Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
στην ελλαδα τετοιοι που ειναι πιστευω θα εφτιαχναν απο τους χειροτετους κομμουνισμους π υπηρξαν  :S

Τι πάει να πει θα "έφτιαχναν" ρε βλακομουτρο, τι είναι σουφλέ για να το φτιάξουν; Ο κουμμουνισμός είναι κάτι συγκεκριμένο και ή το εφαρμόζεις ή παίζεις του πουλί σου

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
πολυ περισσοτερο απο το κουβανικο και τα υπολοιποα 100 κομμουνιστικα πειραματα. ειδες κανεναν ελληνα να μεταναστευει σε κουβα ή κινα ή βιετναμ γιατι εκει ειναι καλυτερα????
Η ερώτηση μου ήταν σαφέστατη.

Πιστεύεις οτι το παρών οικονομικό σύστημα στην Ελλάδα πέτυχε ?

Αν εσένα σε νοιάζει το που μεταναστεύει ο Έλληνας και όχι το αν και γιατί μεταναστεύει,τότε η σύζητηση δεν έχει νόημα.

Καλά,καθηγητής με τέτοιο συντακτικό και να μην χρησιμοποιεί τόνους ,δεν έχω ξαναδεί.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Τι πάει να πει θα "έφτιαχναν" ρε βλακομουτρο, τι είναι σουφλέ για να το φτιάξουν; Ο κουμμουνισμός είναι κάτι συγκεκριμένο και ή το εφαρμόζεις ή παίζεις του πουλί σου
100 φορες λοιπον εγινε προσπαθεια να εφαρμοστει στον πλανητη και παντου ηταν χειροτερα απο την σημερινη ελλαδα της καπιταλιστικης κρισης και μας λεει ο αλλος καλα θα ηταν να το προσπαθουσε και εδω ο εαμ να ειχαμε τα ιδια σκατα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Το παρών οικονομικό σύστημα στην Ελλάδα πέτυχε ?

ε δν ζουσαμε κ ασχημα τοσα χρονια.εδω ενας οικοδομος μ ελεγε προχθες(π εχει βουλγαρα γυναικα)οτι απο 1200 πηγε η συνταξη του 850 αλλα λεει στραβα κουτσα τη βγαζω...μ ελεγε στη βουλγαρια πως σκατα συντηρουνται δν μπορω να καταλαβω ειναι τρισχειροτερα απο εμας  :S :S
επισης υπηρχαν πολλοι δημοσιοι υπαλληλοι ελευθ.επαγγελματιες ενα 40% βαλε και τους αγροτες π βγαζαν καλα λεφτα οποτε δν μπορεις να πεις οτι πειναμε.
ακομα οι μεταναστες π πηγαν Γερμανια κ μετα ηρθαν εδω βγαλανε πολυ καλα λεφτα τα επενδυσαν στην Ελλαδα κ ακομα κ σημερα ζουνε κ βασιλευουνε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

σκασε ρε κοντε μη σου δωσω μια και σε χωσω στην αμμο  :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

Αν εσένα σε νοιάζει το που μεταναστεύει ο Έλληνας και όχι το αν και γιατί μεταναστεύει,τότε η σύζητηση δεν έχει νόημα.

Καλά,καθηγητής με τέτοιο συντακτικό και να μην χρησιμοποιεί τόνους ,δεν έχω ξαναδεί.
Και μετα συζητάμε γιατί δεν έχουμε παιδεία...
ΝΑΙ,
για εσενα πετυχε καπου καλυτερα ο κομμουνισμος? α ναι πές μας που και ποτε? στην ΕΣΣΔ που ειχαν σαπουνι και κρεας με κουπονι και στελνανε στρατο να φυλαει τους ανατολικογερμανους μην το σκασουν, τους τσεχοσλοβακους μην εξεγερθουν? που ειχαν γινει υπερδυναμη σκοτωνοντας 5.000.000 πολιτες τους απο πεινα το 1932? ή που στελνανε διαστημοπλοια και αυτοκινητο για να πας εκδρομη επρεπε να εισαι απο λοχαγος και πανω (και αυτο ενα λαντα της κακιας ωρας γαμω την προοδο τους)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

στην ελλαδα δν υπηρχε νεοφιλελευθερος καπιταλισμος υπηρχε καπιταλισμος+σοσιαλισμος με δανεικα...τωρα που πηγαν ολα αυτα τα δανεικα εινα αλλη ιστορια..........

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ΝΑΙ,
για εσενα πετυχε καπου καλυτερα ο κομμουνισμος? α ναι πές μας που και ποτε? στην ΕΣΣΔ που ειχαν σαπουνι και κρεας με κουπονι και στελνανε στρατο να φυλαει τους ανατολικογερμανους μην το σκασουν, τους τσεχοσλοβακους μην εξεγερθουν? που ειχαν γινει υπερδυναμη σκοτωνοντας 5.000.000 πολιτες τους απο πεινα το 1932? ή που στελνανε διαστημοπλοια και αυτοκινητο για να πας εκδρομη επρεπε να εισαι απο λοχαγος και πανω (και αυτο ενα λαντα της κακιας ωρας γαμω την προοδο τους)

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: ο λαος πηρε τον πλουτο που παρηγαγε  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μ ελεγε στη βουλγαρια πως σκατα συντηρουνται δν μπορω να καταλαβω ειναι τρισχειροτερα απο εμας  :S :S

