Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τι μας κάνει τόσο διαφορετικούς από την Βουλγαρία φίλε για να μην είμαστε συγκρίσιμοι?
Η αγροτική και η βιομηχανική μας παραγωγή? Ο πληθυσμός? Η γεωγραφική θέση? Η ιστορία των δυο λαών?

Πού θες να καταλήξεις τύπε; Οτι καλά μας κάνουν και μας κάνουν τα μισθά σαν της βουλγαρίας; Αν ναι, πες μου και το κόστος ζωής που έχει η βουλγαρία σε σχέση με το γιουνανιστάν (συν φόρους κλπ)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Μας έχεις ζαλίσει με τη βουλγαρια ρε μαλακισμένο. Και στην Κινσάσα κουτσά στραβά τη βγάζουν, οπότε να γίνουμε αφρική  :uglystupid:
στην κινσασα εχουν αυτην την στιγμη λαϊκη δημοκρατια για αυτο ειναι πολυ χειροτερα.
ευτυχως για τους βουλγαρους απαλλαχτηκαν απο τις κομμουνιστικες προσπαθειες εδω και 20 χρονια και αρχιζουν κανουν κοιλιες και αυτοι οπως και οι αλβανοι και ολοι οι ανατολικοευρωπαιοι που για ενα παραξενο λογο πηραν να παχαινουν οταν σταματησαν να επιδιωκουν τον κομμουνισμο μεσα απο τα πειραματα τους

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
θα προτιμουσα και σε γκρικλις γιατι γραφω γρηγορα αλλα εχουμε τοσο φιλελευθερο σαητ που το απαγορευει. για τους τονους απο τους πρωτους που θα ψηφιζα να καταργηθουν , δημιουργηθηκαν για τους ξενους στα ελληνιστικα χρονια σε μας καμια χρησιμοτητα δεν εχουν.
και φυσικα οταν ξευτιλιζονται τα επιχειρηματα και ειναι σαφες οτι εχεις αδικο να λες καλυτερα να δοκιμαζαμε τον κομμουνισμο του ΕΑΜ η μπαλα στην κερκιδα και μιλαμε για συντακτικο και ορθογραφια
Έχουμε το μεγαλύτερο μεταναστευτικό κύμα που έχει δεί η Ελλάδα
και σένα σε ενδιάφερει όχι γιατι φεύγουν,αλλα το που πάνε .

Για τον ΕΑΜ , ναι είπα οτι έπρεπε ΤΟΤΕ να αναλάβει την διακυβέρνηση.

Τώρα όμως είμαστε στο 2014 και ΕΑΜ ΕΛΑΣ δεν υπάρχει
και μακάρι να μην υπάρξει.

Αντε συνέχισε το παραλήρημα σου,
η ημιμάθεια σου δεν έχει όριο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εσυ φίλε μου πως τα βγάζεις πέρα ?
Σου φτανει ο μισθός για νοίκι,ΔΕΗ,χαράτσια,εφορίες ?

Για τους οικοδόμους,άστο...

ναι ρε φιλε μου φτανουν και για εξοδους και κοριτσακια  :grin:.αν σου πω οτι εβαλα και πετρελαιο θα σου φανει περιεργο ?:think: :think: :think: εγω δν ειμαι αντικομμουνιστης ουτε νεοφιλελευθερος απλα παραθετω τα πραγματα οπως ειναι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

σιγά μην έχουμε και συνωστισμό στις εξόδους της χώρας...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

θα ηθελες δηλαδη να γυριζες πισω το χρονο και να εκανες το ΛΑΘΟΣ τοτε , μαλιστα ωραιος γιου αρ μπιουτιφουλ. θα επαιρνες και μας στον λαιμο σου και θα ημασταν σαν την βουλγαρια τωρα, και οχι με τριπλασιους μισθους , συνταξεις, βιοτικο επιπεδο, θενκ γιου βερυ ματσ

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Πού θες να καταλήξεις τύπε; Οτι καλά μας κάνουν και μας κάνουν τα μισθά σαν της βουλγαρίας; Αν ναι, πες μου και το κόστος ζωής που έχει η βουλγαρία σε σχέση με το γιουνανιστάν (συν φόρους κλπ)

Δεν θέλω να καταλήξω πουθενά ρε φίλε , εσύ είπες ότι δεν είμαστε συγκρίσιμοι με την Βουλγαρία και σε ρωτάω γιατι?
Είμαστε γονιδιακά ανώτεροι?
Φυσικά και το κόστος ζωής δεν είναι το ίδιο αλλα νομίζεις ότι ισοφαρίζει την διαφορά στα εισοδήματα?
Δεν την ισοφαρίζει  με τίποτα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ε οχι και το μεγαλυτερο το 50καιτο 60 φευγαν οι μισοι  :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν θέλω να καταλήξω πουθενά ρε φίλε , εσύ είπες ότι δεν είμαστε συγκρίσιμοι με την Βουλγαρία και σε ρωτάω γιατι?
Είμαστε γονιδιακά ανώτεροι?
Φυσικά και το κόστος ζωής δεν είναι το ίδιο αλλα νομίζεις ότι ισοφαρίζει την διαφορά στα εισοδήματα?
Δεν την ισοφαρίζει  με τίποτα.

