You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνώμες για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 668
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
θυμαμαι οταν το ειχε κοψει ο μπαμπας μετα απο 30χρονια που εκανε 3 πακετα την ημερα (απλα μια μερα ειπε δεν καπνιζω αλλο) ητανε μεεεεεεσα στα νευρα. και εγω στην εφηβεια και ηθελα να γυρναω αργα γινοσανε τσι πουτανας!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
και το άρχισες εσύ??θυμαμαι οταν το ειχε κοψει ο μπαμπας μετα απο 30χρονια που εκανε 3 πακετα την ημερα (απλα μια μερα ειπε δεν καπνιζω αλλο) ητανε μεεεεεεσα στα νευρα. και εγω στην εφηβεια και ηθελα να γυρναω αργα γινοσανε τσι πουτανας!
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Nα αρχίσω να κάπνιζω μετά να το κόψω μπας κ πάχυνω δηλαδή;Κι ένας γνωστός μου το έκοψε προς το παρόν με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου, κοντεύει νομίζω κάνα δίμηνο, μένει να δούμε πόσο θα το κρατήσει. Βέβαια τώρα το 'χει ρίξει στο φαί
εγω το αρχισα λιγο πιο μετα. :-και το άρχισες εσύ??
Επισκέπτης
Όλες οι Ελληνίδες καπνίζουνεεγω το αρχισα λιγο πιο μετα. :-
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
εμενα παλι το ηλε/κο τσιγαρο μου θυμιζει αυτο...
ψευτικο μουνι.
ψευτικο μουνι.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
προτιμώ να κάνουν....πίπες αντί για τσίγαρα... ;)Όλες οι Ελληνίδες καπνίζουνε
Επισκέπτης
δες το πμ σουΕτσι λοιπον... Εσυ γραφεις τα ευαναγνωστα και οι αλλοι αχταρμαδες?
Ετσι εξηγειται λοιπον.... Δεν εισαι control freak δηλαδη.....
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
προμότορας του σεξόπολις (απ'το σεξ + πόλη βγήκε το ηλίθιο όνομα;) κι εσύ, όπως οι τρύπες του σάιτ ;
ναι φιλε απο εκει ψωνιζουμε μονο.
ειναι το καλυετρο.εχει και εκπτωτικα κουπονια.
τωρα τι γενικευση ηταν αυτη.Όλες οι Ελληνίδες καπνίζουνε
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ωραία, τώρα με την κρίση θα πάρω κανένα δονητάκο να την βγάζουμε παρέα μέσα απ'το πάπλωμα.
γουτσου χ 2
Επισκέπτης
Απλή διαπίστωση είναι δυστυχώςτωρα τι γενικευση ηταν αυτη.
Τις προάλλες είχαμε βγει 7 άτομα. Τρεις άντρες και τέσσερις γυναίκες. Δεν κάπνιζε κανένας μας, κάπνιζαν όλες τους. Και επειδή συζητήθηκε το θέμα μεταξύ σοβαρού και αστείου, παρατηρήσαμε και τους υπόλοιπους στο μαγαζί και ενώ κάπνιζαν λιγότεροι από τους μισούς άνδρες, δεν είδαμε ούτε μία γυναίκα χωρίς τσιγάρο στο χέρι
condo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 114
- Πόντοι
- 2.945
ειναι η χειραφέτηση και η ανεξαρτησία που έχουν καταφέρει.
πάντως ή το κόβεις μαχαίρι ή δε το κόβεις. τα υπόλοιπα είναι μαλακίες που σου πουλάνε επείδη ελπίζεις οτι είναι πιο υγιεινά ή οτι θα καταφέρεις να το κόψεις
πάντως ή το κόβεις μαχαίρι ή δε το κόβεις. τα υπόλοιπα είναι μαλακίες που σου πουλάνε επείδη ελπίζεις οτι είναι πιο υγιεινά ή οτι θα καταφέρεις να το κόψεις
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Φίλε,ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Για πρώτη φορά στη ζωή μου,έχω την επιθυμία να το κόψω και θέλω πολύ να τα καταφέρω.
Άνθρωποι που το έκοψαν και μας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους,μου δείχνουν το δρόμο.
Και η βελτίωση στις σεξουαλικές επιδόσεις,είναι ένα κίνητρο ακόμα.(με τα περισσευούμενα λεφτά ίσως πάρω και κανά ct )
Μακάρι να τα καταφέρω και με καμάρι να το ανακοινώσω,εδώ και παντού.
Φυσικά και θα τα καταφέρεις, θα χαρούμε πάρα πολύ να μας το ανακοινώσεις, και να δούμε και κριτική από ct. ;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ζει αυτοεξοριστος στην κολομβια τυπεΕλα ντε ? Που ειναι ο κινεζοκυπριος να βαλει τους αντικαπνιστες στη θεση τους?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Που να σε φιλησει κιολας μετα ..... θα σιχαθεις φιλε......Απλή διαπίστωση είναι δυστυχώς
Τις προάλλες είχαμε βγει 7 άτομα. Τρεις άντρες και τέσσερις γυναίκες. Δεν κάπνιζε κανένας μας, κάπνιζαν όλες τους. Και επειδή συζητήθηκε το θέμα μεταξύ σοβαρού και αστείου, παρατηρήσαμε και τους υπόλοιπους στο μαγαζί και ενώ κάπνιζαν λιγότεροι από τους μισούς άνδρες, δεν είδαμε ούτε μία γυναίκα χωρίς τσιγάρο στο χέρι
Αηδια σκετη .... Μια πικριλα που σε ξενερωνει ειναι και που να εχει πιει κιολας :S
Επισκέπτης
Εκείνη την ώρα δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα επειδή την έχεις συνηθίσει.Που να σε φιλησει κιολας μετα ..... θα σιχαθεις φιλε......
Αηδια σκετη .... Μια πικριλα που σε ξενερωνει ειναι και που να εχει πιει κιολας :S
Ο εμετός επέρχεται άμεσα το πρωί που ξυπνάει και ανασαίνει στη μούρη σου
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
η μυρωδια του τσιγαρου γενικα πανω σου ειναι αηδιαστικη. δεν χρειαζεται να φιλησεις καποιον για να γινει αηδιαστικη.
μου μπηκαν ιδεες να το κοψω τωρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 41