Νέα

Golden shower υπηρεσία σε στούντιο/call girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mjf206
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Giocondo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους συναδέρφους και μπαίνω δυναμικά στο θέμα θέλοντας να ρωτήσω τους μυημένους στο συγκεριμένο πρόγραμμα ποια από τις παρακάτω κοπέλες θα μου πρότεινε :
Amanda από Σπύρου Πάτση, Λάουρα ή Σάντρα από Κασσάνδρας, Σαμπρίνα από Golden Girls, Ίζαμπέλα ή Αντριάννα από illysion,
Λίλη από πειραιώς 193.

Σαφώς οι κοπέλες που ανέφερα μπορεί να δουλεύουν και σε άλλα studio απλά ανέφερα αυτά για να καταλάβετε για ποίές μιλάω.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν το έχω ξαναδοκιμάσει αλλά στρυφογυρίζει στο μυαλό μου εδώ και καιρό.
Ή που θα το γουστάρω με χίλια ή που θα ξενερώσω..  :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
η ανωμαλια δεν εχει ορια
οπως και το πηγαδι μερικων ανθρωπων δεν εχει πατο

Επισκέπτης
Kαι καλά ρε πουστή η άλλη πρέπει να έχει συνέχεια διάθεση για κατούρημα,αυτό πώς γίνεται;;;

Aν κ εντάξει πόσοι φετιχιστές να βρεθούν πια.... :2funny:

Giocondo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Kαι καλά ρε πουστή η άλλη πρέπει να έχει συνέχεια διάθεση για κατούρημα,αυτό πώς γίνεται;;;

Είχα κι εγώ αυτη την απορία. Ρώτησα και μου είπανε οτι αν θέλω αυτό το πρόγραμμα πρέπει να πάρω καμια ώρα πριν τηκέφωνο για να προετοιμαστεί η κοπελα.. προφανώς να πιει μπόλικο νεράκι κτλ.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

Aν κ εντάξει πόσοι φετιχιστές να βρεθούν πια.... :2funny:

αμα κάνεις υπέρηχο νεφρών κύστεως θα καταλάβεις  πώς γινεται! :2funny:

Giocondo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους συναδέρφους και μπαίνω δυναμικά στο θέμα θέλοντας να ρωτήσω τους μυημένους στο συγκεριμένο πρόγραμμα ποια από τις παρακάτω κοπέλες θα μου πρότεινε :
Amanda από Σπύρου Πάτση, Λάουρα ή Σάντρα από Κασσάνδρας, Σαμπρίνα από Golden Girls, Ίζαμπέλα ή Αντριάννα από illysion,
Λίλη από πειραιώς 193.

Σαφώς οι κοπέλες που ανέφερα μπορεί να δουλεύουν και σε άλλα studio απλά ανέφερα αυτά για να καταλάβετε για ποίές μιλάω.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν το έχω ξαναδοκιμάσει αλλά στρυφογυρίζει στο μυαλό μου εδώ και καιρό.
Ή που θα το γουστάρω με χίλια ή που θα ξενερώσω..  :)

Τι έγινε ρε παιδιά κανένας δεν έχει κάποια πρόταση επι του θέματος???

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η Μπετυ από Φ. 104 κατουράει υπέροχα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Στραπονμαν!!!

sergio_2004

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δοκίμασα το σπορ στο Φυλής 104 την προηγούμενη εβδομάδα και έμεινα σούπερ ευχαριστημένος από την Αλίκη στο απλό αυταρχικό. Πρωτόγνωρη και τρομερή η αίσθηση!  :thumbsup:

nikgontik69

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
οντως το φυλης 104 ειναι ιδανικο για τετοια παιχνιδια, και η μπετυ παρα πολυ καλη ;)

Giocondo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η Μπετυ από Φ. 104 κατουράει υπέροχα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Στραπονμαν!!!

Για να είμαι ειλικρινείς φίλε μαρούλια, η Μπέτυ δεν μου αρέσει (χωρίς να θέλω να την προσβάλω δεν είναι του γούστου μου) οπότε πρέπει να επιλέξω κάποια άλλη…

sergio_2004

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
εγω παντως την επομενη φορα θα τιμησω Αναστασια και/ή Νεφελη. Ανυπομωνω για την ακριβεια να ξαναβρεθω Αθηνα...

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Το studio Oriental πέρα απο τις κλασσικές ερωτικές υπηρεσίες του ειδικεύεται εδω και παρα πολύ χρόνο σε μια τεράστια γκάμα φετίχ και βίτσιων  :lheel: :s&m_2: :s&m_1:
Πέρα απο τις συνεχής ανανεώσεις σε εξοπλισμό ,ένδυση και επίπλωση....
Το μεγαλύτερο βάρος δίνετε στην συνεχόμενη βελτίωση και εκπαίδευση όλων των κοριτσιών (παλιών και νέων) σε αυτά τα πάρα πολύ απαιτητικά προγράμματα....
Αλλα και στην διακριτική επικοινωνία μεταξύ των πελατών μας και των κοριτσιών μέσα απο ενα σύστημα που ξεκινάει απο τα mails στο website του studio και φτάνει μέχρι τα εσωτερικά τηλέφωνα του studio.

[flash=400,300]]

To studio διαθέτει 2 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια για τα προγράμματα του αυταρχικού και της ποδολαγνείας....

Τα δωμάτια 3 και 4 διαθέτουν τα πάντα για να εκπληρώσουν και την πιο ακραία φαντασίωση.

Στο studio υπάρχει και η δυνατότητα για φετίχ προγράμματα με 2 και 3 κοπέλες ταυτόχρονα!!!

ενω καποια απο τα φετιχ/βιτσια που παρέχονται απο όλες τις κοπέλες του studio ειναι :
Footfetsih, Footjob, Trampling, Shoefetish, Bondage, Domination, Discipline, Torture, Submission ,Spanking , Slapping, Humiliation, Spitting, Ball Busting, Role play , Dildo and Strapon Play, FistFuck, FaceSitting, FaceFuck, PonyPlay, Crossdreasing, Feminization, GoldenRain, Sexy Uniforms Play, Collar and Lead Play, Dog Play, Sex Wrestle και πολλά αλλα............

:smitten: :grouphug: :smitten:

Giocondo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά είμαι ανάμεσα σε Αλίκη, Κέλλυ και Ελένη.
Ξέρουμε ποιάς είναι πιο νόστιμα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom