Νέα

Γνωρίζετε μπουρδελάκι που να δουλεύει μαύρη με βυζάρες και να τιμάει το 20άρικο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές ο τίτλος νομίζω τα λέει όλα... Πείτε αν γνωρίζετε κάποια μαύρη που να δουλεύει σε μπουρδελάκι και να τιμάει το 20άρικο γιατί έχει καιρό να υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι που να αξίζει... Με βυζάρες κατά προτίμηση :)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Συναγωνιστές ο τίτλος νομίζω τα λέει όλα... Πείτε αν γνωρίζετε κάποια μαύρη που να δουλεύει σε μπουρδελάκι και να τιμάει το 20άρικο γιατί έχει καιρό να υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι που να αξίζει... Με βυζάρες κατά προτίμηση :)
υπηρχε μια στο Βέργας 6Β αλλα εχει φυγει τωρα...  :'( :'( η κοπελα ηταν... τι να λεμε τωρα.ολες οι υπολοιπες μαυρες που εχω παει δεν υπηρχε καποια που να πω οτι αξιζε πραγματικα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506

...Εδώ δεν μπορούμε να βρούμε άσπρη, ρε...Μαύρες θα ψάχνουμε?

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Παιδιά κανείς δεν έχει τελικά να μου προτείνει κάποια μαύρη σε μπουρδελάκι που να αξίζει τα λεφτά της; Η Σωκράτους είναι πολύ χαροπάλη για να επιχειρήσω να γαμήσω ΞΑΝΑ εκεί, μια φορά το έκανα για την εμπειρία και δεν τολμάω να το ξανακάνω...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
Ειχα βρει μια την οποια τιμησα 2-3 φορες και μετα χαθηκε την περιοδο 2003-4 σε παραδρομο της φυλης σε υπογειο

Αλλα τωρα οπως εχουμε γινει ποιος τολμαει να ψαχνει σε περιεργα μερη ?

καλη τυχη σε αυτο που ζητας

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.752
Πόντοι
7.885
Το Φ65Β έφερνε κατα καιρούς μαυράκια :grin: :grin: :sunglasses:.Εκεί ξεπαρθενιάστηκα κι εγώ το 2004,με μαύρη όπως την περιγράφεις στον τίτλο :2funny: :2funny:.Δεν ξέρω αν συνεχίζεται ακόμη αυτή η παράδοση μιας κι έχω πολύ καιρό να περάσω :idiot: :think:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

προτείνω να δώσεις κατι παραπάνω και να πας στην Πατρίτσια απο Πειραιώς 193 και Κων/ος 132. Είναι εγγυημένα καλή με σκούρο δέρμα αλλα δεν εχει τελείως νεγρικα χαρακτηριστικά. Πάντως τιμάει το 50άρικο και είναι καθαρότατη.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
E.. οχι τοσο- Η  Πατρίτσια ειναι και μιγάς και λατίνα- not  negro
εξ άλλου ο φιλος  λεει για  ρδελο -- και  20αρικο
Womanaholic -- χμμμ
Ισως μενανδρου 45- λεει οτι έχει παντα μαύρες-
ή να τσεκαρεις  την μαυρη στο Ιωνιας 12 -αλλα .... να μην δώσεις σημασια στην γριοτραβελοτσατσα :rolleyes:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Στην Αδάνων 2(καθετη της Λιοσίων), πετυχαίνω μία μαυρούλα με μεγάλο στήθος, στην απογευματινή βάρδια. Φοράει και σιδεράκια...

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Στην Αδάνων 2(καθετη της Λιοσίων), πετυχαίνω μία μαυρούλα με μεγάλο στήθος, στην απογευματινή βάρδια. Φοράει και σιδεράκια...
την σιλβανα λες μαλλον.την ειχα παρει στο κωστ.130 πριν πολυ καιρο.ηταν πολυ βρωμιαρα τοτε...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
την σιλβανα λες μαλλον.την ειχα παρει στο κωστ.130 πριν πολυ καιρο.ηταν πολυ βρωμιαρα τοτε...

Δεν ξέρω όνομα, ούτε την έχω δοκιμάσει. Απλός μου έκανε εντύπωση ο σωματοτυπός της, με τα μεγάλα της βυζιά και τον αφράτο κόλο της...

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
εγω την εχω τιμησει στο μαγνησιας 11.οντως βρωμιαρα

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Την εχω δει τυπε,βραζιλιανα μου ειπε οτι ειναι,με σιδερακια οντως και κωλαρα,αλλα δεν περασα,δεν ξερω τι λεει στο κρεβατι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Την εχω δει τυπε,βραζιλιανα μου ειπε οτι ειναι,με σιδερακια οντως και κωλαρα,αλλα δεν περασα,δεν ξερω τι λεει στο κρεβατι.
συλβανα η βραζιλιανα
οχι κατι ιδιαιτερο στο γαμησι
αλλα δεν κλαιες και τα λεφτα σου
ειναι για την παρεις κανα δυο φορες
οχι για παραπανω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
συλβανα η βραζιλιανα τυπε
οχι για παραπανω

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
συλβανα η βραζιλιανα τυπε
οχι για παραπανω
Mου εκανε εντυπωση οτι μαζι με τα σιδερακια φορουσε και κατι λαστιχακια στο στομα και απορησα πως θα κανει πιπες γιατι το στομα της δεν ανοιγε πολυ..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Mου εκανε εντυπωση οτι μαζι με τα σιδερακια φορουσε και κατι λαστιχακια στο στομα και απορησα πως θα κανει πιπες γιατι το στομα της δεν ανοιγε πολυ..
τυπε δεν ξερω για λαστιχακια
εγω οταν την ειχα δει ειχε μονο σιδερακια
happy__curly_hair__braces_girl_by_ilovebluemorethanyou-d338mt4.jpg

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι