You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Golden shower υπηρεσία σε στούντιο/call girl
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mjf206
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
captivating
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα με ενδιεφερε και μένα
gamikoulien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 45
- Πόντοι
- 5.760
Αυτο ειναι που κατουρας τη γκομενα στη μαπα αν δε κανω λαθος ?Golden Shower ?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.066
- Πόντοι
- 42.697
μάλλον το ανάποδο εννοεί ο συγκεκριμένος....Αυτο ειναι που κατουρας τη γκομενα στη μαπα αν δε κανω λαθος ?
Αυτο ειναι που κατουρας τη γκομενα στη μαπα αν δε κανω λαθος ?
Μεγάλη φαντασία έχεις...
μάλλον το ανάποδο εννοεί ο συγκεκριμένος....
Δώσε ρε στοιχεία στα παιδιά...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μεγάλη φαντασία έχεις...
μα αυτο ειναι
εκατερωθεν.....
Ομαδικά Golden Showers στα Golden Boys γιατί μας γαμήσανε!!
σωστοτατος!!!
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Κι όμως το να σε κατουρήσει η γκόμενα παίζει σχεδόν σε όλα τα στούντιο αθήνα , πολύ περισσότερο βέβαια σε ct φυσικα δίνωντας το κατιτίς... Δυσκολότερο είναι να πετύχεις εσύ στόχο...
Οχι ότι δεν παίζει απλά είναι φάση πόσα θα σου ζητήσουν εξτρά , επίσης δύσκολα να δεχτεί η κοπέλα σε χώρο εκτός μπάνιου και ακόμα πιο δυσκολα στο στόμα...
Προσωπικα το ΄ψαξα και σε γνωστότατο μασσαζ και μου ειπε η τυπισα μονο στο μπανιο με συνενοηση για τους εξω οτι και καλα κανουμε ντουζακι...
Οχι ότι δεν παίζει απλά είναι φάση πόσα θα σου ζητήσουν εξτρά , επίσης δύσκολα να δεχτεί η κοπέλα σε χώρο εκτός μπάνιου και ακόμα πιο δυσκολα στο στόμα...
Προσωπικα το ΄ψαξα και σε γνωστότατο μασσαζ και μου ειπε η τυπισα μονο στο μπανιο με συνενοηση για τους εξω οτι και καλα κανουμε ντουζακι...
ρε σις παρτε τηλεφωνο στα στουντιο που διαφιμιζονται και στα οιπολοιπα ...θα δειτε οτι τουλαχιστον ενα στα τρια τηλεφωνηματα θα ειναι θετικο...απο χρηματα ζητανε απο 50 -80 ...ευρω
με λιγη τυχη το βρισκεισ και σε μπουρδελα με 20
η λιζα εκει στην αχαρνων με 25 ευρςπουλα το προσφερει στην μπανιερα ακομα και σε στομα αν το θες
μιλαμε βεβαια για να στο κανουν αυτες ...για να το κανεις εσυ δεν εχω βρει ακομα να παιζει κατι!
η λιζα εκει στην αχαρνων με 25 ευρςπουλα το προσφερει στην μπανιερα ακομα και σε στομα αν το θες
μιλαμε βεβαια για να στο κανουν αυτες ...για να το κανεις εσυ δεν εχω βρει ακομα να παιζει κατι!
αυτό είναι το θέμα, να το κάνεις εσύ.το άλλο φυσικά και είναι εύκολορε σις παρτε τηλεφωνο στα στουντιο που διαφιμιζονται και στα οιπολοιπα ...θα δειτε οτι τουλαχιστον ενα στα τρια τηλεφωνηματα θα ειναι θετικο...απο χρηματα ζητανε απο 50 -80 ...ευρω
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
μα αυτο ειναι
εκατερωθεν.....
Οπως πολυ σωστά έγραψες το σωστό είναι εκατέρωθεν και όχι μόνο στο σώμα αλλά και πρόσωπο/στόμα άσχετα εάν κάποιος ή κάποια γουστάρει να τα πιεί...
Αυτή είναι ή έννοια του golden shower as fetish.
Είμαι ο mr.Bean και μόλις τελείωσα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 70