ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Μπηκαν οι λυκοι στο μαντρι.
απ' ότι γνωρίζω το συγκεκριμένο δεν ήταν ποτέ μαντρί... ή κάνω λάθος? ;)
Μπηκαν οι λυκοι στο μαντρι.
Πες τα σε αυτους που μιλουσαν για μαντρια και για προβατα και παρολα αυτα ειναι ξανα εδω και γλυφουν εγω απλος διασκεδαζω με τα χαλια και την ξευτιλα ορισμενων.++ πολυ κωλοτουμπα μαγκες ετσι γλειφτε τους τα αυτακια τι κανετε? πως ειστε?ολα καλα κυριε πρεσβη?μη μας κακομαθαινετε ομως
Υπάρχει εμφανής δυσκολία στη συζήτηση, δεδομένου ότι προκύπτει πρόβλημα στην σύνδεση με την ιστοσελίδα ιδιαίτερα με τους άλλους συναγωνιστές...
πότε είναι συνδεδεμένος ο ένας συναγωνιστής και πότε είναι ο άλλος ...
Πες τα σε αυτους που μιλουσαν για μαντρια και για προβατα και παρολα αυτα ειναι ξανα εδω και γλυφουν εγω απλος διασκεδαζω με τα χαλια και την ξευτιλα ορισμενων.
Τι γράφετε βραδυάτικα ρε; Πάλι μπερδέψατε τα threads;
Υπάρχει εμφανής δυσκολία στη συζήτηση, δεδομένου ότι προκύπτει πρόβλημα στην σύνδεση με την ιστοσελίδα ιδιαίτερα με τους άλλους συναγωνιστές...
πότε είναι συνδεδεμένος ο ένας συναγωνιστής και πότε είναι ο άλλος ...
Ειναι και αυτο αφου εχουμε μαζευτει ολα τα προβατα κατα τα λεγομενα σου. ;)απ' ότι γνωρίζω το συγκεκριμένο δεν ήταν ποτέ μαντρί... ή κάνω λάθος? ;)
Το καταλαβα ρε για να το ακουνε οι αλλοι τα ειπα σε εσενα.ναι ρε φιλε δεν το ειπα σε σενα.Γενικη ηταν η τοποθετηση μου γιατι ειμαι αρκετα ηρεμος τωρα βαριεμαι παλι να τους μπινελικωνω
Kαθόλου αρνητικό. Συνεχίστε. Κάποιος λείπει ή είναι η ιδέα μου;Σωστός ο συναγωνιστής!!!
βέβαια βλέπω 15 μέλη συνδεδεμένα και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα!
είναι άραγε αρνητικό αυτό?
......Υπομονή και έρχεταιKαθόλου αρνητικό. Συνεχίστε. Κάποιος λείπει ή είναι η ιδέα μου;
Πες τα σε αυτους που μιλουσαν για μαντρια και για προβατα και παρολα αυτα ειναι ξανα εδω και γλυφουν εγω απλος διασκεδαζω με τα χαλια και την ξευτιλα ορισμενων.
άλλωστε από τις λίγες γνώσεις που έχω, όταν μπαίνουν πολλοί κλώνοι μαζί με το ίδιο ip κρασσάρει ο server...
Αυτό το ζήτημα ούτε με ενδιέφερε ούτε με ενδιαφέρει.
Άν μάλιστα συνεχίσει μια τέτοια βαρετή ιστορία, μάλλον θα αποχωρήσω από το φορουμ, όχι γιατί με στεναχωρεί αλλά γιατί δεν θα μου προκαλεί ενδιαφέρον.
οχι μη μας το κανεις αυτο γιατι δεν θα μας σηκωνεται για ενα μηνα.Κ εχω κ μασαζοεπιδρομες αυτο το week χωρια τις προπονησεις το διαβασμα κ τη δουλεια
ρε παιδια γραφετε γραφετε και νοημα κανενα δεν βγαινει.
ποιο ειναι πραγματικα το προβλημα δεν εχω καταλαβει?
εκτος και αν απλα εχετε ορεξη για κουβεντουλα και τπτ παραπανω...
εχετε μπλεξει κλωνους,σταβλους προβατα και εσεις οι ιδιοι μου φαινεται δεν ξερετε τι θελετε...
συγνωμη παντως απο μερους μου που κατα βαθος εγω το "δημιουργησα" ολο αυτο το πανυγηρακι μονο και μονο βοηθωντας τον farkeli σε κατι που ρωτησε, τωρα γιατι εκανε ετσι λες και τον τσιμπησε μυγα "τσε τσε" μονο αυτος ξερει..
αγαπητέ farkeli αν έψαχνες για επίπεδο, ήρθες στο κατάλληλο μέρος...