ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 8.172
- Πόντοι
- 3.446
Σεβαστή η άποψη σου και απολύτως δεκτή. Συμφωνώ οτι γενικότερα πολλές βαθμολογίες εδώ ειναι μεγαλύτερες απο οσο θα έπρεπε . Εγώ θα προσθέσω οτι πολλές φορές αναφέρονται πράγματα για κοπέλες που είτε δεν τα κάνουν , είτε τα κάνουν με δυσκολία πχ γλωσσόφιλα.Το θεμα ειναι οτι πρεπει να υπαρχει καταλαβει κανεις οτι οι βαθμοι στις κριτικες δεν εχουν μονο αποθεωση και θαψιμο, υπαρχει και το 6 και το 7 που πρεπει αντικειμενικα να μπαινει σε καποιες κατηγοριες σε πολλες κοπελες, ειδικα οσες αφορουν εμφανιση/σερβις. Εισαι και εσυ "ενοχος" γι αυτο που βαζεις υπερβολικα ψηλες βαθμολογιες σε ολες τις κατηγοριες στις κριτικες σου , επειδη περασες καλα στο ραντεβου, δεν σε κατηγορω αλλα αν καποιος τις κοιταξει θα νομιζει οτι σεκαθε γκομενα που εχεις βαλει καλη κριτικη ειναι το απολυτο πακετο μουναρας/υπηρεσιων.
@srek7
Τους εκπτωσακηδες δεν τους υπολογιζω καν, γλιτσιδες που κανουν μπαμ απο χιλιομετρα στις κριτικες
Πάντως προσωπικά θεωρώ οτι ταυτίζομαι με την πλειοψηφία τις περισσότερες φορές . Δεν έχω δηλαδή τεράστιες αποκλίσεις. Μπορείς να δεις πχ και την τελευταια κριτική της Ζάγιας , που πάνω κάτω τα ίδια αναφέρουμε με τον συνάδελφο. Δεν είναι δηλαδή οτι κοπέλα του 5 πχ έρχομαι εγώ και την κάνω 10. Πολλές φορές βλέπω αλλους να βάζουν υψηλότερες βαθμολογίες , ακομα και σε κοπέλες που εμένα δεν μου άρεσαν και τόσο (τις ειπα παραπανω). Αλλά γούστα ειναι, το σέβομαι και δεν σχολιάζω γενικά τις κριτικές των άλλων.
Επίσης όταν δεν μου άρεσε κάποια τοσο εμφανισιακά, έχω βάλει 6αρια ή 7αρια. Και γενικά οτι δεν μου αρέσει το αναφέρω. Είτε αυτό είναι η συμπεριφορά της κοπέλας , είτε η απόδοση της , είτε η επικοινωνία μας ή οτιδήποτε άλλο προκύψει . Παραπάνω είδες οτι πλήρωσα και το τίμημα για αυτό με όχι και πολύ καλό τρόπο. Γενικότερα παντως συναντώ κοπέλες με αρκετές κριτικές, οπότε έχω μια παραπάνω ασφάλεια, σε θεωρητικό πάντα πλαίσιο. Τέλειος πάντως δεν είμαι, απλώς περιγράφω τις εμπειρίες μου, που σαφώς αρκετές ειναι πιο ιδιαίτερες, δεδομένου οτι περιλαμβάνουν συνήθως και αυταρχικό πρόγραμμα που πολλούς δεν τους αφορά καν. Εξάλλου απο την αρχή είπα ποιος είμαι , τι μου αρέσει , ακομα και στο όνομα μου το λέω . το βροντοφωνάζω βασικά..
Οπως είπα παντως και πριν, είναι υποκειμενική κάθε κριτική. Αλλα πράγματα θέλει ο καθένας μας. Για άλλον πχ βασική υπηρεσία ειναι το γλωσσόφιλο, για άλλον το πρωκτικό , για μένα το αυταρχικό και παρόμοια φετίχ, τελείως διαφορετικά πράγματα συνεπώς . Αυτό που μας ενώνει βέβαια όλους ειναι οτι θέλουμε να περάσουμε καλά. Ο τρόπος μόνο διαφέρει..