Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Χρησιμοποιώ την Ελληνικήν πολύ καλά.

Είδες πουθενά να αναφέρω για photoshop ?

ναι δεν μας είπες όμως γιατί έχουν διαγράψει την λέξη ΕΛΛΑΣ και την ένδειξη της αξίας σε δραχμές...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ε αφου δν εχεις τιποτα να πεις μας πουλας κ εξυπναδα απο πανω  :grin:
Οντως, στη μαλακια συγκριση της παραδοσης της πατριδας μας σε μια ξενη δυναμη στον εμφυλιο, σε σχεση με την σημερινη εποχη, αδυνατω να δωσω σοβαρη απαντηση.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Οντως, στη μαλακια συγκριση της παραδοσης της πατριδας μας σε μια ξενη δυναμη στον εμφυλιο, σε σχεση με την σημερινη εποχη, αδυνατω να δωσω σοβαρη απαντηση.

καλα λες ο κομμουνισμος επεσε σε 45 χρονια τα μνημονια θα ναι παραπανω  :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο ΕΑΜ ΕΛΑΣ δεν ήταν κατακτητής .

Αφου λοιπόν το νόμισμα που χρησιμοποιούσαν ήταν το λεβά,
αυτοί που δεν είχαν στην κατοχή τους δρχ,
πως θα αγοράζαν τα γραμματόσημα ή τα προιόντα που θέλαν,μέχρι να γίνει η μετάβαση στο ελληνικό νόμισμα?
Αρα επρεπε και η κυβερνηση των Αθηνων, να παταει πανω στις δραχμες ενδειξη κατοχικων μαρκων, γιατι καποιοι ειχαν κι αυτα και δεν επρεπε να τα χασουν  :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Στολισματακι ειναι...για να ειναι πιο ομορφο.

3727390-1171196867-23243.gif

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ο ΕΑΜ ΕΛΑΣ δεν ήταν κατακτητής .

Αφου λοιπόν το νόμισμα που χρησιμοποιούσαν ήταν το λεβά,
αυτοί που δεν είχαν στην κατοχή τους δρχ,
πως θα αγοράζαν τα γραμματόσημα ή τα προιόντα που θέλαν,μέχρι να γίνει η μετάβαση στο ελληνικό νόμισμα?
δεν τα λες καλα, κατακτητης ή λευθερωτης απο τις πρωτες κινησεις που κανεις ειναι να καταργεις το νομισμα του εχθρου και σιγουρα να μην το δεχεσαι εσυ, οχι να τυπωνεις και τιμοκαταλογο οτι δεχεσαι και χαρτονομισματα του εχθρου.
μπορουσες να αγορασεις τιποτα απο το ελληνικο κρατος σε χαρτονομισματα τις ναζιστικης γερμανιας εστω και τις πρωτες ωρες????  αλλο επιτρεπω την κυκλοφορια τους μεχρι να αλλαχθει το νομισμα και αλλο πουλαω εγω σε λεβα ως ελληνικο κρατος, ειδες επαναλμαβωνω κατι αντιστοιχο αλλου να τυπωνουν δηλαδη τιμες σε μαρκα αυτοι που αντικατεστησαν-εδιωξαν τους ναζι???. τυπωσε πουθενα αλλου στον πλανητη ελευθερωτης τιμη σε νομισμα του εχθρου σε προϊον που εβγαλε???  :headbang: :headbang: :headbang:

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Σημερα μαθαμε, οτι απελευθερωση ειναι να φευγει ο κατακτητης μονος του, και να παω εγω μετα να κατσικωνομαι σην εξουσια δια των οπλων.
Ο καθένας οτι και όπως το αντιλαμβάνεται.

Εσυ ας πούμε, θεωρείς ως αντίσταση,την συνεργασία με τους κατακτητές για να αποφύγετε (ποιοι?) τον Κομμουνιστικόν κίνδυνον.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
δεν τα λες καλα, κατακτητης ή λευθερωτης απο τις πρωτες κινησεις που κανεις ειναι να καταργεις το νομισμα του εχθρου και σιγουρα να μην το δεχεσαι εσυ, οχι να τυπωνεις και τιμοκαταλογο οτι δεχεσαι και χαρτονομισματα του εχθρου.
μπορουσες να αγορασεις τιποτα απο το ελληνικο κρατος σε χαρτονομισματα τις ναζιστικης γερμανιας εστω και τις πρωτες ωρες????  αλλο επιτρεπω την κυκλοφορια τους μεχρι να αλλαχθει το νομισμα και αλλο πουλαω εγω σε λεβα ως ελληνικο κρατος, ειδες επαναλμαβωνω κατι αντιστοιχο αλλου να τυπωνουν δηλαδη τιμες σε μαρκα αυτοι που αντικατεστησαν-εδιωξαν τους ναζι???. τυπωσε πουθενα αλλου στον πλανητη ελευθερωτης τιμη σε νομισμα του εχθρου σε προϊον που εβγαλε???  :headbang: :headbang: :headbang:
Επομενως να μην υπάρχει καμιά κίνηση εμπορική (αγορά οποιουδήποτε προιόντος) μέχρι να γίνει η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.
Αρα όσοι δεν είχα δρχ να πάνε να ψοφήσουν και όχι να διευκολυνθούν...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καλα λες ο κομμουνισμος επεσε σε 45 χρονια τα μνημονια θα ναι παραπανω  :S :S
τα μνημονια σε αλλες χωρες εφυγαν σε λιγα χρονια (1 εως 5), επισης ο κομμουνισμος επιρεασε ουσιαστικα  (και ασχημα) ολους τους κατοικους
αντιθετα με τα μνημονια που επηρεαζουν το 20% που εμεινε ανεργο και ενα αλλο 20% που ζοριστηκε. εγω ειμαι στο αλλο 60% μπορει τυπικα να μειωθηκε ο μισθος μου σημαντικα, αλλα ουσιαστικα βγαζω περισσοτερα στην ακρη γιατι ετυχε να μετατεθω στην πολη μου και να πεσουν οι τιμες σε καφεδες, φαστφουντ και αλλα εξοδα μου.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αρα επρεπε και η κυβερνηση των Αθηνων, να παταει πανω στις δραχμες ενδειξη κατοχικων μαρκων, γιατι καποιοι ειχαν κι αυτα και δεν επρεπε να τα χασουν  :headbang:
Τα γραμματόσημα αυτα σταμάτησαν να κυκλοφορούν μόλις η επίσημη κυβέρνηση ανέλαβε την εξουσία.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Επομενως να μην υπάρχει καμιά κίνηση εμπορική (αγορά οποιουδήποτε προιόντος) μέχρι να γίνει η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.

πότε θα καταλάβεις ότι τα λέβα θα έπρεπε να ανταλλαγούν σε κάποιο σημείο με δραχμές και όχι να νομιμοποιηθούν σαν νόμισμα …

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τα μνημονια σε αλλες χωρες εφυγαν σε λιγα χρονια (1 εως 5), επισης ο κομμουνισμος επιρεασε ουσιαστικα  (και ασχημα) ολους τους κατοικους
αντιθετα με τα μνημονια που επηρεαζουν το 20% που εμεινε ανεργο και ενα αλλο 20% που ζοριστηκε. εγω ειμαι στο αλλο 60% μπορει τυπικα να μειωθηκε ο μισθος μου σημαντικα, αλλα ουσιαστικα βγαζω περισσοτερα στην ακρη γιατι ετυχε να μετατεθω στην πολη μου και να πεσουν οι τιμες σε καφεδες, φαστφουντ και αλλα εξοδα μου.

και μετα βριζεις τον τζονυ για κομματσκυλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε δεν παιζεστε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
πότε θα καταλάβεις ότι τα λέβα θα έπρεπε να ανταλλαγούν σε κάποιο σημείο με δραχμές και όχι να νομιμοποιηθούν σαν νόμισμα …
Πάμε πάλι,

Τα γραμματόσημα αυτα σταμάτησαν να κυκλοφορούν μόλις η επίσημη κυβέρνηση ανέλαβε την εξουσία.

Να το γράψω με κόκκινα γράμματα ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και καλώς έγινε

(1) διότι δεν έπρεπε να κυκλοφορούν σε ξένο νόμισμα και μάλιστα νόμισμα κατακτητή
(2) διότι κακώς το ΕΑΜ σε αυτές τις περιοχές ανέλαβε την διοίκηση αντί να αποκαταστήσει στις θέσεις τους τις διοικήσεις που υπήρχαν πριν από τον πόλεμο

την οποία παρεπιμπτόντως δεν την αναγνώρισε μέγα τμήμα του ΕΑΜ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πάμε πάλι,

Να το γράψω με κόκκινα γράμματα ?

και στο μεσοδιάστημα?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
γιατι να διευκολυνθουν που ειχαν μαζεψει χαρτονομισματα αρα ειχαν συναλλαγες με αυτον που τα τυπωνε?
ρε τυπε πολυ απλα ειδες να δεχεται το φρεσκοαπελευθερωμενο πχ γαλλικο κρατος του ντε γκωλ νομισματα της ναζιστικης γερμανιας επειδη την προηγουμενη ημερα κυκλοφορουσαν νομιμα απο τους κατακτητες και μαλιστα να τυπωνει το γαλλικο κρατος οτι πουλαμε τα γραμματοσημα και σε μαρκα ναζι ελατε οσοι σας καλοπληρωναν οι ναζι να ξοδεψετε τα μαρκα σας???? μηδενικη αξια ειχαν τα νομισματα των γερμανων οπου εμπαινε ο στρατος του ντε γκωλ και την ιδια αξια επρεπε να ειχαν και τα λεβα για τους "ελευθερωτες" εαμ-ελας, αντιθετα αυτοι αντι να πουν δεν δεχομαστε ουτε 1 λεβα  ειπαν τυπωνουμε στα γραμματοσημα τιμη και δεχομαστε τα λαβα σας. τι δεν καταλαβαινεις σε αλλον κοσμο ζεις και κανεις τον χαζο  :headbang: :headbang: :headbang:

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
και καλώς έγινε

(1) διότι δεν έπρεπε να κυκλοφορούν σε ξένο νόμισμα και μάλιστα νόμισμα κατακτητή
(2) διότι κακώς το ΕΑΜ σε αυτές τις περιοχές ανέλαβε την διοίκηση αντί να αποκαταστήσει στις θέσεις τους τις διοικήσεις που υπήρχαν πριν από τον πόλεμο

την οποία παρεπιμπτόντως δεν την αναγνώρισε μέγα τμήμα του ΕΑΜ
Όπως έχω ξαναγράψει,ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα.

Για μένα ο ΕΑΜ έπρεπε να ασκήσει την εξουσία και να κυβερνήσει.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και μετα βριζεις τον τζονυ για κομματσκυλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε δεν παιζεστε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ρε τυπε εκπαιδευτικος ειμαι. δεν παιζει βυσμα στις μεταθεσεις μας οπως στο στρατο και αλλου , ολα ανακοινωνονται με ονοματα και μορια απο προϋπηρεσιες. επι ΠΑΣΟΚ μαλιστα η διαμαντοπουλου με μετεθεσε επειδη δεν μπορουσε να κανει και αλλιως με την προϋπηρεσια που ειχα οχι οτι ημουν ΠΑΣΟΚσης ελεος  :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom