Νέα

Γνωριμίες μελών του Bourdela,κατα τη διάρκεια τσάρκας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pistolero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Λογικα θα υπαρχει αναλογο θεμα,απλως το εχω σαν απορια,γιατι σε καποιες τσαρκες τη ωρα της αναμονης,τυχαινει να πιασω κουβεντα με συναγωνιστες και οταν αναφερω το σαιτ,παντα απορουν αν υπαρχει τετοιο πραγμα!Μου φαινεται περιεργο!

Επισκέπτης
Ντρέπονται να λένε ότι είναι μέλη του σάιτ..... :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πηγα να βρεθω εγω με τον βαρο αλλα εγεινε μαλακια  :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
pistolero

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
To σκεφτηκα και αυτο,αλλα γιατι να ντραπει καποιος?Εχω πετυχει ατομα που κανουν απιστευτο χαβαλε σε τσατσους η παινιδι με τις τανες και το μυαλο μου παει σε γνωστους -αγνωστους του σαιτ!

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
The first rule of Fightclub is, you do not talk about Fightclub  :2funny:

OP
OP
pistolero

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ΟΜΕΡΤΑ!! :sunglasses:

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Λογικα θα υπαρχει αναλογο θεμα,απλως το εχω σαν απορια,γιατι σε καποιες τσαρκες τη ωρα της αναμονης,τυχαινει να πιασω κουβεντα με συναγωνιστες και οταν αναφερω το σαιτ,παντα απορουν αν υπαρχει τετοιο πραγμα!Μου φαινεται περιεργο!

:cheesy: :cheesy: :cheesy: Συγνώμη που γελάω αλλά φαντάζομαι την σκηνή! Πάντως μου κάνει εντύπωση που σου φαίνεται περίεργο. Εμένα μου φαίνεται η πιο λογική αντίδραση.
 Θέλω όμως να σε ρωτήσω κάτι: για ποιόν λόγο θέλεις ν' ανοίξεις εκεί, κουβέντα για το site?

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
The first rule of Fightclub is, you do not talk about Fightclub  :2funny:

Second rule about fight club is: you do not talk about Fight Club!!!  (αν και προσωπικά πάντα μου άρεσε ο τελευταίος κανόνας: if this is your first night in Fight Club, YOU HAVE TO FIGHT!!! yeaaaaaaaaaaaaah)

OP
OP
pistolero

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Θα σου πω παραδειγμα..Τυχαινει να μπαινω τυχαια με ενα τυπο σε 2-3 ντελα,να πιανουμε κουβεντα για τα κοριτσια να μου λεει γλαφυρες περιγραφες για τα κοριτσια που εχει παρει και ποια να αποφυγγω και εκει πανω ρωταω για το σαιτ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ασχετο αλλα το χω σα φοβο, επειδη γενικα με φωναζουν βελβυ επειδη το χρησιμοποιω χρονια, μη μου σκασει ερωτηση απο διπλανο τραπεζι 'εισαι η βελβυ απο το μπου?' :S

OP
OP
pistolero

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ΡΕ πο..στη μου λεω,το μονο μελος του σαιτ ειμαι? :cheesy:

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Θα σου πω παραδειγμα..Τυχαινει να μπαινω τυχαια με ενα τυπο σε 2-3 ντελα,να πιανουμε κουβεντα για τα κοριτσια να μου λεει γλαφυρες περιγραφες για τα κοριτσια που εχει παρει και ποια να αποφυγγω και εκει πανω ρωταω για το σαιτ.

Και να υποθέσω πως τον ρωτάς αν το ξέρει, οκ; Κι αν αυτός σου απαντήσει ναι, ποια θα είναι η επόμενη ερώτηση; (προσπαθώ να φανταστώ τον διάλογο γιατί δεν μου 'χει τύχει ποτέ. Μόνο οι κυρίες τις υποδοχής μ' έχουν ρωτήσει αρκετές φορές αλλά αυτές τις καταλαβαίνω γιατί το κάνουν)

Επισκέπτης
ασχετο αλλα το χω σα φοβο, επειδη γενικα με φωναζουν βελβυ επειδη το χρησιμοποιω χρονια, μη μου σκασει ερωτηση απο διπλανο τραπεζι 'εισαι η βελβυ απο το μπου?' :S

Ε γι'αυτό προσέχουμε τι βάζουμε...δε βάζουμε παρατσούκλια στο ίντερνετ,που χρησιμοποιούμε έξω :grin:

OP
OP
pistolero

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
το απογευμα ,σε σπιτακι της φυλης ,πετυχα ρεμαλι που την ωρα της αναμονης ρευοταν και μου ηρθε τζατζικιλα!! :2funny:

Επισκέπτης

Πάντως αν τύχει να δεις κάποιον τύπο,να ζητάει από την τσατσά όχι σεξ,αλλά να τον κουβαλήσει η γκόμενα ή να παλέψει με δαύτην....θα είμαι εγώ :grin: :grin: :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom