slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.934
- Πόντοι
- 736
Για ποιο θεμα αποψη????Φίλε ροδολφε από εσένα που είσαι η προσωποποίηση του έρωτα περιμένει την άποψη σου ι λαός του bou
Για ποιο θεμα αποψη????Φίλε ροδολφε από εσένα που είσαι η προσωποποίηση του έρωτα περιμένει την άποψη σου ι λαός του bou
Περί έρωτα και τα σχετικά....ακόμη κοιμάσαιΓια ποιο θεμα αποψη????
Περι κλωναριων ειναι ακομα φρεσκα και καποιοι κανουν οτι δν τους καταλαβενουν ή πραγματικα δν καταλαβενουν!!!!Όσον αφορά τα κλωνάρια ότι γίνει μέχρι τέλος του μήνα μετά απαγορεύεται η καύση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Περί έρωτα και τα σχετικά....ακόμη κοιμάσαι
Ναι αλλά πώς θα μάθουν οι αερογαμηδες χωρίς μια έμπειρη άποψηΠερι κλωναριων ειναι ακομα φρεσκα και καποιοι κανουν οτι δν τους καταλαβενουν ή πραγματικα δν καταλαβενουν!!!!
Περι ερωτα ειναι μυστικαααααααα!!!
Διαβαζουν κριτικες που ειτε τους εχουν προφερει κανενα εξτραδακι δωρεαν,ειτε κριτικες απο διπλους λογαριασμους,ειτε κριτικες που αλλα ειπαν να γραψουν και αλλα γραψανε και νευριαζουν κιολας!!!!Ναι αλλά πώς θα μάθουν οι αερογαμηδες χωρίς μια έμπειρη άποψη
Θες να πεις ότι εδώ μέσα παίζουν ψεύτικες κριτικές μου γκρεμίσες τα όνειρα έλπιζα ότι θα βρω έναν δάσκαλο να με μοιηση στα μυστικάΔιαβαζουν κριτικες που ειτε τους εχουν προφερει κανενα εξτραδακι δωρεαν,ειτε κριτικες απο διπλους λογαριασμους,ειτε κριτικες που αλλα ειπαν να γραψουν και αλλα γραψανε και νευριαζουν κιολας!!!!
Στο bou εχουμε πει ειναι κατα πλειοψιφια Ψωλαραδες (25cm και πανω),Αληθινοι και Γαμιαδες αλλα πολυ Γαμιαδες !Θες να πεις ότι εδώ μέσα παίζουν ψεύτικες κριτικές μου γκρεμίσες τα όνειρα έλπιζα ότι θα βρω έναν δάσκαλο να με μοιηση στα μυστικά
Είχα βρει ένα δάσκαλο που είχε πηδήξει Όλα τα call girl ανά την ελληνική επικράτεια τον μακαρίτη τον σέσκουλα αλλά μου τον έφαγε αυτός ο τρουτρουμπακηςΣτο bou εχουμε πει ειναι κατα πλειοψιφια Ψωλαραδες (25cm και πανω),Αληθινοι και Γαμιαδες αλλα πολυ Γαμιαδες !
Μοιηση σε μυστικα μονο αυτο διαθετουμε!!!
Είχα βρει ένα δάσκαλο που είχε πηδήξει Όλα τα call girl ανά την ελληνική επικράτεια τον μακαρίτη τον σέσκουλα αλλά μου τον έφαγε αυτός ο τρουτρουμπακης
Τα ναυάγια πάντα μένουν βαθιά στην μνήμη μας χαραγμένα
Θεος χωρεστον,που τον θυμηθηκες????
Αυτος γαμουσε ή σαν τους περισσοτερους,οπως ειμαι και εγω??Τα ναυάγια πάντα μένουν βαθιά στην μνήμη μας χαραγμένα
Ήταν ο καλύτερος και με τα 2Αυτος γαμουσε ή σαν τους περισσοτερους???
Γιατι να συμβαινει αυτο μονο με τις ανεξαρτητες και οχι και με αυτες απο τα γραφεια;Οι περισσότερες, ως επί το πλείστον ανεξάρτητες είναι για τον μπούτσο, κυρίως λόγω προσωπικής υγιεινής. Ο λόγος είναι ότι συνήθως κάνουν συνεχόμενα ραντεβού, το ένα μετά το άλλο, χωρίς να τηρούν τα επιβαλλόμενα. Παίρνουν πίτες, ρουφώντας τα επινίκια του λεβέντη και πηγαίνοντας στον επόμενο δεν έχουν πλένει ούτε τα δόντια τους. Για στοματικό διάλυμα, ούτε λόγος φυσικά. Προσφάτως μου έτυχε και διεγράφει δια πάντως η πουτανίτσα...
Διότι αυτές γυρίζουν στην έδρα τους και πηγαίνουν μετά στο επόμενο ραντεβού. Οι περισσότερες δε, κυρίως οι ξένες, έχουν επίγνωση του ρόλου cg.Γιατι να συμβαινει αυτο μονο με τις ανεξαρτητες και οχι και με αυτες απο τα γραφεια;
την ιδια απορια εχω και εγω μην σου πω μερικες φορες γινεται και το αντιθετοΓιατι να συμβαινει αυτο μονο με τις ανεξαρτητες και οχι και με αυτες απο τα γραφεια;
Οι περισσότερες, ως επί το πλείστον ανεξάρτητες είναι για τον μπούτσο, κυρίως λόγω προσωπικής υγιεινής. Ο λόγος είναι ότι συνήθως κάνουν συνεχόμενα ραντεβού, το ένα μετά το άλλο, χωρίς να τηρούν τα επιβαλλόμενα. Παίρνουν πίτες, ρουφώντας τα επινίκια του λεβέντη και πηγαίνοντας στον επόμενο δεν έχουν πλένει ούτε τα δόντια τους. Για στοματικό διάλυμα, ούτε λόγος φυσικά. Προσφάτως μου έτυχε και διεγράφει δια πάντως η πουτανίτσα...
Και οι ανεξάρτητες οι πιο πολλές ξένες είναι.....αν η γκόμενα είναι βρωμιάρα όχι στην έδρα της να γυρνά στον κλίβανο να την βάλεις πάλι βρωμιάρα θα είναιΔιότι αυτές γυρίζουν στην έδρα τους και πηγαίνουν μετά στο επόμενο ραντεβού. Οι περισσότερες δε, κυρίως οι ξένες, έχουν επίγνωση του ρόλου cg.
Βασικά εγώ μίλησα για τα συνεχόμενα ραντεβού, όταν βγαίνει από το ένα δωμάτιο και μπαίνει στο άλλο. Καμμία στοματική υγιεινήΚαι οι ανεξάρτητες οι πιο πολλές ξένες είναι.....αν η γκόμενα είναι βρωμιάρα όχι στην έδρα της να γυρνά στον κλίβανο να την βάλεις πάλι βρωμιάρα θα είναι
Έχουν τρελαθεί όλες στα συνεχόμενα ραντεβού.....σε λίγο θα αρχίσουν τις προσφορές 1+2 δώροΒασικά εγώ μίλησα για τα συνεχόμενα ραντεβού, όταν βγαίνει από το ένα δωμάτιο και μπαίνει στο άλλο. Καμμία στοματική υγιεινή