Οι κριτικές είναι καθαρά υποκειμενικές. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα, δεν θέλουμε όλοι τα ίδια και δεν μας καυλώνουν όλους τα ίδια πράγματα. Και εξαρτώνται από πάρα πολλούς λόγους.
πχ. Μπορεί να πάει καποιος στο ραντεβού εκνευρισμένος απο κάτι που συνέβη στην δουλειά του , κακόκεφος, επιθετικός κλπ και να την πληρώσει η κοπέλα , χωρίς να φταίει.
Μπορεί να πετύχεις την κοπέλα σε κακή μέρα, κουρασμένη κλπ , επειδή πριν απο εσένα έπεσε σε πελάτη βρώμικο , τρομερά απαιτητικό, ή να της έτυχε κάτι προσωπικό ή οικογενειακό. Και αυτές άνθρωποι είναι.
Μπορεί άλλος να ζητήσει ιδιαίτερα πράγματα (ακάποτο, έκπτωση κλπ) που αν δεν τα πάρει , να γράψει αρνητικά για την κοπελα για να την εκδικηθεί ( δείτε νήματα Μυρτώς και Ντιάνας πρόσφατα).
Τέλος μπορεί απλά να μην υπάρχει χημεία με την κοπέλα. Ο πελάτης να θελει pse , η κοπέλα οχι, ο πελάτης να θέλει πράγματα που η κοπέλα να μην θέλει ή να μην μπορεί να τα κανει , οποτε μοιραία το ραντεβού δεν θα ειναι οπως το θέλουν και οι δύο.
Γενικά μην περιμένετε να αρέσουν οι ίδιες κοπέλες σε ολους. Είναι αδύνατον αυτό. Ναι όταν μια κοπέλα εχει πολλές καλές κριτικες, οι περισσοτερες πιθανότητες είναι με το μερος σου να περασεις και εσυ το ίδιο καλά , αλλά κανείς δεν στο εγγυάται.
Και η Αριανα πχ ας πουμε εχει 130 κριτικές , σιγουρα θα εχει και 5 αρνητικες σε ολες αυτές, τι σημαινει αυτό, ότι είναι κακή ; Προφανώς και όχι . Το ίδιο και η Αννα24 που αναφέρθηκε . Εχει 60 κριτικές, υπάρχουν και 3-4 που γράψανε αρνητικά. Είναι απολύτως λογικό.
Επίσης μην παραβλέπουμε ότι όταν καποιος γράφει αρνητική κριτική δέχεται συχνά επίθεση από την κοπέλα (ανεξάρτητη ή γραφειου) ότι αυτός έφταιγε, οτι είναι ψεύτικη η κριτική , ότι ειχε σμν (παθών), οτι ήταν βρώμικος (παθών) και διάφορα αλλα, για να του ριξουν εκείνου την ευθύνη και να μην χαλάσει το προφίλ τους.
Μάλιστα το ακομα χειρότερο σε αυτό είναι ότι πολλές φορές οι υπόλοιποι συνάδελφοι παίρνουν αμέσως το μερος της κοπέλας και κατηγορούν και εκείνοι τον πελάτη ότι αυτός έφταιγε, οτι τον έβαλε άλλος/η , ότι δεν γίνεται όλοι να πέρασαν καλά και εσύ όχι, άρα εσύ έχεις το θέμα και ψάξου κλπ
Στο ερώτημα του νηματοθέτη. Ειναι προφανές το c.girl που με άφησε απογοητευμένο περισσότερο πέρυσι. Οχι σαν ραντεβού τόσο, αφού είχε και καλές στιγμές , αλλά κυρίως για αυτό που ακολούθησε μετά ( κατηγορίες μετά στο νήμα , άσχημοι χαρακτηρισμοι κλπ ). Θεωρώ οτι δεν το άξιζα. Το ευχάριστο μέσα σε ολα αυτά, ήταν οτι κοπέλες που με ήξεραν , αλλά και που γνώρισα μετά, δεν με αμφισβήτησαν ούτε στιγμή, οπότε δεν με επηρέασε σε τίποτα, πέρα απο ψυχολογικά εκείνο τον καιρό. Απο τότε προσέχω διπλά και τριπλά ποιες κοπέλες επιλέγω. Δεν κάνω πολλά ραντεβού, για να πω εντάξει , δεν έγινε και ίποτα αν χάσω 150 ευρω, έγινε και παραέγινε.
Επίσης ένα ραντεβού οχι πολύ καλό ήταν με Κατερίνα 20, δεν μου άρεσε το στυλ και η συμπεριφορά της και έφυγα και νωρίτερα απο αυτό το ραντεβού. Ακόμα με Νικολ που ειπες, δεν ήταν το στυλ μου εμφανισιακά το χα γράψει στην κριτική μου (το κοντο μαλλι, και το πρόσωπο), αλλά το κορμί της και οι υπηρεσίες της ήταν πολύ καλές. Στα 100 την είχα δει, δεν ξέρω τώρα πως είναι.
Επίσης, παλαιότερα είχα κανει ραντεβού με Αννα Πιπινάκι, δεν ήταν ο τύπος μου εμφανισιακά, δεν με τραβούσε ερωτικά , δεν μου άρεσε το στυλ, το ντύσιμο, η πολλή συζήτησή της κλπ, οπότε και τελείωσε γρήγορα το ραντεβού. Τουλάχιστον η πίπα ήταν όντως φανταστική.
Τέλος , με είχε απογοητεύσει η στάση ανεξάρτητης πριν καιρό οταν είχα ακυρώσει ραντεβού με ειδοποίηση 3 ώρες πριν. Μου ειπε τότε οτι με αφήνεις έτσι τελευταία στιγμή και που θα βρω εγώ τώρα πελάτη και δεν ειναι σωστά πράγματα αυτά και γενικα δεν είχαμε κλείσει την επικοινωνια μας με ευχάριστο τρόπο. Προφανώς και δεν έγινε ραντεβού.
Το σίγουρο για μένα πάντως για να καταλήξω κάπου, είναι οτι αν δεν δοκιμάσεις κάτι ο ίδιος , δεν μπορείς να ξέρεις πραγματικά τι ισχύει και τι όχι.