Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 795K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εφυγα....τα λεμε αργοτερα .... :rockon:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
ενα βημα παραπερα, vegan..

ΟΚ, thanks. Στην Αμερική είχα μερικούς φίλους vegan. Και σχεδόν όλοι οι Ινδοί που ήξερα στις ΗΠΑ, ήταν vegetarian για θρησκευτικούς λόγους -όχι κατ' ανάγκη vegan.

ΥΓ: Είχα δει κι εγώ ότι είχα γράψει λάθος τη λέξη vegetarian (είχα βάλει Ε αντί για Α) αλλά βαρέθηκα να κάνω edit, μια και συνειδητοποίησα το λάθος μου μετά τη δημοσίευση του ποστ μου. Ομως το διορθωσες εσύ, κι ετσι ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Επισκέπτης
ΟΚ, thanks. Στην Αμερική είχα μερικούς φίλους vegan. Και σχεδόν όλοι οι Ινδοί που ήξερα στις ΗΠΑ, ήταν vegetarian για θρησκευτικούς λόγους -όχι κατ' ανάγκη vegan.

ΥΓ: Είχα δει κι εγώ ότι είχα γράψει λάθος τη λέξη vegetarian (είχα βάλει Ε αντί για Α) αλλά βαρέθηκα να κάνω edit, μια και συνειδητοποίησα το λάθος μου μετά τη δημοσίευση του ποστ μου. Ομως το διορθωσες εσύ, κι ετσι ούτε γάτα ούτε ζημιά.
περιμενεις να γαμησεις ετσι?

Επισκέπτης

μεχρι στιγμης μονο ιντερνετικους βεγκαν 'φιλους' εχω γτ βαριεμαι να πηγαινω σε συναντησεις.. :-
περιμενεις να γαμησεις ετσι?

αχαχαχα τι ζωο που εισαι!  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom