Νέα

Goddess Theano

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Δεν δείχνει αυτό, απλά αυτό φαντάστηκες, αυτό που ανέβασες είναι από Ιούνιο, δηλαδή να ρωτήσω κάποιον που έγραψε 4 μήνες πίσω και όχι τον taki-sub που έγραψε την ίδια μέρα?

Στο νήμα διάβασα, ότι μιλάει πολύ, κάτι το οποίο δεν με ενδιαφέρει σε λογικό πλαίσιο,

Ότι ζήτησε να πληρωθεί με το που μπήκε, πάλι δεν με απασχολεί.

Ότι δεν έχει φαντασία, αναλόγως τι εννοεί ο καθένας με αυτό, γιατί το να μην σε βάλει στο σταυρό, δεν είναι ότι δεν έχει φαντασία, κάτι άλλο έγινε... Το σταυρό ξέρει γιατί τον έχει...

Το ότι κάνει σεξ, δεν με νοιάζει...

Και έτσι για να σε τρολάρω λίγο το αν εκείνη την μέρα δεν έχει όρεξη, αφέντρα δεν θες? Ότι γουστάρει θα κάνει, αυτό θέλει αυτό θα κάνει λ.. Ή μόνο στραπονάρισμα και σταυρό ? Προφανώς όπως είπα καθαρά για τρολάρισμα, αν και κρύβεται κάποια αλήθεια μέσα σε αυτό, όμως είναι άλλη κουβέντα...

Και σταμάτα αυτό ότι τάχα μπήκα για να υποστηρίξω... Δεν μπορείς να το ξέρεις... Έκανες μία υπόθεση έπεσες έξω πάμε παρακάτω, δεν έχει νόημα να κάτσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, επειδή εσύ για άλλους λόγους πιστεύεις κάτι τέτοιο...

Γράψε αν θέλεις και εσύ συγκεκριμένα πράγματα αν μπορείς να μου πεις, π.χ. δεν ήταν τόσο αυστηρή κτλ

Αν κατάλαβα καλά έχεις πάει 2 φορές, εσένα τι σε χ

Δεν δείχνει αυτό, απλά αυτό φαντάστηκες, αυτό που ανέβασες είναι από Ιούνιο, δηλαδή να ρωτήσω κάποιον που έγραψε 4 μήνες πίσω και όχι τον taki-sub που έγραψε την ίδια μέρα?

Στο νήμα διάβασα, ότι μιλάει πολύ, κάτι το οποίο δεν με ενδιαφέρει σε λογικό πλαίσιο,

Ότι ζήτησε να πληρωθεί με το που μπήκε, πάλι δεν με απασχολεί.

Ότι δεν έχει φαντασία, αναλόγως τι εννοεί ο καθένας με αυτό, γιατί το να μην σε βάλει στο σταυρό, δεν είναι ότι δεν έχει φαντασία, κάτι άλλο έγινε... Το σταυρό ξέρει γιατί τον έχει...

Το ότι κάνει σεξ, δεν με νοιάζει...

Και έτσι για να σε τρολάρω λίγο το αν εκείνη την μέρα δεν έχει όρεξη, αφέντρα δεν θες? Ότι γουστάρει θα κάνει, αυτό θέλει αυτό θα κάνει λ.. Ή μόνο στραπονάρισμα και σταυρό ? Προφανώς όπως είπα καθαρά για τρολάρισμα, αν και κρύβεται κάποια αλήθεια μέσα σε αυτό, όμως είναι άλλη κουβέντα...

Και σταμάτα αυτό ότι τάχα μπήκα για να υποστηρίξω... Δεν μπορείς να το ξέρεις... Έκανες μία υπόθεση έπεσες έξω πάμε παρακάτω, δεν έχει νόημα να κάτσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, επειδή εσύ για άλλους λόγους πιστεύεις κάτι τέτοιο...

Γράψε αν θέλεις και εσύ συγκεκριμένα πράγματα αν μπορείς να μου πεις, π.χ. δεν ήταν τόσο αυστηρή κτλ

Αν κατάλαβα καλά έχεις πάει 2 φορές, εσένα τι σε χάλασε?
Θεανώ καρακαρφώνεσε ,έκατσες και διάβασες όλα τα μηνύματα μου? αφέντρα θέλω και όχι να μιλάς συνέχεια για άλλες και για άλλους,αυταρχικό δεν κάναμε ποτέ και πάνω στον πανικό σου έκανες ακαουντ αμέσως και το πρώτο σου μήνυμα ήταν πάλι για εσένα , η σιωπή είναι χρυσός στο επάγγελμα που κάνετε ,πιος θα σε εμπιστευτεί ? με χάλασε αφού τα διάβασες ότι μιλάς πολύ,θάβεις άλλες αφέντρες και δεν έχεις καθόλου φαντασία ,για ποδολαγνεία το έγραψα κάνεις για τίποτα άλλο.

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
266
Πόντοι
21
Αυταρχικό δεν έγινε ποτέ.
Φιλαράκι χαλάρωσε πολύ μπερδεμένα έως ακαταλαβιστικα μας τα λες άμα δεν έγινε session τι κλαις ; Αυτά που εδωσες και καλά για να γαμησεις ; Αμα δεν εγινε session πως ξέρεις αν κάνει καλό αυταρχικό ; Για αυτο σε λέω χαλάρωσε λίγο, εντάξει το καταλάβαμε η έχεις μεγάλο σεβντά για τη Θεανώ ή γουστάρεις κάποια που δε χωνέυει τη Θεανώ και κάνεις αβάντα . Μια καψουρα για καποια την έχεις πάντως για αυτό σε λεω χαλαρωσε βάλε ενα ποτάκι , βάλε και δευτερο και υπομονή θα περάσει που θα παει

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Εντάξει Γλυκός...
Οκ μόλις μου επιβεβαίωσες ότι η Θεανώ δεν είναι αυτό που λες!

Και προκαλώ όποιον έχει αμφιβολία να φτιάξει ένα προφίλ να μπει να γράψει εδώ να διαπιστώσει ότι ο Γλυκός θα του λέει ότι είναι ψεύτικο το προφίλ του και είναι η ίδια η Θεανώ ή κάποιος που γουστάρει τη Θεανώ...
Τι να σου πω ρε τύπε άμα όλο αυτό το κάνεις για να μην πηγαίνει ο κόσμος ...άστο το αντίθετο καταφέρνεις, εκτός και όντος θες να πηγαίνει κόσμος γιατί είσαι εσύ η Θεανώ και το παίζεις έξυπνα η κάποιος που την γουστάρει και μετά θα πάει να φάει πολύ ξύλο γιατί έγραφε όλα αυτά...

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
757
Πόντοι
81
Εντάξει Γλυκός...

Και προκαλώ όποιον έχει αμφιβολία να φτιάξει ένα προφίλ να μπει να γράψει εδώ να διαπιστώσει ότι ο Γλυκός θα του λέει ότι είναι ψεύτικο το προφίλ του και είναι η ίδια η Θεανώ ή κάποιος που γουστάρει τη Θεανώ...
Τι να σου πω ρε τύπε άμα όλο αυτό το κάνεις για να μην πηγαίνει ο κόσμος ...άστο το αντίθετο καταφέρνεις, εκτός και όντος θες να πηγαίνει κόσμος γιατί είσαι εσύ η Θεανώ και το παίζεις έξυπνα η κάποιος που την γουστάρει και μετά θα πάει να φάει πολύ ξύλο γιατί έγραφε όλα αυτά...
Χα χα χα τον πετσόκοψες για τα καλά τώρα , θα διαβάσει και η δικιά του ότι με αυτά που γράφει πάει περισσότερος κόσμος και θα τα πάρει άσχημα. Ακου μιας και θες να πας επειδή προφανώς ο γλυκός δεν την έχει συναντήσει ποτέ , σα γκόμενα είναι πολυ ωραίο Milf 40αρα ισως και λιγο παραπάνω μέχρι 42 οχι ομως περισσότερο ,οντως εξαιρετικά πόδια, θέλει βελτίωση στο εγκεφαλικό και ναι μιλάει λίγο περισσότερο απ ότι συνηθως μιλάνε οι γκομενες , το dungeon της έχει σχεδόν τα πάντα και αστράφτει απο καθαριότητα .
Εάν υπάρχουν καλυτερες επιλογές ναι υπάρχουν ανάλογα βεβαια και το τι ψάχνει ο καθενας και πως θα κολησει . Και ναι επιβεβαιωνω και εγώ αυτό που γράφτηκε παραπανω ότι στο facebook έχει κοινό που την αποθεωνει ε δε γίνεται όλοι να ειναι βαλτοί.
Τωρα αν θες και να ριξεις και ενα πουτσο εντάξει πουτανες ειναι ολες για τα λεφτα το κανουν αλλιως θα δουλευαν καθαρίστριες η ταμίες σε σουπερ μαρκετ. Αφεντρες και τα αρχιδια μου κουνιουνται έχουν ενα βρει ένα τρόπο και βγαζουν λεφτά χωρις να χρειάζεται να στήνονται στον καθένα όλες ομως σε καποιο νούμερο δεν μπορουν να αντισταθουν κάθε μια έχει το δικό της και ισχυει για όλες . Οταν λεω όλες εννοώ όλες . Οταν βρεθείς λοιπόν εκεί κάνε την πρόταση σου δε θα παρεξηγηθεί δεν ειναι και παρθένα