Κανέναν δε θεωρώ γονιδιακά ανώτερο ή κατώτερο, δεν είμαι ρατσιστής, προφανώς αναφερόμουν στην ποιότητα ζωής. Εκτός αν θεωρείς ότι η βουλγαρία έχει ανώτερη ποιότητα ζωής απ' την ελλάδα (τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, για το μέλλον χλωμό! )

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Όχι ακριβώς, κουμμουνισμός είναι μια θεωρία που δεν εφαρμόστηκε ποτέ και πουθενά γιατί πρακτικά είναι ανεφάρμοστη. Αυτό που εφαρμόστηκε ήταν ο υπαρκτός σοσιαλισμός του Μπρέσνιεφ εξ ου και η ρήξη Κομεκον - Κίνας και τα σχετικά.

ναι, όσο ο Βασιλόπουλος δεν έχει αυτήν την εικόνα πετυχημένο είναι

25077809-eeb7-4ed6-b8f8-6caa4667bf9b-620x417.jpeg

http://[URL unfurl="true"]www.kcmeesha.com/wp-content/uploads/HLIC/14096609e64f2cea690d49e819f29712.jpg[/img[/URL]]

τουλάχιστον πιο πετυχημένο απο την εναλλακτική σου
[/quote][URL=http://[URL unfurl="true"]www.imagebam.com/image/89b369341819332][IMG]http://thumbnails112.imagebam.com/34182/89b369341819332.jpg[/URL[/URL]]

www.imagebam.com/image/02a001341819334] [/URL]

Το πετυχημένο μοντέλο σου ....

Να τρώνε απο τα σκουπίδια και
να καίνε τα τραπέζια του σπιτιού τους για να μην κρυώνουν.

Φυσικά εσενα δεν σε αφορούν ,
απλά κοιτάς απο την αλλή.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ελα ρε λιονταρακι κοστος ζωης ειναι πιο φθηνο απο ελλαδα αλλα μιση τιμη δν το λες με τιποτα πχ φαγητα τυρι ενα 30-40%κατω  ψωμι 0.50 λεπτα τ ευρω μισο κιλο σαλαμια πανω κατω ιδια αντε ενα 20-25%πιο κατω.κοινοχρηστα δν υπαρχουν ξυλα για να ζεσταθεις πανε 30-40ευρω ο τονος και το ρευμα καθε μηνα ειναι περιπου 15-20ευρω αν δν καις αν καις ειναι35-40.χαρατσια υπαρχουν αλλα πολυ μικροτερα πχ για ενα διαμερισμα 90τετραγωνικων 80-100ευρω το χρονο.φοροι σε επιχειρησεις 10%

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
www.imagebam.com/image/89b369341819332] [/URL]

τουλάχιστον εδώ υπάρχουν και σκουπίδια που τρώγονται ... στην πάλαι ποτέ σοβιετία δεν υπήρχαν ούτε και αυτά...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
www.imagebam.com/image/89b369341819332] [/URL]

ε αυτοι δν ειναι ουτε ενα 15% τ πληθυσμου ρε φιλε  :-

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Κανέναν δε θεωρώ γονιδιακά ανώτερο ή κατώτερο, δεν είμαι ρατσιστής, προφανώς αναφερόμουν στην ποιότητα ζωής. Εκτός αν θεωρείς ότι η βουλγαρία έχει ανώτερη ποιότητα ζωής απ' την ελλάδα (τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, για το μέλλον χλωμό! )
και ο λογος που ειναι πιο κατω η βουλγαρια ειναι οτι πειραματιζονταν 50 χρονια με τον κομμουνισμο, αντι να βγαζουν κερδος και να το μοιραζονται οι εργατες, εγιναν αντιπαραγωγικοι και ελλειψη ανταγωνισμου μεινανε πισω. για καθε 10 τρακτερ στην Ελλαδα ειχαν 1 στην Βουλγαρια το 1990 στην χωρα που στηριζε τον αγροτη ελεω κομμουνισμου  :headbang: :headbang: :headbang:
και εδω που αποτυχαμε ο καθε αγροτης ειχε κανει περιουσια και σκεμπε, ρε τι κακο καπιταλισμο που εχουμε.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Γιατί η ποιότητα ζωής των δυο χωρων δεν ήταν συγκρίσιμη φιλε μου? Τι μας έκανε να είμαστε τόσο πιο ψηλά από αυτούς ώστε να μην θεωρείς εσύ καν ότι παίζουμε στην ίδια κατηγορια, και να θεωρείς την οποια σύγκριση σχεδόν προσβλητική?
Είμαστε σχεδόν ίδιοι σε μέγεθος , σε πληθυσμό , είμαστε γείτονες , έχουμε σχεδόν κοινή ιστορία .... τι διαφορετικό κάναμε τα τελευταία 60 χρονια που δημιουργήθηκε και αυτή η αίσθηση?(πριν οι παππούδες μας μετανάστευαν εκεί)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom