kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Αν δεν αντιλαμβανεσαι τη διαφορα, δεν ειναι δικο μου προβλημα.
ε αφου δν εχεις τιποτα να πεις μας πουλας κ εξυπναδα απο πανω
Αν δεν αντιλαμβανεσαι τη διαφορα, δεν ειναι δικο μου προβλημα.
Χρησιμοποιώ την Ελληνικήν πολύ καλά.
Είδες πουθενά να αναφέρω για photoshop ?
Οντως, στη μαλακια συγκριση της παραδοσης της πατριδας μας σε μια ξενη δυναμη στον εμφυλιο, σε σχεση με την σημερινη εποχη, αδυνατω να δωσω σοβαρη απαντηση.ε αφου δν εχεις τιποτα να πεις μας πουλας κ εξυπναδα απο πανω
Στολισματακι ειναι...για να ειναι πιο ομορφο.ναι δεν μας είπες όμως γιατί έχουν διαγράψει την λέξη ΕΛΛΑΣ και την ένδειξη της αξίας σε δραχμές...
Οντως, στη μαλακια συγκριση της παραδοσης της πατριδας μας σε μια ξενη δυναμη στον εμφυλιο, σε σχεση με την σημερινη εποχη, αδυνατω να δωσω σοβαρη απαντηση.
Αρα επρεπε και η κυβερνηση των Αθηνων, να παταει πανω στις δραχμες ενδειξη κατοχικων μαρκων, γιατι καποιοι ειχαν κι αυτα και δεν επρεπε να τα χασουνΟ ΕΑΜ ΕΛΑΣ δεν ήταν κατακτητής .
Αφου λοιπόν το νόμισμα που χρησιμοποιούσαν ήταν το λεβά,
αυτοί που δεν είχαν στην κατοχή τους δρχ,
πως θα αγοράζαν τα γραμματόσημα ή τα προιόντα που θέλαν,μέχρι να γίνει η μετάβαση στο ελληνικό νόμισμα?
δεν τα λες καλα, κατακτητης ή λευθερωτης απο τις πρωτες κινησεις που κανεις ειναι να καταργεις το νομισμα του εχθρου και σιγουρα να μην το δεχεσαι εσυ, οχι να τυπωνεις και τιμοκαταλογο οτι δεχεσαι και χαρτονομισματα του εχθρου.Ο ΕΑΜ ΕΛΑΣ δεν ήταν κατακτητής .
Αφου λοιπόν το νόμισμα που χρησιμοποιούσαν ήταν το λεβά,
αυτοί που δεν είχαν στην κατοχή τους δρχ,
πως θα αγοράζαν τα γραμματόσημα ή τα προιόντα που θέλαν,μέχρι να γίνει η μετάβαση στο ελληνικό νόμισμα?
Ο καθένας οτι και όπως το αντιλαμβάνεται.Σημερα μαθαμε, οτι απελευθερωση ειναι να φευγει ο κατακτητης μονος του, και να παω εγω μετα να κατσικωνομαι σην εξουσια δια των οπλων.
Επομενως να μην υπάρχει καμιά κίνηση εμπορική (αγορά οποιουδήποτε προιόντος) μέχρι να γίνει η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.δεν τα λες καλα, κατακτητης ή λευθερωτης απο τις πρωτες κινησεις που κανεις ειναι να καταργεις το νομισμα του εχθρου και σιγουρα να μην το δεχεσαι εσυ, οχι να τυπωνεις και τιμοκαταλογο οτι δεχεσαι και χαρτονομισματα του εχθρου.
μπορουσες να αγορασεις τιποτα απο το ελληνικο κρατος σε χαρτονομισματα τις ναζιστικης γερμανιας εστω και τις πρωτες ωρες???? αλλο επιτρεπω την κυκλοφορια τους μεχρι να αλλαχθει το νομισμα και αλλο πουλαω εγω σε λεβα ως ελληνικο κρατος, ειδες επαναλμαβωνω κατι αντιστοιχο αλλου να τυπωνουν δηλαδη τιμες σε μαρκα αυτοι που αντικατεστησαν-εδιωξαν τους ναζι???. τυπωσε πουθενα αλλου στον πλανητη ελευθερωτης τιμη σε νομισμα του εχθρου σε προϊον που εβγαλε???
τα μνημονια σε αλλες χωρες εφυγαν σε λιγα χρονια (1 εως 5), επισης ο κομμουνισμος επιρεασε ουσιαστικα (και ασχημα) ολους τους κατοικουςκαλα λες ο κομμουνισμος επεσε σε 45 χρονια τα μνημονια θα ναι παραπανω :S :S
Τα γραμματόσημα αυτα σταμάτησαν να κυκλοφορούν μόλις η επίσημη κυβέρνηση ανέλαβε την εξουσία.Αρα επρεπε και η κυβερνηση των Αθηνων, να παταει πανω στις δραχμες ενδειξη κατοχικων μαρκων, γιατι καποιοι ειχαν κι αυτα και δεν επρεπε να τα χασουν
Επομενως να μην υπάρχει καμιά κίνηση εμπορική (αγορά οποιουδήποτε προιόντος) μέχρι να γίνει η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.
Αρα όσοι δεν είχα δρχ να πάνε να ψοφήσουν και όχι να διευκολυνθούν...
τα μνημονια σε αλλες χωρες εφυγαν σε λιγα χρονια (1 εως 5), επισης ο κομμουνισμος επιρεασε ουσιαστικα (και ασχημα) ολους τους κατοικους
αντιθετα με τα μνημονια που επηρεαζουν το 20% που εμεινε ανεργο και ενα αλλο 20% που ζοριστηκε. εγω ειμαι στο αλλο 60% μπορει τυπικα να μειωθηκε ο μισθος μου σημαντικα, αλλα ουσιαστικα βγαζω περισσοτερα στην ακρη γιατι ετυχε να μετατεθω στην πολη μου και να πεσουν οι τιμες σε καφεδες, φαστφουντ και αλλα εξοδα μου.
Πάμε πάλι,πότε θα καταλάβεις ότι τα λέβα θα έπρεπε να ανταλλαγούν σε κάποιο σημείο με δραχμές και όχι να νομιμοποιηθούν σαν νόμισμα …
Τα γραμματόσημα αυτα σταμάτησαν να κυκλοφορούν μόλις η επίσημη κυβέρνηση ανέλαβε την εξουσία.
Πάμε πάλι,
Τα γραμματόσημα αυτα σταμάτησαν να κυκλοφορούν μόλις η επίσημη κυβέρνηση ανέλαβε την εξουσία.
Να το γράψω με κόκκινα γράμματα ?
γιατι να διευκολυνθουν που ειχαν μαζεψει χαρτονομισματα αρα ειχαν συναλλαγες με αυτον που τα τυπωνε?Επομενως να μην υπάρχει καμιά κίνηση εμπορική (αγορά οποιουδήποτε προιόντος) μέχρι να γίνει η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.
Αρα όσοι δεν είχα δρχ να πάνε να ψοφήσουν και όχι να διευκολυνθούν...
Όπως έχω ξαναγράψει,ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα.και καλώς έγινε
(1) διότι δεν έπρεπε να κυκλοφορούν σε ξένο νόμισμα και μάλιστα νόμισμα κατακτητή
(2) διότι κακώς το ΕΑΜ σε αυτές τις περιοχές ανέλαβε την διοίκηση αντί να αποκαταστήσει στις θέσεις τους τις διοικήσεις που υπήρχαν πριν από τον πόλεμο
την οποία παρεπιμπτόντως δεν την αναγνώρισε μέγα τμήμα του ΕΑΜ
ρε τυπε εκπαιδευτικος ειμαι. δεν παιζει βυσμα στις μεταθεσεις μας οπως στο στρατο και αλλου , ολα ανακοινωνονται με ονοματα και μορια απο προϋπηρεσιες. επι ΠΑΣΟΚ μαλιστα η διαμαντοπουλου με μετεθεσε επειδη δεν μπορουσε να κανει και αλλιως με την προϋπηρεσια που ειχα οχι οτι ημουν ΠΑΣΟΚσης ελεοςκαι μετα βριζεις τον τζονυ για κομματσκυλο
ε δεν παιζεστε