Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 791K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
++ πολυ κωλοτουμπα μαγκες ετσι γλειφτε τους τα αυτακια τι κανετε? πως ειστε?ολα καλα κυριε πρεσβη?μη μας κακομαθαινετε ομως
Πες τα σε αυτους που μιλουσαν για μαντρια και για προβατα και παρολα αυτα ειναι ξανα εδω και γλυφουν εγω απλος διασκεδαζω με τα χαλια και την ξευτιλα ορισμενων. :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
φωναχτε το τσοπανο ενας!!!
ΒΑΒΥ!!
τον ξερεις καλυτερα

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Υπάρχει εμφανής δυσκολία στη συζήτηση, δεδομένου ότι προκύπτει πρόβλημα στην σύνδεση με την ιστοσελίδα ιδιαίτερα με τους άλλους συναγωνιστές... :cool2:

πότε είναι συνδεδεμένος ο ένας συναγωνιστής και πότε είναι ο άλλος ...

κάνεις λάθος, κάποιοι δεν είναι ποτέ "συνδεδεμένοι"...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τι γράφετε βραδυάτικα ρε; Πάλι μπερδέψατε τα threads;:jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Πες τα σε αυτους που μιλουσαν για μαντρια και για προβατα και παρολα αυτα ειναι ξανα εδω και γλυφουν εγω απλος διασκεδαζω με τα χαλια και την ξευτιλα ορισμενων. :grin:

ναι ρε φιλε δεν το ειπα σε σενα.Γενικη ηταν η τοποθετηση μου γιατι ειμαι αρκετα ηρεμος τωρα βαριεμαι παλι να τους μπινελικωνω

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τι γράφετε βραδυάτικα ρε; Πάλι μπερδέψατε τα threads;:jerking: :jerking: :jerking:

Σωστός ο συναγωνιστής!!!
Θα μπερδευτούν και οι επισκέπτες...
...θα νομίσουν ότι συζητάμε από πρωϊ σε αυτό το θέμα.

βέβαια βλέπω 15 μέλη συνδεδεμένα και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα!
είναι άραγε αρνητικό αυτό?

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Υπάρχει εμφανής δυσκολία στη συζήτηση, δεδομένου ότι προκύπτει πρόβλημα στην σύνδεση με την ιστοσελίδα ιδιαίτερα με τους άλλους συναγωνιστές... :cool2:

πότε είναι συνδεδεμένος ο ένας συναγωνιστής και πότε είναι ο άλλος ...

άλλωστε από τις λίγες γνώσεις που έχω, όταν μπαίνουν πολλοί κλώνοι μαζί με το ίδιο ip κρασσάρει ο server...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
απ' ότι γνωρίζω το συγκεκριμένο δεν ήταν ποτέ μαντρί... ή κάνω λάθος?  ;)
Ειναι και αυτο αφου εχουμε μαζευτει ολα τα προβατα κατα τα λεγομενα σου. ;)
ναι ρε φιλε δεν το ειπα σε σενα.Γενικη ηταν η τοποθετηση μου γιατι ειμαι αρκετα ηρεμος τωρα βαριεμαι παλι να τους μπινελικωνω
Το καταλαβα ρε για να το ακουνε οι αλλοι τα ειπα σε εσενα. :grin:
Δεν χρειαζονται μπινελικια διασκεδασε με την απολυτη ξευτιλα. ;)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σωστός ο συναγωνιστής!!!
βέβαια βλέπω 15 μέλη συνδεδεμένα και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα!
είναι άραγε αρνητικό αυτό?
Kαθόλου αρνητικό. Συνεχίστε. Κάποιος λείπει ή είναι η ιδέα μου; :grin: :grin:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6

άλλα ήταν τα μαντριά... ποτέ το συγκεκριμένο... και σου το λέει ο εμπνευστής του όρου...  ;)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ρε παιδια γραφετε γραφετε και νοημα κανενα δεν βγαινει.
ποιο ειναι πραγματικα το προβλημα δεν εχω καταλαβει?
εκτος και αν απλα εχετε ορεξη για κουβεντουλα και τπτ παραπανω...
εχετε μπλεξει κλωνους,σταβλους προβατα και εσεις οι ιδιοι μου φαινεται δεν ξερετε τι θελετε...
συγνωμη παντως απο μερους μου που κατα βαθος εγω το "δημιουργησα" ολο αυτο το πανυγηρακι μονο και μονο βοηθωντας τον farkeli σε κατι που ρωτησε, τωρα γιατι εκανε ετσι λες και τον τσιμπησε μυγα "τσε τσε" μονο αυτος ξερει..

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
άλλωστε από τις λίγες γνώσεις που έχω, όταν μπαίνουν πολλοί κλώνοι μαζί με το ίδιο ip κρασσάρει ο server...

Αυτό το ζήτημα ούτε με ενδιέφερε ούτε με ενδιαφέρει.
Την πρόθεση μου την έχουν καταλάβει όλοι (πέρα από τα αστεία) και πολύ περισσότερο ο Antisthenis, δεδομένου ότι οι θέσεις έχουν σημειωθεί επώνυμα και στο ΠΡΕΖΑ TV και στο άλλο φορουμ. Για τον οποιοδήποτε αναγνώστη υπάρχουν και μπορεί να τις διαβάσει.

Δεν με ενδιαφέρει και ούτε με ενδιέφερε η οποιαδήποτε συζήτηση περί μαντριών

Γνωρίζοντας αρκετά άτομα από τον χώρο του αγοραίου έρωτα, σας σημειώνω ότι ούτε αυτά τα άτομα ενδιαφέρονται για όλα αυτά, που τα θεωρούν βαρετά.

Άν μάλιστα συνεχίσει μια τέτοια βαρετή ιστορία, μάλλον θα αποχωρήσω από το φορουμ, όχι γιατί με στεναχωρεί αλλά γιατί δεν θα μου προκαλεί ενδιαφέρον.

Άν, βέβαια κάνω λάθος, θα ήθελα να μου σημειωθεί συγκεκριμμένα γιατί σκοπός μου είναι να περνάω καλά και όχι το αντίθετο...

Εξάλλου, αν έχω καταλάβει σωστά, όλοι μας συμμετέχουμε για να περνάμε καλά και όχι να στεναχωρήσουμε κάποιον συναγωνιστή ή να τον προσβάλλουμε.

Προφανώς δεν είναι η μοναδική λύση που είχα και έχω για να περάσω καλά.

Αλλά αν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος γιατί να χάσω μια ωραία παρέα...
...έστω και σε εικονικό επίπεδο 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ξερουμε σιγουρα ολοι ποιος ειναι ο τσοπανος?

Επισκέπτης
Αυτό το ζήτημα ούτε με ενδιέφερε ούτε με ενδιαφέρει.

Άν μάλιστα συνεχίσει μια τέτοια βαρετή ιστορία, μάλλον θα αποχωρήσω από το φορουμ, όχι γιατί με στεναχωρεί αλλά γιατί δεν θα μου προκαλεί ενδιαφέρον.

οχι μη μας το κανεις αυτο γιατι δεν θα μας σηκωνεται για ενα μηνα.Κ εχω κ μασαζοεπιδρομες αυτο το week :rockon: χωρια τις προπονησεις το διαβασμα κ τη δουλεια

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
οχι μη μας το κανεις αυτο γιατι δεν θα μας σηκωνεται για ενα μηνα.Κ εχω κ μασαζοεπιδρομες αυτο το week :rockon: χωρια τις προπονησεις το διαβασμα κ τη δουλεια

αγαπητέ farkeli αν έψαχνες για επίπεδο, ήρθες στο κατάλληλο μέρος...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ρε παιδια γραφετε γραφετε και νοημα κανενα δεν βγαινει.
ποιο ειναι πραγματικα το προβλημα δεν εχω καταλαβει?
εκτος και αν απλα εχετε ορεξη για κουβεντουλα και τπτ παραπανω...
εχετε μπλεξει κλωνους,σταβλους προβατα και εσεις οι ιδιοι μου φαινεται δεν ξερετε τι θελετε...
συγνωμη παντως απο μερους μου που κατα βαθος εγω το "δημιουργησα" ολο αυτο το πανυγηρακι μονο και μονο βοηθωντας τον farkeli σε κατι που ρωτησε, τωρα γιατι εκανε ετσι λες και τον τσιμπησε μυγα "τσε τσε" μονο αυτος ξερει..

Αν θεωρείς τα κείμενα μου ως αντίδραση σε τσίμπημα μύγας "τσε τσε", ειλικρινά με απαγοητεύεις.
Προφανώς, άσχετα από αυτά που σου είπα, εσύ έχεις αποφασίσει να με προσβάλεις και να συνεχίσεις να με προσβάλεις...
Σύγουρα όλοι σχηματίζουμε άποψη για αυτά που διαβάζουμε, όπως επίσης σχηματίζουν άποψη για εμάς όσοι μας διαβάζουν.
Εγώ αισθάνομαι ότι είναι σωστή η συμπεριφορά μου απέναντι σου και γιατί δεν σε πρόσβαλα,  ούτε έχω πρόθεση να σε προσβάλλω.
Αν σε έχω προσβάλει, υπενθύμισε μου σε παρακαλώ και ευχαρίστως να ζητήσω συγγνώμη 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom