Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δώσε προσοχή, όσο δύσκολο και να είναι αυτό για εσένα.

Αν μειώναμε το πρωτογενές έλλειμμα το 2010 απολύοντας τους και αν κάναμε μαζικές ιδιωτικοποιήσεις τότε θα είχε πετύχει το πρώτο μνημόνιο και τότε δε θα είχαμε ούτε το μεσοπρόθεσμο ούτε το μνημόνιο 2.

Η ανάπτυξη δε θα ανθίσει από το τίποτα. Αν οι παγκόσμιοι επενδυτές μπορούσαν να δούνε πως στην Ελλάδα τα πράγματα αρχίζουν να διορθώνονται τότε ίσως να είχαν κάνει πράγματα εδώ.

Γκέγκε βλακάκο;
απο τί ανθισε η ανάπτυξη μετά τον βου που που ρε στόκε; τα δις δολλάρια απο το σχέδιο μάρσαλ ήταν τα κέρδη των επενδυτών στην αμερική απο τις πολεμικές συρράξεις;

ποιές ιδιωτικοποιήσεις ποιών ρε ηλίθιε;
το 50 60 που ήταν ολα ιδιωτικά γιατί ψωμολύσσαγε ο έλληνας;
δε φταίει που είσαι μαλακας. φταίει που έτσι σε γέννησε η μάνα σου

Επισκέπτης
απο τί ανθισε η ανάπτυξη μετά τον βου που που ρε στόκε; τα δις δολλάρια απο το σχέδιο μάρσαλ ήταν τα κέρδη των επενδυτών στην αμερική απο τις πολεμικές συρράξεις;

Προφανως ρε ηλιθιε ειναι ακρως απαραιτητη η εργασια των αχρηστων στα διαφορα γραφεια του οτε ή της Δεη! Χαχα. Επειδη δεν δουλευεις στο δημοσιο να κοπροσκυλιαζεις και να τρεφεσαι απο εκει δεν μπορω να καταλαβω τι η εμμονη σου να χαιδολογεις τον καθε αχρηστο δημοσιο υπαλληλο που ειναι καθαρα προκληση να συνεχιζει να ξυνει τα αρχιδια του και να κλαψομουνιαζεται παραλληλα για κριση. Ευτυχως τα ψεματα ομως τελειωσαν και θελει και μη οποια κυβερνηση και να ναι θα παρουν ποδι σιγα σιγα αυτοι οι κοπροι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προφανως ρε ηλιθιε ειναι ακρως απαραιτητη η εργασια των αχρηστων στα διαφορα γραφεια του οτε ή της Δεη! Χαχα. Επειδη δεν δουλευεις στο δημοσιο να κοπροσκυλιαζεις και να τρεφεσαι απο εκει δεν μπορω να καταλαβω τι η εμμονη σου να χαιδολογεις τον καθε αχρηστο δημοσιο υπαλληλο που ειναι καθαρα προκληση να συνεχιζει να ξυνει τα αρχιδια του και να κλαψομουνιαζεται παραλληλα για κριση. Ευτυχως τα ψεματα ομως τελειωσαν και θελει και μη οποια κυβερνηση και να ναι θα παρουν ποδι σιγα σιγα αυτοι οι κοπροι.
καλώς τ αρχίδια μας τα 7.
δε χαιδολογώ κανένα ρεμάλι ΔΥ. έχω σιχαθεί να ακούω ζώα να μου λενε οτι οι ιδιωτικοποιήσεις θα φέρουν ανάπτυξη.

πρόχειρα και για να κλείσουμε το θέμα.
ενα κράτος ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ με αξιοκρατικές διαδικασίες είναι ΣΑΦΩΣ πιο σωστό απο όλες τις πλευρές απο ένα ιδωτικό λαμόγιο που για να τρώει με χρυσα κουτάλια γαμάει τον υπάλληλό του ες αεί.
το πρόβλημά σου δεν ειναι το ΔΗΜΟΣΙΟ ούτε θα το λύσει μεταβιβάζοντάς το σε ένα αντίστοιοχ λαμόγιο ιδιωτη. το πρόβλημά σου ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ.
τέλος.

Επισκέπτης
καλώς τ αρχίδια μας τα 7.
δε χαιδολογώ κανένα ρεμάλι ΔΥ. έχω σιχαθεί να ακούω ζώα να μου λενε οτι οι ιδιωτικοποιήσεις θα φέρουν ανάπτυξη.

πρόχειρα και για να κλείσουμε το θέμα.
ενα κράτος ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ με αξιοκρατικές διαδικασίες είναι ΣΑΦΩΣ πιο σωστό απο όλες τις πλευρές απο ένα ιδωτικό λαμόγιο που για να τρώει με χρυσα κουτάλια γαμάει τον υπάλληλό του ες αεί.
το πρόβλημά σου δεν ειναι το ΔΗΜΟΣΙΟ ούτε θα το λύσει μεταβιβάζοντάς το σε ένα αντίστοιοχ λαμόγιο ιδιωτη. το πρόβλημά σου ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ.
τέλος.

Και ρε εξυπνε κωλε αν ειναι σωστος αυτος που το διαχειριζεται το δημοσιο (και συμφωνω απολυτα με οτι εγραψες - εξαλου το δημοσιο υπαρχει για να λειτουργει σωστα το κρατος και να εξυπηρετει τους πολιτες και να κανει την ζωη τους πιο ευκολη ειτε προκειται περι τομεα υγειες ειτε οτιδηποτε αλλο) θα πρεπει να το συντηρει οπως ειναι τωρα? Με ενα καρο αχρηστους τελμπελχαναδες του οτε και της δεη και σε ολες τις υπηρεσιες τελοςπαντων? Εγω μεχρι τωρα βλεπω ενα δημοσιο λαμογιο που για να τωρει με χρυσα κουταλια γαμαει τους υπαλληλους των αλλων (ιδιωτες). Ακομα πιο ληστρικο δηλαδη. Δεν υπαρχει κανεις λογος πλεον εδω που εφτασε η χωρα και η κοινωνια να υπερασπιζομαστε την κυρα τασουλα που την βγαζει με το facebook ανοικτο στην "δουλεια" της στα ΚΕΠ πχ ή οπουδηποτε αλλου. Θελει δεν θελει η τωρινη ή η επομενη κυβερνηση ,αν πεσει πριν τελειωσει την θητεια της κανονικα η τωρινη, θα αλαξει καποια πραγματα προς το δημοσιο αφου δεν εχει να ξεζουμισει και πολλα απο την κοινωνια ακομα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και ρε εξυπνε κωλε αν ειναι σωστος αυτος που το διαχειριζεται το δημοσιο (και συμφωνω απολυτα με οτι εγραψες - εξαλου το δημοσιο υπαρχει για να λειτουργει σωστα το κρατος και να εξυπηρετει τους πολιτες και να κανει την ζωη τους πιο ευκολη ειτε προκειται περι τομεα υγειες ειτε οτιδηποτε αλλο) θα πρεπει να το συντηρει οπως ειναι τωρα? Με ενα καρο αχρηστους τελμπελχαναδες του οτε και της δεη και σε ολες τις υπηρεσιες τελοςπαντων? Εγω μεχρι τωρα βλεπω ενα δημοσιο λαμογιο που για να τωρει με χρυσα κουταλια γαμαει τους υπαλληλους των αλλων (ιδιωτες). Ακομα πιο ληστρικο δηλαδη. Δεν υπαρχει κανεις λογος πλεον εδω που εφτασε η χωρα και η κοινωνια να υπερασπιζομαστε την κυρα τασουλα που την βγαζει με το facebook ανοικτο στην "δουλεια" της στα ΚΕΠ πχ ή οπουδηποτε αλλου. Θελει δεν θελει η τωρινη ή η επομενη κυβερνηση ,αν πεσει πριν τελειωσει την θητεια της κανονικα η τωρινη, θα αλαξει καποια πραγματα προς το δημοσιο αφου δεν εχει να ξεζουμισει και πολλα απο την κοινωνια ακομα.
να μπαίνεις με το κανονικο με τα αστεράκια τα μπλε γιατί μ αυτό σε αγαπάω περισσότερο.
όχι τίποτ αλλο.
όσα μπινελίκια και να μου ρίξεις μ εκείνο δε θα βγάλω αχνα.  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα εκτος απο μπινελικια μηπως σου αρεσει και να σε δερνουν  :s&m_1:

:2funny: :2funny:
τσονη αντε για ύπνο εγώ περιμένω τη δρακουλέσκου να γυρίσει απ το μίτινγκ να μου παρει πίπα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Να φυγουν ολοι και μετα να παραπονιομαστε οτι δεν υπαρχει κρατος και κρατικες υπηρεσιες.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τσονη αντε για ύπνο εγώ περιμένω τη δρακουλέσκου να γυρίσει απ το μίτινγκ να μου παρει πίπα.

μετα που θα φορεσει τον 25αρη τον πλαστικο να δεις γλεντια  :zfuck: :zfuck:

μπεεεεεεεεεεεεεεε ο προπερσης  :2funny: :2funny:

Υ.Γ. επιτελους εμαθες την δρακουλεσκου  :2funny:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

Πράγματι μετά τον βππ το σχέδιο μάρσαλ ήταν αυτό που έφερε την ανάπτυξη. Συμφωνείς δηλαδή πως πρέπει να υπάρχουν λεφτά για να έρθει ανάπτυξη. Και εγώ αυτό λέω. Λέω πως αν είχαμε απολύσει τους 200000 για να κάνουμε εξυγίανση και είχαμε ευχαριστήσει τους δανειστές μας, όχι μόνο θα είχαμε πιο πολλά αποθεματικά αλλά θα έρχονταν και κόσμος με ΛΕΦΤΑ για να έχουμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Γιατί και αυτοί θέλουν να κερδίσουν λεφτά αλλά και εμείς.

Το 50-60 ο Έλληνας δε πείναγε, απλά ζούσε φτωχικά. Ζούσαμε φτωχικά επειδή είμαστε φτωχή χώρα. Επίσης πάλι δε κατάλαβες τι λέω. Δεν είπα πως αν γίνουν όσα πρέπει να γίνουν θα ζήσουμε στα επίπεδα που ζούσαμε το 2009. Αυτό πάει, ξέχασε το. Απλά θα ζήσουμε φτωχικά αλλά πολύ πολύ καλύτερα από το αν χρεοκοπήσουμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το 50-60 ο Έλληνας δε πείναγε, απλά ζούσε φτωχικά.
ο πατέρας μου η μάνα μου οι θειοι μου οι φίλοι τους πεινουσαν μέχρι αδενοπάθειας.
Αμα έρθεις να τους τα πεις αυτά απο κοντά θα πέσουν οι φάπες σύννεφο.
Αλλο να γράφεις μια μαλακία για να περνά η ώρα και άλλο να σχολιάζεις πράγματα για τα οποία δεν έχεις εγκυρη γνώση.
Τώρα εάν τις συνθήκες του 50 60 στις εξήγησε κάνας απογονος τηε Φρειδερίκης πάώ πάσο.
Σαφώς και δε με ενδιαφέρει να πάμε στο 2009.

Απο αυτό μέχρι το να βλέπω ιδίοις όμμασι όταν ανεβαίνω Ελλάδα Ελληνες να ψάχνουν στα σκουπίδια, να με σταματάνε στο δρόμο και να μου ζητάνε λεφτά και να διαβάζω ότι πηδάνε απ τα μπαλκόνια απέχει έτη φωτός.
Εάν εσύ και όσοι συμμερίζονται τιε αποψεις σου θεωρούν ότι εάν απολύσεις 200 χιλιάρικα ΔΥ θα λύσεις το πρόβλημα της Ελλάδας πλανάσαι πλάνην οικτράν.
Οι ΔΥ και η συμπεριφορά τους είναι ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της ληστρικής συμπεριφοράς των κυβερνώντων δεκαετιών στο σύστημα και το κράτος.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Γιατι καθεστε και ασχολειστε με μαλακιες αφου το προβλημα ειναι αλλου και εσεις ασχολειστε με τους δημοσιους υπαλληλους. (εγω δεν δουλευω στο δημοσιο για να εξηγιομαστε). Το θεμα ειναι ο ορυκτος πλουτος (ειδικοτερα σε εμας) σε αλλες χωρες ειναι κατι αλλο , το θεμα ειναι να υπαρχει κριση σε ολο τον πλανητη (τεχνητη εννοειται) και να προετοιμαστει το εδαφος για το μελλον που εχουν σχεδιασει για εμας. Βαλτε τα με αυτους που ειναι πισω απο τις τραπεζες, τις εταιρειες αξιολογησης, και οποιονδηποτε αλλον οργανισμο καταστολης και υποταγης. Ο φιλος μας ο Ομπαμα αρχισε το σφραγισμα με τον νομο για την κοινωνικη ασφαλιση και υγεια που κατεθεσε , ο εχθρος μας ειναι η νεα ταξη πραγματων , οι αδελφοτητες και οτιδηποτε αλλο σχετικο και μιας και ειμαστε σε ενα θρεντ για το ΚΚΕ ειναι λιποτακτες και προδοτες και πως μπορει να ειναι κατι διαφορετικο αφου ιδρυθηκε απο ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
(σημ. και τα αλλα κομματα το ιδιο και χειροτερα ειναι γιατι ειναι ολοι πρακτορες της Μασωνιας της Παγκοσμιοποιησης και της Νεας Ταξης Πραγματων και οταν λεω ΟΛΟΙ εννοω ΟΛΟΙ ) το ΚΚΕ ενας λογος παραπανω γιατι το παιζει φιλολαικο.....

ΑΥΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν φταίει το μέγκα κ το ίντερνετ αν ο μέσος έλληνας είναι τζώνη.
στους τσώνηδες του 50 60 επεφτε η φαπα σύννεφο......
τώρα γίναν κομματάρχες με γνώμη στη μπλογκόσφαιρα....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
στους τσώνηδες του 50 60 επεφτε η φαπα σύννεφο......
τώρα γίναν κομματάρχες με γνώμη στη μπλογκόσφαιρα....
Εεε βλέπεις που δεν φταίει το μέγκα κ το ίντερνετ αλλά η απουσία φάπας;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εεε βλέπεις που δεν φταίει το μέγκα κ το ίντερνετ αλλά η απουσία φάπας;;;
κάνε τις αναγωγές σου.
για παράδειγμα εάν ο πόλντο μας πει αυτά που λεει εδώ μέσα στην κοινωνία θα έχει δωρεάν μποντυλάιν πρόγραμμα για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Επισκέπτης
να μπαίνεις με το κανονικο με τα αστεράκια τα μπλε γιατί μ αυτό σε αγαπάω περισσότερο.
όχι τίποτ αλλο.
όσα μπινελίκια και να μου ρίξεις μ εκείνο δε θα βγάλω αχνα.  :2funny:

Ευκολα το ριχνεις σε υπονοιες για κλωνους και μαλακιες οταν δεν εχεις να πει κατι.
Ξαναπαδινω την παραθεση μπας και εδεησεις να παραδεκτεις τι μαλακιες λες
Οσο για τα μπινελικια εσυ το εχεις το ταπεραμεντο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom