Επισκέπτης
Καλη Σαρακοστη σε ολους και καλα μουνια στο πουτσο σας!!!!!!!!!!!!
Καλη Σαρακοστη σε ολους και καλα μουνια στο πουτσο σας!!!!!!!!!!!!
Καλη Σαρακοστη φιλε.....επιτρεπονται ολα...και το κρεας και το γαμησι...φτανει να αγαπαμε τον συνανθρωπο μας και να πιστευουμε στην Υπαρξη του Υψιστου...να μην τον αμφισβητουμε και να εχουμε σεβασμο!!!!!!!! Πες μου σε παρακαλω αν τα εγραψα καλα γιατι τωρα μολις σηκωθηκα και προσπαθω με καφεδακι να ξεσουρωσω, χτες κατεβασα πολυ ουισκι!!!!!ειπαμε ....οχι κρεας..... ;)
καλα τα βλεπω κι εγω.....Καλη Σαρακοστη φιλε.....επιτρεπονται ολα...και το κρεας και το γαμησι...φτανει να αγαπαμε τον συνανθρωπο μας και να πιστευουμε στην Υπαρξη του Υψιστου...να μην τον αμφισβητουμε και να εχουμε σεβασμο!!!!!!!! Πες μου σε παρακαλω αν τα εγραψα καλα γιατι τωρα μολις σηκωθηκα και προσπαθω με καφεδακι να ξεσουρωσω, χτες κατεβασα πολυ ουισκι!!!!!
Να εισαι καλα παλικαρι μου και να με συγχωρεσεις και παλι για την αντιπαραθεση που ειχαμε πριν τρεις μερες.....ηταν μεγιστο λαθος μου...σιγουρευτηκα πλεον για την ποιοτητα σου!!!!!!!!!!!Ευχομαι ο Κυριος να ειναι παντα πλαι σου!!!!!!!!!!!!καλα τα βλεπω κι εγω.....
εδώ λες ότι όλα επιτρέπονταιΚαλη Σαρακοστη φιλε.....επιτρεπονται ολα...και το κρεας και το γαμησι...φτανει να αγαπαμε τον συνανθρωπο μας και να πιστευουμε στην Υπαρξη του Υψιστου...να μην τον αμφισβητουμε και να εχουμε σεβασμο!!!!!!!! Πες μου σε παρακαλω αν τα εγραψα καλα γιατι τωρα μολις σηκωθηκα και προσπαθω με καφεδακι να ξεσουρωσω, χτες κατεβασα πολυ ουισκι!!!!!
Καλημερα...το σεξ αν ηταν η μοναδικη αμαρτια στο κοσμο, τοτε θα υπηρχε καλυτερος κοσμος!!!!!!!!!!!!εδώ λες ότι όλα επιτρέπονται
καλημέρα ;)
καλημερα .....νηστεια απο ολα για το χριστιανικο ποιμνιο του σαιτ....
αλλοι το λενε και αποχη....
Καλημερα...το σεξ αν ηταν η μοναδικη αμαρτια στο κοσμο, τοτε θα υπηρχε καλυτερος κοσμος!!!!!!!!!!!!
καλησπερα...τωρα γυρισες; :-*home sweet home!
καλησπεεερα!
μια χαρα......ελπιζω να περασες καλα....νι! ειχα παει βολο και γυρισα νωρις να γλυτωσω την κινηση.. καλα εισαι μπρο μου? :-*
home sweet home!
καλησπεεερα!
[size=7pt]για σενα το γραφω[/size] ;)μ'αρεσει το μνμ σουυυυυυυυυυυυυ βλαμενε!
give a bit of mmm to me
τα κλασικα μωρε ....φαγητο εξω....αλλα πηγα νωρις γιατι εχω κατι υποχρεωσεις αργοτερα....ξεκουραστα, οχι κατι το ιδιαιτερο παντως.. αλλα ειμαι χαρουμενη γτ αρχιζει η σαρακοστη και θα εχω περισσοτερες επιλογες! αν και θα ακουω συνεχεια "νηστευεις?' το οποιο παντα συνοδευεται με ενα βλεμμα καχυποψιας!χαχαχα
εσυ πώς περασες?
[size=7pt]για σενα το γραφω[/size] ;)
τα κλασικα μωρε ....φαγητο εξω....αλλα πηγα νωρις γιατι εχω κατι υποχρεωσεις αργοτερα....
.. αλλα ειμαι χαρουμενη γτ αρχιζει η σαρακοστη και θα εχω περισσοτερες επιλογες!
μωρακι μουυυυουστ ρε ψευτη! πφφφφ