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Ψυχραιμία βρε παιδιά
Έλεος δηλαδή
Όλοι να περάσουμε καλά
Ολες
Οι αφέντρες καλές ειναι
Δεν υπάρχει λόγος να μαλώσουμε
Καλώ εδώ τηνgoddess Theano να βγει και να μας μιλήσει
τωρα να μιλήσει

Τελευταία τροποποίηση:

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Καθίστε. Βρε όλοι σας βρείτε μια αφεντρα να μιλάτε και ολα θα πάνε καλα

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Pre session chat time!! Θα μέτραγε πολύ! Με το ανάλογο κόστος και προπληρωμή του session :p

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Χαχαχα! Only fans η φάση, με συνδρομή... εβδομαδιαίο πρόγραμμα Δευτέρα-Παρασκευή homework, το Σάββατο στην Αφέντρα και Κυριακή ρεπό... Χαχαχα

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0
Καλώ εδώ την goddess theano να βγει μπροστα και να μιλήσει
Μήπως να κατατεθεί και ψήφισμα ; Πορεία στα Προπύλαια ; Βρε παλικάρι τι γράφεις ; Εχει ανάγκη η Θεανώ και η κάθε σοβαρή επαγγελματίας να κάτσει να μπει να συζητήσει σε ένα φορουμ ; Γιατι ; Δεν ιδρώνει το αυτί της με ότι γράφεται εδώ και εάν τη γνωρίζεις θα επρεπε να το ξέρεις αυτό.
Κάποτε της ειχα αναφέρει αυτά που γράφονται και ξερεις τι γύρισε και μου ειπε γελώντας ; <<Αν γράφουν σωστά το όνομα μου ας γράφουν ότι θέλουν>> Εκεί τελειώνει η κουβέντα.

• Like
Αντιδράσεις: theoro

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Φιλαράκι χαλάρωσε πολύ μπερδεμένα έως ακαταλαβιστικα μας τα λες άμα δεν έγινε session τι κλαις ; Αυτά που εδωσες και καλά για να γαμησεις ; Αμα δεν εγινε session πως ξέρεις αν κάνει καλό αυταρχικό ; Για αυτο σε λέω χαλάρωσε λίγο, εντάξει το καταλάβαμε η έχεις μεγάλο σεβντά για τη Θεανώ ή γουστάρεις κάποια που δε χωνέυει τη Θεανώ και κάνεις αβάντα . Μια καψουρα για καποια την έχεις πάντως για αυτό σε λεω χαλαρωσε βάλε ενα ποτάκι , βάλε και δευτερο και υπομονή θα περάσει που

