giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
βρε παληκαρια, το θρεντ λεει καλημερα και εξω ειναι νυχτα..
ουστ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Εισαι μεγαλος κολοτουμπας τελικα ρε ποιον μου θυμιζεις?άλλα ήταν τα μαντριά... ποτέ το συγκεκριμένο... και σου το λέει ο εμπνευστής του όρου... ;)
χα χα αντε ρε κανονισε να παμε να φαμε κανα σουβλακι παλι... ;)βρε παληκαρια, το θρεντ λεει καλημερα και εξω ειναι νυχτα..
βρε παληκαρια, το θρεντ λεει καλημερα και εξω ειναι νυχτα..
Παρακαλω να μεταφερθουμε ολοι εδωβρε παληκαρια, το θρεντ λεει καλημερα και εξω ειναι νυχτα..
οχι μη μας το κανεις αυτο γιατι δεν θα μας σηκωνεται για ενα μηνα.Κ εχω κ μασαζοεπιδρομες αυτο το week χωρια τις προπονησεις το διαβασμα κ τη δουλεια
Εισαι μεγαλος κολοτουμπας τελικα ρε ποιον μου θυμιζεις?
Δηλαδη ενω εδω ειμαστε τα ιδια προβατα που ειμασταν και αλλου και οι ιδιοι βοσκοι που ηταν και αλλου αυτο εδω δεν ειναι μαντρι?
Γεια σου ρε ευκωλοπιστε εισαι θεος ξευτιλισου αγορι μου ελευθερα.
Εγω παω να δω καμια ταινια θα γελασω αργοτερα με της κολοτουμπες.
Ξεκωλληστε με καυγαδες και κλωνους και σουρτα φερτα please!!!!!!!
Ας γραφουν ολοι...οτι θελουν οπου θελουν...αρκει να μην προσβαλουν καποιον αυτο εχει σημασια!!Ο farkeli δεν προσεβαλε ποτε κανενα κι ειναι απο τα αξιολογοτερα nickname που συμμετασχουν σε θρεντς!Για τον Ευκωλοπιστο εχω να πω οτι μπορει να παρασυρθηκε και να ειπε και 10 μαλακιες παραπανω δεν θα τον σφαξουμε κιολας!Ειρηνη ημην
Πολύ σωστά μίλησες φίλε Φαρ(out)κέλι!!!!
φχαριστο πολι εγο ιμε αιδιασ σα τουσ αχρεουσ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επειδή υπάρχουν και κάποια πρόσωπα που εκτιμώ, σταματώ αιδώ...
πατερ να βαλω ευλογητο ?
τι ωρα ειναι ?
μερα?
νυχτα?
εσπερινος?
τι γινεται επιτελους...?
Με την έννοια οτι εισαι πολύ προχωρημένος και πολύ ψαγμένος