Μας έχεις ζαλίσει με τη βουλγαρια ρε μαλακισμένο. Και στην Κινσάσα κουτσά στραβά τη βγάζουν, οπότε να γίνουμε αφρική  :uglystupid:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Να και ο επαναστάτης της πούτσας!
Τι έγινε ρε Φίδια , εμφανίστηκες πάλι?
Ακόμα υφάκι βλέπω λες και είσαι καρδινάλιος ..... θέλεις πούτσα εσύ για να στρώσεις.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36

Όχι ακριβώς, κουμμουνισμός είναι μια θεωρία που δεν εφαρμόστηκε ποτέ και πουθενά γιατί πρακτικά είναι ανεφάρμοστη. Αυτό που εφαρμόστηκε ήταν ο υπαρκτός σοσιαλισμός του Μπρέσνιεφ εξ ου και η ρήξη Κομεκον - Κίνας και τα σχετικά.

Το παρών οικονομικό σύστημα στην Ελλάδα πέτυχε ?

ναι, όσο ο Βασιλόπουλος δεν έχει αυτήν την εικόνα πετυχημένο είναι

25077809-eeb7-4ed6-b8f8-6caa4667bf9b-620x417.jpeg

http://[URL unfurl="true"]www.kcmeesha.com/wp-content/uploads/HLIC/14096609e64f2cea690d49e819f29712.jpg[/img[/URL]]

τουλάχιστον πιο πετυχημένο απο την εναλλακτική σου

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μας έχεις ζαλίσει με τη βουλγαρια ρε μαλακισμένο. Και στην Κινσάσα κουτσά στραβά τη βγάζουν, οπότε να γίνουμε αφρική  :uglystupid:

βαλε κανα πατο στα παπουτσια σου μπας και φτασεις το 1.50  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγώ λέω να βάλω το πουλί μου στον πάτο σου πώς σου φαίνεται;

α εισαι και πουστης δηλαδη!!εγω δν ειμαι ομως ατυχησες..δν πειραζει ομως πανε στον Λιλα π ειναι κακιασμενη πουστρα να ικανοποιησει την αγαμια σου ζουμπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Τι μας κάνει τόσο διαφορετικούς από την Βουλγαρία φίλε για να μην είμαστε συγκρίσιμοι?
Η αγροτική και η βιομηχανική μας παραγωγή? Ο πληθυσμός? Η γεωγραφική θέση? Η ιστορία των δυο λαών?

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ε δν ζουσαμε κ ασχημα τοσα χρονια.εδω ενας οικοδομος μ ελεγε προχθες(π εχει βουλγαρα γυναικα)οτι απο 1200 πηγε η συνταξη του 850 αλλα λεει στραβα κουτσα τη βγαζω...μ ελεγε στη βουλγαρια πως σκατα συντηρουνται δν μπορω να καταλαβω ειναι τρισχειροτερα απο εμας  :S :S
επισης υπηρχαν πολλοι δημοσιοι υπαλληλοι ελευθ.επαγγελματιες ενα 40% βαλε και τους αγροτες π βγαζαν καλα λεφτα οποτε δν μπορεις να πεις οτι πειναμε.
ακομα οι μεταναστες π πηγαν Γερμανια κ μετα ηρθαν εδω βγαλανε πολυ καλα λεφτα τα επενδυσαν στην Ελλαδα κ ακομα κ σημερα ζουνε κ βασιλευουνε
Εσυ φίλε μου πως τα βγάζεις πέρα ?
Σου φτανει ο μισθός για νοίκι,ΔΕΗ,χαράτσια,εφορίες ?

Για τους οικοδόμους,άστο...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

θα προτιμουσα και σε γκρικλις γιατι γραφω γρηγορα αλλα εχουμε τοσο φιλελευθερο σαητ που το απαγορευει. για τους τονους απο τους πρωτους που θα ψηφιζα να καταργηθουν , δημιουργηθηκαν για τους ξενους στα ελληνιστικα χρονια σε μας καμια χρησιμοτητα δεν εχουν.
και φυσικα οταν ξευτιλιζονται τα επιχειρηματα και ειναι σαφες οτι εχεις αδικο να λες καλυτερα να δοκιμαζαμε τον κομμουνισμο του ΕΑΜ η μπαλα στην κερκιδα και μιλαμε για συντακτικο και ορθογραφια

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Εσυ φίλε μου πως τα βγάζεις πέρα ?
Σου φτανει ο μισθός για νοίκι,ΔΕΗ,χαράτσια,εφορίες ?

Για τους οικοδόμους,άστο...
τα βγαζει πολυ καλυτερα απο οτι σε οποιαδηποτε κομμουνιστικη χωρα για αυτο ερχονται απο τους κομμουνιστικους "παραδεισους" σαν τρελοι προς την αποτυχημενη ελλαδα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και εγώ δεν έχω δεί άριστο (κατά τα γραφόμενα του) χειριστή της ελληνικής ό οποίος να γράφει το παρόν ώς παρών...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τι μας κάνει τόσο διαφορετικούς από την Βουλγαρία φίλε για να μην είμαστε συγκρίσιμοι?
Η αγροτική και η βιομηχανική μας παραγωγή? Ο πληθυσμός? Η γεωγραφική θέση? Η ιστορία των δυο λαών?

απο την αγαμια του δν ξερει τι λεει  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom