Τις πολυ ομορφες παντα τις γλυφω στο κωλοτρυπιδι τους.Κανόνας στα πριβε στα στριπ,πρωτη κινηση-ματ ειναι να στησω τη μοντελαρα-χορευτρια στα 4 και να την ταραξω στο γλυφοκωλι μεσα στο μισοσκοταδο.Δε μου εχει αρνηθει καμια και το απολαμβανουν!και επειδη δεν το περιμενουν,ξεροχυνουν και γουσταρουν!συνδιαστικα γινεται επισης γλυφοκωλι και παιξιμο κλειτοριδας για γερα χυσιματα.Σε μια ρωσιδαρα χορευτρια που το κανα προσφατα μου λεει ''ohhh babyyyy, you are professional!''
Επισης σε στουντιο μερικες φορες αν κατσει φαση.σε ολες αρεσει.Προσφατα ειχα παει στην κουκλαρα cataleya , η οποια ειναι ενα ξανθο αγγελουδι και την πρωτη φορα εκανα ενα περασμα ''αναγνωριστικο'' απο την κωλοτρυπιδα της,οπου τσινησε και μου ειπε ''i don't like this baby''.σε 2η επισκεψη στην ιδια ,τη γυριζω στα 4 και βλεπω το μεγαλειο κ τελειοτητα των γλουτων και της κωλοτρυπιδας της.Καρφωθηκε με τη μια η γλωσσα μου στο μυρωδατο κωλοτρυπιδακι της και αρχισα να γλυφω σα να μην υπαρχει αυριο!το μωρο να βογγαει απο ηδονη!Ωσπου γυριζω και τη ρωταω ''do u like it baby?'' και απανταει ολο καβλα:'' Yeeeeeeeeees!!!!!!!''
Οπότε μη μασατε τυποι, γουσταρουν φουλ τα κοριτσακια. Φυσικα με την προυποθεση να ειναι καλο το μωρο και καθαρος ο ποπος!