silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Εχω διαβασει τοσα πολλα για τις βλαβερες συνεπειες του καπνισματος που αποφασισα να το κοψω.
Το διαβασμα.
Το διαβασμα.
και γιατι να θελει καποιος να κοψει το καπνισμα τυπε?
καλα οι αντικαπνιστες ειναι πιο μαλακες και απο τους οικολογους!!!!!Ελα ντε ? Που ειναι ο κινεζοκυπριος να βαλει τους αντικαπνιστες στη θεση τους?
αυτο και μονο τα λεει ολα.παιδια εγω πιστευω οτι το τσιγαρο κοβεται μονο μαχαιρι...
eγω θα πω οι πρωην καπνιστες ειναι πιο μαλακες και απο τους ποτε καπνιστεςκαλα οι αντικαπνιστες ειναι πιο μαλακες και απο τους οικολογους!!!!!
Γενικα το ηλεκτρονικο τσιγαρο και τα παρεμφερεις τσιχλες κτλ, ειναι μονο ευκολες, και απλες λυσεις που προϋποθετουν πως εσυ ο ιδιος πρεπει να το εχεις παρει αποφαση.Δοκίμασα πριν καμια βδομάδα ενα νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο και μου άρεσε. Πήγα και το αγόρασα και ειναι δυο μέρες τώρα φουμάρο μόνο αυτό (εχω κάνει μόνο 3 τσιγάρα κανονικά)
Δεν το έχω πολυψαξει για τις ουσίες που περιέχει, αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω την γνώμη σας.
Εγώ που είμαι οικολόγος και αντικαπνιστής πρέπει να είμαι υπερμέγιστος τριμάλακας ε;καλα οι αντικαπνιστες ειναι πιο μαλακες και απο τους οικολογους!!!!!
εσυ εχεις ξεφυγει τυπεΕγώ που είμαι οικολόγος και αντικαπνιστής πρέπει να είμαι υπερμέγιστος τριμάλακας ε;
παιδια εγω πιστευω οτι το τσιγαρο κοβεται μονο μαχαιρι...
εγω εχω 1 μηνα που το εχω κοψει και απο τωρα εχω δει 2-3 πραγματα που τα θεωρω σημαντικα:
1) ξυπνω το πρωι και δεν εχω στο στομα μου αυτη την απαισια γευση..
2) μερα με την μερα αναπναιω καλυτερα
3) οταν εχω στην τσεπη μου π.χ. 50 ευρω, εχω 50 ευρω οχι 50 μείον τα τσιγαρα..
και αυτο το τελευταιο ειναι τρομερο συναισθημα και ισως αυτο με κραταει 1 μηνα τωρα, εχω ολα τα λεφτα μου για εμενα οχι οσα περισεψουν απο τα τσιγαρα
4) οτι πλεον παω σε μαγαζια ή σε σπιτια χωρις να ασχολουμε με το αν καπνιζουν μεσα κτλ.. με αποτελεσμα να ειμαι πιο ελευθερος σε σχεση με παλια που μου ελεγαν παμε στο "ταδε" μαγαζι και υπεφερα επειδη δεν μπορουσε να αναψω μεσα...
5) γλυτωσα αυτη την αηδια που εβγαινα εξω απο οπου ημουν για να καπνισω!!!!
ο μονος λογος που τα γραφω ειναι γιατι πιστευω οτι πολλοι εχουν τα ιδια προβληματα με εμενα και ισως καποιος κοψει το βρωμο-τσιγαρο με κινητρα αυτα που εγραψα...
οσο για το ηλεκτρονικο τσιγαρο:
1) ειναι ασχημο σαν θεαμα
2) δεν ξερουμε αν ειναι επιβλαβες, μπορει να ειναι πιο καρκινογονο και απο το τσιγαρο γιατι ειναι χημεικο!!!
3) δεν το κοβει κανεις με το ηλεκτρονικο, οι περισσοτεροι που ξερω με το ηλεκτρονικο μετα απο 2-3 βδομαδες το ξαναρχισαν!!!
Φίλε,ευχαριστώ για την απάντησή σου.Η ζωή χωρίς το κωλοτσίγαρο δεν έχει καμιά σχέση με τη ζωή με αυτό. Χωρίς αυτό………
Αποκτάς γεύση.
Αποκτάς όσφρηση, που νομίζεις ότι ποτέ δεν είχες.
Αποκτάς αντοχές στο sex.
Αποκτάς χρήματα μιας που πλέον δεν τα κάνεις καπνό.
Αποκτάς αυτοσεβασμό.
Αλλά πάνω από όλα δεν θεωρείς τον εαυτό σου γελοίο και ποταπό και εξαρτημένο από ένα τόσο άχρηστο και τιποτένιο αντικείμενο.
Ειδικά εσύ όταν το κόψεις θα μας δώσεις τη χαρά να διαβάζουμε και καμιά κριτική σου παραπάνω μιας που είσαι άριστος κριτικογράφος και τα λεφτά που θα περισσέψουν από τα τσιγάρα εκτιμώ ότι θα τα κάνεις πουτανίτσες.... ;)
Θ' αρχίσω το κάπνισμα τύπε και θα ξεκινήσω να βασανίζω ζωάκια όπως ο jockerx βασανίζει ιερόδουλες, ώστε να αποκτήσω κι εγώ θέση στην κοινωνίαεσυ εχεις ξεφυγει τυπε
Θ' αρχίσω το κάπνισμα τύπε και θα ξεκινήσω να βασανίζω ζωάκια όπως ο jockerx βασανίζει ιερόδουλες, ώστε να αποκτήσω κι εγώ θέση στην κοινωνία
Ναι αλλά μάλλον ούτε οι ίδιες οι ιερόδουλες δεν το ξέρουνε
ο τζοκερ βασανιζει ιεροδουλες? υπαρχει τετοια μορφη στο σαιτ και δεν την ξερω?
eγω θα πω οι πρωην καπνιστες ειναι πιο μαλακες και απο τους ποτε καπνιστες
eγω θα πω οι πρωην καπνιστες ειναι πιο μαλακες και απο τους ποτε καπνιστες
μακαρι να σε βοηθησει το τσιγαρο αλλα εγω το βρισκω μαλακια οπως και τα χαπια και τις τσιχλες κτλ αμα το παρεις αποφαση το κοβεις εστω και αν ειναι δυσκολο αν οχι τοτε ψαχνεις τετοια κολπακια και κανεις τους εμπορους πλουσιους..Ολα στη ζωη σου ειναι 1, 2, 3 ?. Χμμμμ συγκροτημενη σκεψη.... Να το κοιταξεις.... Οταν γαμας ετσι το κανεις? 1) γδυνομαι 2) καυλωνω 3) γαμαω 4) σκουπιζομαι....
Οσο για το ηλεκτρονικο τσιγαρο επειδη το χρησιμοποιω καμμια δεκαρια μερες και δεν εχω καπνισει ουτε ενα κανονικο, απλα μενει να αποδειχθει.... Μακαρι να μας βοηθησει να κοψουμε την βλαβερη συνηθεια...
μακαρι να σε βοηθησει το τσιγαρο αλλα εγω το βρισκω μαλακια οπως και τα χαπια και τις τσιχλες κτλ αμα το παρεις αποφαση το κοβεις εστω και αν ειναι δυσκολο αν οχι τοτε ψαχνεις τετοια κολπακια και κανεις τους εμπορους πλουσιους..
τωρα για το 1,2,3,4
εσυ τι προτιμας να γραφω εναν αχταρμα ή με αυτο τον τροπο να κανω ενα κειμενο πανευκολο στην αναγνωση??
τωρα πως συνεδεσες τον τροπο που γραφω για να κανω το κειμενο μου ευαναγνωστο με το γαμησι μαλλον ειναι κατι που πρεπει να το σκεφτεις μονο σου..
και γιατι να θελει καποιος να κοψει το καπνισμα τυπε?