Φιλαράκι χαλάρωσε πολύ μπερδεμένα έως ακαταλαβιστικα μας τα λες άμα δεν έγινε session τι κλαις ; Αυτά που εδωσες και καλά για να γαμησεις ; Αμα δεν εγινε session πως ξέρεις αν κάνει καλό αυταρχικό ; Για αυτο σε λέω χαλάρωσε λίγο, εντάξει το καταλάβαμε η έχεις μεγάλο σεβντά για τη Θεανώ ή γουστάρεις κάποια που δε χωνέυει τη Θεανώ και κάνεις αβάντα . Μια καψουρα για καποια την έχεις πάντως για αυτό σε λεω χαλαρωσε βάλε ενα ποτάκι , βάλε και δευτερο και υπομονή θα περάσει που θΔε

Φιλαράκι χαλάρωσε πολύ μπερδεμένα έως ακαταλαβιστικα μας τα λες άμα δεν έγινε session τι κλαις ; Αυτά που εδωσες και καλά για να γαμησεις ; Αμα δεν εγινε session πως ξέρεις αν κάνει καλό αυταρχικό ; Για αυτο σε λέω χαλάρωσε λίγο, εντάξει το καταλάβαμε η έχεις μεγάλο σεβντά για τη Θεανώ ή γουστάρεις κάποια που δε χωνέυει τη Θεανώ και κάνεις αβάντα . Μια καψουρα για καποια την έχεις πάντως για αυτό σε λεω χαλαρωσε βάλε ενα ποτάκι , βάλε και δευτερο και υπομονή θα περάσει που θα παει
Το έχω γράψει ,αυταρχικό θέλω και μόνο,ακριβώς τα ίδια έχεις απαντήσει και σε άλλο λογαριασμό.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Μήπως να κατατεθεί και ψήφισμα ; Πορεία στα Προπύλαια ; Βρε παλικάρι τι γράφεις ; Εχει ανάγκη η Θεανώ και η κάθε σοβαρή επαγγελματίας να κάτσει να μπει να συζητήσει σε ένα φορουμ ; Γιατι ; Δεν ιδρώνει το αυτί της με ότι γράφεται εδώ και εάν τη γνωρίζεις θα επρεπε να το ξέρεις αυτό.
Κάποτε της ειχα αναφέρει αυτά που γράφονται και ξερεις τι γύρισε και μου ειπε γελώντας ; <<Αν γράφουν σωστά το όνομα μου ας γράφουν ότι θέλουν>> Εκεί τελειώνει η κουβέντα.
Takis sub kai Aris 4 over το ίδιο άτομο, και μάθε μαθηματικά πάνω από 10 έχουν γράψει ότι δεν είναι σωστή σε τίποτα και ,οχι 4 με 5 που γράφεις.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Εντάξει Γλυκός...

Θεανώ δεν το σώνεις με τίποτα,έκανες λογαριασμό μόνο για να μου απαντήσεις ,απάντησε και στα άλλους δέκα λογαριασμούς έτσι για να γελάσουμε.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
έχει ξαναγραφτεί ότι διαβάζει ότι γράφεται εδώκαι γελάει αλλά μετά το άλλαξε ότι της τα στέλνουν άλλοι

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Ψυχραιμία βρε παιδιά
Έλεος δηλαδή
Όλοι να περάσουμε καλά
Ολες
Οι αφέντρες καλές ειναι
Δεν υπάρχει λόγος να μαλώσουμε
Καλώ εδώ τηνgoddess Theano να βγει και να μας μιλήσει
τωρα να μιλήσει
βάζει τον takis sub από την Αγγλία και καλά και κάθε ώρα εδώ να απαντάει αλλά ζει στην Αγγλία χαχα εδώ γελάμε και τον ντεμέκ θεσσαλονικιό τον Aris 4 over ,το ίδιο άτομο και γράφουν.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Καθίστε. Βρε όλοι σας βρείτε μια αφεντρα να μιλάτε και ολα θα πάν

Εντάξει Γλυκός...

Θεανώ έκανες πριν 2 ημέρες λογαριασμό και έκατσες και διάβασες ακόμα και όλα τα μηνύματα μου.
Τον λογαριασμό που έχω τον έχω συνδέσει με λογαριασμό στο facebook ,μπορεί να να τον δουν όλοι ,ο δικός σου θεανώ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom