Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 793K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Καλησπερουδια σε ολους και ολες...

Καλα κουλουμα και καλη σαρακοστη

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ειπαμε ....οχι κρεας..... ;)
Καλη Σαρακοστη φιλε.....επιτρεπονται ολα...και το κρεας και το γαμησι...φτανει να αγαπαμε τον συνανθρωπο μας και να πιστευουμε στην Υπαρξη του Υψιστου...να μην τον αμφισβητουμε και να εχουμε σεβασμο!!!!!!!! Πες μου σε παρακαλω αν τα εγραψα καλα γιατι τωρα μολις σηκωθηκα και προσπαθω με καφεδακι να ξεσουρωσω, χτες κατεβασα πολυ ουισκι!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλη Σαρακοστη φιλε.....επιτρεπονται ολα...και το κρεας και το γαμησι...φτανει να αγαπαμε τον συνανθρωπο μας και να πιστευουμε στην Υπαρξη του Υψιστου...να μην τον αμφισβητουμε και να εχουμε σεβασμο!!!!!!!! Πες μου σε παρακαλω αν τα εγραψα καλα γιατι τωρα μολις σηκωθηκα και προσπαθω με καφεδακι να ξεσουρωσω, χτες κατεβασα πολυ ουισκι!!!!!
καλα τα βλεπω κι εγω.....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
καλα τα βλεπω κι εγω.....
Να εισαι καλα παλικαρι μου και να με συγχωρεσεις και παλι για την αντιπαραθεση που ειχαμε πριν τρεις μερες.....ηταν μεγιστο λαθος μου...σιγουρευτηκα πλεον για την ποιοτητα σου!!!!!!!!!!!Ευχομαι ο Κυριος να ειναι παντα πλαι σου!!!!!!!!!!!!

Studio Paradise

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εδώ λες ότι όλα επιτρέπονται :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

καλημέρα ;)

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα .....νηστεια απο ολα για το χριστιανικο ποιμνιο του σαιτ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλοι το λενε και αποχη....

Καλημερα...το σεξ αν ηταν η μοναδικη αμαρτια στο κοσμο, τοτε θα υπηρχε καλυτερος κοσμος!!!!!!!!!!!!

Ευτυχώς που είμαι ... αμαρτωλός...!!! :grin:

Επισκέπτης
νι! ειχα παει βολο και γυρισα νωρις να γλυτωσω την κινηση.. καλα εισαι μπρο μου? :-*

Επισκέπτης
ξεκουραστα, οχι κατι το ιδιαιτερο παντως.. αλλα ειμαι χαρουμενη γτ αρχιζει η σαρακοστη και θα εχω περισσοτερες επιλογες! αν και θα ακουω συνεχεια "νηστευεις?' το οποιο παντα συνοδευεται με ενα βλεμμα καχυποψιας!χαχαχα

εσυ πώς περασες?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ξεκουραστα, οχι κατι το ιδιαιτερο παντως.. αλλα ειμαι χαρουμενη γτ αρχιζει η σαρακοστη και θα εχω περισσοτερες επιλογες! αν και θα ακουω συνεχεια "νηστευεις?' το οποιο παντα συνοδευεται με ενα βλεμμα καχυποψιας!χαχαχα

εσυ πώς περασες?
τα κλασικα μωρε ....φαγητο εξω....αλλα πηγα νωρις γιατι εχω κατι υποχρεωσεις αργοτερα....

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom