Να πω και εγώ τη στερνή μου γνώμη: Πρέπει να εξετάσεις πρώτα πόσο φίλη είναι με τη κοπέλα σου η φίλη σου. Για ρίξε μια ματιά στο κινητό της την ώρα που είναι στο μπάνιο... Μήπως μιλάνε συχνά? Μήπως γενικά μιλάνε μια στο τόσο ενώ "υποτίθεται" ότι δεν μιλάνε καθόλου? Μήπως την τελευταία φορά που πέταξες υπονοούμενο παρατήρησες καμια αλλαγή συμπεριφοράς στη κοπέλα σου? Για πρόσεχε, γιατί έχω δει χαστούκια να σβουρίζουν για απλές σχέσεις, και μετά ο άλλος ο ΒΛΑΚΑΣ να επιμένει: μα, το ξέρω ότι με γούστάρει!!! ΟΧΙ δεν σε γουστάρει. Το πιο πιθανό είναι: α. σε αισθάνεται κοντά της και ως απολυτα ασφαλές άτομο, είναι περισσότερο απελευθερωμένη (καθώς σκέφτεται πως δεν κινδυνεύει να της την πέσεις αφού θα παντρευτείς) και απλά χαζοχαίρεται... β. είναι βαλτή από τη μελλουσα ή από κάποιον άλλον που έχει κάποια σχέση (συγγενής, άσπονδος φίλος, κ.ο.κ.) με τη μέλλουσα.
Αλλά, γενικά να τη πηδήξεις και μετά να πάτε αγκαζέ στην εκκλησία, ούτε στις ταινίες να μην το περιμένεις, καθώς θα είναι κάτι που θα υφίσταται για πάντα στις μεταξύ σας σχέσεις (μεταξύ των 3 σας) και φυσικά θα έχει και η άλλη κάτι ΠΑΝΤΑ να σου θυμίζει ότι μπορεί να αναφέρει στη γυναίκα σου πια (είτε από κακία, είτε από τύψεις).
Βασικά, τράβα μια φωτογραφία της στη θάλασσα και καλά, παίχτη και ξεκόλλα. Φυσικά καθώς δεν σε ενδιαφέρει η προσωπικότητά της, βρες ένα cg που να της μοιάζει πες της πως θές να τη φωνάζεις Θέκλα, η whatever, και ξέδωσε.
Αυτά!
Αλλά, γενικά να τη πηδήξεις και μετά να πάτε αγκαζέ στην εκκλησία, ούτε στις ταινίες να μην το περιμένεις, καθώς θα είναι κάτι που θα υφίσταται για πάντα στις μεταξύ σας σχέσεις (μεταξύ των 3 σας) και φυσικά θα έχει και η άλλη κάτι ΠΑΝΤΑ να σου θυμίζει ότι μπορεί να αναφέρει στη γυναίκα σου πια (είτε από κακία, είτε από τύψεις).
Βασικά, τράβα μια φωτογραφία της στη θάλασσα και καλά, παίχτη και ξεκόλλα. Φυσικά καθώς δεν σε ενδιαφέρει η προσωπικότητά της, βρες ένα cg που να της μοιάζει πες της πως θές να τη φωνάζεις Θέκλα, η whatever, και ξέδωσε.
Αυτά!