία με την γυναίκα του παλικαριού.... και μάλιστα με τον (_._) της ... μπας και ξέρεις τίποτα παραπάνω ρε Κρις...??

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
κυριε επιλαρχε κατι πηρε το αυτι μου οτι ειναι σαν γαρυφαλλο...ανοιχτος και μυρωδατος... :2funny:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Εδω η κατασταση ειναι αλλο θελει η καρδια και αλλο η ψωλη!
Το ειναι κολητη με τη μελουσα γυναικα σου ειναι μεγαλο προβλημα και πρεπει να προσεξεις!!!
Στη τελικη καντην κουμπαρα σου αφου οπως λεει και η παριμοια ο κουμπαρος την κουμπαρα (οσες φορες θελεις την εβδομαδα)!!!!!!!!!!!!!!!

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
κυριε επιλαρχε κατι πηρε το αυτι μου οτι ειναι σαν γαρυφαλλο...ανοιχτος και μυρωδατος... :2funny:
και απότι φαίνεται πέρα από το αυτί σου που πήρε κάτι θες να πάρεις μυρωδιά και το γαρύφαλλο... μα δίνεις βάση βρε παιδί μου σε διάφορες φήμες ?? μήπως είναι συκοφαντίες?

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Εδω η κατασταση ειναι αλλο θελει η καρδια και αλλο η ψωλη!
Το ειναι κολητη με τη μελουσα γυναικα σου ειναι μεγαλο προβλημα και πρεπει να προσεξεις!!!
Στη τελικη καντην κουμπαρα σου αφου οπως λεει και η παριμοια ο κουμπαρος την κουμπαρα (οσες φορες θελεις την εβδομαδα)!!!!!!!!!!!!!!!
Σολομώντεια λύση καιάφας! Πάρε την 10ημερη τιμητική για θεάματα που ζήτησες στο άλλο thread !!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
1ον chris μας ζάλισες τα @@

2ον κάθε άντρας, ακόμα κ την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου να έχει δίπλα του, πάλι θα ξενοκοιτάει. Είναι από τη φύση του "κυνηγός" κ αυτή η ιδιότητα δεν τον εγκαταλείπει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθει, αλλά προς Θεού μη το προχωρήσει αν θέλει να πάει καλά ο γάμος. Εκτός κ αν θέλει να ρισκάρει οπότε go for it baby

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
aspirin εσυ αν θες κλασε μου τα παπαρια ρε λουγκρα...ποιος σου μιλησε ρε λακη?αντε γεια ρε!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Κοίτα αμα γουστάρει και αυτή και σου έχει ανάψει πράσινο όρμα, αφού ξεκαθαρίσεις οτι αγαπάς την δικιά σου και δέν θέλεις να χωρίσετε. Αμα την έχει βάλει η φίλη σου για να σε δοκιμάσει να πάει να γαμηθεί και αυτή και η δικιά σου. Σε αυτή την περίπτωση είναι και οι δύο μαλακισμένες και τους αξίζει χυλός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom