Νέα

Γνωρίζετε μπουρδελάκι που να δουλεύει μαύρη με βυζάρες και να τιμάει το 20άρικο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
προτείνω να δώσεις κατι παραπάνω και να πας στην Πατρίτσια απο Πειραιώς 193 και Κων/ος 132. Είναι εγγυημένα καλή με σκούρο δέρμα αλλα δεν εχει τελείως νεγρικα χαρακτηριστικά. Πάντως τιμάει το 50άρικο και είναι καθαρότατη.

Καλή περίπτωση φαίνεται αν και όχι μαύρη, ίσως πάω κάποια στιγμή.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
E.. οχι τοσο- Η  Πατρίτσια ειναι και μιγάς και λατίνα- not  negro
εξ άλλου ο φιλος  λεει για  ρδελο -- και  20αρικο
Womanaholic -- χμμμ
Ισως μενανδρου 45- λεει οτι έχει παντα μαύρες-
ή να τσεκαρεις  την μαυρη στο Ιωνιας 12 -αλλα .... να μην δώσεις σημασια στην γριοτραβελοτσατσα :rolleyes:

Ε όχι να πάω και στο χειρότερο τριτοκοσμικό μπουρδέλο της Μενάνδρου, είπαμε, πόσο μάλλον τώρα που σφίγγουν οι ζέστες και δεν έχει καν κλιματισμό... Να φανταστείς χρόνια θέλω να γαμήσω σ' αυτό το μπουρδελάκι έτσι για το γαμώτο και το παράσημο του μπουρδελιάρη επειδή είναι πλέον το μόνο καθαρά ομονοιακό αλλά δε μου κάνει καρδιά... Το Ιωνίας 12 που λες ποιο είναι; Ούτε η διεύθυνση μου λέει τίποτα, ούτε το site τη βγάζει...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Παίδες αυτή η Σιλβάνα είναι νταρντάνα ή χοντρή; Σημαντική λεπτομέρεια...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Mου εκανε εντυπωση οτι μαζι με τα σιδερακια φορουσε και κατι λαστιχακια στο στομα και απορησα πως θα κανει πιπες γιατι το στομα της δεν ανοιγε πολυ..

:2funny: :2funny: :2funny: Ρε τύπε τί μου θύμισες τώρα... Τέτοια λαστιχάκια φορούσα εγώ 12 χρονών που έκανα ορθοδοντική θεραπεία :)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
τυπε δεν ξερω για λαστιχακια
εγω οταν την ειχα δει ειχε μονο σιδερακια
happy__curly_hair__braces_girl_by_ilovebluemorethanyou-d338mt4.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να σου παρει καμια ετσι πιπα .... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα λες..... θα τον βρω ολοκληρο τον κιτσο η θα εχει ψιλοχαθει στην μεταφραση ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Παίδες αυτή η Σιλβάνα είναι νταρντάνα ή χοντρή; Σημαντική λεπτομέρεια...
ουτε χοντρη ουτε νταρντανα,εχει καμπυλες. ξερεις πως ειναι κατι μαυρες με big tits and big bootys  ;)

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
ουτε χοντρη ουτε νταρντανα,εχει καμπυλες. ξερεις πως ειναι κατι μαυρες με big tits and big bootys  ;)

Όχι ρε πούστη μου γιατί να είναι βρωμιάρα :headbang: :headbang: :headbang: Πάντως κι η Λάουρα που είχα πάρει πέρσι το καλοκαίρι εκεί έτσι ήταν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom